selam herkese uzun zamandır buralara uğrayamadım nasılsınız..biz kızımla iyiyiz şükür 2 gün sonra 4.ayımızı dolduruyoruz zaman ne çabuk geçti anlamadım bile..inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyidir..
canım bız kusma sıkayetıyle gıttık. Kusma ates halsızlık ıstahsızlık ıdrar yaparken yanma belırtıler bunlarmıs. Allahım korusun hepımızın yavrularını
canım bız kusma sıkayetıyle gıttık. Kusma ates halsızlık ıstahsızlık ıdrar yaparken yanma belırtıler bunlarmıs. Allahım korusun hepımızın yavrularını
Gunlerdir en fazla 4 saat uyku uyabiliyorum.ufakligin uyku duzeni degisti aksam uzeri 6 gibi aksam uykusuna yatiyor sabah 5 te kalkiyor. Gunduzde uyuyor tilki uykusu:) gunduz butun gun disardayiz kayinvalidem burda onun hastane islerine kosturuyoruz aksam eve geliyorum buyuk kiz geliyor yemegi banyosu oyunu o yatana kadar onunlayim mecbur.o yatiyor ev isi. Ben tabi pert yatiyorum bu sefer kucuk kalkiyor.en son bu gece bas agrilarima dayanamadim kizlari babaanneye verdim uyudum.uyudum da ne oldu gece 3 te hortladim:) alisti bunye tabi. Birazdan minik te kalkar benim uyku yine haram:)
kızlarrr nasılsınızzz
azalmaz inşallah canım, ben bebeğimin aşırı gaz probleminden dolayı sadece 4 menü yiyorum tam 2 aydır; şehriye çorbası, yayla çorbası, patates yemeği, kahvaltı menüsüama çok şükür sütüm hiç azalmadı inşallah da hep böyle gider,, ama seninki de zor durum Allah yardımcın olsun..
iyidir hüzom senden naber..4 ay kontrole gittiniz mi bebişin durumu nası.aşı nası geçti ateş yapıyo mu:44:
minik kuzuma babası gangam oynayan bi bebişin videosunu açmış.Allah ım çıldırdı o ne gülme öyle çığlıklar atıyo..yicektim yaabi de o bebeği taklit ediyo onun gibi kollarını sallıyo..ısıracaktım az kalsın o kolları :125::125::125:büyüyolar yahu maşallah
Ekstra biseyler yiyip iciyo musun cnm. Humana rezene dereotu naden suyu en onemlisi de su kac lt iciyosun
kızlar bebişleri nası giydiriyosunuz.kızım bugün sıcaklamış geldi bana terliyodu bi kata indirdim ben.acaba erken mi davrandım üşür mü diyorum bi yandan :44:annelik işte.altta kolsuz çıtçıtlı badi üstte uzun kollu penye takım çorap giydirdim.bu arada izmirdeyiz.evin derecesi 26-27 arası..bu aralar baya sıcak havalar..:131:
Gunaydin anneler. Kizimi mecburen emanet edip gene geldim okula. Yazililarim var bugun. Aklim hep evde. Insallah agzinin cevresi daha beter olmaz. Haftaya rapor alip kizimi iyilestiricem.
kızlar bebişleri nası giydiriyosunuz.kızım bugün sıcaklamış geldi bana terliyodu bi kata indirdim ben.acaba erken mi davrandım üşür mü diyorum bi yandan :44:annelik işte.altta kolsuz çıtçıtlı badi üstte uzun kollu penye takım çorap giydirdim.bu arada izmirdeyiz.evin derecesi 26-27 arası..bu aralar baya sıcak havalar..:131:
kızlar yaa aranızda bebeği tüküren varmı? benimki çok fazla tükürüyor nasıl öğrendi böyle birşeyi anlamadım yüzüm gözüm tükürük oluyor hep :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?