2014 Şubat Anneleri

Güzel anneler,sabah baktım kızım uyumuyor aldım sağlık ocağına götürdüm.kilosuna bakarız dedim.5800 olmuş yani 13 günde 350 gr almış çok sevindim.bana daha da azalmış gibi geliyor ama demekki hala kızıma yetiyor sütüm:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Milupanin rezenesinden mi koyuyosun onu bn kendim iciyorum da seker var sanki onun icindr

Masaallah çok iyi kilo almis4.ayda 6 kiloyu gecersiniz

Son düzenleme:
kızlar bebeklerinizin bıngıldağı nasıl? ne zaman kapanması gerekiyo acaba?
bnm bebiş maşallah baya saçlı oldugundan ben kafasını elliyorum ama anlayamıyorum...yani hiç yumuşaklık gelmiyo elime... 4 ay bıngıldağın kapanması için erken değil mi?

herkese merhaba, biz 3 hafta önce sünnet olduk, çok şükür iyi geçti, dikişleri de düştü, şimdi yepyeni bir pipimiz var artık, geçmişe çok bakamadım ama kilolardan bahsedilmiş, ben aynı duruyorum, adet te olamadım, kilo milo veremedim, ama sorun değil, kendime eylül ayına kadar süre verdim, eylül ayından itibaren diyetisyen eşiliğinde sağlıklı kilo vermek istiyorum. Emziridğim için şimdi bilinçsiz davranıp sütümü riske atmak sitemiyorum

Bizim tepede ki halen çok yumuşak. Arkadakiler ilk bi iki ay içinde kapaniyo ama ön bingildak 6 ile 18 ay arasında kapaniyo diye biliyorum ben.

Gözünüzaydindarısı başımıza inskiloyu bazılarımiz veremedik malesef.bende sütten ne zaman kesilirsem ozaman diet yapacamşimdilik bol bol kısıtlamadan yiyorum

Kızlar bu aylarda hepimizin sütünde bir azalma olmuş.ben neredeyse emzirmeyi bırakacaktım sizinlede paylaşmıştım.netten okadar çok şey araştırdım ki nasıl arttırabilirim diye..sonra moltilium diye bir mide ilacının süt artırmak isteyenlere doktorları tarafından verildiğini okudum.ilacın yan etkisi sütü arttırıyormuş kullananlar işe yaradığını söylüyor diye bir hafta oldu bende kullanıyorum ve gerçekten arttırıyor.
Aranızda bu ilacı kullanan yada duyan var mı? Doktor tavsiyeli ama yine de içim rahat değil ben doktora sormadan kullanıyorum.

Oy oy oyyy. Ben bu mina yi ne yapayim kimsede durmuyor minti. 2 gundur disari cikiyorum babaannesine birakiyorum durmadan agliyormus. Hemen eve kosuyorum. Beni gorunce gulucukler atiyor.koluma yatiriyorum aninda uyuyor. Bide yabanci seciyorki sormayin kimseye gitmiyor basiyor yaygarayi. Hosumada gitmiyor degilde yani:) ilk kizim hic boyle degildi.

Ben kullandim canim hatta yeni biraktim.sol gogsumun mastiti agirlasinca birakmak zorunda kaldim. Bana cocuk doktorumuz metpamid vermisti sut icin ama ben onu icmedim molitilium daha masum geldi. Doktor a da soyledim iciyorum diye gunde 30 ml den fazla icme dedi. Sutu gercektende arttiriyor. Artik biraktim cunku mastit beni birakmiyor sut doldukca..

ağzım açık kaldı resmenbende seneler önce tanık olmuştum iki aylık bebişe siyah zeytin tıkıyodu babası..ya herşeyinde bi zamanı bi kararı var bence..onlar mı çok rahat biz mi pimpirikliyiz bilemedim..:44:

maşallahhhh...
bi bebeğin kendi kendine uyuması güzel olsa gerek...hayali bile güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…