2014 Şubat Anneleri

kanım dondu resmen tatlım

Hüzünbaz gazınız bittimi? Bide çişi ne alemde merak ettim geçen 8-9 saat yapmıyor demiştin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Of ya üzüldüm vallahi. Çalışan anne olmanın en kötü yanı bu herhalde. Hele de anne veya kayınvalide yoksa yanında... Herşey üstüste gelmiş sana canım..
Allah razi olsun canim.cok cok zorlaniyorum ama fecicek insallah. Bu gunde kayinvalide ameliyat oluyor balikesir e gidiyoruz doktor orda.2 cocukla maraton a hazirlaniyorum:)

Aaaa Balıkesir'emi geliyosunuz. Ben Balıkesir'deyim. Herhangi bir ihtiyaç vs olursa haberleşelim, tlfonumu yazarım.

Bizdede bastan beri ben tek diuodum esim 3 diyodu bebegimiz oldu cok sükür bu bize yeter diyoruz artik :)

Yok bacım yaa. Tek çocuk iyidir, candır :))))

Yok artık !!!! Yaa bunları duydukça iyice paranoyak oluyorum ben. Bakalım işe başlayınca ne halt edeceğiz...

özledim denk gelemedik merak ettim

bir tanemi içeceğiz tatlım

kızlarrr nasılsınızzz

İyiyiz Hüzocuğuuum :)) Sen nasılsın, gaz bitmiş gözün aydın :))))

Aynen canım evlat bu ya gerisi hikayedir bence.sırtın yere gelmez senin aslanlara daya:)) Allah esirgesin sana bağışlasın ikisini de

Aralarina gecip kollarina girip kizlara hava atacagiz:) hem hazir yetismis 2 tane kizim olacak benim:)

Aman allahım nasıl insalar bunlar ya. Bunu yapan kadın bide kendi çocuklarıda vardır kesin. Nasıl bir vicdan bölelerinin ömür boyu hapse atacaksın ve varsa çocuklarını elinden alacaksın. Yurtdışında en ufak şeyde çocuklarını alıyorlar

Canım cok zor valla.misafirden dolayi bozulmus olabilir mi duzeni?

O nasil sey ya.kimse o zalim elleri kirilsin.aglasa nolcak iki piş piş la susar zaten. Iyi dusun iyi olsun canim aklina kotu seyler getirme. Allah hayirli bir kapi acar muhakkak. Ben de ayni durumdayim ama iyi olacagina inanmak istiyorum

Bulamazsan kefir mayasını bende verebilirim hatta kızına süt annelik bile yapabilirim sütüm yettiğince:)

Canım benim sağolasın :)) Birkaç gün içinde haber gelecek, bulamazsam seninle haberleşirim canım.

19 mayıs gecesı kusma sıkayetıyle dr gıttık yavrum ıdrar yolu enf olmus 2 gece hastanede yattık. Sımdı ıyı cok sukur. Gece aglamaları oluyor gaz dıyorduk megersem cısını yaparken aglıyormus

19 mayıs gecesı kusma sıkayetıyle dr gıttık yavrum ıdrar yolu enf olmus 2 gece hastanede yattık. Sımdı ıyı cok sukur. Gece aglamaları oluyor gaz dıyorduk megersem cısını yaparken aglıyormus
Oyy geçmiş olsun canım yaa. Garibimler dertlerini de anlatamıyorlar ki... Bak aklımızda olsun bizim de.. Herşeyi gaz sanıyoruz biz de..

Evet canim ben iciyorum gunluk bi tane

Günde 3 tane içiyorum kuzum yaa, olmayınca olmuyor işte...

Geçmiş olsun cnm ya nasıl ağrı yapıyordur kim bilir İdrar yolu enfeksiyonu için hastaneye mi yatırıyorlar ilk defa duydum

Geçmiş olsun cnm ya nasıl ağrı yapıyordur kim bilir İdrar yolu enfeksiyonu için hastaneye mi yatırıyorlar ilk defa duydum

Yok artık yaaa ne vicdansiz insanlar var işimiz çok zor bende ogretmenim iznim bitti rapor aldım seminerlere kadar seminer donemi annem gelip bakacak seneye ücretsiz izin başka seçeneğim yok burda yabanciyiz akraba komşu kimse yok

Canım Allah yardımcın olsun çok zor bir durum

geçmiş olsun canım. çok üzüldüm.okulu boşver,nasıl olsa bunlar geçici de gitsin hem az da kaldı bitmesine.inşallah bu stajerliğinde kalkarda rahat edersin. bebeğin için çok üzüldüm. kıyamam kuzuma. nasılda mazlum duruyrdur. şimdi. komşun art niyetli biri değil bence sadece bilmeden yanlış yapıyor nazikçe uyarırsan anlayacaktır, çok üzüldüğünü ve bebeğin durumunu görmüş o da üzülmüştür.doktorun neler söylediğini de yazarsan seviniriz. iyi haberlerini bekliyoruz:))

canım bende rapor almayı düşünüyorum ama maaşımdan kesilir diye de endişeleniyrum. krediler boynumuzu büküyrda( ne kadar kesinti olacak senin maaşında bir bilgin var mı?

Simdi doktor kontrolünden geldik. Bebeginin cildi cok hassas yuzunu kesinlikle ellemiceksin dedi. Sadece tulbent kullanmaliymışız agzinin cevresini silerken. Ayrica artik gece emzirlemelerini kismeliymişiz. Saclarini da kestirebilirmişim. Sac buyumeyi yavaşlatirmiş. 6850gr 63cm. gunduzleri 3saatte bir beslenmeli artik dedi. Biz öyle yapiyorduk zaten.
suan iki ayligina annemlerin yanindayiz. Bakalim balikesire donunce kime baktircaz bebegimizi. Bayag balikesirli var burada. Yazin toplansak ya.

Art niyetli değiller gerçekten seviyorlar ama bu zihniyet de değişmiyor malesef bazı kesimlerde.

evet canım maalesef benim tarafta da buna benzer durumlar var. amcamın ve halamın üçer tane kızları var. akrabalar aaaa bu kardeşlerden kaynaklanıyr demekki diye halama baskı yaptılar. halamın psikljisi bozuldu, ve illa bir erkek çocuğum olsun diyor. eniştem çok iyi benim üç kızım yok üç tane meleğim var diyor.amcamın eşi ise en küçük kızı lise 1 de en büyüğü üniversite de hala ben kocama erkek çocuk veremedim vermek istiyorum diyor. amcam bu duruma çok tepkili hatta araları bile bozuldu. kızlar ise annelerinden nefret eder hale geldiler, babacı oldular. hep elalem derdi.düşüncesizler. yaşadıklarımdan dolayı çok kızgınım. çünkü benim annemin 9 tane düşüğü olmuş ve düşün çoğu 7 aylıkken ölmüş. erkek çocuk derdi.annem çökmüş bir halde şimdi. ayyyyy çok dolmuşum içimi boşalttım.:)))maalesef yere batasıca bu zihniyet hala var ve en kötüsü biz kadınlar daha çok bunu sürdürüyoruz.((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…