Hmm bide demir icin damla verdi her bebege veriyoruz bu aydan sonra dedi size verdimi dr burda hic konusu olmamisti sanki bide karma asi 2. Aydaki gibi 2 bacak 2 kolmu vurdular? Pzt yapcaz bizde ilkinde ates olmadi insallah bundada olmaz bilgilendirirseniz sevinirim kizlar günaydin bu arada)
ben lansinoh kullanıyorum çok da memnunum.iki başlığının olması hem zamandan tasarruf sağlıyor hem de işimi kolaylaştırıyor.makine de çok küçük çantada bile taşıybilrsin rahatlıkla.tavsiye ederim..
Kesinlikle lansinoh hem daha ucuz hem çift başlıklı hem acıtmıyor hem güçlü hemde benim meme ucum yoktu valla o alet çıkardı Allah raZı olsun bunu yapandan
Gecmis olsun canim kilodanmi bahsediyosun biseymi kaldirdin bende dün temizlik yaptim yorgunluktan agriyo
arkadaşlar günaydın size bir sorum olucak benim oglum 18 şubat dogumlu 3.5 aylık oldu 14 günlükten sap simplex damla kullanıyorum 2 şişede bitti ama gaz sorunu hala devam doktora ulaşamadım oyurdudgum yerede çok uzak her ay gidemiyorum saglık ocagında her ay tartılıyor şimdilik başka bişeyimizde yok şimdi benim sorunu ben 3. şişe damlayı almalımıyım yoksa bırakimmi yada başka bir damlamı kullanim bilemedim bagırsakları alışırmı sizde durum nasıl benimgibi olan varmı
İkinci bebegim ama makineyi ilk kez kullanacagim. Acitmasindan korkuyorum. Bir de makine ile cekersen sutun zamanla azalir dediler dogru mu acaba
Ins canim artik persembeyi beklicezgeçmiş olsun arkadaşım.süt alerjisi olmamasına çok sevindim.inşallah çatlakta iileşir.Rabbim hayırlı güzel hberler duyursun inş.sonucunuz temiz çıkar..
gözünaydin zeren alerji yokmus yawrunda..
ins baska önemli biseyide yokturrrbide bu istahsizliklara care bulsak keske uyurken beslemekten biktim yaw uyanikkende beslim yawrumu artik
arkadaşlar günaydın size bir sorum olucak benim oglum 18 şubat dogumlu 3.5 aylık oldu 14 günlükten sap simplex damla kullanıyorum 2 şişede bitti ama gaz sorunu hala devam doktora ulaşamadım oyurdudgum yerede çok uzak her ay gidemiyorum saglık ocagında her ay tartılıyor şimdilik başka bişeyimizde yok şimdi benim sorunu ben 3. şişe damlayı almalımıyım yoksa bırakimmi yada başka bir damlamı kullanim bilemedim bagırsakları alışırmı sizde durum nasıl benimgibi olan varmı
İkinci bebegim ama makineyi ilk kez kullanacagim. Acitmasindan korkuyorum. Bir de makine ile cekersen sutun zamanla azalir dediler dogru mu acaba
Benim cadı kucaktan inmiyorda canım o yüZden dedim sürekli kucak istiyor üstüne bidr gezinerek sağı solu inceleycek koltuğa oturuyorum hemen kızıyor bağırıyor yaaa ayaklarıylada ittiriyır sıpam kalk der gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizde de istahsizlik varda ne bilim belki yeni yiyecekleri sever diye düşünüyorummama hiç istemiyo anne sütünü az iciyo 4 aylikken tattirim 5 aylikken tam geçiş yapim diyorum
Bu kolik ne illetmis. Çocuğu bi rahat birakmadi
Ahh bir kurtlu daha :)) benim oglumda kıçı yer gördümü bagriyo acayip kucakci arabasiyla gezdireyim diyorum disardada evdede onuda sevmiyo büyüdükce dedigin gibi dahada zorlasti
Kızlar abim anlattı bi kac gun once. Bindiği otobüste tanık olmuş. Kadın inerken kaymış heralde, kucağındaki minicik bebişiyle beraber düşmüş. Otobüsü zor durdurmuşlar. Şoför ezecekti sesimizi duyuramasaydık diyor. Çok üzüldüm ya
Kızlar abim anlattı bi kac gun once. Bindiği otobüste tanık olmuş. Kadın inerken kaymış heralde, kucağındaki minicik bebişiyle beraber düşmüş. Otobüsü zor durdurmuşlar. Şoför ezecekti sesimizi duyuramasaydık diyor. Çok üzüldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?