2014 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım..

kızlar bugün kızımı kanguruya koyup pazar gezdik.maşallah gezente olcak bizim kızne uyku ne açlık pek aklına gelmiyo..öle etrafa baktı durdu..ii oldu yaa bi hava aldık ikimizde..yaa şu pazarda yada kalabalık yerlerde sigara içenler çevredekileri düşünmez mi anlamıyorum.hasta olan oluo çocuk bebik oluyo..

Gecmis olsun canim. Isirgan otu cayi artiriyo. Gecen burada yazmisti kizlar maden suyu da artiriyomus. Bi sise iciyim dedim zar zor biterebildim ben. Bide en onemlisi psikolojini olumlu yonlendir stres etkiliyo tecrubeyle sabit
Evet stres etkili gercekten maden suyunu cok severim ama gaz yapar diye korkuyorum ufakliga size de gecmis olsun insallah sut alerjisi degildir cunku buyuyunce cogu seyi yiyemiyecek mi kiyamam

aynen katılıyorum bebeğim olduktan sonra farkettim aslında ne kadarda pis etraf deli oluyorum dışarı çıkınca dün koföre pazara ordanda markete gittik kızımla allahım bebek arabasının üstünü açamıyorum kışın her yerini battaniyeyle örtüyodum hem kışın uç.uşan şeylerde pislikte olmuyo yazın öylemi alllahım herşey gözüme batar oldu yere tüküren adam yoldan geçen araba kaldırıma konan eşyalar yolda bebek arabası sürcek yer kalmıyo markettçiler bişielr çıkarıyolar sinir oluyorum sokaga cıkınca kavga etcem nerdeyse bebeişim için yaşanır bi hal aldırcam mahalleye

temizliğim bitti ütüm çamaşırımda bitti çok şükür tatlımı yaptım su böregimde hazır dolapta yarın pişiricem şimdi kızı uyuttum kurabiyeyle mercimek köfteyide yapıp sitreç filime sarıcam inşallah bişi olmaz olursada nabım ya yarın gene yaparım yarına bırakırsam telaşe yaparım ben :18:ço kalabalık olcaz ya bunlar yetmicek bide tavuklu şehriyeli salata var ama bide sarma bunalr yetmez mi ki poğacada yapsammı puff

Bugünde kv akrabalar gelmek istiyo dedi bende dedim ayri ayri agirlayamam dedim biliyosun bebegin günü gününe uymuyo dedim toptan haftaya cumartesi gelsinler ozaman dedim . Sanirim benide kalabalik bi misafir ordusu bekliyor... sen pasta olaylarini düsünme dedide ben durmamki insanlar evime ilkkez gelcek tasindiktan sonra bide ben cok gelip gitmiyorum kimseye nadir gelirler simdiden düsündüm neler yapsam diye

Dün sitenin bahcesinde gezerken komsu cagirdi kahve icelim diye bizimkiler kadar kizi var 4 aylik baktim cocugun biberonunda renkli bisi iciyo o ne iciyo dedim demezmi seftali kayisi suyu bide bisküvi var icindd dedi ben sok koca biberon bide tadimlikda degil :)) ben herseyi veriyorum dedi emmiyomus bu arada bide su iciriyomusun dddi bende yoo sadece emiyo dedim oda su ver benimki cok iciyo dedi bende icimden dedim koca biberon meyve suyuyla bisküvi iciyo su vermessen cocugun ici yanar dedim. Ben tattirmak istiyorum artik ayin 30 unda 4 bitip 5 e gircek bakalim bi dr ada sorayim

Yani haksever ayakta alkışlıyorum seni.ben de kendimi pratik zannederdim tek çocukla anca evin temizliğini yemeğini yapıyorum.o da kızım son zamanlarda düzene girdi o yüzden.yoksa yemek bile yiyemiyordum.önünde saygıyla eğiliyorum reis:))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haa bide ayni cocuk bahcede pusette oturuyodu baktim gözleri kapaniyo kadin aldi direk yatagina yatirdi aldi telsizi geldi valla dedim senin kiz hic bebek gibi degil cocukta görüntü var ses yok :)) tabi o sirada benim oglan kucagimda homurdaniyo kalkmaya calisiyo falan bizimki deliriyo uykusu gelince kendi uyuyan bebekler varmi aramizda varsa nasil ona alistiricamm ögrenmek isterim tabi her cocuk ayni olamazda denemekte fayda var

Ya millet mi cesaretli ben mi korkağım bilemedim şimdi:)) bugün dudağına değdirdik diye kendimi çılgın ilan ettim. vatandaş kayısı suyuna bisküvi banmış:)))

yemek yapman gerekir herelde ailene valla zor artık herşey bi<im için bmillet nası cocuk büyütüyo bilmeem

İsimx benim öyle bir arkadaşım vardı.ben o zaman evli bile değildim.çocuk yeni doğmuş ya da bizimkiler kadar ya var ya yok emziriyor atıyor yatağa.saatler geçiyor çocuk ıh diyor bizimki oralı değil,ıh ıh diyor yok,en son yaygarayı koparırsa gidip bakıyor falan.o zaman demiştim ben böyle olmayacağım ger zaman bebeğime sevgimi sıcaklığımı vercem.aha da oldum:))) kimi zaman şikayet etsem de yok ya böyle daha iyi bence

canım bu cocuklar böle gıcık sakin insanalra düşmüyom deli oluyorum benim gbsine düşsede şöle raahtça büyütseydim yaw nerde öle yatırcamda uyucak memede uyucak koycan kalcak bide eve bırakcamda parkta oturcamyok daha nelermeyve suyu ve bisküviden mia caba bizdemi versekallah bilir hazır meyve suyudur o

Benim oglanin oyle olmadigi kesin nasil alistircaz bilen varsa bana da desin. Ayagimda zorla uyutuyom maksimum 40 dk uyuyo ne dogru duzgun isimi yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum. Dakikalarca ugrasiyorum agirlastikca cok.zor ayakta sallamak. Bi kerecik kendi.kendine uyudu o da cok uykusuz bi zamaniydi

merhaba

ben de mart annelerindenim ama 17 şubatta doğurdum. oğlum 20 günlükken kakasında kan vardı. dr. götürdük yapılan tahlilde gizli kan pozitf çıktı bir gece hast. yatırdılar antibiyotik tedavisi uygulandı geçmeyince süt perhizine başladım.. kakası sarıya döndü ve süt alerjisi teşhisi konuldu. ayrıca her emzirme öncesi laktaz damlası kullanıyordum.. ama düzelme olmayınca alerji uzm. götürdük kaka tahlilnde amip çıktı, koldan alerji testi yapıldı ve alerjisi de çıktı. dr. anne sütü alan çocukta amip olmaz dedi yumurtayı da kes dedi çünkü genelde süt alerjisi olanlarda çoklu gıda alerjisi de oluyormuş.. yumurtayı kestikten sonra 2-4 hafta ancak düzelir dedi ama kestiğimden beri düzelme olmadı. kan yok sadece. bigün fındık fıstık yedim hemen ertesi gün kakasında kan vardı.. ne yiyeceğimi şaşırdım. kakası sürekli yeşil mukuslu kokulu ve bazen uzun ince beyaz ip gibi şeyler oluyor. moralim çok bozuluyor. anne sütü almasını istiyorum ama bi yandan da ona zarar veriyor haftaya kontrolümüz var. bakalım nasıl olacak...

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun inşallah düzelir kuzun güzel beslenir.sağlığı yerinde olsun da varsın anne sütü almasın.moralini bozma olur mu

Allah kolaylık versin
çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…