2014 Şubat Anneleri

su perisi 12 evet canim haftada 460 aldiysa masalalhh

benimki bi ayda 540 aldi

Yanlis anlasilmis aylik kontrole gecen hafta gitmistik bir ayda 460 gr almis doktora dedom surekli kusuyor o da ilac verdi bir hafta sonra gel dedi yarin gidecegiz kac gr almis yani haftada 460 degil nerdeeee

Kizlar moralim acaip bozuk. Ben ise cok erken baslamak zorunda kaldim. Bebegim daha iki aylikti. Sebebi uzun hikaye neyse. Bebegime 15yillik komsumuz bakio. Cok samimiyiz. Ben bebegimin agzini silmek icin kare tulbent kullaniyorum. Komsumuz bebegim kusunca tulbent kokuyor diye havlu pecete kullaniyor. Bugun okuldan geldigimde kizimin agzinin kenarlari cok tahris olmuş. Kipkirmizi. Kizimin yuzune baktikca aglayasim geliyor. Yarin doktor kontrolumuz var. Ufff ya bugun baska problemlerimde oldu okulda acaip ugursuz bir gin gecirdim.

canım yaa kıyamam...üzüldüm şahsen.anne ya da kv felan yok mu okul kapanana kadar bakabilecek.pöff üzüldüm yaa diyecek söz bulamadım..

Allah yardımcınız olsun canım yaa...inşallh geçici bi durumdur..

Mis günler geride kaldı kırmızıya boyandım süt korumuyor artık beni bugün adet oldum((

Gunlerdir en fazla 4 saat uyku uyabiliyorum.ufakligin uyku duzeni degisti aksam uzeri 6 gibi aksam uykusuna yatiyor sabah 5 te kalkiyor. Gunduzde uyuyor tilki uykusu:) gunduz butun gun disardayiz kayinvalidem burda onun hastane islerine kosturuyoruz aksam eve geliyorum buyuk kiz geliyor yemegi banyosu oyunu o yatana kadar onunlayim mecbur.o yatiyor ev isi. Ben tabi pert yatiyorum bu sefer kucuk kalkiyor.en son bu gece bas agrilarima dayanamadim kizlari babaanneye verdim uyudum.uyudum da ne oldu gece 3 te hortladim:) alisti bunye tabi. Birazdan minik te kalkar benim uyku yine haram:)

günaydın anneler kızım uyuyor ama ben kalktım misafirim gelecek hazırlanmam lazım bakalım ne yapabileceğim uyanırsa hemen hiçbir şey yapamam pratik birkaç tarif aldım gidiyorum

Ben bir çocukla bu kadar zorlanıyorum Allah yardımcın olsun NazlıEdam.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bir çocukla bu kadar zorlanıyorum Allah yardımcın olsun NazlıEdam.

Allah razi olsun canim.cok cok zorlaniyorum ama fecicek insallah. Bu gunde kayinvalide ameliyat oluyor balikesir e gidiyoruz doktor orda.2 cocukla maraton a hazirlaniyorum:)

Canim gece hic kalmiyomu? Masallah iyi uyuyo gecmis olsun bu arada kv icin herseye ragmen kosturuyosun gene onun icin insanlik iste umarim o da anlar

Allah razi olsun canim.cok cok zorlaniyorum ama fecicek insallah. Bu gunde kayinvalide ameliyat oluyor balikesir e gidiyoruz doktor orda.2 cocukla maraton a hazirlaniyorum:)

Bakacak kimse yok mu ya da sana yardımcı olabilecek? Hem hasta hem iki çocuk

Cok uzuldum bende Allah yardimcin olsun ben dusundukce işin icinden cikamiyorum.. daha bizim zamanimiz var ama canimi bu konu cok sıkıyor. Senin yine 20 yıllık komsun bakiyomus o da iyi. Biz burda esimle yabanciyiz. Kimi bulabilecez bakalim kime guvenicez

Maş o kadar tempoya iyi dayaniyosun. Ben 4 cocuk istiyodum bekarken. Evlendim 3 ister oldum bebek oldu 2 ye dustu.:18: artik bazen esime tek cocuk ta yeter diyorum yok olmaz diyo sanki o bakiyomus gibi :18::18:

Maş o kadar tempoya iyi dayaniyosun. Ben 4 cocuk istiyodum bekarken. Evlendim 3 ister oldum bebek oldu 2 ye dustu.:18: artik bazen esime tek cocuk ta yeter diyorum yok olmaz diyo sanki o bakiyomus gibi :18::18:

Bizdede bastan beri ben tek diuodum esim 3 diyodu bebegimiz oldu cok sükür bu bize yeter diyoruz artik :)

Ne guzel bakiciya kalmayacak bebegin. Keske bizde de oyle imkan olsa.

mor158 çok üzüldüm canım benim de sizler gibi bakacak kimsem yok ikimiz de öğretmeniz iznim bitti bu hafta raporluyum hadi bu seneyi kapattık diyelim seneye ne olacak üstelik benim senin gibi komşum bile yok yapayalnızım kızımı tanımdağım kişilere de bırakamam olmadı seneye ücretsiz izne çıkacağım geçen annem anlattı komşulardan birinin bebişinin bakıcısı bebeğin kafa derisinin altına iğne batırıyormuş bebek böylece hiç ağlamıyor sürekli uyuyormuş ailesi sonra farketmiş ve dava açmışlar çok korkuyorum

Bunu bana geçenlerde eşim anlattı dehşete düştüm bıngıldağına iğne batırıyormuş minicik bebeğe hangi vicdanla böyle yapıyorlar anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…