2014 Şubat Anneleri

inşallah hiçbirşeyi yoktur kuzunun

anneler kızımın kakasında kan vardı gene dün dr a gittik tahlil sonuçlarını birazdan alacağız inşallah birşeyi yoktur

anneler kızımın kakasında kan vardı gene dün dr a gittik tahlil sonuçlarını birazdan alacağız inşallah birşeyi yoktur

İnşallah yoktur canim. Varsada kisa zamanda geçen bi rahatsızlık olsun. Süt alerjisinden korkuyorum inş inş değildir . Benim kiz 2 gun iyiydi sari yapti ama kan da vardi.bugun yine yesil yapti yaa. Hicbisey de yemiyorum susamli ekmek yemistim heralde susama da alerjisi var. Artik susami da cikardim hayatimdan. Ins senin bebiste bisey yoktur canim

Maşallah canım annesinin hep yüzünü güldürsün böyle:) göz kontrolü neden? Şaşılık için mi? 4.aya özgü bir kontrol mü?bizim doktor her gittiğimizde bakıyor her şeyine de ayrıca bir kontrol mü diye merak ettim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz bugün deliyiz.kızım delirip ağladıkça ben de kendimi bırakıyorum moral olarak.babasının gittiğini hissetmiştir diyorlar.vıyak vıyak ağlıyor uyumuyor emmiyor saatlerce.biraz dışarı çıkardım öyle uyudu arabasında.şimdi eve geldik dolu yapıyor dışarıda.ne şans :))

Hasta olan bebişlerimiz tez zamanda iyileşir inş Allah yardımcınız olsun çok zormuş bu analık Allah dermansız dert vermesin bizim kide huy değiştiriyor valla daha çok ağlamaya az uyumaya emmemeye başladı inş düzelir bende 2 gündür acayip ishal oldum tuvaletten çıkamadım gece gündüz üşütmüşüm heralde bide kustum çocuk ondan mı etkilendi bilmiyorum ama huyu değişti

Bizim grafimiz salıya kaldı. Lavman yapıyoduk onu bir gün önceden kesmemi gerekiyomuş. Ya dr unuttu yada ben duymadım. Kesmemiştik sonuç yanlış çıkar dedi dr çekmedi salı çekilecek. Hirschsprung hastalığı bağırsağın bir kısmının çalışmaması bizde eğer bu hastalık çıkarsa bağırsağın o kısmını ameliyatla alacaklar.
İnşallah çıkmaz. Yoksa kuzumu çok acılı bir süreç bekliyor.

Inşallah o değildir ya dualarım sizinle.müjdeli haberi ver bize salı günü

Bu goz muayenesi bizim sahsimiza ozel:) canim benim kizim premature ya. Erken doganlarda bir rahatsizlik oluyormus goz kanallari gelisimini tamamlamadan dogdugu icin.rop muayenesi diye anneyi hayattan sogutan bir muayene yapiliyor.o yapildi cok sukur ki goz kanallari gelismis amma takip edilmesi gerekiyor.boyle arada kontrollere gidiyoruz.sasiligimiz vardi ama suan yok gecti sukur.

Allah yardımcınız olsun inş bişey yoktur

Canım "anneler forumu"diye bir site var.dr Kadir Tuğcu çocuk doktoru,hastalara mesajla bilgi veriyor.her akşam ve her sabah mesajlara cevap yazıyor.ben hergüne okuyorum ondan çok şey öğrendim.
Bebeğinin durumunu anlatan bir mesaj yaz,bakalım o ne diyecek.ameliyat falan deyince üzüldüm, belki önemli bişey değildir,yavrucuk eziyet çekmesin mutlaka yaz mutlakaaaa

Kızlar bilenler bilir,bilmeyenler "anneler forumunda"Dr Kadir tuğcuyu takip etsin. Çok şey öğreneceksiniz.sorunuz olursa cevaplıyor.

ayy canım yaa Allah şifa versin yavrum yaa kıyamaminşallah kötü bi sonuç çıkmaz..Allah yardımcınız olsun..

Biz ciplak ciplak geziyoruzzz:) asi ates yapri 38.2 yi gorduk. Surup verdim eger biraz daha dusmezse ilik suyla yikicam.bu gecede sabahciyim onlar iyiolsunda ben raziyim uykusuzluga..

Biz ciplak ciplak geziyoruzzz:) asi ates yapri 38.2 yi gorduk. Surup verdim eger biraz daha dusmezse ilik suyla yikicam.bu gecede sabahciyim onlar iyiolsunda ben raziyim uykusuzluga..

Eyvah ki eyvah hemşire bize de dedi bu aşı ateş yapacak diyeinşallah düşer

Canim benim ins biseycik cikmaz gönlünü ferah tut. Allah yardimcin olsun tez zamanda sifa versin problemler birden bitsin gitsin ins. Gece emzirirken Dua edicem senin icin ins.

Kızlar bilenler bilir,bilmeyenler "anneler forumunda"Dr Kadir tuğcuyu takip etsin. Çok şey öğreneceksiniz.sorunuz olursa cevaplıyor.
Ben o doktora pek guvenmiyorum ya. Bazi dedikleri mantikli ama sureklu bi asi ruh seziyorum. Bide bazen hafife aliyo gibi geldi bana

Selammmm...
Öperim hepinizi....
Kerem taha'm 4. ay aşısı dolayısıyla çok ateşlenmişti iki gün evvel
Tedbirli olun valla kızlar..
Bu arada ben ufak ufak ek gıdaları tattırmaya başladım iki tatlı kaşığı falan veriyorum. Meyve, sebze püreleri ve meyve suyu.
Oğluş şimdiden alışsın, ilerde severek yesin diye.
Geceleri sorunsuz uyuyor Allah a şükür..
Gaz problemimiz de kalmadı..
Büyüyüp gidiyoruz işte:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…