onların cocukları azman gb olur bizimkiler böle bakar amapinpiriklendikçe cocuklar tuhaflaşıyo sanki hep millete mana bulurdum ahanda ben oldum onlardan hem ek bişiler vereyim kiloo alsın büyüsün istiyorum hem sütün yetmeyince gece kayınvaldemde nisastalı su vermek zorunda kaldık diye bütün gece agladım ne mama almışım yanıma ne biboron bide yegeninn bibobronuyla verdik deli oldum sinirden yani ne desem kendime sinir oluyorum artık kayınvaldem diyo korkma ya beide korkutuyosun ne bildigimi unutuyorum diyo kadıncaz unu bile sulandırıp veriyoduk biz eskiden mamamı vardı diyo hatta arı mama alcaktım geçen gittim aptamilin kutusundan aldım geldim arı maam 1.750 aptamil 9.750 yani ucuzundan şüphelendim aslında içerikleri aynı ama yok işte huyluyuz
kızlarr yine uyumuyoruz biz yaaa
diş yok belki aşıdan dedim ama aşı önceside huzursuzbu çocuk
dün akşamkuru fasülye yedim aylardan sonra dokunmadı maşallAh
Evet stres etkili gercekten maden suyunu cok severim ama gaz yapar diye korkuyorum ufakliga size de gecmis olsun insallah sut alerjisi degildir cunku buyuyunce cogu seyi yiyemiyecek mi kiyamam
Bugünde kv akrabalar gelmek istiyo dedi bende dedim ayri ayri agirlayamam dedim biliyosun bebegin günü gününe uymuyo dedim toptan haftaya cumartesi gelsinler ozaman dedim . Sanirim benide kalabalik bi misafir ordusu bekliyor... sen pasta olaylarini düsünme dedide ben durmamki insanlar evime ilkkez gelcek tasindiktan sonra bide ben cok gelip gitmiyorum kimseye nadir gelirler simdiden düsündüm neler yapsam diye
merhaba
ben de mart annelerindenim ama 17 şubatta doğurdum. oğlum 20 günlükken kakasında kan vardı. dr. götürdük yapılan tahlilde gizli kan pozitf çıktı bir gece hast. yatırdılar antibiyotik tedavisi uygulandı geçmeyince süt perhizine başladım.. kakası sarıya döndü ve süt alerjisi teşhisi konuldu. ayrıca her emzirme öncesi laktaz damlası kullanıyordum.. ama düzelme olmayınca alerji uzm. götürdük kaka tahlilnde amip çıktı, koldan alerji testi yapıldı ve alerjisi de çıktı. dr. anne sütü alan çocukta amip olmaz dedi yumurtayı da kes dedi çünkü genelde süt alerjisi olanlarda çoklu gıda alerjisi de oluyormuş.. yumurtayı kestikten sonra 2-4 hafta ancak düzelir dedi ama kestiğimden beri düzelme olmadı. kan yok sadece. bigün fındık fıstık yedim hemen ertesi gün kakasında kan vardı.. ne yiyeceğimi şaşırdım. kakası sürekli yeşil mukuslu kokulu ve bazen uzun ince beyaz ip gibi şeyler oluyor. moralim çok bozuluyor. anne sütü almasını istiyorum ama bi yandan da ona zarar veriyor haftaya kontrolümüz var. bakalım nasıl olacak...
Oh mis gibi. Afiyet süt olsun
kızlarr yine uyumuyoruz biz yaaa
diş yok belki aşıdan dedim ama aşı önceside huzursuzbu çocuk
merhaba
ben de mart annelerindenim ama 17 şubatta doğurdum. oğlum 20 günlükken kakasında kan vardı. dr. götürdük yapılan tahlilde gizli kan pozitf çıktı bir gece hast. yatırdılar antibiyotik tedavisi uygulandı geçmeyince süt perhizine başladım.. kakası sarıya döndü ve süt alerjisi teşhisi konuldu. ayrıca her emzirme öncesi laktaz damlası kullanıyordum.. ama düzelme olmayınca alerji uzm. götürdük kaka tahlilnde amip çıktı, koldan alerji testi yapıldı ve alerjisi de çıktı. dr. anne sütü alan çocukta amip olmaz dedi yumurtayı da kes dedi çünkü genelde süt alerjisi olanlarda çoklu gıda alerjisi de oluyormuş.. yumurtayı kestikten sonra 2-4 hafta ancak düzelir dedi ama kestiğimden beri düzelme olmadı. kan yok sadece. bigün fındık fıstık yedim hemen ertesi gün kakasında kan vardı.. ne yiyeceğimi şaşırdım. kakası sürekli yeşil mukuslu kokulu ve bazen uzun ince beyaz ip gibi şeyler oluyor. moralim çok bozuluyor. anne sütü almasını istiyorum ama bi yandan da ona zarar veriyor haftaya kontrolümüz var. bakalım nasıl olacak...
Gunaydin anneler bugun itibariyle hamilelik kilolarindan kurtulmus bulunmaktayim yani 3.5 ayda 21 kg verdim simdi de hamile kalmadan onceki fazlaligim 10 kg dan kurtulmakta sira😊
3 aydir sabrediyorum anne sutu haricisey vermiyim diye ama uykusuzluk bunyemi yipratmaya basladi rezene veya anason cayi versem biraz rahatlayip uyur mu ? Veren var mi aranizda
Gazli donemlerde ikisinden de üçer çay kaşığı vermiştim. Cok şükür kurtulduk
Baya iyi vermissin cnm tebrikler neler yaptin verebilmek icin??
3 aydir sabrediyorum anne sutu haric bisey vermiyim diye ama uykusuzluk bunyemi yipratmaya basladi rezene veya anason cayi versem biraz rahatlayip uyur mu ? Veren var mi aranizda
Bn dogdugundan beri rezene veriyorum. Ver cnö bişey olmaz.
Canim 63.8 ile hamile kaldim 84.9 ile doguma gittim eve geldigimde 80.6 kg idim.yani 4 kg gitmisti dogumda.sonra dedim bu is boyle olmaz sonra dikkat ettim kendi capimda 8 kg verdim sonra 1 mayista da seyda coskun diyetine basladim ve 28 gunde 9 kg verdim simdi 63.6 kiloyum.simdi sirada evlendigim gunku kiloma yani 55 kg a dusmek var bakalim hayirlisi
Peki diyette sütün azalmadı mı? Benim de zayıflamam lazım
1 fincan kaynamış suya 1 silme tatlı kaşığı rezene koyuyorum 2-3 dk bekletiyorum. Sonra ılıtıp çay kaşığıyla ne kadar içerse veriyorum. Zaten o kapatıyo ağzını almıyor artık. Sınırı kendi belirliyor. :)Nsl hazirliyosun ne kadar veriyosun cnm ?
Canim 63.8 ile hamile kaldim 84.9 ile doguma gittim eve geldigimde 80.6 kg idim.yani 4 kg gitmisti dogumda.sonra dedim bu is boyle olmaz sonra dikkat ettim kendi capimda 8 kg verdim sonra 1 mayista da seyda coskun diyetine basladim ve 28 gunde 9 kg verdim simdi 63.6 kiloyum.simdi sirada evlendigim gunku kiloma yani 55 kg a dusmek var bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?