Ne biliyim cnm bende semenderin yaşadıklarını yaşıyom galiba herkes çok küçük falan dîyo annem bile yok kolları boğum boğum değilmişte falanda filanda işte ama sorun etmiyom asıl sıkıntımız sürekli ağlaması bitap düşüyorum artık o çığlık çığlığa bağırdıkça acaba gaz dışında başka bi sıkıntısımı var bilemiyorum offff anne olmak ne zormuş
bende kanguruda alsammi almasammi diye ikilemdeyim..esim cok istiyo ben tasirim diyo ama bende kalca icin endise ediyorum...cikiga neden olur diye:44:
Sav Smplex kullanıyorum yediklerimede çok dîkkat ediyorum ama yînede aynı cnm ya ztn üç aylık olduk bu derece gaz olurmu bilemiyorum ama bizim Dr sdc kilosuna boyuna bıngıldağına fln bakıyo gönderiyor daha hiç bezini bile açıp muayene etmedi altını idrar tahlili flnda istemedi gelişimi iyi diyo ben şikayetleri söylüyorum ateş varmı yok deyince bşyi yok deyip geçiyo
Bulamazsan kefir mayasını bende verebilirim hatta kızına süt annelik bile yapabilirim sütüm yettiğince:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Emdiği memeden30-40 ml daha çıkıyor ama günü günü tutmuyor gece 6 saat uyuyunca bi önceki gece kakltım emzirmeden sağdım iki memeden 250 ml çıktı ertesi gün birini emzşrdikten sonra iki memeden 140 ml çıktı ama genelde tek meme emzirdikten sonra iki memeden en az 130-140 ml çıkıyor ki makine tamamını çekemiyor sonrasında daha geliyor
Maşallah senin sütün bolbenimki okadar bol değil ama yetiyor herhalde çünkü gece uykusuna uyuduğu uzaman sabah 6 ya kadar aralıksız uyuyor. 12de uyuyor ben 3 te bi defa emziriyorum tek meme 6 ya kadar uyanmıyor.ben uyanamamışsam emmeden 6 saat uyuyor her gün böyle
Uyanmadığı için acıkmıyor diyorum ve ayrıca gece memeleri de sağmıyorum,bazen taş gibi sert bazen normal oluyorlar uyandığımda ama sanki bu günlerde fazla dolmuyorlar gibi geldi.gündüz de arada sağıyorum yanlış mı yapıyorum
Belkide gece çok emmediği için kilo yeterince kilo almıyor
Kafam karışık nasıl yapsam ki:18::18:
Kesinlikle pes etme. Elinden ne geliyosa yap. Dereotu rezene humana vs. Eger emmeyi reddediyorsa bazen benimkide yapiyo. Onu uyutuyorum sonra uyku sirasinda veriyorum bi guzel emiyo. Deneyebilirsin bu yontemi ise yarar
Balikesirdenmiydin? Sanki öyle hatırlıyorum.
Gece sütü muhakkak sağman gerekir kitapta okumuştum üç aydan sonra çocukların uyku düZeni uzar annede uyursa bi süre sonra süt azalır yazıyordu o yüzden ben kızım uyanmasada uyanıp sağıyorum
Semender herkese aciklama yapmak zorunda degilsinki. Sen bebeginin gelisiminin iyi, saglikli oldugunu biliyosun doktorda aksini solemiyorsa sorun yok.onlar konusurken dinliyomus gibi yap icinden ne kadar az sey biliyolar deyip gec. Banada buyukler akil veriyolar ama yanlis seyler yani. Hic seslenmiyorum polemigede girmiyorum he deyip geciyorum yine kendi bildigimi okuyorum.
Canım Allah yardımcın olsun insanlara laf anlatmak çok zir hele şu doktor ne bilir lafına sinir oluyorum o senin canının parçası iyiliğini senin kadar kimse düşünemez bunu anlamiyorlar heralde hem seni bu kadar bunalttiklarinda sütünün etkilenecegini bilmiyorlar mi bu kadar çok şey bilenler boşver sıkma canınıCanım keşke he deyip geçmekle sussalar denedim olmuyor:) yarım saat önce emzirmeme rağmen ağlayınca şimdi bile doymadı dediler ver ver deyip duruyorlar mecburen tekrar koyuyorum memeye.halbuki 3 saat arayla vermeye alıştıracaktım emzik niyetine kullandığı için bu akışkanlığını kırmaya çalışıyordum.artık 3 buçuk aylık oldu alışkanlık çağı başladı diye.ıyku düzeni emme düzeni oturtulmuyor.geçen de arkadaşlar yazmıştı ya herkes her şeyi biliyor büyüklerde.ama birinin bildiği öbürünü tutmuyor nedensebir de doktor şöyle dedi dediğimde doktor bilmez sen bizi dinle lafı:) su verdirmeye çalışıyorlar buna direnmek zorundayım artık:) her gelen su ver yor ciğerleri kavrulurmuş:)
canım kalça çıkığ
ında da arası açık olacalk şekide tedavi ediyolar.bi sürü insan kullanıyo hem.bence bişy olmaz Allah ın izniyle..
Canım keşke he deyip geçmekle sussalar denedim olmuyor:) yarım saat önce emzirmeme rağmen ağlayınca şimdi bile doymadı dediler ver ver deyip duruyorlar mecburen tekrar koyuyorum memeye.halbuki 3 saat arayla vermeye alıştıracaktım emzik niyetine kullandığı için bu akışkanlığını kırmaya çalışıyordum.artık 3 buçuk aylık oldu alışkanlık çağı başladı diye.ıyku düzeni emme düzeni oturtulmuyor.geçen de arkadaşlar yazmıştı ya herkes her şeyi biliyor büyüklerde.ama birinin bildiği öbürünü tutmuyor nedensebir de doktor şöyle dedi dediğimde doktor bilmez sen bizi dinle lafı:) su verdirmeye çalışıyorlar buna direnmek zorundayım artık:) her gelen su ver yor ciğerleri kavrulurmuş:)
bazı insanların ağzını bantlamak gerekiyo bazentorba değil ki büzesin diyolar yaa bantlasak bana da kızı veren Allah oğlanı da verir demişlerdi şaşıp kaldım biz çok memnunuz ki yavrumuzdan. daha bi aylık evliyken çocuk yok mu dediler.çocuk olmadan bi sürü laf niye olmuyo,ne zaman olcak,bi tane doğur... köpeği doğurdu kendi doğuramıyo bile dediler bunu bile duydum yani ne üzülmüştüm.bebik oldu bu sefer ikinci ne zaman diyolar daha loğusayken..
bende baya zayıfladım üç dört kilo bi fazlam kaldı ama sütüm var çok şükür.bana da bi teyze zayıf insan sütlü olur demişti mesela.yağ mı süt yapıyomuş yani ne saçma.
kilolu bebeği bi şey sanıyolar.biz biraz tombişiz tamam memnunum kızımdan ama bu sabah bi baktım ayağımın üstüne basamıyorum ayakta sallamaktan bileğim incindi resmen.sanki tombiş olnca bi kucağında gezdiren ayağında sallayan olcakta.sağlıklıysa şükür yani.bi çok bebek var hastalık içinde yüzen Allah hepsine şifa versin.takma kafana kuzum yaa ne zaman eve döneceksiniz..eşin bari biraz anlayişlı olsun lütfen:113: ay bende ne çok anlattım çok dolmuşum galiba onu fark ettim..bir dokun bin ah işit derler ya
Kizlar benim de sütüm iyice azaldi ya
Az kaldı gideceğiz evimize:)))Canım Allah yardımcın olsun insanlara laf anlatmak çok zir hele şu doktor ne bilir lafına sinir oluyorum o senin canının parçası iyiliğini senin kadar kimse düşünemez bunu anlamiyorlar heralde hem seni bu kadar bunalttiklarinda sütünün etkilenecegini bilmiyorlar mi bu kadar çok şey bilenler boşver sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?