2014 Şubat Anneleri

merhaba anneler kilo konusunu görünce dayanamadım, ben de 56 kilo ile hamile kalıp 69 ile doğuma girdim şuan 54-55 arasındayım. Daha da vermeye çalışıyorum bebeğim 3 aylık. Doğumda 7 kilo gitmişti gerisini kendim verdim ama sıkı diyet yapamadım çünkü sadece emziriyorum hiç mama vermedim. Sizler de çok fazla kasmayın kendinizi, hele sütünüzde azalma hissederseniz 1yıl sabredin. Ben azalma olmadığından devam ediyorum. Evdeki tartıya göre bebeğim 6500 gr görünüyo bakalım yarın kontrolde kaç kilo çıkacak.
ben uyutmak için hiç sallamadım iki ay emerken uyudu 1 aydır da bazen yatağa yatırınca kendi uyur gündüzleri de genelde yatağıma yatırır emziği verir kafasını okşarım uyur

bu arada sezeryanla doğum yaparsan kilo veremezsin diyenler beni görünce inanamıyor, o bi bahane bence verilmese ben veremezdim

Son düzenleme:
Ya bende kilo konusunu takıntı yapmıyorum bu zamana kadar hep çok zayıftım geçen sene 49 kiloydum ideal kilom 55, 53 kilo ile hamile kaldım 73 kiloyla doğuma girdim doğumun ertesi günü tartıldığımda 12 kilom gitmişti ay dedim ne güzel çabuk kilo vericem bu arada normal doğum yaptım göbeğim falan yok ama 3 aydır 61 kilodayım 1 gr bile veremedim ama allah ne verdiyse yiyorum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bu kilo isini hic anlamiyorum. 69 la hamile kaldim 83 le dogum yaptim dogumdan ciktigimda 74 tum. Ve hala 1 kilo bile veremedim.
Evim 2 katli 2 kucuk cocuk mizmiz bir koca.kayinvalidem ameliyat oldu onun banyosu hastanede bakmam,ev temizligi akliniza gelebilcek hersey bana bakiyor.misafir agirlamam da cabasi.her gun en fazla 4 saat uyuyorum abur cubur agzima surmem totom yer gormez.yok arkadas 1 gram oynamiyor.galiba denilen dogru 30 dan sonra alinan kilo yerlesiyor. Poffff eski kiyafetlerimi giymek istiyorum benn...

Kızlar daha önceki yazılarımda oğlumun kaka prob den bahsetmiştim. Çocuk cerrahına gittik makat darlığı olabilir dedi. On beş günlük bir tadavi verdi. Oğlum bi akşam kusmaya başladı dr a götürdüm. Tesadüfi nöbetçi dr cerrah çıktı. Durumu onada anlattım. Ünv hastanelerine götürün dedi. Hirschsprung diye bir hastalıktan şüphelendi. Bende hemen cerrahpaşaya götürdüm. Ordaki cerrahta film çekti oda aynı hastalıktan şüphelendi. Ve yarın baryumlu bağırsak grafisi çekileceğiz. Dua edin o hastalık olmasın çünkü ameliyat olabilir. Daha çok küçük. Benim üzüntüden sütüm azaldı üç gündür bir öğn mama veriyorum. Zaten oğlumdada bir gariplik var oda emmek istemiyor. Yarın sonucu alacakmıyız onuda bilmiyorum. Sadece sabah film çekilecek inşallah sonucu verirler yoksa haftasonu araya girerse benim stres tavan yapacak

Ayyy kiyamam kuzuya inşallah dediğin hastalık değildir mutlaka dua edicem size İnşallah değildir ama öyle bile olsa artık tıp cok ilerledi inşallah sorunsuz iyileşir yavrun biliyorum demesi kolay ama kendini üzme olumlu düşün sütün etkilenmesin daha fazla senin üzüntünü hissetmesin annesi Allah yardımcınız olsun inşallah

Canım kaç ay kullandın?sende kaç gün sonra etkisini gösterdi?bırakınca sütün çok azalmadı mı?
Ben doktora sormadan kullanıyorum en fazla kaç ay kullanmalıyız ve sürekli almak mı gerekiyor,ara vererek kullanırsak hemen süt azalır mı?

Canim 4. Gun etkisini gostermeye basladi sabahlari acidan duramiyordum tas gibi oluyordu.ama emzirdikten sonra gun icinde sutum cok olmuyordu.doktor a soyledim prolaktin hormonunu tetikliyor sende sagarsan sutun bollasir dedi ama benim mastit cok agir olunca sagamadan biraktim ilk 1 kutu kullaniliyor sonra 10 gun sonra 1 hafta artmasi icinde bol sagilip emziriliyor. Ben yapamadim1 kutu kullandim. Evet gercektende sagip emzirmezsen biraktigin anda etkisi gidiyor..

Yavrum benim.kurban olurum onlari yaradana. Ben ikisi grip oldu atesten yandilar ömrümden ömür gitti. Seni düsünemiyorum bile. Daha da cok kücükler yavrularim.kötüyü aklimiza getirmeyelim ki iyi olsun. Allah yardimciniz olsun,iyi haberler verin insallah...

Canim allaha emanet olsun bebegin dualarimiz senle insallah bisey cikmaz topla kendiniki sütün zarar görmesin en iyi ilac o cünki stres yapma tabiki üzülüyosun biliyorum ama sükür bak bi cikar yoluda var stres bebegede gecer haberdar et bizi tamammi

Ay canım benim. Cok gecmis olsun ins kötü bisey cikmaz. Icini ferah tut güzel seyler dusun. Ins tez zamanda probleminizde ortadan kalkar

Canım güzel düşün güzel olsun.bolca dua edelim beraber inşallah korktuğun şey değildir.rabbim acısın kuzucuğa.her hastalıktan kötülükten acıdan korusun onları

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinnn.bu sabah 4. Ay asilarimizi olduk hastaligimizdan dolayi gecikmeli. Kuzum 5.900 gr 61 cm cikti boyu hizli uzuyor dedi hemsiremiz. Kilomuzda yerinde iyilestikte cok sukur. İnsallah atesimizde cikmaz. Haftalardir cok az uyuyorum simdi kuzum uyurken bende uyuyacam ki gece atesine bakabileyim.ogleden sonrada goz kontrolumuz var. İnsallah oda iyi gecer guzel haberler aliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…