2014 Şubat Anneleri

canım Allah kolaylık versin öncelikle.bazı bebeklerde bu süre ne yazık ki daha uzun oluyomuş.başka bi doktora daha git olmazsa için rahatlar en azından..

bende kanguruda alsammi almasammi diye ikilemdeyim..esim cok istiyo ben tasirim diyo ama bende kalca icin endise ediyorum...cikiga neden olur diye:44:

Canim mutlaka kullan hem senin icin kolaylık hem de bebeğin cok eglenecek goreceksin:) ben ilk oglumda 1 yasina kadar kullandim simdi de kullaniyorum.disari ciktigimizda kahkahalar havada ucuyo bizimkinde:) sadece daha küçük olduklarından hemen yorulabilir o zaman da biraz kucağıma aliyorum ben

Bizim de öyleydi kilo alimi normal ve ates yoksa merak etme gececek. Yalniz tavsiyem havalar isindi ama bebeginin sırtını sicak tut. Mesela yataginin altinda battaniye yoksa mutlaka ser bir de evin gunes alan odasinda uyusun ben oyle gecirdim ozellikle güneş cok iyi gelecektir

Facebook'tan uzman bir doktor var ona özel Msj attım kanguruyla ilgili cvp yazmış kanguru kalçalarvin faydalıdır yazmış oh çok rahatladım o doktor burda baya ünlü muayenesi 120 tl

Maşallah senin sütün bol benimki okadar bol değil ama yetiyor herhalde çünkü gece uykusuna uyuduğu uzaman sabah 6 ya kadar aralıksız uyuyor. 12de uyuyor ben 3 te bi defa emziriyorum tek meme 6 ya kadar uyanmıyor.ben uyanamamışsam emmeden 6 saat uyuyor her gün böyle
Uyanmadığı için acıkmıyor diyorum ve ayrıca gece memeleri de sağmıyorum,bazen taş gibi sert bazen normal oluyorlar uyandığımda ama sanki bu günlerde fazla dolmuyorlar gibi geldi.gündüz de arada sağıyorum yanlış mı yapıyorum
Belkide gece çok emmediği için kilo yeterince kilo almıyor
Kafam karışık nasıl yapsam ki:18::18:

Gece sütü muhakkak sağman gerekir kitapta okumuştum üç aydan sonra çocukların uyku düZeni uzar annede uyursa bi süre sonra süt azalır yazıyordu o yüzden ben kızım uyanmasada uyanıp sağıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle pes etme. Elinden ne geliyosa yap. Dereotu rezene humana vs. Eger emmeyi reddediyorsa bazen benimkide yapiyo. Onu uyutuyorum sonra uyku sirasinda veriyorum bi guzel emiyo. Deneyebilirsin bu yontemi ise yarar

Evet bazen emmemek için inatlaşıyor ben de senin gibi uyutup emziriyorum işe yarıyor.dereotu Rezene humana ilk iki ay kullandım şimdi sadece incir yiyip üstüne su içiyorum birde dut pekmezini sulandırıp içiyorum.başkada özel bişey yok.

Desene benimki bu sebepten azalıyor:18:gece bir kere meiyor acıkmıyor herhalde,gündüzde tek memeyle iki saat durabiliyor anlamadım ki ben bir yerde hata yapıyorum ama nerde??
Ben kendisinin istemesini bekliyorum genelde
Artık ben de gece kalkıp sağayım,kaç gün sağmam gerekiyor ve kaç defa?

anneler size bi sorum var malum havalar ısınıyor önceden patikli pantolon üstüne pantolon giydiriyordum imdi teke inmeyi düşünüyorum çorap giydirmek lazım ama ben daha hiç çorap giydirmedim lastikli kısımları ayağında iz yapıyor bazılarının lastiğini kestim falan siz neler yapıyorsunuz ayağını acıtmaya çorap bulabildiniz mi saç bandı falan da takamıyorum ben kafasına iz yapıyor yine iz yapmayan saç bandı bulabilir miyim:112:

Canım keşke he deyip geçmekle sussalar denedim olmuyor:) yarım saat önce emzirmeme rağmen ağlayınca şimdi bile doymadı dediler ver ver deyip duruyorlar mecburen tekrar koyuyorum memeye.halbuki 3 saat arayla vermeye alıştıracaktım emzik niyetine kullandığı için bu akışkanlığını kırmaya çalışıyordum.artık 3 buçuk aylık oldu alışkanlık çağı başladı diye.ıyku düzeni emme düzeni oturtulmuyor.geçen de arkadaşlar yazmıştı ya herkes her şeyi biliyor büyüklerde.ama birinin bildiği öbürünü tutmuyor nedense bir de doktor şöyle dedi dediğimde doktor bilmez sen bizi dinle lafı:) su verdirmeye çalışıyorlar buna direnmek zorundayım artık:) her gelen su ver yor ciğerleri kavrulurmuş:)

Canım Allah yardımcın olsun insanlara laf anlatmak çok zir hele şu doktor ne bilir lafına sinir oluyorum o senin canının parçası iyiliğini senin kadar kimse düşünemez bunu anlamiyorlar heralde hem seni bu kadar bunalttiklarinda sütünün etkilenecegini bilmiyorlar mi bu kadar çok şey bilenler boşver sıkma canını

canım kalça çıkığ

ında da arası açık olacalk şekide tedavi ediyolar.bi sürü insan kullanıyo hem.bence bişy olmaz Allah ın izniyle..

Öle mi😮 burdami yada başka bi topikmiydi kalca için kanguru kullanma demişti doktoru.bizimkide sınirdada korktum açıkçası. 6.ayda ortopedi de kontrolumuz var
Bi sorum bakım ne diyecek.

Ay su verme olayı bizdede var aynen su ver su ver diye tutturuyorlar

Eşim aklınca bana takılıyor üzüleceğimi düşünmemiş,o lafta gizli bir gururlanma vardı sen anlamadın diyor.sanki evlendiğimizde 54 bedendim de şimdi 36 oldum laf işte.diğer meseleye gelince,sana söylenenler de ne öyle ya insan olan bunu söyler mi? Kurban olsunlar valla.mevzuyu uzattılar dün,ben de dedim kadınsınız kadınları kızları sevmiyorsunuz anlamadım dedim.söz konusu çocuğu olunca insanın iyice tuhafına gidiyor bu laflar.hangi yüzyıldan kalma bu zihniyet anlamadım ama benim ailemde bir kişi bile böyle bir imada bulunmaz bulunmadı da.bunların inadına bir kız daha doğurucam dedim eşime,o da inşallah dedi.o hep kız istiyordu on oğlana değişmem kızımı diyo gülüp geçiyoruz:)

Az kaldı gideceğiz evimize:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…