2014 Şubat Anneleri

Biraz gevsemek lazim dogru bide bence bitane aptamil at bakim cantasina onu yok bil ben emziriyorum ama ne olur ne olmaz die tutuyorum cantada yedek ates ölcer yarim pakete yakin bez 1 uni islak mendil 3 takim giysi yedek corap bide kusuyo diye 3 tane yedek önlük hep durur cantada :)) acil cantasi gibi ama napim biyere cikcagimda hic vakit birakmiyo bana rahat oluyo

kızlarr yine uyumuyoruz biz yaaa
diş yok belki aşıdan dedim ama aşı önceside huzursuzbu çocuk

kızlarr yine uyumuyoruz biz yaaa
diş yok belki aşıdan dedim ama aşı önceside huzursuzbu çocuk

Canım bu aralar çoğu kişi bu dertten müzdarip zannımca. Benim cadı da sanki yenidoğan arkadaş iki saate bir kalkıyor,şimdi sorun değilde işe başlayınca napcaz bilmiyorum hiç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet stres etkili gercekten maden suyunu cok severim ama gaz yapar diye korkuyorum ufakliga size de gecmis olsun insallah sut alerjisi degildir cunku buyuyunce cogu seyi yiyemiyecek mi kiyamam

Teşekürler teyzesi

Bana da 1 ay once okuldan 20 hoca hanim 10 a yakin da cocuk vardi geldiklerinde. 1 hafta once basladim yapmaya. Bigun tuzlu sekerli kurabiye pisirdim attim, bigun borekleri hazirladim pisirmeden attim deepfreeze. Keki bile yapip attim. 12 cesit vardi. Geldikleri gun de salatalari kofteyi yaptim. Deepfreezdeki borekleri pisirdim pogacalari isittim. Sorunsuz hallettik. Deepfreeze atabildigin ne varsa koy. Rahat oluyo. Bebekle hepsini bi gunde imkan yok yetistiremezdim. Yetistiren varsa da helal olsun walla

Canim benim cok gecmis olsun. Seni cok cok iyi anliyorum. Kk nde 64 sayfalik konuyla ilgili bi topik var bastan sona hepsini okudum. Sende mutlaka oku. Nelerden kacinacagin hakkinda yol gosteriyo insana. Kabuklu kuruyemiste yasak. Ben hic yemiyorum 3 haftadir. Domates inek eti bulgur makarna soya icerigi olanlar... liste uzayip gidiyo. Benim kizin neye var neye yok bilmedigim icin alerji yapabilecek herseyi kestim. Cok sukur dunden beri sari kakayi gorduk. 1 hafta once kuru fasulye yemistim ertesi gun bildigin yemyesil yapti. Bizim kizin baklagiller grubuna da alerjisi var galiba. 4 gun once de elma yemistim sonrasinda yine yemyesil bi kaka daha gorduk. O topikten ogrendigim sey her bebegin alerji old. besin farkli olabilirmis. Her besine karsi alerjisi var mi yok mu 3 gun arayla deneme yanilma yoluyla buluyolarmis. Bide hep biraz sabirli olun hepsi gececek diyolar biraz rahatliyorum o zaman. Kimi bebegin 10. Ayda kimisi 13. Ayda kimisi 1, 5 yasinda gecmis. Ins butu bebeklerin uzun surmeden biter bu diyeti. Anne sutune gelince. Kesinlikle kesme ne olursa olsun doktorun birak bile dese senin sutunden daha degerli bi mama yok dunyada. Mamaya gecmek sadece senin icin rahatlik saglar. Bebeginin en temel gidasi sensin.onu asla yalniz birakma. Bu surecte senin diyetin cok onemli. Eger radikal bi diyet yaparsan duzelecek ins. Bu da Allahin bi hediyesi sabir sabir dicez meleklerimizi emzirmeye devam edicez. Dun sabah ruyamda peynir yerken uyandim mesela. Eşime de soylemedim uzulmesin diye. Zor oluyo ama bu sureci atlatan bir suru anne de var. Fedakar anneler.. dusuncelerini olumlu yonlendir gececegi gunleri düşün..yalniz degilsin. Daha buyuk dert vermesin Allah. Zihin engelli dogan bebekler de var. Buyuk bi imtihan mesela. Bu derde de şükür demek lazim

Oh mis gibi. Afiyet süt olsun

Ha bide senin sutun ona zarar vermiyor. Yediklerinden gecen proteinleri parcalayamiyo bebegin. Anne sütü asla zarar veremez bebegine ama yediklerine dikkat et. Mukus da hemen gecmiyomus. En erken 1 ay. Bi prof.un baktigi bebegin 5, 5 ayda gecms. Doktorunla bu sureci iyi takip et ins 1 yaşa biseyleri kalmaz oyle umut ediyorum. Cocuk doktorlari bu işten pek anlamiyolar. Alerji uzmaniyla da devam etmek gerekiyo bence..

3 aydir sabrediyorum anne sutu haric bisey vermiyim diye ama uykusuzluk bunyemi yipratmaya basladi rezene veya anason cayi versem biraz rahatlayip uyur mu ? Veren var mi aranizda

Gunaydin anneler bugun itibariyle hamilelik kilolarindan kurtulmus bulunmaktayim yani 3.5 ayda 21 kg verdim simdi de hamile kalmadan onceki fazlaligim 10 kg dan kurtulmakta sira😊

3 aydir sabrediyorum anne sutu haricisey vermiyim diye ama uykusuzluk bunyemi yipratmaya basladi rezene veya anason cayi versem biraz rahatlayip uyur mu ? Veren var mi aranizda

Gazli donemlerde ikisinden de üçer çay kaşığı vermiştim. Cok şükür kurtulduk

Baya iyi vermissin cnm tebrikler neler yaptin verebilmek icin??

Canim 63.8 ile hamile kaldim 84.9 ile doguma gittim eve geldigimde 80.6 kg idim.yani 4 kg gitmisti dogumda.sonra dedim bu is boyle olmaz sonra dikkat ettim kendi capimda 8 kg verdim sonra 1 mayista da seyda coskun diyetine basladim ve 28 gunde 9 kg verdim simdi 63.6 kiloyum.simdi sirada evlendigim gunku kiloma yani 55 kg a dusmek var bakalim hayirlisi

3 aydir sabrediyorum anne sutu haric bisey vermiyim diye ama uykusuzluk bunyemi yipratmaya basladi rezene veya anason cayi versem biraz rahatlayip uyur mu ? Veren var mi aranizda

Bn dogdugundan beri rezene veriyorum. Ver cnm bişey olmaz.

Son düzenleme:

Peki diyette sütün azalmadı mı? Benim de zayıflamam lazım

Nsl hazirliyosun ne kadar veriyosun cnm ?
1 fincan kaynamış suya 1 silme tatlı kaşığı rezene koyuyorum 2-3 dk bekletiyorum. Sonra ılıtıp çay kaşığıyla ne kadar içerse veriyorum. Zaten o kapatıyo ağzını almıyor artık. Sınırı kendi belirliyor. :)

Maş. Iyi vermissin.. emzirmiyorsun galiba. Yoksa bu diyete süt bile dayanamaz kacar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…