2014 Şubat Anneleri

Öle mi😮 burdami yada başka bi topikmiydi kalca için kanguru kullanma demişti doktoru.bizimkide sınirdada korktum açıkçası. 6.ayda ortopedi de kontrolumuz var
Bi sorum bakım ne diyecek.

canım bizimde sınırda çıkıyordu ilk iki ay ortopediye falan da götürdük bir ay çift bez kullanın dediler çok şükür 3. ayda geçmiş 3. ay ultrasonunu çekerken dr bu aydan sonra ultrasonda belirlemek nerdeyse imkansız dedi bebişler kilo almaya başladıkları için her ay dr umuz kontrol edecek bacakuzunluğuna eşitliğine falan bakacak

yok bu insanalrin soyu bitmiyecekk halen bi oglan sevdasi

sanki oglan olunca hepimizin linden tutup cennete götürecekk allam yarappimyeterki hayirli evlat olsun oglan oldugunda noluyo..mesala benim esim icten ice kis istiyodu doktor 12.haftada erkek kesin dedigi halde kis olma ümidini hep tasidi icindemesala esimin ailesinde hic kis torun yok onlarda bisey hissettirmediler ama bence kis olmasini onlarda isterdi

canım bizimde devam ediyor bu ay konuştuk dr umla 3 aylık geçmesi gerekmiyor mu dedim kolik sancıları için o da malesef belli olmuyor bi arkadaşımın bir buçuk yaşına kadar sürdü dedi yedikleerine falan dikkat ediyorsan yapacak bişey yok dedi

sizinki kacti eltengel canim bizimki suan kagidi yanimda yok ama bi taraf 64 bi taraf 65 ti galiba cocuk doktoru emin olmak icin cocuk ortapediye gönderdi 6 haftalikken oda ayni ölctü kendi doktorumuz gibi ..su an bana göre sorun yok..bide 3ay sonra ölcelim bu sekil giderse bi sorun olmaz dedi.bakalim haziranin altiisnda randevumuz var bakalim kac cikacak ins düsüs olmamistir....bize hic cift bez ne demedilerr

sen kanguru kullaniyomusun peki hic sordunmu doktoruna bi zazari olurmu kullansak:44::44:

canim ben bi günlükken corap giydirmeye basladimm..ilk önce yeni dogan corabi aldim hic iz ne yapmadi bu zamana kadar onu kullandim simdi yeni corap aldim dedigin gibi iz yapti o lastikli kismi bi kat cevirdim iz ne yapmadi.....ben hic pantolan üstüne iki kat giydirmedim hep bu sekil tek kat tuum ve corap pijama alti corp böyle yaptim hep su anda ayni sekidle giydiriyorum..cok katli giydirmedim..cünkü cok katli giydirirsen cabuk hastalanir ince giydirmeye baslayinca dediler bende giydirmedim sükür hasta ne olmadi hic

55-60 dı bizim canım tam sınır sayıları yani kanguru sormadık ama almayı düşünüyoruz çünkü zaten kallça çıkığında amaç bacakların açık olması bi de saatlerce durmayacak ki kanguruda

Battaniye seriyorum cnm güneşede yatırıyım bari halada tam güneş çıkmadıki( tşkrler tavsiyelerin için
Lcw nin çorapları lastiksiz cnm iz yapmıyo saç bandıda kalın lastiklileri seç onlar daha yumuşak oluyo butikbebe de çok güzel bantlar var hayran kaldım hepsini alasım var
Öle mi😮 burdami yada başka bi topikmiydi kalca için kanguru kullanma demişti doktoru.bizimkide sınirdada korktum açıkçası. 6.ayda ortopedi de kontrolumuz var
Bi sorum bakım ne diyecek.
kanguruyu oğlun usluysa derim benim cadı hiç sevmedi içine koyunca daralıyo bunalıyo ağlıyo eee bizde kullanamadık haliyle
canım Allah kolaylık versin öncelikle.bazı bebeklerde bu süre ne yazık ki daha uzun oluyomuş.başka bi doktora daha git olmazsa için rahatlar en azından..
Öyle yapcam olmadı cnm allah razı olsun

Cnm bu topicte gaz ve kolikle uğraşan bi ben kaldım sanıyodum moralim iyice bozuluyodu sende varmışsın inşallah o kadar uzun sürmez çok zor gerçekten

canımonu duydum sab simplex di sanırım. bu aralar azaldı gibi ama belli olmuyor yeniden artarsa sancılar kullanacam mecbur

Yarın doğum iznim bitiyor canım çok sıkkın :) bebeğim tam 3 aylık zaman çabuk geçiyor:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim de 10 mayısta bitti 1 yıl ücretsiz izin aldım yavrum biraz ele gelsin istedim bakıcıya vereceksem de... çok zor başkasına emanet etmek yaa şimdiden kara kara düşünüyorum

bende en az senin kadar istiyorum eve gitmeni. ve içimden sana öyle şeyler diyenlere hakaretler yağdırıyorum.inşallah tez zamanda kurtulursun.

Art niyetli değiller gerçekten seviyorlar ama bu zihniyet de değişmiyor malesef bazı kesimlerde.

Ben de hep bi kızım bi oğlum isterdim yani ikisinin de tadını almak istiyor insan.ama Allah iki kız verse de aynı benim işin iki oğlan da.yine derim biri farklı olsaydı diye:))

Benim bi kız bi erkek. Büyüğüm kız 19 aylık onailk 5 ay erkek dedi dr ilk erkek dediğinde ağlıycaktım çok kız istiyodum çok üzülmüştüm sonra kendi kendime aman sağlıklı olsun da diye teselli ettim üç boyutlu usg girdim kız dediler dünyalar benim oldu. Allah biliyo ikinciyide kız istiyodum. Ama erkek oldu. Dahada doğurmam zaten.benimde bi abim var hep ablam olsun isterdim o yüzden iki kız çpcuğum olsun istedim

Evet balıkesirdeyim

Bende balikesirdeyim. Iki ayligina tekirdaga geldim geri doncem. Es durumu atamasi ile. Orada hangi cocuk doktoruna gidiyorsunuz. Biz iki farkli doktora gittik ikisi de tam anlamiyla icime sinmedi

Allah ikisini de sana bağışlasın canım acılarını göstermesin.evlat ya erkeği kızı yok canımızın parçası onlar

Art niyetli değiller gerçekten seviyorlar ama bu zihniyet de değişmiyor malesef bazı kesimlerde.

canım çok şükür ben eşim ve eşimin ailesinden duymadım bu dediklerimi bi kaç kendini bilmez işte .eşimve ailesi destekti hep çok şanslıyım.aman boşver milletin lafını kafaya takmamaya çalışalım.boşver kuzucuklarımızla mutlu olmaya bakalım Allah ın izniyle...

kuzum doktora bi sor o zaman kullanmadan bi şey olmasın tosuncuğainşallah sorunsuz geçer..

Canim benim giydirdigim coraplar da iz yapiyordu dun yenilerini aldim gayet rahat iz yapmiyor bulirsun mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…