Yarin kontrolumuz var insallah bi sefer kilo almistir gecen hafta 460 gr almisti bakalim ne olacak puffff
Canim hafta 460 gr cok iyi masallah bebisine
kuzum doktora bi sor o zaman kullanmadan bi şey olmasın tosuncuğainşallah sorunsuz geçer..
Hergun maden suyu ic
A saol canim bilmiyordum valla bugun hemen deneyecegim tesekkür
55-60 dı bizim canım tam sınır sayıları yani kanguru sormadık ama almayı düşünüyoruz çünkü zaten kallça çıkığında amaç bacakların açık olması bi de saatlerce durmayacak ki kanguruda
Kızlar oruç tutacakmısınız??
Ben de hep bi kızım bi oğlum isterdim yani ikisinin de tadını almak istiyor insan.ama Allah iki kız verse de aynı benim işin iki oğlan da.yine derim biri farklı olsaydı diye:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de hep bi kızım bi oğlum isterdim yani ikisinin de tadını almak istiyor insan.ama Allah iki kız verse de aynı benim işin iki oğlan da.yine derim biri farklı olsaydı diye:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kelebekim sanada sorum bu yukarda resmini koydugummu maden suyu
Ne biliyim cnm bende semenderin yaşadıklarını yaşıyom galiba herkes çok küçük falan dîyo annem bile yok kolları boğum boğum değilmişte falanda filanda işte ama sorun etmiyom asıl sıkıntımız sürekli ağlaması bitap düşüyorum artık o çığlık çığlığa bağırdıkça acaba gaz dışında başka bi sıkıntısımı var bilemiyorum offff anne olmak ne zormuş
Evet canim ben hemen deneyecegim
anneler size bi sorum var malum havalar ısınıyor önceden patikli pantolon üstüne pantolon giydiriyordum imdi teke inmeyi düşünüyorum çorap giydirmek lazım ama ben daha hiç çorap giydirmedim lastikli kısımları ayağında iz yapıyor bazılarının lastiğini kestim falan siz neler yapıyorsunuz ayağını acıtmaya çorap bulabildiniz mi saç bandı falan da takamıyorum ben kafasına iz yapıyor yine iz yapmayan saç bandı bulabilir miyim:112:
Aynen canım evlat bu ya gerisi hikayedir bence.sırtın yere gelmez senin aslanlara daya:)) Allah esirgesin sana bağışlasın ikisini deBiz de ole istemistik ama 2 tane aslanim oldu benim de:) Allahim saglikli ömürler versin yavrularimiza
Hepsinin tadı ayrı ama eşittir herhalde:)) annem hep öyle der hiç ayırdedemiyorum sevginizi dertabi evlat ayni ayrim olmaz ama dedigin insanogluyuz ikisininde tatlarina bakmak istiyoruz.belki kisda kis tadi oglanda oglan tadi vardirr .. bi ondan öperim bi ondan bi bakarim tatlar esitmi diyee
canlarımm
nazlıedam nerelerde
benim de 10 mayısta bitti 1 yıl ücretsiz izin aldım yavrum biraz ele gelsin istedim bakıcıya vereceksem de... çok zor başkasına emanet etmek yaa şimdiden kara kara düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?