mor158 çok üzüldüm canımbenim de sizler gibi bakacak kimsem yok ikimiz de öğretmeniz iznim bitti bu hafta raporluyum hadi bu seneyi kapattık diyelim seneye ne olacak üstelik benim senin gibi komşum bile yok yapayalnızım kızımı tanımdağım kişilere de bırakamam olmadı seneye ücretsiz izne çıkacağım geçen annem anlattı komşulardan birinin bebişinin bakıcısı bebeğin kafa derisinin altına iğne batırıyormuş bebek böylece hiç ağlamıyor sürekli uyuyormuş ailesi sonra farketmiş ve dava açmışlar çok korkuyorum
Kizlar moralim acaip bozuk. Ben ise cok erken baslamak zorunda kaldim. Bebegim daha iki aylikti. Sebebi uzun hikaye neyse. Bebegime 15yillik komsumuz bakio. Cok samimiyiz. Ben bebegimin agzini silmek icin kare tulbent kullaniyorum. Komsumuz bebegim kusunca tulbent kokuyor diye havlu pecete kullaniyor. Bugun okuldan geldigimde kizimin agzinin kenarlari cok tahris olmuş. Kipkirmizi. Kizimin yuzune baktikca aglayasim geliyor. Yarin doktor kontrolumuz var. Ufff ya bugun baska problemlerimde oldu okulda acaip ugursuz bir gin gecirdim.
Allah razi olsun canim.cok cok zorlaniyorum ama fecicek insallah. Bu gunde kayinvalide ameliyat oluyor balikesir e gidiyoruz doktor orda.2 cocukla maraton a hazirlaniyorum:)
Bizdede bastan beri ben tek diuodum esim 3 diyodu bebegimiz oldu cok sükür bu bize yeter diyoruz artik :)
mor158 çok üzüldüm canımbenim de sizler gibi bakacak kimsem yok ikimiz de öğretmeniz iznim bitti bu hafta raporluyum hadi bu seneyi kapattık diyelim seneye ne olacak üstelik benim senin gibi komşum bile yok yapayalnızım kızımı tanımdağım kişilere de bırakamam olmadı seneye ücretsiz izne çıkacağım geçen annem anlattı komşulardan birinin bebişinin bakıcısı bebeğin kafa derisinin altına iğne batırıyormuş bebek böylece hiç ağlamıyor sürekli uyuyormuş ailesi sonra farketmiş ve dava açmışlar çok korkuyorum
özledim denk gelemedik merak ettim
bir tanemi içeceğiz tatlım
kızlarrr nasılsınızzz
Aynen canım evlat bu ya gerisi hikayedir bence.sırtın yere gelmez senin aslanlara daya:)) Allah esirgesin sana bağışlasın ikisini de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunlerdir en fazla 4 saat uyku uyabiliyorum.ufakligin uyku duzeni degisti aksam uzeri 6 gibi aksam uykusuna yatiyor sabah 5 te kalkiyor. Gunduzde uyuyor tilki uykusu:) gunduz butun gun disardayiz kayinvalidem burda onun hastane islerine kosturuyoruz aksam eve geliyorum buyuk kiz geliyor yemegi banyosu oyunu o yatana kadar onunlayim mecbur.o yatiyor ev isi. Ben tabi pert yatiyorum bu sefer kucuk kalkiyor.en son bu gece bas agrilarima dayanamadim kizlari babaanneye verdim uyudum.uyudum da ne oldu gece 3 te hortladim:) alisti bunye tabi. Birazdan minik te kalkar benim uyku yine haram:)
Canım benim sağolasın :)) Birkaç gün içinde haber gelecek, bulamazsam seninle haberleşirim canım.Bulamazsan kefir mayasını bende verebilirim hatta kızına süt annelik bile yapabilirim sütüm yettiğince:)
özledim denk gelemedik merak ettim
bir tanemi içeceğiz tatlım
kızlarrr nasılsınızzz
Oyy geçmiş olsun canım yaa. Garibimler dertlerini de anlatamıyorlar ki... Bak aklımızda olsun bizim de.. Herşeyi gaz sanıyoruz biz de..19 mayıs gecesı kusma sıkayetıyle dr gıttık yavrum ıdrar yolu enf olmus 2 gece hastanede yattık. Sımdı ıyı cok sukur. Gece aglamaları oluyor gaz dıyorduk megersem cısını yaparken aglıyormus
Evet canim ben iciyorum gunluk bi tane
19 mayıs gecesı kusma sıkayetıyle dr gıttık yavrum ıdrar yolu enf olmus 2 gece hastanede yattık. Sımdı ıyı cok sukur. Gece aglamaları oluyor gaz dıyorduk megersem cısını yaparken aglıyormus
19 mayıs gecesı kusma sıkayetıyle dr gıttık yavrum ıdrar yolu enf olmus 2 gece hastanede yattık. Sımdı ıyı cok sukur. Gece aglamaları oluyor gaz dıyorduk megersem cısını yaparken aglıyormus
Kizlar moralim acaip bozuk. Ben ise cok erken baslamak zorunda kaldim. Bebegim daha iki aylikti. Sebebi uzun hikaye neyse. Bebegime 15yillik komsumuz bakio. Cok samimiyiz. Ben bebegimin agzini silmek icin kare tulbent kullaniyorum. Komsumuz bebegim kusunca tulbent kokuyor diye havlu pecete kullaniyor. Bugun okuldan geldigimde kizimin agzinin kenarlari cok tahris olmuş. Kipkirmizi. Kizimin yuzune baktikca aglayasim geliyor. Yarin doktor kontrolumuz var. Ufff ya bugun baska problemlerimde oldu okulda acaip ugursuz bir gin gecirdim.
Yok artık yaaa ne vicdansiz insanlar var işimiz çok zorbende ogretmenim iznim bitti rapor aldım seminerlere kadar seminer donemi annem gelip bakacak seneye ücretsiz izin başka seçeneğim yok burda yabanciyiz akraba komşu kimse yok
Art niyetli değiller gerçekten seviyorlar ama bu zihniyet de değişmiyor malesef bazı kesimlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?