2014 Şubat Anneleri

Cok cok yorgunum kizlar. Dun coluk cocuk balikesir e gittik. Kayinvalideyi aldilar ameliyat a. Kizlari mecbur baba ya biraktim. Kayinvalidenin ayaklari yukarda hic yurumicekti sabah a kadar. E malum tuvalet isini oglu yaptiramaz. Yemekte yediremez. Ben kaldim yaninda. Minti yi uyuttum oyle verdim buyuk kiz zaten kendisi uyur. Bir ara ikisi ayni anda aglamis esim ariyor askimm bunlar agliyor diyor. Dedim boyle hep.anla neler yasadigimi:) anlattim neler yapicagini sorun ortadan kalkti. Bugun taburcu oldu cok sukur evimdeyim. Ama cok yorgunum. Bu aksamda kayinvalidenin kizkardesi annesi geliyor.birde kayinpeder ooo tam cumbus daha da bana dinlemek haram ayy bide kayinvalide nin kizkardesi bende gideyim bari o doktor a demezmi bide onunla kostur. Yaslanmisim ya eskiden boylemiydim heryere ucardim simdi araba kullanmak bile olum geliyor

Inşallah balikesire döndüğümde cok iyi bir bakıcı bulurum. Olumlu düşünmek istiyorum. Iyi bakicilar da var. Arkadasimin ki bes yil bakti. Cocuk krese giderken cok zor ayrildilar bakicidan. Cok agladilar.

Evet oyle guzel ornekler de var cevremizde insallah iyisine denk gelrsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canm bnm ya cok uzuldum. Alıp seni bağrıma basasım geldi allah ından bulsun..

Canim senden niye medet umarlar anlamam 2 cocuklu kadinsin ki biri bebek yokmu baska kimse kizi yada baska gelini aaa olmaz yav böyle

Ben bebegimin butun kiyafetlerini mendillerini havlularini utulerim. Hatta coraplarini bile. Benim cildimde cok hassas. Bana benzedi galiba.
Kizimin agzi iyilesmis. Tulbent kullanmis sadece. Cok sevindim.

Iyi hadi sevindim bizimkininde cildi cok hassas hemen yanaklarda pütürlük oluyo kustugunda filan iyi temizlemek gerekiyo

Ben bebegimin butun kiyafetlerini mendillerini havlularini utulerim. Hatta coraplarini bile. Benim cildimde cok hassas. Bana benzedi galiba.
Kizimin agzi iyilesmis. Tulbent kullanmis sadece. Cok sevindim.

Ben de çok sevindim.nezle olduğumda sürekli silmekten kızarıp sızlar burnum.o yavrucak nasıl dayansın o sızıya.utanmıştır herhalde onu öyle görünce değil mi? Neyse ki geçmiş,şükür.
Ben de kurutma makinesine atıyorum çok pratik oluyor o yüzden ütü yapmıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim senden niye medet umarlar anlamam 2 cocuklu kadinsin ki biri bebek yokmu baska kimse kizi yada baska gelini aaa olmaz yav böyle

Olmazmi kuzum.kizi var ankara da bebegi emekliyor.gelini var bir tane daha kpss kursuna gidiyorrr. Kayinvalideye bakmak degilde en cok kardesinin bende gideyim demesi koydu valla. Yardim a geliyor ama oda doktor a gidicek.ve eminim oda ameliyat olucak.varis leri var cok agir. Oda ameliyat olursa vay benim halime.2 cocuk ev isi yemek temizlik. Bide esim yazin isler yogun diye 2 gun bi yerlere kacalim cocuklari alip demisti.ruyamizda goruruz artik:)

Allah kolaylık versin canım

Bence hersey ben yaparim ben hallederim demekle oluyo herkez rahatina düsmus sende cek kendini tamam yabanci degil bakilirda tabi ama harap olarak olmaz günah sanada esin demiyomu cagar birazda kizini diye üzüldüm okuyunca ondan yazmak istedim yoksa bana düsmez tabi okadar sohbet ettik yakin hissedip söylüyorum bunlari inan umarim cabucak iyilesirde dinlenirsin

Canlar biz de evimize geldik.ufak tefek şeyler dışında güzeldi,kızım kalabalık gördü,gezdi,farklı insanlarla tanıştı,uçağa bindi...eminim bunlardan çok şey öğrenmiştir:) evde biz yemek yerken salıncağında doğrulmaya çalışıyor hemen videosunu çektim:) neredeyse oturacak ama oturamadığı için sinir olup ağlıyor:) bu arada eşimin kuzeninden kefir buldum yarın deneyeceğim ben de.kızım bugüne kadar sadece iki kere kahkaha attı başka da duymadım öyle çok agucuk gugucuk da yapmıyor halbuki kıkırdak bir annesi var:) bu arada artık odasında yatırmayı düşünüyoruz ama ben nasıl ayrılıcam bilmiyorum yapamıcam sanırım.siz nerede yatırıyorsunuz? Sizinkilerin hareketleri ne alemde:)?

öncelikle gözün aydın canım evine geldiğin içinkızım altını alınca göbüşünü öpünce felan gülüyo.koltuk ve ayaklarının altından gıdıklanıyokıkırdak yani..bugün gözümüzün önünde az daha dönüyodu insan acayip heyecanlanıyo yaasiz bilirsiniz ama oda ayımak içn daha erken değil miben yanımda yatırıyorum belki yanlış bişey ama..bazen boğazını kusmuk tükrük falan alıyo kuş gibi çırpınıyo kuzum.korkuyorum yaa açıkcası Allah korusun.yanımda daha güvende hiç olmadı içim rahat..

Ayy neler yapıyormuş bu minnak böyle kırk bir kere maşallah canım:) allahım hep güldürsün hep bu çağdaki gibi dertten kederden uzak olsunlar.ben de çok korkuyorum bu yatak işi için ama eşim şimdi bile mesaj attı odasında yatır da alışsın diye.psikolojik gelişimi açısından iyiymiş ya o yüzden.bağımlı kişilik olmasını engelliyormuş ama ben de gece kalkıp kalkıp bakıyorum ayırırsak bu sefer hiç uyuyamam odasının bir köşesinde sızarım herhalde:))

biz kayserideyiz bu aralar soğuk biraz hala 2 kat giydiriyorum ben canım.. biraz sıcaklasın bende senin gibi giydirecem izmir için normal bence senin giyimin

evet galiba öle canım.iki katken terlemişti dün bugün daha ii..yazın napcaz bakalım çok sıcak oluyo burası..sudan çıkarmam herhalde..:131::124:

amin sağol canım..yaa evet öyleymiş ama korkuyorum ben yaa eşimde aynı biraz daha büyüsün öyle ayrı yatsın diyo.gündüz uyurken bile telsiz olduğu halde yanına gelip bakıyorum nasıl diye..bebek kayıplarının büyük kısmı ilk bir senede yaşanıyomuş..ALLAH korusun..bi de geçen sene bi tanıdığımız akrabasının beş aylık kuzusu vefat etti.parmağını emerken yüzüstü dönmüş yavrum nefessiz kalmış.çok zor bi durum yaa..seni korkutmak gibi olmasın ama.tabi herşey Allah ın takdiri ama eşeğinide sağlam kazığa bağlıyacaksın bence..korkuyorum işte yaaa..ALLAH KORUSUNN...

kızlar yaa aranızda bebeği tüküren varmı? benimki çok fazla tükürüyor nasıl öğrendi böyle birşeyi anlamadım yüzüm gözüm tükürük oluyor hep :76:
tükürüyo muuay çok komik geldi bi anbizimki de tükürmüyo baloncuk yapıyo bissürüütükürmeyi nası öğrenmiş ki :44:..sanırım onu oyun haline getirmiş oğluşun

Ben de bunlardan korkuyorum zaten.aynı biz de öyleyiz telsize güvenmiyoruz gidip bakıyoruz sürekli:) ya demekki bu anne baba denilen kişiler aynı tip:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…