2014 Şubat Anneleri

selam herkese uzun zamandır buralara uğrayamadım nasılsınız..biz kızımla iyiyiz şükür 2 gün sonra 4.ayımızı dolduruyoruz zaman ne çabuk geçti anlamadım bile..inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyidir..

Maşallah cnm sen ocaktamı doğum yaptın ben seni şubat ortaları gibi hatırlıyorum yanılıyorum zannımca:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o masum kuzuya o işkenceyi yapanların Rabbim yapışsın yakasına..müebbet alsınlar inşallah..tüylerim diken diken oldu..

kızlar bebişleri nası giydiriyosunuz.kızım bugün sıcaklamış geldi bana terliyodu bi kata indirdim ben.acaba erken mi davrandım üşür mü diyorum bi yandan :44:annelik işte.altta kolsuz çıtçıtlı badi üstte uzun kollu penye takım çorap giydirdim.bu arada izmirdeyiz.evin derecesi 26-27 arası..bu aralar baya sıcak havalar..:131:

Allah yardımcın olsun canım.geçmiş olsun kvde.sana da helal kv yaptığı onca şeye rağmen hemde iki çocuklu halinle koşturduğun için mintinin dişi ne alemde nası gidiyo diş çıkarma dönemi..:26:

minik kuzuma babası gangam oynayan bi bebişin videosunu açmış.Allah ım çıldırdı o ne gülme öyle çığlıklar atıyo..yicektim yaabi de o bebeği taklit ediyo onun gibi kollarını sallıyo..ısıracaktım az kalsın o kolları:125::125::125:büyüyolar yahu maşallah

Ekstra biseyler yiyip iciyo musun cnm. Humana rezene dereotu naden suyu en onemlisi de su kac lt iciyosun

maşallah kuzucuğuna bizim oğlan da aynada kendini gördüğünde ağlamaya başlıyor anlam veremedim nedenine

Ekstra biseyler yiyip iciyo musun cnm. Humana rezene dereotu naden suyu en onemlisi de su kac lt iciyosun

extra birşey yemiyorum canım sadece 4-5 güne bir sütümün azaldığını hissedersem kimyonlu rezene içiyorum. günde en az 2 lt de su içiyorum. bende sütümün besleyici değeri olmaz diye korkuyorum en basiti bi elmayı bile yiyemiyorum yavrum başlıyor kıvranmaya gaz yapıyor

Son düzenleme:
kızlar yaa aranızda bebeği tüküren varmı? benimki çok fazla tükürüyor nasıl öğrendi böyle birşeyi anlamadım yüzüm gözüm tükürük oluyor hep :76:

Gunaydin anneler. Kizimi mecburen emanet edip gene geldim okula. Yazililarim var bugun. Aklim hep evde. Insallah agzinin cevresi daha beter olmaz. Haftaya rapor alip kizimi iyilestiricem.

biz kayserideyiz bu aralar soğuk biraz hala 2 kat giydiriyorum ben canım.. biraz sıcaklasın bende senin gibi giydirecem izmir için normal bence senin giyimin

Günaydın kızlar
Ben de dün bir kat incelttim çocuğu terliyor su kaybediyor yavru... Doktorum özellikle yıkadıktan sonra bir kat inceltmelisin dedi...Erkek çocuğu fazla sıcağa gelmiyor...Şu an yarım kollu çıtçıtlı bady ve alt üst bir takım var üzerinde bir de çorap o kadar bir de önlük göğsü sırılsıklam oluyor takmazsam...

Gunaydin anneler. Kizimi mecburen emanet edip gene geldim okula. Yazililarim var bugun. Aklim hep evde. Insallah agzinin cevresi daha beter olmaz. Haftaya rapor alip kizimi iyilestiricem.

Canim tembihleseydin neyle silmesi gerektigini sonucta senin cocugun onun degilki kafasina göre iş yapiyo insallah iyilesir kuzun

Evde tek kat ama disarda 2 kat giydiriyorum ams gercekten col sicak disarda da tek kata gecicem artk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar yaa aranızda bebeği tüküren varmı? benimki çok fazla tükürüyor nasıl öğrendi böyle birşeyi anlamadım yüzüm gözüm tükürük oluyor hep :76:

Benimko baloncuk yapiyo ama tukurmuyo :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…