1 fincan kaynamış suya 1 silme tatlı kaşığı rezene koyuyorum 2-3 dk bekletiyorum. Sonra ılıtıp çay kaşığıyla ne kadar içerse veriyorum. Zaten o kapatıyo ağzını almıyor artık. Sınırı kendi belirliyor. :)
Güzel anneler,sabah baktım kızım uyumuyor aldım sağlık ocağına götürdüm.kilosuna bakarız dedim.5800 olmuş yani 13 günde 350 gr almış çok sevindim.bana daha da azalmış gibi geliyor ama demekki hala kızıma yetiyor sütüm:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masaallah çok iyi kilo almis4.ayda 6 kiloyu gecersiniz
Milupanin rezenesinden mi koyuyosun onu bn kendim iciyorum da seker var sanki onun icindr
Geçeriz de mi yasakhayalim.eve bi mutlu girişim var,eşim uyuyordu kalktı ne oldu diyor:) bizim için müjde gibi bir şey:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT
Ins ben öyle tahmin ediyorum.kiscen 6 kilo alarak 4.aylik olacaksütun yariyo annesi bak az içtiği halde böyleyse çok icse 7 kilo ne olurdu. emzir sürekli uykusunda bile kaldır emzir. haklısın ama tabi müjdeli bi durum.:18:ben olsam aynısı olurdu.onlar ne kadar ii biz okadar iii oluruz. evlat başka gerçekten.
Hayır canım baharatçıdan aldığım rezeneden söz ediyorum
Tamam cnm tesekkurler
kızlar bebeklerinizin bıngıldağı nasıl? ne zaman kapanması gerekiyo acaba?
bnm bebiş maşallah baya saçlı oldugundan ben kafasını elliyorum ama anlayamıyorum...yani hiç yumuşaklık gelmiyo elime... 4 ay bıngıldağın kapanması için erken değil mi?
Teşekürler teyzesi
Bana da 1 ay once okuldan 20 hoca hanim 10 a yakin da cocuk vardi geldiklerinde. 1 hafta once basladim yapmaya. Bigun tuzlu sekerli kurabiye pisirdim attim, bigun borekleri hazirladim pisirmeden attim deepfreeze. Keki bile yapip attim. 12 cesit vardi. Geldikleri gun de salatalari kofteyi yaptim. Deepfreezdeki borekleri pisirdim pogacalari isittim. Sorunsuz hallettik. Deepfreeze atabildigin ne varsa koy. Rahat oluyo. Bebekle hepsini bi gunde imkan yok yetistiremezdim. Yetistiren varsa da helal olsun walla
Canım neçok uğraşmışsın,yormuşsun kendini öyle,bence bebekli olanlar için gereksiz bir yorgunluk.hadi salatayı köfteyi kendin yapta tatlılarla uğraşmaya değmez bence...
Ben gelen misafirlerime tatlıları kurabiyeleri hep pastaneden aldım,hatta böreği bile...tek hazırladığım salata çeşitleri,kısır,mercimekli köfte gibi şeylerdi.kimsede yadırgamadı çok da memnunlardı ikramlardan.
herkese merhaba, biz 3 hafta önce sünnet olduk, çok şükür iyi geçti, dikişleri de düştü, şimdi yepyeni bir pipimiz var artık, geçmişe çok bakamadım ama kilolardan bahsedilmiş, ben aynı duruyorum, adet te olamadım, kilo milo veremedim, ama sorun değil, kendime eylül ayına kadar süre verdim, eylül ayından itibaren diyetisyen eşiliğinde sağlıklı kilo vermek istiyorum. Emziridğim için şimdi bilinçsiz davranıp sütümü riske atmak sitemiyorum
Kızlar bu aylarda hepimizin sütünde bir azalma olmuş.ben neredeyse emzirmeyi bırakacaktım sizinlede paylaşmıştım.netten okadar çok şey araştırdım ki nasıl arttırabilirim diye..sonra moltilium diye bir mide ilacının süt artırmak isteyenlere doktorları tarafından verildiğini okudum.ilacın yan etkisi sütü arttırıyormuş kullananlar işe yaradığını söylüyor diye bir hafta oldu bende kullanıyorum ve gerçekten arttırıyor.
Aranızda bu ilacı kullanan yada duyan var mı? Doktor tavsiyeli ama yine de içim rahat değil ben doktora sormadan kullanıyorum.
Geçeriz de mi yasakhayalim.eve bi mutlu girişim var,eşim uyuyordu kalktı ne oldu diyor:) bizim için müjde gibi bir şey:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT
Ins ben öyle tahmin ediyorum.kiscen 6 kilo alarak 4.aylik olacaksütun yariyo annesi bak az içtiği halde böyleyse çok icse 7 kilo ne olurdu. emzir sürekli uykusunda bile kaldır emzir. haklısın ama tabi müjdeli bi durum.:18:ben olsam aynısı olurdu.onlar ne kadar ii biz okadar iii oluruz. evlat başka gerçekten.
5 ayda doğum kilosunun iki katına ulaşması gerekiyor ya inşallah bulucaz o kiloyu:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dün sitenin bahcesinde gezerken komsu cagirdi kahve icelim diye bizimkiler kadar kizi var 4 aylik baktim cocugun biberonunda renkli bisi iciyo o ne iciyo dedim demezmi seftali kayisi suyu bide bisküvi var icindd dedi ben sok koca biberon bide tadimlikda degil :)) ben herseyi veriyorum dedi emmiyomus bu arada bide su iciriyomusun dddi bende yoo sadece emiyo dedim oda su ver benimki cok iciyo dedi bende icimden dedim koca biberon meyve suyuyla bisküvi iciyo su vermessen cocugun ici yanar dedim. Ben tattirmak istiyorum artik ayin 30 unda 4 bitip 5 e gircek bakalim bi dr ada sorayim
Benim oğlum maşallah kendi uyur.ilk doğduğunda beri sallamadim .gerek kalmadı çünkü kendi karnı duyunca uykuya daliyodu Yani extra bişey yapmadım. bizim iştah sorunumuz var sadece .uyutmakta ne hiç zorlanmadım şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?