- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Ya arkadaşlar kilo iyi bişey olsaydı zayıflamaya çalışırmıydık. Bebeklerdr niye kilo iyi bişey olsun gelişimleri normalde bırakın kilosu az olsun
Hadi gözün aydın, çok sevindim..
Maşallah maşallah. Ehu, benim süt giderek azalıyor. Bak kızımla kapınıza dayanırız ha
Bu arada ben de kefir mayasını bir arkadaşımdan bulmaya çalışıyorum.Bulunca nasıl mayalayacağımı senden öğrenirim. Hazır kefiriçiyorum ama pek işe yaramadı..
Vay arkadaş herkes ne çok biliyor. Ben de kangru kullanıyorum ama sanki kızım içinde pek rahat değil gibi geliyor. Sürekli kangrunun önünü kemiriyor. Sırtım dayanabildiği ölçüde taşıyorum :))
Eşimin memleketine geldik beni gören herkes sen çok zayıfsın senin sütün olmuyordur diyor var desem de bu defa yetmiyordur diyorlar.bi de kızım huzursuzlandıkça doymuyor işte diyorlar.resmen bir mücadele içine girdim sütüm yetiyor mücadelesi.zaten gözümüze zayıf geldi bu çocuk diyorlar ben doktor yeterli diyo demekten an itibariyle bıkmış durumdayım.onlara kendimden emin bir şekilde yetiyor vs diyorum ama zaten doktorun normal deyip teskin etmesiyle yarışmıştım takmıyordum kafama.ama şimdi verdikleri örneklerle kendimden iyice şüphelendim.bir de burada da arkadaşlar yazmış depoluyorum vs diye (maşallah diyeyim Allah nazardan saklasın) benim 125 cc hiçbir zaman çıkmadı mesela ikisini sağsam bile.taş çatlasa bir göğsümden 60 çıkıyor o da saatlerce beklemişse.eşim de demez mi millete 36 beden olcam diye bir şey yemiyor.odaya girdim ağladım sarıldı ben yemek ye diye dedim falan diye gönlümü aldı ama beni öyle bi psikolojiye soktular ki iki günde.tek mevzumuz benim sütüm oldudiyette falan değilim sadece kızıma yalnız baktığım için kendime çok iyi bakamıyorum o yüzden.anlatamadım bunu kimseye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Makineye bakıp canınınızı sıkmayın makinenin masaj özelliği yoksa süt zor geliyor makine 60 ml çekiyorsa bebek en az 100 ml çekiyordur rahat ol kilosu iyiyse sütün yetiyordur bu arada bende zayıfım zayıflıkla ne alakası var biraz genetik biraz da şans anneminde çokmuş sütü ablamında bende şanslıyım galiba inşallah hepimizin sütü bebişlerimize yeter
Filinta semendercimZaten merakımdan bakıyorum makineye.tam kilosunu takmıyorum rahatım diyordum buraya geldik muhabbet bu sadece.kırk kere de denince takılıyor kafasına insanın.eşim de çok pimpirikli o takmasa ben de çok üzerinde durmamı
Yasakhayal bir de keşke oğlan olsaydı muhabbeti var ki ona hiç girmiyorum.tamam sağolsunlar çok seviyorlar kucaklarından indirmiyorlar ama bunu da söylemeden geçmiyorlar yanidorusun canim doru söze ne gerekk
ama bu cevre yokmu cenesi agzi büzüşesiceler bi susmuyolar..baksana kizin moralini misafirlikte bile bozmuslar..yaw sizene yawrusu rahat annesi rahat size noluyo niye moral bozuyosunuzz.doktoru normal görüyo bunlar sanki doktordan ii bilecek yaher bebek tombis olacak diye bi kanunmu var anlayamiyorummmm kafayi tombul bebekle bozmuslarrr
Filinta semendercimne sanslısın maşallah bak biz bugun 90 günlüğüz,kızım 4900 gr. Takma kafana lütfen. Bebek doymasa sürekli ağlar, hiç uyumazdı. Genetik deyiverseydın ya şu çok konuşanlara. Anasına cekmiş manken gibi deseymiş ya kocan. Kimse bişey diyemezdi
Ya arkadaşlar kilo iyi bişey olsaydı zayıflamaya çalışırmıydık. Bebeklerdr niye kilo iyi bişey olsun gelişimleri normalde bırakın kilosu az olsun
yok canim yawrun bence minnak degil masallahi varrrrcok iyi gelismis..bak benim oglum 3300 52 cm dogdu birle aynisiniz bizde 5 gün önce 3 aylik olduk kilo 5610 boy 62 cm geldi
aman canım miilletin lafına bakarsan huni takıp gezesi geliyo insanınkanguru konusunu bende baya araştırdım bi çok doktor sağlıklı bile buluyo kemik gelişimi açısından özellikle kalça kemikleri için.arasının geniş olması çok önemliymiş.bizde alcaz inş aalamadık bi türlü.amaaaannn gezin kızınla boşverrr :118:
Eşimin memleketine geldik beni gören herkes sen çok zayıfsın senin sütün olmuyordur diyor var desem de bu defa yetmiyordur diyorlar.bi de kızım huzursuzlandıkça doymuyor işte diyorlar.resmen bir mücadele içine girdim sütüm yetiyor mücadelesi.zaten gözümüze zayıf geldi bu çocuk diyorlar ben doktor yeterli diyo demekten an itibariyle bıkmış durumdayım.onlara kendimden emin bir şekilde yetiyor vs diyorum ama zaten doktorun normal deyip teskin etmesiyle yarışmıştım takmıyordum kafama.ama şimdi verdikleri örneklerle kendimden iyice şüphelendim.bir de burada da arkadaşlar yazmış depoluyorum vs diye (maşallah diyeyim Allah nazardan saklasın) benim 125 cc hiçbir zaman çıkmadı mesela ikisini sağsam bile.taş çatlasa bir göğsümden 60 çıkıyor o da saatlerce beklemişse.eşim de demez mi millete 36 beden olcam diye bir şey yemiyor.odaya girdim ağladım sarıldı ben yemek ye diye dedim falan diye gönlümü aldı ama beni öyle bi psikolojiye soktular ki iki günde.tek mevzumuz benim sütüm oldudiyette falan değilim sadece kızıma yalnız baktığım için kendime çok iyi bakamıyorum o yüzden.anlatamadım bunu kimseye
Ne biliyim cnm bende semenderin yaşadıklarını yaşıyom galiba herkes çok küçük falan dîyo annem bile yok kolları boğum boğum değilmişte falanda filanda işte ama sorun etmiyom asıl sıkıntımız sürekli ağlaması bitap düşüyorum artık o çığlık çığlığa bağırdıkça acaba gaz dışında başka bi sıkıntısımı var bilemiyorum offff anne olmak ne zormuş
Gaz ilaci kullaniyomusun cnm. Yediklerine de dikkat et. Bazi meyveler bile gaz yapiyomus
Sav Smplex kullanıyorum yediklerimede çok dîkkat ediyorum ama yînede aynı cnm ya ztn üç aylık olduk bu derece gaz olurmu bilemiyorum ama bizim Dr sdc kilosuna boyuna bıngıldağına fln bakıyo gönderiyor daha hiç bezini bile açıp muayene etmedi altını idrar tahlili flnda istemedi gelişimi iyi diyo ben şikayetleri söylüyorum ateş varmı yok deyince bşyi yok deyip geçiyo
Benim arkadasimin oglunun gazi 9 ay surmus. Belki uzunda surebiliyo. Bebektrn bebege degisiyo. Bezine bakmasi gerekiyo bence doktorun. Ilginc
Kizlar hangi marka d vitamini kullaniyosunuz
Yasakhayal bir de keşke oğlan olsaydı muhabbeti var ki ona hiç girmiyorum.tamam sağolsunlar çok seviyorlar kucaklarından indirmiyorlar ama bunu da söylemeden geçmiyorlar yani
Kizlar hangi marka d vitamini kullaniyosunuz
bende kanguruda alsammi almasammi diye ikilemdeyim..esim cok istiyo ben tasirim diyo ama bende kalca icin endise ediyorum...cikiga neden olur diye:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?