Kızlar daha önceki yazılarımda oğlumun kaka prob den bahsetmiştim. Çocuk cerrahına gittik makat darlığı olabilir dedi. On beş günlük bir tadavi verdi. Oğlum bi akşam kusmaya başladı dr a götürdüm. Tesadüfi nöbetçi dr cerrah çıktı. Durumu onada anlattım. Ünv hastanelerine götürün dedi. Hirschsprung diye bir hastalıktan şüphelendi. Bende hemen cerrahpaşaya götürdüm. Ordaki cerrahta film çekti oda aynı hastalıktan şüphelendi. Ve yarın baryumlu bağırsak grafisi çekileceğiz. Dua edin o hastalık olmasın çünkü ameliyat olabilir. Daha çok küçük. Benim üzüntüden sütüm azaldı üç gündür bir öğn mama veriyorum. Zaten oğlumdada bir gariplik var oda emmek istemiyor. Yarın sonucu alacakmıyız onuda bilmiyorum. Sadece sabah film çekilecek inşallah sonucu verirler yoksa haftasonu araya girerse benim stres tavan yapacak
anneler kızımın kakasında kan vardı gene dün dr a gittik tahlil sonuçlarını birazdan alacağız inşallah birşeyi yoktur
anneler kızımın kakasında kan vardı gene dün dr a gittik tahlil sonuçlarını birazdan alacağız inşallah birşeyi yoktur
Gunaydinnn.bu sabah 4. Ay asilarimizi olduk hastaligimizdan dolayi gecikmeli. Kuzum 5.900 gr 61 cm cikti boyu hizli uzuyor dedi hemsiremiz. Kilomuzda yerinde iyilestikte cok sukur. İnsallah atesimizde cikmaz. Haftalardir cok az uyuyorum simdi kuzum uyurken bende uyuyacam ki gece atesine bakabileyim.ogleden sonrada goz kontrolumuz var. İnsallah oda iyi gecer guzel haberler aliriz...
Bizim grafimiz salıya kaldı. Lavman yapıyoduk onu bir gün önceden kesmemi gerekiyomuş. Ya dr unuttu yada ben duymadım. Kesmemiştik sonuç yanlış çıkar dedi dr çekmedi salı çekilecek. Hirschsprung hastalığı bağırsağın bir kısmının çalışmaması bizde eğer bu hastalık çıkarsa bağırsağın o kısmını ameliyatla alacaklar.
İnşallah çıkmaz. Yoksa kuzumu çok acılı bir süreç bekliyor.
Maşallah canım annesinin hep yüzünü güldürsün böyle:) göz kontrolü neden? Şaşılık için mi? 4.aya özgü bir kontrol mü?bizim doktor her gittiğimizde bakıyor her şeyine de ayrıca bir kontrol mü diye merak ettim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim grafimiz salıya kaldı. Lavman yapıyoduk onu bir gün önceden kesmemi gerekiyomuş. Ya dr unuttu yada ben duymadım. Kesmemiştik sonuç yanlış çıkar dedi dr çekmedi salı çekilecek. Hirschsprung hastalığı bağırsağın bir kısmının çalışmaması bizde eğer bu hastalık çıkarsa bağırsağın o kısmını ameliyatla alacaklar.
Aynen ya biz de huysusuz bugün.babamız da üç gün yurt dışında,artık beni aç susuz üç gün bekliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz ciplak ciplak geziyoruzzz:) asi ates yapri38.2 yi gorduk. Surup verdim eger biraz daha dusmezse ilik suyla yikicam.bu gecede sabahciyim onlar iyiolsunda ben raziyim uykusuzluga..
Canim benim ins biseycik cikmaz gönlünü ferah tut. Allah yardimcin olsun tez zamanda sifa versin problemler birden bitsin gitsin ins. Gece emzirirken Dua edicem senin icin ins.Bizim grafimiz salıya kaldı. Lavman yapıyoduk onu bir gün önceden kesmemi gerekiyomuş. Ya dr unuttu yada ben duymadım. Kesmemiştik sonuç yanlış çıkar dedi dr çekmedi salı çekilecek. Hirschsprung hastalığı bağırsağın bir kısmının çalışmaması bizde eğer bu hastalık çıkarsa bağırsağın o kısmını ameliyatla alacaklar.
Ben o doktora pek guvenmiyorum ya. Bazi dedikleri mantikli ama sureklu bi asi ruh seziyorum. Bide bazen hafife aliyo gibi geldi banaKızlar bilenler bilir,bilmeyenler "anneler forumunda"Dr Kadir tuğcuyu takip etsin. Çok şey öğreneceksiniz.sorunuz olursa cevaplıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?