2014 Şubat Anneleri

Ya arkadaşlar kilo iyi bişey olsaydı zayıflamaya çalışırmıydık. Bebeklerdr niye kilo iyi bişey olsun gelişimleri normalde bırakın kilosu az olsun

dorusun canim doru söze ne gerekk

ama bu cevre yokmu cenesi agzi büzüşesiceler bi susmuyolar..baksana kizin moralini misafirlikte bile bozmuslar..yaw sizene yawrusu rahat annesi rahat size noluyo niye moral bozuyosunuzz.doktoru normal görüyo bunlar sanki doktordan ii bilecek ya her bebek tombis olacak diye bi kanunmu var anlayamiyorummmmkafayi tombul bebekle bozmuslarrr

Son düzenleme:

Bulamazsan kefir mayasını bende verebilirim hatta kızına süt annelik bile yapabilirim sütüm yettiğince:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Makineye bakıp canınınızı sıkmayın makinenin masaj özelliği yoksa süt zor geliyor makine 60 ml çekiyorsa bebek en az 100 ml çekiyordur rahat ol kilosu iyiyse sütün yetiyordur bu arada bende zayıfım zayıflıkla ne alakası var biraz genetik biraz da şans anneminde çokmuş sütü ablamında bende şanslıyım galiba inşallah hepimizin sütü bebişlerimize yeter

Zaten merakımdan bakıyorum makineye.tam kilosunu takmıyorum rahatım diyordum buraya geldik muhabbet bu sadece.kırk kere de denince takılıyor kafasına insanın.eşim de çok pimpirikli o takmasa ben de çok üzerinde durmam

Filinta semendercim ne sanslısın maşallah bak biz bugun 90 günlüğüz,kızım 4900 gr. Takma kafana lütfen. Bebek doymasa sürekli ağlar, hiç uyumazdı. Genetik deyiverseydın ya şu çok konuşanlara. Anasına cekmiş manken gibi deseymiş ya kocan. Kimse bişey diyemezdi

Yasakhayal bir de keşke oğlan olsaydı muhabbeti var ki ona hiç girmiyorum.tamam sağolsunlar çok seviyorlar kucaklarından indirmiyorlar ama bunu da söylemeden geçmiyorlar yani

Ahaha dedim dedim merak etme:)) ama biraz değişik bir şekilde.tombul bebek istiyorsaydın tombul biriyle evlenseydin dedim eşime onların yanında:)

Ya arkadaşlar kilo iyi bişey olsaydı zayıflamaya çalışırmıydık. Bebeklerdr niye kilo iyi bişey olsun gelişimleri normalde bırakın kilosu az olsun

Yok illa o yanaklar gözleri içine alacak:))) tamam öyle çok daha şirin oluyor bebekler kabul ediyorum:)) ama benim kuzum da bana tatlı:)

yok canim yawrun bence minnak degil masallahi varrrrcok iyi gelismis..bak benim oglum 3300 52 cm dogdu birle aynisinizbizde 5 gün önce 3 aylik olduk kilo 5610 boy 62 cm geldi

Ne biliyim cnm bende semenderin yaşadıklarını yaşıyom galiba herkes çok küçük falan dîyo annem bile yok kolları boğum boğum değilmişte falanda filanda işte ama sorun etmiyom asıl sıkıntımız sürekli ağlaması bitap düşüyorum artık o çığlık çığlığa bağırdıkça acaba gaz dışında başka bi sıkıntısımı var bilemiyorum offff anne olmak ne zormuş

Aynen canım hergüm çıkartcam ekmek almaya bile çıkamıyorum artık kızımıda alır 10 dakika çıkar ihtiyaçlarımı alır gelirim bir sürü kullanan var çocukları sakat bırakacak şekilde zarar verse kalça çıkığı yapsa yasaklanmaz mı hergün yeni bir modeli çıkıyor yurt dışında hemen hemen her anne kullanıyor

Semender herkese aciklama yapmak zorunda degilsinki. Sen bebeginin gelisiminin iyi, saglikli oldugunu biliyosun doktorda aksini solemiyorsa sorun yok.onlar konusurken dinliyomus gibi yap icinden ne kadar az sey biliyolar deyip gec. Banada buyukler akil veriyolar ama yanlis seyler yani. Hic seslenmiyorum polemigede girmiyorum he deyip geciyorum yine kendi bildigimi okuyorum.

Gaz ilaci kullaniyomusun cnm. Yediklerine de dikkat et. Bazi meyveler bile gaz yapiyomus

Gaz ilaci kullaniyomusun cnm. Yediklerine de dikkat et. Bazi meyveler bile gaz yapiyomus

Sav Smplex kullanıyorum yediklerimede çok dîkkat ediyorum ama yînede aynı cnm ya ztn üç aylık olduk bu derece gaz olurmu bilemiyorum ama bizim Dr sdc kilosuna boyuna bıngıldağına fln bakıyo gönderiyor daha hiç bezini bile açıp muayene etmedi altını idrar tahlili flnda istemedi gelişimi iyi diyo ben şikayetleri söylüyorum ateş varmı yok deyince bşyi yok deyip geçiyo

Benim arkadasimin oglunun gazi 9 ay surmus. Belki uzunda surebiliyo. Bebektrn bebege degisiyo. Bezine bakmasi gerekiyo bence doktorun. Ilginc

bazı insanların ağzını bantlamak gerekiyo bazentorba değil ki büzesin diyolar yaa bantlasakbana da kızı veren Allah oğlanı da verir demişlerdi şaşıp kaldım biz çok memnunuz ki yavrumuzdan.daha bi aylık evliyken çocuk yok mu dediler.çocuk olmadan bi sürü laf niye olmuyo,ne zaman olcak,bi tane doğur... köpeği doğurdu kendi doğuramıyo bile dediler bunu bile duydum yani ne üzülmüştüm.bebik oldu bu sefer ikinci ne zaman diyolar daha loğusayken..
bende baya zayıfladım üç dört kilo bi fazlam kaldı ama sütüm var çok şükür.bana da bi teyze zayıf insan sütlü olur demişti mesela.yağ mı süt yapıyomuş yani ne saçma.
kilolu bebeği bi şey sanıyolar.biz biraz tombişiz tamam memnunum kızımdan ama bu sabah bi baktım ayağımın üstüne basamıyorum ayakta sallamaktan bileğim incindi resmen.sanki tombiş olnca bi kucağında gezdiren ayağında sallayan olcakta.sağlıklıysa şükür yani.bi çok bebek var hastalık içinde yüzen Allah hepsine şifa versin.takma kafana kuzum yaa ne zaman eve döneceksiniz..eşin bari biraz anlayişlı olsun lütfen:113: ay bende ne çok anlattım çok dolmuşum galiba onu fark ettim..bir dokun bin ah işit derler ya

bende kanguruda alsammi almasammi diye ikilemdeyim..esim cok istiyo ben tasirim diyo ama bende kalca icin endise ediyorum...cikiga neden olur diye:44:

canım kalça çıkığında da arası açık olacalk şekide tedavi ediyolar.bi sürü insan kullanıyo hem.bence bişy olmaz Allah ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…