2014 Şubat Anneleri

Kesinlikle lansinoh hem daha ucuz hem çift başlıklı hem acıtmıyor hem güçlü hemde benim meme ucum yoktu valla o alet çıkardı Allah raZı olsun bunu yapandan

Bende medela elektrikli kullaniyorum memnunum. Cok arastirmistim en son bunda karar kildim.

Canim bende senin gibi dusunuuodum. Doktor arkadaslarim sen napiyosun dedi ya. Hazir yogurdun icindeki bi madde bagirsaklarda gunlerce sindirilmiyo gibi bissürü bisryler anlattilar. Suan tam animsayamiyorum. Biz koyden getirtiyoruz esim mayaliyo bizde mis gibi yiyoruz dedi. Hamile kalma cabalarimizin oldugu donemden beri kendim mayaliyorum. Maş bugune kadar da hep tuttu. Hem daha lezzetli organik daha ne olsun..

Anneleeeeer tahlil sonuclarimzi aldik cok sukur temiz cikti kakasinda kan vardi belki yedigin bisey etkilemistir dedi insallah bir daha olmaz desteginiz icin tesekkurler

Cok sevindim canım; çok şükür. inşallah bi'daha yaşamazsınız.

Oh ellerine sağlık.
Ben şimdilik kutu süt ile yaptım deneme amaçlı.
Köyden gelen inek sütü ile de olur mu acaba? Çok kaynatmak gerekir ama dimi? Arkadaşlar bana cam şişedeki günlük sütlerle de olur dediler.
Artık ben de mayalayacağım:)
Leziz, sağlıklı ve dediğin gibi organik :)

Biz de bugun prof.a gittik. Bebegimin sari-yesil mukuslu yaptigini diyeti, flagyl, damlayi, istahsizligini anlattim. Sari-yesil olabilir ama mukus olmamasi gerekir dedi. Bize deri testi yapti. Yavrumun sirtina 16 cesit besin ignesi vurdu sut, inek eti, cilek, domates, histamin, kakao vs. Sadece kakaoya karsi birazcik alerjisi var dedi. Cok sevindim.yuzde 95 sonuclar dogruyu gosteriyomus.
Bosuna 3 haftadir diyet yaptim. Cocuk doktoruma gidip tesekur edicem bosuna eziyet ettigi icin. Damla verdi, bosuna antibiyotik surup bile kullandim acaba verirsem gecer mi diye.. gecmedi
Kakasindaki kan anuste catlak varmis ondan oluyomus.
Hic alakasiz gibi duruyor olabilir ama idrar enfeksiyonuna bakalim dedi. Persembe fakulteye gidip idrar kulturu kan testleri yapacak bakalim.idrar enfeksiyonu belirtileri cok farkli sonuclar dogurabiliyomus.kimisinde mukus kimisinde istahsizlik..
Ins tez zamanda bi sonuca variriz ve mukuslar ucar gider

Canim kaynamaya basladiktan sonra altini kisip 5 dk kaynamasina izin veriyosun. Uzun kaynatirsan sutun besin degerleri kayboluyomus. 5 dk kaynamadan sonra sutu kenara aliyorum. Serce parmagimi sute bandirip 10 a kadar sayabiliyosam maya islemine hazir demektir.yogurdu brz sutle karistirip kaba yavasca dokuyorum. Kasikla bi tur cevirip kapatiyorjm. 4-5 saat sonra ustunu acip buzdolabina yerlestiriyorum şoklanip iyi yogurt oluyo. Bide Ben 5lt sute 2 yemek kasigi yogurt koyuyorum. 8-9 gunde 5lt yogurt bitiriyoruz. Sut diyeti yaptigim icin yapmamistim.artik bugun itibaryle yogurt yapmaya devam oh be yogurt yiyesim geldi

Aa çok geçmiş olsun canım
Alerji olmamasına sevindim. Çikolataya hemen hemen herkesin alerjisi vardır, o bilindik bir şey yani.
Benim oğlan da ara sıra yeşilimsi kaka yapar ama mukuslu olmaz ve geçer genelde
Poposunda çatlak olmasına üzüldüm tedavisine başladı mı doktor?
Umarım herşey yolunda gider.
Allah çocuklarımızı sakınsın..

Verdiğin bilgiler için sağol canım.
Ben yoğurdumu baya bi dışarda beklettim. Mesela akşam 8'de mayaladım taa ertesi sabah akşam üzeri 3'e dek dışarda durdu. Sonradan dolaba koydum. demek ki ondan biraz sulu oldu.

Amin canim. Persembe detayli kan ve idrar tahlili yapacak. Kilo alimi iyi oldugu icin cok acele gitmemise gerek yok dedi. Ama mukusun kaynagini bulmamiz lazim dedi

Kizlar ya dun bebegimin kakasinda 4-5 tane siyah ip gibi biseyler vardi hugunde baktim var biraz tedirgin oldum haftaya cmtsi kont var dr soracam .bide size sorim dedim sizdede oldu mu biyle bisey 2 gun once biraz buzu yalatmistim yalarken acaba muz parcalarinida mi yedi.of anne olmak ne zormus ya

Canım hem sevindim hem üzüldüm.çatlak için ne yapacak ameliyat mı? Benim kızımın da kakası kimi zaman mukuslu oluyo tahlil vermiştik bir şey çıkmamıştı kafam karıştı şimdi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bide kakasicdogdugundan beri mukuslu hic dikkat etkemistim normalu bu sanuyordum burdacarkadaslardan okuyunca onada tedirgin oldum

Ben hamile kaldığımdan beri ev yoğurdu yiyorum.eğer köyden süt bulamazsam günlük sütlerle yapıyorum içim rahat yiyorum :)

Amin canim. Persembe detayli kan ve idrar tahlili yapacak. Kilo alimi iyi oldugu icin cok acele gitmemise gerek yok dedi. Ama mukusun kaynagini bulmamiz lazim dedi

geçmiş olsun arkadaşım.süt alerjisi olmamasına çok sevindim.inşallah çatlakta iileşir.Rabbim hayırlı güzel hberler duyursun inş.sonucunuz temiz çıkar..

canım dışarda çok bekletmişsin.yazın üç dört saat bile yetiyo.sıcakta ekşiyebilir.sulu olmasının sebebi biraz soğuk mayalamış olabilirsin.yoğurdunun koyu olmasını istersen mesela 5 lt süte bi çay kaşığı şeker ekleyebilirsin.bi de mayaladıktan sonra güzelce sar sıcak tut ki üşümesin o zamanda güzel tutmayabilir.

ayy canım nazar değmiş olabilir.bende sen gibi geçiştiriyorum genelde.ne zaman kızım hakkında yorum yapsam o gün tam tersini yapar.inşallah en yakın zamanda düzelir..

Bnimki de hep sulu oluyo su sekeri bi dniym bakalmm tsk ederim :)

Catlak icin bisey demedi. Cocuk Gastroenterolojiciye de gosterecek ondan sonra.rutin kontrolumuzu ozel hastanede yaptiriyoruz ama yeterli gelmedi bizim icin. Cunku 3.5 aydir bizim kiz sari yesil ve cogunlukla mukuslu yapiyo. Bide alaninda uzman alerji prof.a goturduk. Ben bile kendimi o kadar adapte etmisim ki alerjisi var die.meger alerji yokmus cocukta. Kendi bebegim de bile yorumum yanlis oldu.Her bebegin durumu ayni olmadigi icin bisey diyemicem canim ya.

Biz de özel bir hastanede takip ettiriyoruz doktorumuz da alanında tanınan biri ama şimdi senin doktor kaynağını bulmamız lazım demiş ya demekki önemli bir şey.bugün çok garipti kakası zaten sorayım demiştim belki de başka bir doktora da göstermeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…