Ben puset taşırken belimi incittim. Esimle farkli sehirlerde oldugumuz icin hamalliklar bana kalio. Bir de gece emzirdikten sonra mutfaga su icmeye giderken düştüm. Belim cok ağrıyor. Doktor krem verdi. Emzirdigimi soyledim fakat kremin icinde emziren annelerin kullanmasi sakıncalıdır yazıyoru. Ne yapsam ki hic surmedim daha.
ççok geçmiş olsun kuzum yaa zor bi durum gerçekten..
Bu lala yanlis olduSagol canım gercekten zor. Ne bulduysaniz yiyin
Bu lala yanlis oldubunu yapcaktim
Evet stres etkili gercekten maden suyunu cok severim ama gaz yapar diye korkuyorum ufakliga size de gecmis olsun insallah sut alerjisi degildir cunku buyuyunce cogu seyi yiyemiyecek mi kiyamamGecmis olsun canim. Isirgan otu cayi artiriyo. Gecen burada yazmisti kizlar maden suyu da artiriyomus. Bi sise iciyim dedim zar zor biterebildim ben. Bide en onemlisi psikolojini olumlu yonlendir stres etkiliyo tecrubeyle sabit
Teşhis kesin degil profa goturcem zaman kaybetmemek icin cumartesi belli olacak. Cocuk doktorumuzun tahmini. Ins yoktur hicbiseyi demek istiyorum ama bişey varvarsa da ins sadece süttür. Ben ne yicemi sasiriyorum.hergun patates kabak havuc gitmiyo.kahvalti zeytin ekmek.. cok zor . Insan bebegi icin dünyadan bile gecermis...
kızlar bugün kızımı kanguruya koyup pazar gezdik.maşallah gezente olcak bizim kız ne uyku ne açlık pek aklına gelmiyo.. öle etrafa baktı durdu..ii oldu yaa bi hava aldık ikimizde..yaa şu pazarda yada kalabalık yerlerde sigara içenler çevredekileri düşünmez mi anlamıyorum.hasta olan oluo çocuk bebik oluyo..
temizliğim bitti ütüm çamaşırımda bitti çok şükür tatlımı yaptım su böregimde hazır dolapta yarın pişiricem şimdi kızı uyuttum kurabiyeyle mercimek köfteyide yapıp sitreç filime sarıcam inşallah bişi olmaz olursada nabım ya yarın gene yaparım yarına bırakırsam telaşe yaparım ben :18:ço kalabalık olcaz ya bunlar yetmicek bide tavuklu şehriyeli salata var ama bide sarma bunalr yetmez mi ki poğacada yapsammı puff
temizliğim bitti ütüm çamaşırımda bitti çok şükür tatlımı yaptım su böregimde hazır dolapta yarın pişiricem şimdi kızı uyuttum kurabiyeyle mercimek köfteyide yapıp sitreç filime sarıcam inşallah bişi olmaz olursada nabım ya yarın gene yaparım yarına bırakırsam telaşe yaparım ben :18:ço kalabalık olcaz ya bunlar yetmicek bide tavuklu şehriyeli salata var ama bide sarma bunalr yetmez mi ki poğacada yapsammı puff
Dün sitenin bahcesinde gezerken komsu cagirdi kahve icelim diye bizimkiler kadar kizi var 4 aylik baktim cocugun biberonunda renkli bisi iciyo o ne iciyo dedim demezmi seftali kayisi suyu bide bisküvi var icindd dedi ben sok koca biberon bide tadimlikda degil :)) ben herseyi veriyorum dedi emmiyomus bu arada bide su iciriyomusun dddi bende yoo sadece emiyo dedim oda su ver benimki cok iciyo dedi bende icimden dedim koca biberon meyve suyuyla bisküvi iciyo su vermessen cocugun ici yanar dedim. Ben tattirmak istiyorum artik ayin 30 unda 4 bitip 5 e gircek bakalim bi dr ada sorayim
Bugünde kv akrabalar gelmek istiyo dedi bende dedim ayri ayri agirlayamam dedim biliyosun bebegin günü gününe uymuyo dedim toptan haftaya cumartesi gelsinler ozaman dedim . Sanirim benide kalabalik bi misafir ordusu bekliyor... sen pasta olaylarini düsünme dedide ben durmamki insanlar evime ilkkez gelcek tasindiktan sonra bide ben cok gelip gitmiyorum kimseye nadir gelirler simdiden düsündüm neler yapsam diye
Haa bide ayni cocuk bahcede pusette oturuyodu baktim gözleri kapaniyo kadin aldi direk yatagina yatirdi aldi telsizi geldi valla dedim senin kiz hic bebek gibi degil cocukta görüntü var ses yok :)) tabi o sirada benim oglan kucagimda homurdaniyo kalkmaya calisiyo falan bizimki deliriyo uykusu gelince kendi uyuyan bebekler varmi aramizda varsa nasil ona alistiricamm ögrenmek isterim tabi her cocuk ayni olamazda denemekte fayda var
Yani haksever ayakta alkışlıyorum seni.ben de kendimi pratik zannederdim tek çocukla anca evin temizliğini yemeğini yapıyorum.o da kızım son zamanlarda düzene girdi o yüzden.yoksa yemek bile yiyemiyordum.önünde saygıyla eğiliyorum reis:))))
canım çingen salıncagı sag olsun yoksa 24 saat sallıyodum biliyosunuz tuvalete gidemiyorudum altıma yapana kadar yemek yemek hak getire yanıma meyve suyu bisküvi suyla duruyodumne günelrdi be çingen salınca geldi ben ben oldum bu arada pazartesiden beri temizlik yapıtyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haa bide ayni cocuk bahcede pusette oturuyodu baktim gözleri kapaniyo kadin aldi direk yatagina yatirdi aldi telsizi geldi valla dedim senin kiz hic bebek gibi degil cocukta görüntü var ses yok :)) tabi o sirada benim oglan kucagimda homurdaniyo kalkmaya calisiyo falan bizimki deliriyo uykusu gelince kendi uyuyan bebekler varmi aramizda varsa nasil ona alistiricamm ögrenmek isterim tabi her cocuk ayni olamazda denemekte fayda var
Kakasi nasil duzeldi mi yasakhayal. Eger duzelmediyse kesin iyi bi doktora gotur. Benim kizin kakasi cogu zaman sari yesil arasiydi, emmek de istemiyodu. Acaba sutum cok geliyo da ondan mi diye sutumu azalttim baslarda emer gibi oldu sonra yine emmek istemedi. Sut alerjisinden cocuk doktorumuz suphelendi yaklasik 3 haftadir sut diyeti yapiyorum. Yalniz cocuk dr.umuz bu konuda pek bilgilendirmedi bizi. Arastirirken bazi gidalara da alerjisi olabilecegini ogrendim. Artik hicbisey yemiyorum diyebilirim. Bugun sukur biraz sariya donmeye basladi. Neye alerjisi var onu da bilmiyorum ama hala emmek istemiyo zorla veriyorum altima alipkomik ama yapcak bisey yok yani. Cumartesi de prof.a gitcez bakalim minigimin derdi sıkıntısi neymis ogrencez ins.
merhaba
ben de mart annelerindenim ama 17 şubatta doğurdum. oğlum 20 günlükken kakasında kan vardı. dr. götürdük yapılan tahlilde gizli kan pozitf çıktı bir gece hast. yatırdılar antibiyotik tedavisi uygulandı geçmeyince süt perhizine başladım.. kakası sarıya döndü ve süt alerjisi teşhisi konuldu. ayrıca her emzirme öncesi laktaz damlası kullanıyordum.. ama düzelme olmayınca alerji uzm. götürdük kaka tahlilnde amip çıktı, koldan alerji testi yapıldı ve alerjisi de çıktı. dr. anne sütü alan çocukta amip olmaz dedi yumurtayı da kes dedi çünkü genelde süt alerjisi olanlarda çoklu gıda alerjisi de oluyormuş.. yumurtayı kestikten sonra 2-4 hafta ancak düzelir dedi ama kestiğimden beri düzelme olmadı. kan yok sadece. bigün fındık fıstık yedim hemen ertesi gün kakasında kan vardı.. ne yiyeceğimi şaşırdım. kakası sürekli yeşil mukuslu kokulu ve bazen uzun ince beyaz ip gibi şeyler oluyor. moralim çok bozuluyor. anne sütü almasını istiyorum ama bi yandan da ona zarar veriyor haftaya kontrolümüz var. bakalım nasıl olacak...
merhaba
ben de mart annelerindenim ama 17 şubatta doğurdum. oğlum 20 günlükken kakasında kan vardı. dr. götürdük yapılan tahlilde gizli kan pozitf çıktı bir gece hast. yatırdılar antibiyotik tedavisi uygulandı geçmeyince süt perhizine başladım.. kakası sarıya döndü ve süt alerjisi teşhisi konuldu. ayrıca her emzirme öncesi laktaz damlası kullanıyordum.. ama düzelme olmayınca alerji uzm. götürdük kaka tahlilnde amip çıktı, koldan alerji testi yapıldı ve alerjisi de çıktı. dr. anne sütü alan çocukta amip olmaz dedi yumurtayı da kes dedi çünkü genelde süt alerjisi olanlarda çoklu gıda alerjisi de oluyormuş.. yumurtayı kestikten sonra 2-4 hafta ancak düzelir dedi ama kestiğimden beri düzelme olmadı. kan yok sadece. bigün fındık fıstık yedim hemen ertesi gün kakasında kan vardı.. ne yiyeceğimi şaşırdım. kakası sürekli yeşil mukuslu kokulu ve bazen uzun ince beyaz ip gibi şeyler oluyor. moralim çok bozuluyor. anne sütü almasını istiyorum ama bi yandan da ona zarar veriyor haftaya kontrolümüz var. bakalım nasıl olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?