Canim tembihleseydin neyle silmesi gerektigini sonucta senin cocugun onun degilki kafasina göre iş yapiyo insallah iyilesir kuzun
Tembihledim canm. Bakalom gidince gorcez
hayırlı cumalar annelerdün çok yoruldum misafirlerim vardı hala dinlenemedim sizler nasılsınız
Şu halde birde iş düşünmek istemiyorum Allah yardımcın olsun bende bu dönemi raporla halletcem bir dahaki döneme Allah Kerim.....Pazartesi iş başı yapcam kv bakacak bakalım nasıl olcak anam ne zormuş bu işler
Gece sütü muhakkak sağman gerekir kitapta okumuştum üç aydan sonra çocukların uyku düZeni uzar annede uyursa bi süre sonra süt azalır yazıyordu o yüzden ben kızım uyanmasada uyanıp sağıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gece kalkıp süt sağmak ne zormuş yaa, iki geçedir sağıyorum uyku muyku gitti sersem gibiyimkızım uyandırıp emse zoruma gitmez ama sağmak çok zoruma gitti.
Helal olsun sana nasıl dayanıyorsun tebrikler
Şimdi bide "gece sağmazsam sütüm azalacak "psikolojisine girdim ki sorma kafayı yemezsem iyidir
4. Ay aşısı mi var. Bize saglik ocaginda 14 haziranda gelin dedi
Bunu bana geçenlerde eşim anlattı dehşete düştüm bıngıldağına iğne batırıyormuşminicik bebeğe hangi vicdanla böyle yapıyorlar anlamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kanım dondu resmen tatlım
Of ya üzüldüm vallahi. Çalışan anne olmanın en kötü yanı bu herhalde. Hele de anne veya kayınvalide yoksa yanında... Herşey üstüste gelmiş sana canım..
Aaaa Balıkesir'emi geliyosunuz. Ben Balıkesir'deyim. Herhangi bir ihtiyaç vs olursa haberleşelim, tlfonumu yazarım.
Yok bacım yaa. Tek çocuk iyidir, candır :))))
Yok artık !!!! Yaa bunları duydukça iyice paranoyak oluyorum ben. Bakalım işe başlayınca ne halt edeceğiz...
İyiyiz Hüzocuğuuum :)) Sen nasılsın, gaz bitmiş gözün aydın :))))
Aman allahım nasıl insalar bunlar ya. Bunu yapan kadın bide kendi çocuklarıda vardır kesin. Nasıl bir vicdan bölelerinin ömür boyu hapse atacaksın ve varsa çocuklarını elinden alacaksın. Yurtdışında en ufak şeyde çocuklarını alıyorlar
O nasil sey ya.kimse o zalim elleri kirilsin.aglasa nolcak iki piş piş la susar zaten. Iyi dusun iyi olsun canim aklina kotu seyler getirme. Allah hayirli bir kapi acar muhakkak. Ben de ayni durumdayim ama iyi olacagina inanmak istiyorum
Yok artık yaaa ne vicdansiz insanlar var işimiz çok zorbende ogretmenim iznim bitti rapor aldım seminerlere kadar seminer donemi annem gelip bakacak seneye ücretsiz izin başka seçeneğim yok burda yabanciyiz akraba komşu kimse yok
malesef anneler baya da yaygın bi durummuş bu Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın burada bi derdim var bölümünde de aynı konu açılmıştı ama yanlış hatırlamıyorsam konuyu açaçnın bahsettiği bebişte bazı hasarlar bırakmış çok üzülmüştüm aradım konuyu ama bulamadımOf ya bu insanlar hayvan kadar bile yokkk. Allahim cildircam ya o bebek benim yada sizlerin bebegi de olabilir
lokosit 35-40 cıktı bırde lokosit esteraz akt ++ cıktı dr bu yuzden yatmaız gerektıgını soyledı. Yavrum bıraz tombık dıye damar yolu bulamadılar delık desık yaptılar ellerı ayakları hep mor. Sunu anladım tombık bebekte pek ıyı degıl damarlar hep gomulu. Son 10 gundur meme emerken sureklı memeyle bogusuyordu bı sure sonra rahatlıyor emmeye devam edıyordu. Bız hep gazını cıkardı rahatladı falan dıyorduk ne bıleyım. Megersem cıs yaparkende aynı tepkıyı verıyormus. Hastanede ıdrar posetını yapıstırdılar emzırmeye basladım cıs yapsın dıye aynı hareketlerı yıne yapmaya basladı sonra rahatladı emmeye basladı bı actık altını poset dolu cıs yapmıs. Bızde hep gaz sanıyorduk. Nasıl uyuz oldum kendıme anlatamam. Ama nerden bıleceksın. Kusmasıda artınca ıyıkı goturmusum. Bobrek ultrasonu falanda yapıldı cok sukur temız. Anne sutu aldıkları ıcın bunyelerı kuvvetlı olabılıyormus ates olmadı mesela hıc. Dıyecegım su her aglamayı gaz sanmıyacagım artık. Pımpırıklı bır anne olmaya karar verdım.
extra birşey yemiyorum canım sadece 4-5 güne bir sütümün azaldığını hissedersem kimyonlu rezene içiyorum. günde en az 2 lt de su içiyorum. bende sütümün besleyici değeri olmaz diye korkuyorum en basiti bi elmayı bile yiyemiyorum yavrum başlıyor kıvranmaya gaz yapıyor
Canim agzini sildigimiz bezleri utulemek gerekiyomus tahrisi onlemek icin aklinda bulunsun bundan sonra oyle yaparsan tekrarlamaz gerci ben de utuleyemiyorum firsat bulup da ama yapsk iyi olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pazartesi iş başı yapcam kv bakacak bakalım nasıl olcak anam ne zormuş bu işler
var canım ya 14 haziranda 4 aylık olmuyor mu senin fındık
malesef anneler baya da yaygın bi durummuş bu Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın burada bi derdim var bölümünde de aynı konu açılmıştı ama yanlış hatırlamıyorsam konuyu açaçnın bahsettiği bebişte bazı hasarlar bırakmış çok üzülmüştüm aradım konuyu ama bulamadım
Cok zor olacak ama devlet utansin. 16 haftalik izin mi olur. Sen sanslilar arasindasin. Bakici derdin olmayacak. Kanindan canindan birisi bakacak ne guzel.
Canim agzini sildigimiz bezleri utulemek gerekiyomus tahrisi onlemek icin aklinda bulunsun bundan sonra oyle yaparsan tekrarlamaz gerci ben de utuleyemiyorum firsat bulup da ama yapsk iyi olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bebegimin butun kiyafetlerini mendillerini havlularini utulerim. Hatta coraplarini bile. Benim cildimde cok hassas. Bana benzedi galiba.
Kizimin agzi iyilesmis. Tulbent kullanmis sadece. Cok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?