kızım kucağımda mızırdanıp duruyo iki bişey okuyup bi yorum yazmak için çok çaba gerek
Teşekürler teyzesi
Bana da 1 ay once okuldan 20 hoca hanim 10 a yakin da cocuk vardi geldiklerinde. 1 hafta once basladim yapmaya. Bigun tuzlu sekerli kurabiye pisirdim attim, bigun borekleri hazirladim pisirmeden attim deepfreeze. Keki bile yapip attim. 12 cesit vardi. Geldikleri gun de salatalari kofteyi yaptim. Deepfreezdeki borekleri pisirdim pogacalari isittim. Sorunsuz hallettik. Deepfreeze atabildigin ne varsa koy. Rahat oluyo. Bebekle hepsini bi gunde imkan yok yetistiremezdim. Yetistiren varsa da helal olsun walla
Canım neçok uğraşmışsın,yormuşsun kendini öyle,bence bebekli olanlar için gereksiz bir yorgunluk.hadi salatayı köfteyi kendin yapta tatlılarla uğraşmaya değmez bence...
Ben gelen misafirlerime tatlıları kurabiyeleri hep pastaneden aldım,hatta böreği bile...tek hazırladığım salata çeşitleri,kısır,mercimekli köfte gibi şeylerdi.kimsede yadırgamadı çok da memnunlardı ikramlardan.
Aslinda bebek gormeye gelen herkes bi cesit yapip gelse ne guzel olur
Aslinda bebek gormeye gelen herkes bi cesit yapip gelse ne guzel olur
Cok mantikli siddetle katiliyorum sana :) :) ben karnimi zor doyuruyorum valla cesit cesit yapanlara da helal olsun ne diyim
Kızlar daha önceki yazılarımda oğlumun kaka prob den bahsetmiştim. Çocuk cerrahına gittik makat darlığı olabilir dedi. On beş günlük bir tadavi verdi. Oğlum bi akşam kusmaya başladı dr a götürdüm. Tesadüfi nöbetçi dr cerrah çıktı. Durumu onada anlattım. Ünv hastanelerine götürün dedi. Hirschsprung diye bir hastalıktan şüphelendi. Bende hemen cerrahpaşaya götürdüm. Ordaki cerrahta film çekti oda aynı hastalıktan şüphelendi. Ve yarın baryumlu bağırsak grafisi çekileceğiz. Dua edin o hastalık olmasın çünkü ameliyat olabilir. Daha çok küçük. Benim üzüntüden sütüm azaldı üç gündür bir öğn mama veriyorum. Zaten oğlumdada bir gariplik var oda emmek istemiyor. Yarın sonucu alacakmıyız onuda bilmiyorum. Sadece sabah film çekilecek inşallah sonucu verirler yoksa haftasonu araya girerse benim stres tavan yapacak
Ben kullandim canim hatta yeni biraktim.sol gogsumun mastiti agirlasinca birakmak zorunda kaldim. Bana cocuk doktorumuz metpamid vermisti sut icin ama ben onu icmedim molitilium daha masum geldi. Doktor a da soyledim iciyorum diye gunde 30 ml den fazla icme dedi. Sutu gercektende arttiriyor. Artik biraktim cunku mastit beni birakmiyor sut doldukca..
Canım kaç ay kullandın?sende kaç gün sonra etkisini gösterdi?bırakınca sütün çok azalmadı mı?
Ben doktora sormadan kullanıyorum en fazla kaç ay kullanmalıyız ve sürekli almak mı gerekiyor,ara vererek kullanırsak hemen süt azalır mı?
Kızlar daha önceki yazılarımda oğlumun kaka prob den bahsetmiştim. Çocuk cerrahına gittik makat darlığı olabilir dedi. On beş günlük bir tadavi verdi. Oğlum bi akşam kusmaya başladı dr a götürdüm. Tesadüfi nöbetçi dr cerrah çıktı. Durumu onada anlattım. Ünv hastanelerine götürün dedi. Hirschsprung diye bir hastalıktan şüphelendi. Bende hemen cerrahpaşaya götürdüm. Ordaki cerrahta film çekti oda aynı hastalıktan şüphelendi. Ve yarın baryumlu bağırsak grafisi çekileceğiz. Dua edin o hastalık olmasın çünkü ameliyat olabilir. Daha çok küçük. Benim üzüntüden sütüm azaldı üç gündür bir öğn mama veriyorum. Zaten oğlumdada bir gariplik var oda emmek istemiyor. Yarın sonucu alacakmıyız onuda bilmiyorum. Sadece sabah film çekilecek inşallah sonucu verirler yoksa haftasonu araya girerse benim stres tavan yapacak
Cok mantikli siddetle katiliyorum sana :) :) ben karnimi zor doyuruyorum valla cesit cesit yapanlara da helal olsun ne diyim
Düsünseler yaparlarda iste... ben gitmek bile istemem bebekli insan hizmet etcekte ben yicem icicem okadar kimseye yük olmam
Ay canım benim. Cok gecmis olsun ins kötü bisey cikmaz. Icini ferah tut güzel seyler dusun. Ins tez zamanda probleminizde ortadan kalkarKızlar daha önceki yazılarımda oğlumun kaka prob den bahsetmiştim. Çocuk cerrahına gittik makat darlığı olabilir dedi. On beş günlük bir tadavi verdi. Oğlum bi akşam kusmaya başladı dr a götürdüm. Tesadüfi nöbetçi dr cerrah çıktı. Durumu onada anlattım. Ünv hastanelerine götürün dedi. Hirschsprung diye bir hastalıktan şüphelendi. Bende hemen cerrahpaşaya götürdüm. Ordaki cerrahta film çekti oda aynı hastalıktan şüphelendi. Ve yarın baryumlu bağırsak grafisi çekileceğiz. Dua edin o hastalık olmasın çünkü ameliyat olabilir. Daha çok küçük. Benim üzüntüden sütüm azaldı üç gündür bir öğn mama veriyorum. Zaten oğlumdada bir gariplik var oda emmek istemiyor. Yarın sonucu alacakmıyız onuda bilmiyorum. Sadece sabah film çekilecek inşallah sonucu verirler yoksa haftasonu araya girerse benim stres tavan yapacak
Düsünseler yaparlarda iste... ben gitmek bile istemem bebekli insan hizmet etcekte ben yicem icicem okadar kimseye yük olmam
Gelsinler ama normal zamanda yaptigim hzmeti beklemsinler sadce
Nazli edam seninle bebeklerimiz ayni hemen hemen benimki de erken dogdu kilo boy ayni gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?