2014 Şubat Anneleri

kuzum doktora bi sor o zaman kullanmadan bi şey olmasın tosuncuğainşallah sorunsuz geçer..

ins kiscem yaw simdi okudumda bizimki cokta düsük degil 63 ve 64 ama doktor niye sinirda dedi anlamadim...neyse bidaha bi ortepedi kontrol etsinn

yaw bu doktor kafayimi yemis biizmki 63-64 bizede sinirda dedii

neyse sükür atlatmisisnizzzkanguru arastirmasina bende girim o zamannn eger oglum durursa tabii

Kızlar oruç tutacakmısınız??

rabbim günah yazmasin ama ben bu yil basaramayacak gibiyim cok gec aciliyo burda iftar sat gece 10 gibi

sütümü saginca bile acayip susama acikma geliyo bide kosusturmaca bayilirim herhalde:26::26::26::26:kisa günlerde kazasini tutarimmm ins kabul olurr

Son düzenleme:

tabi evlat ayni ayrim olmaz ama dedigin insanogluyuz ikisininde tatlarina bakmak istiyoruz.belki kisda kis tadi oglanda oglan tadi vardirr..bi ondan öperim bi ondan bi bakarim tatlar esitmi diyee

Biz de ole istemistik ama 2 tane aslanim oldu benim de:) Allahim saglikli ömürler versin yavrularimiza

Yaa benim annemde bi ara dedi mama versene cocuknzayifladi heralde dedi bende o sira emziriyodum cocugunda agzindan süt akiyo emerken baksana anne süt var dedim bide benimki istahli kilosuda iyi bi bebek masallah doyurmuyo heralde dedi kv de arada diyo bende dedim doymasa bu haldemi olur

Ben teke indim altta bi corap bi patikli don üstte kisa kollu citcitli üstüne uzun penye badi

Biz de ole istemistik ama 2 tane aslanim oldu benim de:) Allahim saglikli ömürler versin yavrularimiza
Aynen canım evlat bu ya gerisi hikayedir bence.sırtın yere gelmez senin aslanlara daya:)) Allah esirgesin sana bağışlasın ikisini de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tabi evlat ayni ayrim olmaz ama dedigin insanogluyuz ikisininde tatlarina bakmak istiyoruz.belki kisda kis tadi oglanda oglan tadi vardirr..bi ondan öperim bi ondan bi bakarim tatlar esitmi diyee
Hepsinin tadı ayrı ama eşittir herhalde:)) annem hep öyle der hiç ayırdedemiyorum sevginizi der

benim de 10 mayısta bitti 1 yıl ücretsiz izin aldım yavrum biraz ele gelsin istedim bakıcıya vereceksem de... çok zor başkasına emanet etmek yaa şimdiden kara kara düşünüyorum

Bende 1 ay rapor aldım şimdilik bir ayda yıllık iznim var sonrasına bakacaz benim kaynanam bakacak

Kizlar bebegimde sut alerjisi var galiba. Sut diyeti yapiyodum bugun kakasi sariya donmeye basladi. Bi taraftan sevindim neden olduguna yskinlastik gibi bi taraftan da uzuldum Allah buyuk dert vermesin ins. Ek gidaya baslarken buyuk problem olacak gibi. Herseyi yiyemicek yavrum. Alerji yapabilecek herseyi kestim yemeyi. Ins sutum azalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…