öyle dudaklarına değdirdim,pek bir şey anlamadı tepkisiz kaldı ama biraz önce babamız işi abarttı iyice.muz sürdü bu sefer bayağı yalandı:) elinden aldım yeter artık abarttık iyice diye:) muzu sevdi belli oldu:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya millet mi cesaretli ben mi korkağım bilemedim şimdi:)) bugün dudağına değdirdik diye kendimi çılgın ilan ettim. vatandaş kayısı suyuna bisküvi banmış:)))
kızlar bugün kızımı kanguruya koyup pazar gezdik.maşallah gezente olcak bizim kız ne uyku ne açlık pek aklına gelmiyo.. öle etrafa baktı durdu..ii oldu yaa bi hava aldık ikimizde..yaa şu pazarda yada kalabalık yerlerde sigara içenler çevredekileri düşünmez mi anlamıyorum.hasta olan oluo çocuk bebik oluyo..
İsimx benim öyle bir arkadaşım vardı.ben o zaman evli bile değildim.çocuk yeni doğmuş ya da bizimkiler kadar ya var ya yok emziriyor atıyor yatağa.saatler geçiyor çocuk ıh diyor bizimki oralı değil,ıh ıh diyor yok,en son yaygarayı koparırsa gidip bakıyor falan.o zaman demiştim ben böyle olmayacağım ger zaman bebeğime sevgimi sıcaklığımı vercem.aha da oldum:))) kimi zaman şikayet etsem de yok ya böyle daha iyi bence
Biz sicaklik derken tepemize ciktilar ama dedigin gibi insan söyleniyo söyleniyo sonuc gülücükler öpücükler...
yemek yapman gerekir herelde ailene valla zor artık herşey bi<im için bmillet nası cocuk büyütüyo bilmeem
Ilk ek gıda mızı tattikoğlum salataligi çok sevdi.emme severek.bide soğukta galiba kasinan dillerine iii geldi çektik ağzından agladi bide kendi tutmak istedi
Zaten salatalığa olan tepkisizliği hayra alamet değildi:))Tatlı şeyleri çok severler zaten yaaa geçenlerde anne elimi tutsana programında çocuk dru önce sebzelerden başlayın ek gıdaya dedi tatlı gıdalara alışırsa sebzeyi zor severmiş
canım bu cocuklar böle gıcık sakin insanalra düşmüyom deli oluyorum benim gbsine düşsede şöle raahtça büyütseydim yawnerde öle yatırcamda uyucak memede uyucak koycan kalcak bide eve bırakcamda parkta oturcam yok daha neler meyve suyu ve bisküviden mia caba bizdemi versek allah bilir hazır meyve suyudur o
Bugün biz de dışardaydık e bebeğe gittik bir şeyler aldık eve gelince yorulmuştu uyudu hemen.6 dan beri uyuyor özledim öpe öpe uyandırdım demin:) benden anne olmazmış ki ya arkadaş falan olurmuş:)))
Haa bide ayni cocuk bahcede pusette oturuyodu baktim gözleri kapaniyo kadin aldi direk yatagina yatirdi aldi telsizi geldi valla dedim senin kiz hic bebek gibi degil cocukta görüntü var ses yok :)) tabi o sirada benim oglan kucagimda homurdaniyo kalkmaya calisiyo falan bizimki deliriyo uykusu gelince kendi uyuyan bebekler varmi aramizda varsa nasil ona alistiricamm ögrenmek isterim tabi her cocuk ayni olamazda denemekte fayda var
Benim oğlum maşallah kendi uyur.ilk doğduğunda beri sallamadim .gerek kalmadı çünkü kendi karnı duyunca uykuya daliyodu Yani extra bişey yapmadım. bizim iştah sorunumuz var sadece .uyutmakta ne hiç zorlanmadım şükür.
Araniyoz be rahat batiyo aliskin degiliz ki
Hadi hayırlı olsun:) ne kadar süre tuttun meraktayım beni aydınlat bebişim:))
Demek bizim tontilerin hepsi acik yaramaz :) varya aklima geldiniz hemen dedim ilk firsatta bizim kizlara anlatayim cünki masallah bütün pimpirikliler toplanmisiz sanki hususi bulustuk :)) bide demezmi kahve iciyoduk telvesinden versene diye yav dedim ben su vermiyorum :)
Benim oğlum maşallah kendi uyur.ilk doğduğunda beri sallamadim .gerek kalmadı çünkü kendi karnı duyunca uykuya daliyodu Yani extra bişey yapmadım. bizim iştah sorunumuz var sadece .uyutmakta ne hiç zorlanmadım şükür.
Herkeze iyi geceler safak vaktinde uyanan anneler bende gideyimde uykunun u sunu uyuyayim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?