Bende 1 ay rapor aldım şimdilik bir ayda yıllık iznim var sonrasına bakacaz benim kaynanam bakacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
su perisi 12 evet canim haftada 460 aldiysa masalalhh
benimki bi ayda 540 aldi
Evet budur canim ben denedim saracoglundan duymustum gercekten arttiEki Görüntüle 1123879
kiscem bu degilmi kusura bakma yurtdisindayimda ayirt edemedim hangisi diyeeemin olmak icin resmini koydum..
Kizlar moralim acaip bozuk. Ben ise cok erken baslamak zorunda kaldim. Bebegim daha iki aylikti. Sebebi uzun hikaye neyse. Bebegime 15yillik komsumuz bakio. Cok samimiyiz. Ben bebegimin agzini silmek icin kare tulbent kullaniyorum. Komsumuz bebegim kusunca tulbent kokuyor diye havlu pecete kullaniyor. Bugun okuldan geldigimde kizimin agzinin kenarlari cok tahris olmuş. Kipkirmizi. Kizimin yuzune baktikca aglayasim geliyor. Yarin doktor kontrolumuz var. Ufff ya bugun baska problemlerimde oldu okulda acaip ugursuz bir gin gecirdim.
Kizlar bebegimde sut alerjisi var galiba. Sut diyeti yapiyodum bugun kakasi sariya donmeye basladi. Bi taraftan sevindim neden olduguna yskinlastik gibi bi taraftan da uzuldumAllah buyuk dert vermesin ins. Ek gidaya baslarken buyuk problem olacak gibi. Herseyi yiyemicek yavrum. Alerji yapabilecek herseyi kestim yemeyi. Ins sutum azalmaz
Kızlar oruç tutacakmısınız??
Gunlerdir en fazla 4 saat uyku uyabiliyorum.ufakligin uyku duzeni degisti aksam uzeri 6 gibi aksam uykusuna yatiyor sabah 5 te kalkiyor. Gunduzde uyuyor tilki uykusu:) gunduz butun gun disardayiz kayinvalidem burda onun hastane islerine kosturuyoruz aksam eve geliyorum buyuk kiz geliyor yemegi banyosu oyunu o yatana kadar onunlayim mecbur.o yatiyor ev isi. Ben tabi pert yatiyorum bu sefer kucuk kalkiyor.en son bu gece bas agrilarima dayanamadim kizlari babaanneye verdim uyudum.uyudum da ne oldu gece 3 te hortladim:) alisti bunye tabi. Birazdan minik te kalkar benim uyku yine haram:)
Ben bir çocukla bu kadar zorlanıyorum Allah yardımcın olsun NazlıEdam.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunlerdir en fazla 4 saat uyku uyabiliyorum.ufakligin uyku duzeni degisti aksam uzeri 6 gibi aksam uykusuna yatiyor sabah 5 te kalkiyor. Gunduzde uyuyor tilki uykusu:) gunduz butun gun disardayiz kayinvalidem burda onun hastane islerine kosturuyoruz aksam eve geliyorum buyuk kiz geliyor yemegi banyosu oyunu o yatana kadar onunlayim mecbur.o yatiyor ev isi. Ben tabi pert yatiyorum bu sefer kucuk kalkiyor.en son bu gece bas agrilarima dayanamadim kizlari babaanneye verdim uyudum.uyudum da ne oldu gece 3 te hortladim:) alisti bunye tabi. Birazdan minik te kalkar benim uyku yine haram:)
Allah razi olsun canim.cok cok zorlaniyorum ama fecicek insallah. Bu gunde kayinvalide ameliyat oluyor balikesir e gidiyoruz doktor orda.2 cocukla maraton a hazirlaniyorum:)
Kizlar moralim acaip bozuk. Ben ise cok erken baslamak zorunda kaldim. Bebegim daha iki aylikti. Sebebi uzun hikaye neyse. Bebegime 15yillik komsumuz bakio. Cok samimiyiz. Ben bebegimin agzini silmek icin kare tulbent kullaniyorum. Komsumuz bebegim kusunca tulbent kokuyor diye havlu pecete kullaniyor. Bugun okuldan geldigimde kizimin agzinin kenarlari cok tahris olmuş. Kipkirmizi. Kizimin yuzune baktikca aglayasim geliyor. Yarin doktor kontrolumuz var. Ufff ya bugun baska problemlerimde oldu okulda acaip ugursuz bir gin gecirdim.
Maşo kadar tempoya iyi dayaniyosun. Ben 4 cocuk istiyodum bekarken. Evlendim 3 ister oldum bebek oldu 2 ye dustu.:18: artik bazen esime tek cocuk ta yeter diyorum yok olmaz diyo sanki o bakiyomus gibi :18::18:
Ne guzel bakiciya kalmayacak bebegin. Keske bizde de oyle imkan olsa.
özledim denk gelemedik merak ettimBurdayim bitanem.hayirdir canim benim?
Hergun maden suyu ic
mor158 çok üzüldüm canımbenim de sizler gibi bakacak kimsem yok ikimiz de öğretmeniz iznim bitti bu hafta raporluyum hadi bu seneyi kapattık diyelim seneye ne olacak üstelik benim senin gibi komşum bile yok yapayalnızım kızımı tanımdağım kişilere de bırakamam olmadı seneye ücretsiz izne çıkacağım geçen annem anlattı komşulardan birinin bebişinin bakıcısı bebeğin kafa derisinin altına iğne batırıyormuş bebek böylece hiç ağlamıyor sürekli uyuyormuş ailesi sonra farketmiş ve dava açmışlar çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?