Gecmis olsun kuzucuga. Bu asi 2. Ayda yapilan karma asinin devami demisti ebe. 2. Ayda da ates yapti mi sizdeBiz ciplak ciplak geziyoruzzz:) asi ates yapri38.2 yi gorduk. Surup verdim eger biraz daha dusmezse ilik suyla yikicam.bu gecede sabahciyim onlar iyiolsunda ben raziyim uykusuzluga..
Hadi ya. Gecmis olsun.Herkeste ates yapmis bu asi.bizim 13 hazirandaydi. Olmazsa 16sinda yaptiriyim yengemler tatile geliyolar.kendisi hemsire yardimieder bana. En cok korktugum seydir cocuk hasta olursa nasil bakarim diye kendi kendime pimpiriklenip duruyorumSelammmm...
Öperim hepinizi....
Kerem taha'm 4. ay aşısı dolayısıyla çok ateşlenmişti
Tedbirli olun valla ki
Biz ciplak ciplak geziyoruzzz:) asi ates yapri38.2 yi gorduk. Surup verdim eger biraz daha dusmezse ilik suyla yikicam.bu gecede sabahciyim onlar iyiolsunda ben raziyim uykusuzluga..
Gecmis olsun kuzucuga. Bu asi 2. Ayda yapilan karma asinin devami demisti ebe. 2. Ayda da ates yapti mi sizde
Gecmis olsun canım bize de baya ateş yapmıştı
38.5 e bile çıkmıştı. Hiç uyumamıştım, başında beklemiştim ben.
Ertesi güne de huysuzluğu kalıyor.
Ben fitil koymuştum..
Kolaylıkla atlatın inşallah.
Anneler ates olunca neler yaptiniz. Bebeklerde kac derecenin ustu atesli kabul ediliyo. Bide bizim atesolcer kulaktan olcuyo yarim derece eksigine gore mi hareket edicez.
Eyvah ki eyvahhemşire bize de dedi bu aşı ateş yapacak diye inşallah düşer
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Of valla sorma cok cok zorduscek elbette bende duscem yakinda..
Of valla sorma cok cok zorduscek elbette bende duscem yakinda..
Hadi ya. Gecmis olsun.Herkeste ates yapmis bu asi.bizim 13 hazirandaydi. Olmazsa 16sinda yaptiriyim yengemler tatile geliyolar.kendisi hemsire yardimieder bana. En cok korktugum seydir cocuk hasta olursa nasil bakarim diye kendi kendime pimpiriklenip duruyorum
Ins kolayca ates felan olmadan atlatiriz.ebe mor bi surup verdi colpol mu neydi ondan ver dedi ondan vermistimÖncelikle zor da olsa sakin olmak gerekiyor.. Ateş; zorlayıcı bir süreç.
Bizim sabaha kadar sürdü anca sabah 7'de düştü ben de uykusuzluktan bayılmışım. Bol bol ılık su ile koltuk altı, kasık ve alnına kompres yaptım baktım ki düşnedi mecbur fitil koydum. Koymayacaktım aslında, sevmiyorum ilaç kullanmayı ama işte.. Korkma, atlatırsınız inşallah
Anneleeeeer tahlil sonuclarimzi aldik cok sukur temiz cikti kakasinda kan vardi belki yedigin bisey etkilemistir dedi insallah bir daha olmaz desteginiz icin tesekkurler
Hadi gözün aydin. Ne guzel. Allah bütün bebeklere saglik versin insAnneleeeeer tahlil sonuclarimzi aldik cok sukur temiz cikti kakasinda kan vardi belki yedigin bisey etkilemistir dedi insallah bir daha olmaz desteginiz icin tesekkurler
Bu surubu 2. Aşısında vermistim. 4. Ay asimiz 13haziranIns kolayca ates felan olmadan atlatiriz.ebe mor bi surup verdi colpol mu neydi ondan ver dedi ondan vermistim
Agri ve uyusma mi var. Benim de olmustu. Jinekologum zamanla gecer dedi. Dogumdan 2 ay sonra gecti. Yalniz sol bilegimi bebegi tasirken ters hareket yaptim.20 gundur zorlaninca yaniyo gibi oluyo. Doktora gitmem lazim ama bosveriyorum. Evde atelim var aslinda. Bebekle zor olmuyo muSizinle paylaşmamıştım galiba doğumdan sonra karpal tünel sendromu yaşadığımı.tabi bebişten kendime sıra gelmedi:) çevremde de bildiğim iki arkadaşımda oldu.sizin aranızda da var mı merak ettim.ateli bugün takmadım pratik olayım yalnızım diye.ağrısı iyice arttı
Çok çok sevindim canım şükürler olsun
Cok sagolun anneler Rabbim sifa bekleyen yum bebislerin yardimcisi olsun bebisin hasta olmasi zor insan ne yapacagini sasiriyorHadi gözün aydin. Ne guzel. Allah bütün bebeklere saglik versin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?