2014 Şubat Anneleri

Günaydın arkadaşlar,gerçekten bi günleri diğerini tutmuyor bu yaramazların.bütün gece saat başı uyanıp durdu.iyice pimpiriklendim acaba kahverengi ve mukuslu kakayla mı bağlantılı diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım veriyorlar.bizim daha dolmadı süremiz ama vereceklerini söylemişlerdi bir konuşma esnasında

Kesinlikle lansinoh hem daha ucuz hem çift başlıklı hem acıtmıyor hem güçlü hemde benim meme ucum yoktu valla o alet çıkardı Allah raZı olsun bunu yapandan

İkinci bebegim ama makineyi ilk kez kullanacagim. Acitmasindan korkuyorum. Bir de makine ile cekersen sutun zamanla azalir dediler dogru mu acaba

arkadaşlar günaydın size bir sorum olucak benim oglum 18 şubat dogumlu 3.5 aylık oldu 14 günlükten sap simplex damla kullanıyorum 2 şişede bitti ama gaz sorunu hala devam doktora ulaşamadım oyurdudgum yerede çok uzak her ay gidemiyorum saglık ocagında her ay tartılıyor şimdilik başka bişeyimizde yok şimdi benim sorunu ben 3. şişe damlayı almalımıyım yoksa bırakimmi yada başka bir damlamı kullanim bilemedim bagırsakları alışırmı sizde durum nasıl benimgibi olan varmı

Gecmis olsun canim kilodanmi bahsediyosun biseymi kaldirdin bende dün temizlik yaptim yorgunluktan agriyo

Benim cadı kucaktan inmiyorda canım o yüZden dedim sürekli kucak istiyor üstüne bidr gezinerek sağı solu inceleycek koltuğa oturuyorum hemen kızıyor bağırıyor yaaa ayaklarıylada ittiriyır sıpam kalk der gibi

Benim bebikte 18 şubat doğumlu bizim gazımız bitti şükür ama ara ara oluyor yine hemen zinco veriyorum bizde işe yaradı doğal bidr sonuçta

İkinci bebegim ama makineyi ilk kez kullanacagim. Acitmasindan korkuyorum. Bir de makine ile cekersen sutun zamanla azalir dediler dogru mu acaba

Cnm sadece makineyle çekersen tabiki azalır ama sonuçta emzireceksinde o zaman artar ben şöyle yapıyorum bazen makineyle çekiyorum tmm boşaldı tamamen diyorum hooop kızım uyanıyor emziriyorum süt hala şakır şakır geliyor ben şuna inandım artık bebek emdikçe hakkaten yeni süt geliyor daha tam bittiğine hiç tanık olmadım çok şükür böyle oluncada süt artıyor birinden yağlı sütü alırken onu emene kadar diğer tarafta önsüt birikşyor ikisindende ihtiyacını alıyor yani demem o ki önce sağıp sonra emzirebilirsin artması için bu arada bende lansinoh kullanıyorum fazla acıtmıyor ama gün içinde 3 kere falan sağar ve emzirmeye devam edersen o zaman acıyor hiçte

geçmiş olsun arkadaşım.süt alerjisi olmamasına çok sevindim.inşallah çatlakta iileşir.Rabbim hayırlı güzel hberler duyursun inş.sonucunuz temiz çıkar..
Ins canim artik persembeyi beklicez

gözünaydin zeren alerji yokmus yawrunda..

ins baska önemli biseyide yokturrrbide bu istahsizliklara care bulsak keske uyurken beslemekten biktim yaw uyanikkende beslim yawrumu artik

Ins istahsizligi da gecer. Bende cogu zaman uyurken emziriyorum. Yeter ki emsin

Canim benim kiz 14 subat dogumlu son zamanlarda duzenli kullanmiyordum 1 haftadir hic vermiyorum. Kendi kendine çıkarıyo. Artik bacaklarini hareket ettirdikleri icin sorun olmuyo bizde.

Lanisoh kullaniyorum bende ama artik cok kullanmiyorum emziriyorum cünki bebegim cok sık emiyo firsat kalmiyo alistiramadimda 3 saatte bir emmeye ama arkadasta söylemis sagsan bile ilk emzir sonra biberonla ver sütün hepsini cekmiyormus pompa bebek pompadan daha iyi cekiyormus hemsire demisti bana ki dogru emdiginde yenide sagsam süt geliyo bide süt azaltmaz sagmak aksine bosaldikca süt olusur birde ben genelde aksam onu emzirip yatiriyorum ya gece uykusuna saldigina emin oldummu sagiyorum genelde ondan kalanlari dolaba koyuyorum ertesi gün gün icerisinde ılitip veriyorum cünki uyuyunca ben iyi süt birikiyo gece o da ac kalmiyo bunlar benim yaptiklarim paylasmak istedim

Ahh bir kurtlu daha :)) benim oglumda kıçı yer gördümü bagriyo acayip kucakci arabasiyla gezdireyim diyorum disardada evdede onuda sevmiyo büyüdükce dedigin gibi dahada zorlasti

sorma kuzum yaa.bitirdi bizi

Ahh bir kurtlu daha :)) benim oglumda kıçı yer gördümü bagriyo acayip kucakci arabasiyla gezdireyim diyorum disardada evdede onuda sevmiyo büyüdükce dedigin gibi dahada zorlasti

Benimki de oturmak istiyor oturamayınca ağlıyor zaptedemiyorum artık.önceden gaz vardı uykusuzluk vardı şimdi de bu.bitmiyor meseleleri:)

Cnm bn nurse harveys in 4. Şişesini aldım. Kızım halen zorlanıyor çıkarırken. Sancılanıyor. Kolikti benimki. 20 şubatta doğdu. 3 bitince bırakmıştım. Sancıdan ememez hale geldi. Dr bi şişe daha kullan dedi. Ama artık içmiyor, ağzında tutuyor sonra bana gülüp tükürüyor

Kızlar abim anlattı bi kac gun once. Bindiği otobüste tanık olmuş. Kadın inerken kaymış heralde, kucağındaki minicik bebişiyle beraber düşmüş. Otobüsü zor durdurmuşlar. Şoför ezecekti sesimizi duyuramasaydık diyor. Çok üzüldüm ya

Son düzenleme:

Ayy canim ya. Yavrum benim.burnum sizladi. Cok dikkatli olmak gerekiyo. Allahim sen koru butun yavrucaklarimizi, hepsi sana emanet

Kahroluyorum böyle şeyleri duyunca.allahım hepsini korusun benim de en korktuğum şeydir düşürmek.o yüzden adımlarımı ağır ve sağlam atarım hep.ama yine de korkuyorum.hiçbiri incinmesin((

Ben de o damlayi kullaniyodum oglumda bi sise kullandik ikinci ay kontrolunde yavas yavas birakalim gaz ilaclarini mumkun oldugunca ilac kullanmamasini istiyorum dedi o zamandan beri vermiyorm gaz problemi de azalmisti zaten ihtiyac da olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…