Geçmiş olsun cnm ya nasıl ağrı yapıyordur kim bilir İdrar yolu enfeksiyonu için hastaneye mi yatırıyorlarilk defa duydum
iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gönderildi
Bizdede bastan beri ben tek diuodum esim 3 diyodu bebegimiz oldu cok sükür bu bize yeter diyoruz artik :)
evet canım maalesef benim tarafta da buna benzer durumlar var. amcamın ve halamın üçer tane kızları var. akrabalar aaaa bu kardeşlerden kaynaklanıyr demekki diye halama baskı yaptılar. halamın psikljisi bozuldu, ve illa bir erkek çocuğum olsun diyor. eniştem çok iyi benim üç kızım yok üç tane meleğim var diyor.amcamın eşi ise en küçük kızı lise 1 de en büyüğü üniversite de hala ben kocama erkek çocuk veremedim vermek istiyorum diyor. amcam bu duruma çok tepkili hatta araları bile bozuldu. kızlar ise annelerinden nefret eder hale geldiler, babacı oldular. hep elalem derdi.düşüncesizler. yaşadıklarımdan dolayı çok kızgınım. çünkü benim annemin 9 tane düşüğü olmuş ve düşün çoğu 7 aylıkken ölmüş. erkek çocuk derdi.annem çökmüş bir halde şimdi. ayyyyy çok dolmuşum içimi boşalttım.:)))maalesef yere batasıca bu zihniyet hala var ve en kötüsü biz kadınlar daha çok bunu sürdürüyoruz.((
mor158 çok üzüldüm canımbenim de sizler gibi bakacak kimsem yok ikimiz de öğretmeniz iznim bitti bu hafta raporluyum hadi bu seneyi kapattık diyelim seneye ne olacak üstelik benim senin gibi komşum bile yok yapayalnızım kızımı tanımdağım kişilere de bırakamam olmadı seneye ücretsiz izne çıkacağım geçen annem anlattı komşulardan birinin bebişinin bakıcısı bebeğin kafa derisinin altına iğne batırıyormuş bebek böylece hiç ağlamıyor sürekli uyuyormuş ailesi sonra farketmiş ve dava açmışlar çok korkuyorum
Aralarina gecip kollarina girip kizlara hava atacagiz:) hem hazir yetismis 2 tane kizim olacak benim:)
Kizlar moralim acaip bozuk. Ben ise cok erken baslamak zorunda kaldim. Bebegim daha iki aylikti. Sebebi uzun hikaye neyse. Bebegime 15yillik komsumuz bakio. Cok samimiyiz. Ben bebegimin agzini silmek icin kare tulbent kullaniyorum. Komsumuz bebegim kusunca tulbent kokuyor diye havlu pecete kullaniyor. Bugun okuldan geldigimde kizimin agzinin kenarlari cok tahris olmuş. Kipkirmizi. Kizimin yuzune baktikca aglayasim geliyor. Yarin doktor kontrolumuz var. Ufff ya bugun baska problemlerimde oldu okulda acaip ugursuz bir gin gecirdim.
lokosit 35-40 cıktı bırde lokosit esteraz akt ++ cıktı dr bu yuzden yatmaız gerektıgını soyledı. Yavrum bıraz tombık dıye damar yolu bulamadılar delık desık yaptılar ellerı ayakları hep mor. Sunu anladım tombık bebekte pek ıyı degıl damarlar hep gomulu. Son 10 gundur meme emerken sureklı memeyle bogusuyordu bı sure sonra rahatlıyor emmeye devam edıyordu. Bız hep gazını cıkardı rahatladı falan dıyorduk ne bıleyım. Megersem cıs yaparkende aynı tepkıyı verıyormus. Hastanede ıdrar posetını yapıstırdılar emzırmeye basladım cıs yapsın dıye aynı hareketlerı yıne yapmaya basladı sonra rahatladı emmeye basladı bı actık altını poset dolu cıs yapmıs. Bızde hep gaz sanıyorduk. Nasıl uyuz oldum kendıme anlatamam. Ama nerden bıleceksın. Kusmasıda artınca ıyıkı goturmusum. Bobrek ultrasonu falanda yapıldı cok sukur temız. Anne sutu aldıkları ıcın bunyelerı kuvvetlı olabılıyormus ates olmadı mesela hıc. Dıyecegım su her aglamayı gaz sanmıyacagım artık. Pımpırıklı bır anne olmaya karar verdım.
canım bende rapor almayı düşünüyorum ama maaşımdan kesilir diye de endişeleniyrum. krediler boynumuzu büküyrda( ne kadar kesinti olacak senin maaşında bir bilgin var mı?
lokosit 35-40 cıktı bırde lokosit esteraz akt ++ cıktı dr bu yuzden yatmaız gerektıgını soyledı. Yavrum bıraz tombık dıye damar yolu bulamadılar delık desık yaptılar ellerı ayakları hep mor. Sunu anladım tombık bebekte pek ıyı degıl damarlar hep gomulu. Son 10 gundur meme emerken sureklı memeyle bogusuyordu bı sure sonra rahatlıyor emmeye devam edıyordu. Bız hep gazını cıkardı rahatladı falan dıyorduk ne bıleyım. Megersem cıs yaparkende aynı tepkıyı verıyormus. Hastanede ıdrar posetını yapıstırdılar emzırmeye basladım cıs yapsın dıye aynı hareketlerı yıne yapmaya basladı sonra rahatladı emmeye basladı bı actık altını poset dolu cıs yapmıs. Bızde hep gaz sanıyorduk. Nasıl uyuz oldum kendıme anlatamam. Ama nerden bıleceksın. Kusmasıda artınca ıyıkı goturmusum. Bobrek ultrasonu falanda yapıldı cok sukur temız. Anne sutu aldıkları ıcın bunyelerı kuvvetlı olabılıyormus ates olmadı mesela hıc. Dıyecegım su her aglamayı gaz sanmıyacagım artık. Pımpırıklı bır anne olmaya karar verdım.
19 mayıs gecesı kusma sıkayetıyle dr gıttık yavrum ıdrar yolu enf olmus 2 gece hastanede yattık. Sımdı ıyı cok sukur. Gece aglamaları oluyor gaz dıyorduk megersem cısını yaparken aglıyormus
canım bende rapor almayı düşünüyorum ama maaşımdan kesilir diye de endişeleniyrum. krediler boynumuzu büküyrda( ne kadar kesinti olacak senin maaşında bir bilgin var mı?
Simdi doktor kontrolünden geldik. Bebeginin cildi cok hassas yuzunu kesinlikle ellemiceksin dedi. Sadece tulbent kullanmaliymışız agzinin cevresini silerken. Ayrica artik gece emzirlemelerini kismeliymişiz. Saclarini da kestirebilirmişim. Sac buyumeyi yavaşlatirmiş. 6850gr 63cm. gunduzleri 3saatte bir beslenmeli artik dedi. Biz öyle yapiyorduk zaten.
suan iki ayligina annemlerin yanindayiz. Bakalim balikesire donunce kime baktircaz bebegimizi. Bayag balikesirli var burada. Yazin toplansak ya.
Rapor alinca maasimizdan kesilecek mi ? Bilmiyodum bunu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Heyet raporu alırsan düşmez ama normal alırsan 7 günden fazlası kesilir benden 7 günü. Geçtiğinde 50 tl bi kesinti olmuştu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gecmis olsun rabbim sifasini versin..:26:canim benim oglumda hem biberonla hem memeyle kavga ediyo bi aydirbaska ne gibi belirtileri vardi :44:enfeksiyonunn:44:
Bende 1 ay rapor aldım şimdilik bir ayda yıllık iznim var sonrasına bakacaz benim kaynanam bakacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bebegimde sut alerjisi var galiba. Sut diyeti yapiyodum bugun kakasi sariya donmeye basladi. Bi taraftan sevindim neden olduguna yskinlastik gibi bi taraftan da uzuldumAllah buyuk dert vermesin ins. Ek gidaya baslarken buyuk problem olacak gibi. Herseyi yiyemicek yavrum. Alerji yapabilecek herseyi kestim yemeyi. Ins sutum azalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?