he iste sendeki ve bendeki sorun ayni istahsiz bebeklerimiz var bu yüzden kilo alimlari yavas ve az
niye istahsizlar anlamiyorum baska sorunlari da yok sükürrr
ayni benim oglanda 3 saate ne 50 cc zor iciyooo..bende bazen uykudayken veriyorum napim o zaaman 70 veya 80 cc iciyobenim süt zaten iki haftadir azaldi bu oglanin yüzünden o az ictikce keyfimde kaciyo moralimda bozuluyo o yüzden süt üretimida azaldi... napim diyorumya sütle olacak gibi degil iysimi ek gidaya gecmek... bakarim sevdigi sey olursa sürekli ondan yapar yapar verrimmm bu süt yüzünden sabah oglumlada küsmüstüm..hic icmedi 4 saat ac oldugu halde bende döndüm arkami yattim.o uyanikti..iki saat sonra bi baktim aramizda baya mesafe vardi dibime kadar gelmis gülüyo..dayanamadim öptüm gülüstük koklastik baristik..gönlümü aldi namissiz
Ben de bi çılgınlık yaptım yasakhayal :)) kahvaltı yaparken kızıma salatalık ve kayısı sürdüm dudaklarına:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dunden beri sutum azaldi anneler sanirim ilackardan gecen sefer de boyle olmustu ilac kullandigim zaman emmek istemiyor tadini etkiliyor sanirim sutum de azaliyor elimde su sisesi ile dolasiyorum
he iste sendeki ve bendeki sorun ayni istahsiz bebeklerimiz var bu yüzden kilo alimlari yavas ve az
niye istahsizlar anlamiyorum baska sorunlari da yok sükürrr
ayni benim oglanda 3 saate ne 50 cc zor iciyooo..bende bazen uykudayken veriyorum napim o zaaman 70 veya 80 cc iciyobenim süt zaten iki haftadir azaldi bu oglanin yüzünden o az ictikce keyfimde kaciyo moralimda bozuluyo o yüzden süt üretimida azaldi... napim diyorumya sütle olacak gibi degil iysimi ek gidaya gecmek... bakarim sevdigi sey olursa sürekli ondan yapar yapar verrimmm bu süt yüzünden sabah oglumlada küsmüstüm..hic icmedi 4 saat ac oldugu halde bende döndüm arkami yattim.o uyanikti..iki saat sonra bi baktim aramizda baya mesafe vardi dibime kadar gelmis gülüyo..dayanamadim öptüm gülüstük koklastik baristik..gönlümü aldi namissiz
Kakasi nasil duzeldi mi yasakhayal. Eger duzelmediyse kesin iyi bi doktora gotur. Benim kizin kakasi cogu zaman sari yesil arasiydi, emmek de istemiyodu. Acaba sutum cok geliyo da ondan mi diye sutumu azalttim baslarda emer gibi oldu sonra yine emmek istemedi. Sut alerjisinden cocuk doktorumuz suphelendi yaklasik 3 haftadir sut diyeti yapiyorum. Yalniz cocuk dr.umuz bu konuda pek bilgilendirmedi bizi. Arastirirken bazi gidalara da alerjisi olabilecegini ogrendim. Artik hicbisey yemiyorum diyebilirim. Bugun sukur biraz sariya donmeye basladi. Neye alerjisi var onu da bilmiyorum ama hala emmek istemiyo zorla veriyorum altima alipkomik ama yapcak bisey yok yani. Cumartesi de prof.a gitcez bakalim minigimin derdi sıkıntısi neymis ogrencez ins.
Dunden beri sutum azaldi anneler sanirim ilackardan gecen sefer de boyle olmustu ilac kullandigim zaman emmek istemiyor tadini etkiliyor sanirim sutum de azaliyor elimde su sisesi ile dolasiyorum
Ben puset taşırken belimi incittim. Esimle farkli sehirlerde oldugumuz icin hamalliklar bana kalio. Bir de gece emzirdikten sonra mutfaga su icmeye giderken düştüm. Belim cok ağrıyor. Doktor krem verdi. Emzirdigimi soyledim fakat kremin icinde emziren annelerin kullanmasi sakıncalıdır yazıyoru. Ne yapsam ki hic surmedim daha.
Ben puset taşırken belimi incittim. Esimle farkli sehirlerde oldugumuz icin hamalliklar bana kalio. Bir de gece emzirdikten sonra mutfaga su icmeye giderken düştüm. Belim cok ağrıyor. Doktor krem verdi. Emzirdigimi soyledim fakat kremin icinde emziren annelerin kullanmasi sakıncalıdır yazıyoru. Ne yapsam ki hic surmedim daha.
gün asiri kaka yapiyo son 3 defadir geri sariya döndü hic bisey yapmadan..
tam normal kaka görünümünde
ayni cocuk doktorunda 3 ayri doktor calisiyo bazen onlarlada görüsüyoz onlarda normal diyo..anne sütü alan bebeklerde dediler...atesi varsa huzursuzluk varsa sorun vardir demekmis öyle dedilerr..:44:ama takipteyim bakim tekrar yesil olacakmi..bide ebemiz var ona sordum normal yediklerindendir dedi..sanki hepsi agiz birligi yapmis gibi normal dioylar.istahsizligi cevremdekilere soruyorum normal bizdede bazi dönmelerde oldu diyolar... bide benim oglan sadece anne sütü degil mamayida red ediyo..hele onu hic veremiyorum yine anne sütünü biraz iciyo..napim bende 4,ayda ek gidaya gececemmm bide onu deniycem tepkisi ne olacak görecemm.. napacan yinede ver sen yeterki icsin kuzun... ek gidaya gecmeyi düsünüyomusun
beni hatirla yada tikliyorum yine ayni her mesajda disari atiyo
Canım ben de telefondan giriyorum hiç olmadı öyle bir şey sürekli açık durumda hiç çıkış yapmıyorum
Him o zaman sıkıntı yapma kendine ya. Ins istahi da artar cop cop emer seniben 4, 5 aylikken gecmek istiyodum siraya gore verecektim. Basta elma seftali sonra yogurt, sebze corbalari diye gidecektim. Bizim kizda sut alerjisi var arti baska gidalara da var. Ne oldugunu ogrenecez bakalim ins. Sut alerjisi olan bebekler yogurt felan yiyemedikleri icin ek gidaya gec baslaniyomus. Profa daniscam o ne derse onu yapicaz artik. Ben normal mamada veremiyorum hepsinin icinde sut var. Ozel mamayi da doktor recetesiyle alabiliyosun. Gecen sutu sagdim biberonla belki guzel emer diye bilemedi kuzum. Agzinda cevirdi durdu
Benim kızımda ne biberon ne enzik alıyordu 3 aylıktı işe başladığımda annem ilk zamanlar kaşıkla verdi ilk 3-4 gün böle gitti sonra tuttu biberonu emziğide şimdi 19 aylık oldu korkmayın en fazla bir hafta zorluğu var. Tabi yabancı bir kadına bırakılırsa ilgilenirmi bilmiyorum ama annem alıştırdı benim
Canım benim yavru da emmiyor çay kahve gibi oldum sütüm azalıyor memenin de bir zekası var bebeğin sıcaklığı nefesi sütü etkiliyor pompayla sütü çekmek yetmiyor...Lansinoh güzel ama bendeki süt yetersizleşti...Ben de de aynı yenidoğan oranları bunlar 40cc 50 cc bu nedir ya anlayamıyorum 4 yıllık fakülte bitirdim bu kadar yorulmadım düşün düşün işin içinden çıkamıyorum azalıyor azalıp azalıp biter bu süt.... Sadece anne sütü versem bir deri bir kemik kalır vallahi idere eder... Bir doymayan büyüttüm bu da böyle
ii etmissinyaw sen bendende hisli ciktinnn masallahhh
valla cok pimpirikli olmamak lasim bakiyorum da cevremdekiler millet 3,aydan basliyo bebege ek gida vermeyeeeesimdiden bazi tatlara alistiralim 4.aydan sonrada yavas yavass bi kasik ne verriz..belki toparlanirlar o zamana bu isi bizim sütlere birakirsak bu bebelerrr 6 kiloyu zor geceekk ... bende su veicem bi cay kaisig hergün ici kurumasin kuzumun yasik..alismasi lasim degisik seylereee tepkisi ne kizcenin sevdimi yüzünümü büzüstürdü
Teşhis kesin degil profa goturcem zaman kaybetmemek icin cumartesi belli olacak. Cocuk doktorumuzun tahmini. Ins yoktur hicbiseyi demek istiyorum ama bişey varBende alerjisi olan bebeklerin daha çabuk ek gıdaya geçiyo diye biliyodumkesinmi sizin teşhis. Yinede belki ek gıdaya geçersiniz 4.ayda doktor ona göre bi liste ne veririm sana ne yiyebilir diye.ek gıda çok iyi bi destek olur.cunku etmek istemeyen bebeği beslemek çok zor.bunu yaşayanların biride benim.allah yardimci olsun.ins normal besinlerden çok az ona alerjisi vardır. ..
Teşhis kesin degil profa goturcem zaman kaybetmemek icin cumartesi belli olacak. Cocuk doktorumuzun tahmini. Ins yoktur hicbiseyi demek istiyorum ama bişey varvarsa da ins sadece süttür. Ben ne yicemi sasiriyorum.hergun patates kabak havuc gitmiyo.kahvalti zeytin ekmek.. cok zor . Insan bebegi icin dünyadan bile gecermis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?