2014 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun cnm ya nasıl ağrı yapıyordur kim bilir İdrar yolu enfeksiyonu için hastaneye mi yatırıyorlar ilk defa duydum

iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gönderildi

lokosit 35-40 cıktı bırde lokosit esteraz akt ++ cıktı dr bu yuzden yatmaız gerektıgını soyledı. Yavrum bıraz tombık dıye damar yolu bulamadılar delık desık yaptılar ellerı ayakları hep mor. Sunu anladım tombık bebekte pek ıyı degıl damarlar hep gomulu. Son 10 gundur meme emerken sureklı memeyle bogusuyordu bı sure sonra rahatlıyor emmeye devam edıyordu. Bız hep gazını cıkardı rahatladı falan dıyorduk ne bıleyım. Megersem cıs yaparkende aynı tepkıyı verıyormus. Hastanede ıdrar posetını yapıstırdılar emzırmeye basladım cıs yapsın dıye aynı hareketlerı yıne yapmaya basladı sonra rahatladı emmeye basladı bı actık altını poset dolu cıs yapmıs. Bızde hep gaz sanıyorduk. Nasıl uyuz oldum kendıme anlatamam. Ama nerden bıleceksın. Kusmasıda artınca ıyıkı goturmusum. Bobrek ultrasonu falanda yapıldı cok sukur temız. Anne sutu aldıkları ıcın bunyelerı kuvvetlı olabılıyormus ates olmadı mesela hıc. Dıyecegım su her aglamayı gaz sanmıyacagım artık. Pımpırıklı bır anne olmaya karar verdım.

Evet canım ya kadınların yapması daha da ilginç ve üzücü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Of ya bu insanlar hayvan kadar bile yokkk. Allahim cildircam ya o bebek benim yada sizlerin bebegi de olabilir

Biz öpmeye kıyamazken...ben de bırakıp gidemiyorum sadece hastaneye gideceksem annemi çağırıp ona bırakıyorum.annem başka şehirden gelip iki gün bakıyor o da sadece 2-3 saatliğine.ücretsiz izin alcam biraz büyütüp öyle bakcaz başımızın çaresine.seni çok iyi anlıyorum canım,düşüncesi bile zorken yaşamak nasıldır.yine tanıdığın bildiğin insan en azından emanet edebiliyorsun.yabancı olsa daha zor.doktorun dediklerini söylersin o da yapmaz bir daha.

Çok çok geçmiş olsun.bu bizim de aklımızın bir köşesinde bulunsun biz de hemen suçu gaza atıyoruz eşimle.bundan sonra daha dikkatli olcam.allah kuzunu saklasın korusun canım

canım bende rapor almayı düşünüyorum ama maaşımdan kesilir diye de endişeleniyrum. krediler boynumuzu büküyrda( ne kadar kesinti olacak senin maaşında bir bilgin var mı?

Canım hic bilmiyorum iki senelik ogretmenim ilk defa rapor aldım daha önce doğum yapan bir arkadaşa müdür yardımcımız heyet raporu alın kesilmez demişti ben heyet raporu aldım 30 gün alabilirsen heyet raporu al bence ben kendi jinekologumdan aldım

Çok geçmiş olsun canım

canım cok geçmişş olsun..

Çok geçmiş olsun gerçekten dikkatli olmak lazım sağlıkla buyuturuz inş hepimiz birde burdan böyle paylaştıkta hepimiz her konuda bilinçleniuoruz iyi kî burası var iyi ki sizler varsınız iyi ki dünya tatlısı evlatlarımız var

canım bende rapor almayı düşünüyorum ama maaşımdan kesilir diye de endişeleniyrum. krediler boynumuzu büküyrda( ne kadar kesinti olacak senin maaşında bir bilgin var mı?

Rapor alinca maasimizdan kesilecek mi ? Bilmiyodum bunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsun bn de balikesirliyim ama balikesirde yasamiyorum mugladayim is geregi

Rapor alinca maasimizdan kesilecek mi ? Bilmiyodum bunu

Heyet raporu alırsan düşmez ama normal alırsan 7 günden fazlası kesilir benden 7 günü. Geçtiğinde 50 tl bi kesinti olmuştu

Heyet raporu alırsan düşmez ama normal alırsan 7 günden fazlası kesilir benden 7 günü. Geçtiğinde 50 tl bi kesinti olmuştu

Anladimm 40gun normal 45 gun heyet raporu hakkimiz oldugunu biliyorum. Ozelde de devlette de kesiliyo yani kesin. Ne kadar kesilirki 40 gunun tamamini kullanirsak? Ucretsiz izin alamam cunku kredi oduyoruz :/

gecmis olsun rabbim sifasini versin..:26:canim benim oglumda hem biberonla hem memeyle kavga ediyo bi aydirbaska ne gibi belirtileri vardi :44:enfeksiyonunn:44:

gecmis olsun rabbim sifasini versin..:26:canim benim oglumda hem biberonla hem memeyle kavga ediyo bi aydirbaska ne gibi belirtileri vardi :44:enfeksiyonunn:44:

canım bız kusma sıkayetıyle gıttık. Kusma ates halsızlık ıstahsızlık ıdrar yaparken yanma belırtıler bunlarmıs. Allahım korusun hepımızın yavrularını

Bende 1 ay rapor aldım şimdilik bir ayda yıllık iznim var sonrasına bakacaz benim kaynanam bakacak

yaw herkez 40 gün rapor alıyor heyet raporu, benim doktor vermedi sinir adam en fazla 10gün veririm dedi bizde ayın 15ine tamamlamak için sadecce 5 gün aldık son maaşım uçtu gitti malesef bizde bakacak kimse de yok canım şanslısın valla komşu bakacak, ama az önce burdaki komşuyla ilgili yazıyı okuyunca kanım dondu resmen iyice korkar oldum :18:

azalmaz inşallah canım, ben bebeğimin aşırı gaz probleminden dolayı sadece 4 menü yiyorum tam 2 aydır; şehriye çorbası, yayla çorbası, patates yemeği, kahvaltı menüsü ama çok şükür sütüm hiç azalmadı inşallah da hep böyle gider,, ama seninki de zor durum Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…