2014 Şubat Anneleri

Tatlı şeyleri çok severler zaten yaaa geçenlerde anne elimi tutsana programında çocuk dru önce sebzelerden başlayın ek gıdaya dedi tatlı gıdalara alışırsa sebzeyi zor severmiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen pazarda sokakta sigara içenlere ifrit oluyorum hatır bide arkalarından gelen insanları düşünmüyorlar tüm duman arkada

Biz sicaklik derken tepemize ciktilar ama dedigin gibi insan söyleniyo söyleniyo sonuc gülücükler öpücükler...

Ilk ek gıda mızı tattik oğlum salataligi çok sevdi.emme severek.bide soğukta galiba kasinan dillerine iii geldiçektik ağzından agladibide kendi tutmak istedi

Biz sicaklik derken tepemize ciktilar ama dedigin gibi insan söyleniyo söyleniyo sonuc gülücükler öpücükler...

Bugün biz de dışardaydık e bebeğe gittik bir şeyler aldık eve gelince yorulmuştu uyudu hemen.6 dan beri uyuyor özledim öpe öpe uyandırdım demin:) benden anne olmazmış ki ya arkadaş falan olurmuş:)))

yemek yapman gerekir herelde ailene valla zor artık herşey bi<im için bmillet nası cocuk büyütüyo bilmeem

Yemek olarak konusmadik gün gibi yemek olsa daha kolay olurdu cok cesitli oluyo davetler katildim bazilarina anaamm dedim kim yiyo bunlari amaa eksik kalmam bizimki gece uykusundayken yapabilirim sadece ama gündüz üstümde hep

Ilk ek gıda mızı tattik oğlum salataligi çok sevdi.emme severek.bide soğukta galiba kasinan dillerine iii geldiçektik ağzından agladibide kendi tutmak istedi

Hadi hayırlı olsun:) ne kadar süre tuttun meraktayım beni aydınlat bebişim:))

Zaten salatalığa olan tepkisizliği hayra alamet değildi:))

Demek bizim tontilerin hepsi acik yaramaz :) varya aklima geldiniz hemen dedim ilk firsatta bizim kizlara anlatayim cünki masallah bütün pimpirikliler toplanmisiz sanki hususi bulustuk :)) bide demezmi kahve iciyoduk telvesinden versene diye yav dedim ben su vermiyorum :)

Araniyoz be rahat batiyo aliskin degiliz ki

Benim oğlum maşallah kendi uyur.ilk doğduğunda beri sallamadim .gerek kalmadı çünkü kendi karnı duyunca uykuya daliyodu Yani extra bişey yapmadım. bizim iştah sorunumuz var sadece .uyutmakta ne hiç zorlanmadım şükür.

Son düzenleme:

Yasakhayal maşallah.benim kız da ayakta sallanmazsa hayatta uyumaz üstelik ortalığı yıkar beni uyutun diye:)

Hadi hayırlı olsun:) ne kadar süre tuttun meraktayım beni aydınlat bebişim:))

Saol canim5 dk ne tuttum.soguktu hoşuna gitti çünküdiş yerlerine iii geldi galibayarinda menüde seftali var

onların cocukları azman gb olur bizimkiler böle bakar ama pinpiriklendikçe cocuklar tuhaflaşıyo sanki hep millete mana bulurdum ahanda ben oldum onlardan hem ek bişiler vereyim kiloo alsın büyüsün istiyorum hem sütün yetmeyince gece kayınvaldemde nisastalı su vermek zorunda kaldık diye bütün gece agladım ne mama almışım yanıma ne biboron bide yegeninn bibobronuyla verdik deli oldum sinirden yani ne desem kendime sinir oluyorum artık kayınvaldem diyo korkma ya beide korkutuyosun ne bildigimi unutuyorum diyo kadıncaz unu bile sulandırıp veriyoduk biz eskiden mamamı vardı diyo hatta arı mama alcaktım geçen gittim aptamilin kutusundan aldım geldim arı maam 1.750 aptamil 9.750 yani ucuzundan şüphelendim aslında içerikleri aynı ama yok işte huyluyuz

Masallah hep öyle gitsin bakalim belki büyüdükce duzelir bizimkide

azcuk işim kaldı oda yarın sabah yaparım belim koptu ben yatar kızlar allaha emanet olun bebeişleriniz horul horul uyusun hiç kalkmasın bu gece inşallah aminnnnn sizde bizimkine böle dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…