2014 Şubat Anneleri

Tembihledim canm. Bakalom gidince gorcez

Canim agzini sildigimiz bezleri utulemek gerekiyomus tahrisi onlemek icin aklinda bulunsun bundan sonra oyle yaparsan tekrarlamaz gerci ben de utuleyemiyorum firsat bulup da ama yapsk iyi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı cumalar anneler dün çok yoruldum misafirlerim vardı hala dinlenemedim sizler nasılsınız

Hayırlı cumalar sana da... benimde yarım misafirim var şimdiden gerginin bir atlatsam... Bebekle zor olacak .. Ne yapcam bilmem.. Babamız bakmaya çalışacak.. Yaşadığın şehirde akraban olmaması ne kötü birşeymiş anne olunca anladım.. Oysa hep sevdiğim birşeydi hiç tanınmamak... Yapa yalnızmışım meğer...

Gece kalkıp süt sağmak ne zormuş yaa, iki geçedir sağıyorum uyku muyku gitti sersem gibiyim kızım uyandırıp emse zoruma gitmez ama sağmak çok zoruma gitti.
Helal olsun sana nasıl dayanıyorsun tebrikler
Şimdi bide "gece sağmazsam sütüm azalacak "psikolojisine girdim ki sorma kafayı yemezsem iyidir

:) evet zor sağıyosun iki saat sonra bebek uyanıyor steril et kurula derken benim gece bitiyor strese girme 4 saati geçerse sağ olmadı sağamadın strese girme bi kaç defadan bişey olmaz öyle hemen azalmaz süt süreklilik arz ederse olur ama gece memeleri boşaltmak süt yapımını arttırır çünkü porolaktin hormonu uyurken daha fazla salgılanıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kanım dondu resmen tatlım

O nasil sey ya.kimse o zalim elleri kirilsin.aglasa nolcak iki piş piş la susar zaten. Iyi dusun iyi olsun canim aklina kotu seyler getirme. Allah hayirli bir kapi acar muhakkak. Ben de ayni durumdayim ama iyi olacagina inanmak istiyorum

Of ya bu insanlar hayvan kadar bile yokkk. Allahim cildircam ya o bebek benim yada sizlerin bebegi de olabilir
malesef anneler baya da yaygın bi durummuş bu Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın burada bi derdim var bölümünde de aynı konu açılmıştı ama yanlış hatırlamıyorsam konuyu açaçnın bahsettiği bebişte bazı hasarlar bırakmış çok üzülmüştüm aradım konuyu ama bulamadım

Gecmis olsun minige. Ins iyilesir hemen

Oy kiyamam ya. Bi taraftanda sukur diyorum daha kotulerini dusununce.. ins biraz daha buyuyunce gaz sıkıntısı da biter hareketlensin kendi rahatca cikarir sende bol bol yersin herseyden

Ben butun kiyafetlerini utuluyorum coraplarini bile :))) 2 yasindan sonra belki utulemem

Ben artik bakici sayfasina bakamiyorum kafayi yeme noktasina geliyorum. Aklim yerinden cikacakmis gibi oluyo esime dun dedim ben eylule 3 ay ucretsiz izin almak istiyorum bole bole seyler oluyomus dedim. Bakiciya felan veremem bebegimi dedim. Borclarda var kredi felan ama tamam dedi. Buyuk ihtimal izin alicam gibi... ne vicdandan yoksun insanlar var Yarabbim. Nasil kiyarsin minnacik el kadar yavruya igne batirirsin ya.

Cok zor olacak ama devlet utansin. 16 haftalik izin mi olur. Sen sanslilar arasindasin. Bakici derdin olmayacak. Kanindan canindan birisi bakacak ne guzel.

Çok şükür bin şükür 2 hafta kv 1 hafta annem sonra okullar kapanıyor seminer var 1 Temmuz'a kadar da yanımda okula götürcem seneye Allah Kerim Allah herkesin yardımcısı olsun iyi insanlarla karşılaştırsın bende bebekken annem bakıcıya bırakmak zorunda kalmış uyumuyorum diye beni kanepeye fırlatıp baya dövmüş Abi'm görmüş anneme söylemiş annem bırgun habersiz eve gelmiş kadın beni gene sarsarken yakalamış sonra onu kovmuşlar Abi'm bakmış bana bir sure 7 yaş var aramızda abimle yaa işte böyle hanımlar bakıcı şiddeti gören bebeklerdenim

Ben bebegimin butun kiyafetlerini mendillerini havlularini utulerim. Hatta coraplarini bile. Benim cildimde cok hassas. Bana benzedi galiba.
Kizimin agzi iyilesmis. Tulbent kullanmis sadece. Cok sevindim.

Ben bebegimin butun kiyafetlerini mendillerini havlularini utulerim. Hatta coraplarini bile. Benim cildimde cok hassas. Bana benzedi galiba.
Kizimin agzi iyilesmis. Tulbent kullanmis sadece. Cok sevindim.

İyi hadi cook gecmis olsunn sevindmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah balikesire döndüğümde cok iyi bir bakıcı bulurum. Olumlu düşünmek istiyorum. Iyi bakicilar da var. Arkadasimin ki bes yil bakti. Cocuk krese giderken cok zor ayrildilar bakicidan. Cok agladilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…