2014 Şubat Anneleri

Canim ek gidada belli bi sira var. Bebegin bagirsaklari hazir degilse muz agir gelmistir. Ilk basta elma seftali patates corba diye gidiyo.nette sirasi var.ole herseyi tattirma bence.

bende kendi yoğurdumu kendim yapıyorum ama ben maalesef bruselladan korktuğum için biraz daha fazla kaynatıyorum( ve tabağı doldurdum geldim ooturdum kaşığımı yoğurda daldırdım ki baktım yoğurttan bahsetmişsiniz. hergün mutlaka bir tabak yiyorum. eeee kalsiyum kaybediyoruz kadar.:))

gözünaydin zeren alerji yokmus yawrunda..

ins baska önemli biseyide yokturrrbide bu istahsizliklara care bulsak keske uyurken beslemekten biktim yaw uyanikkende beslim yawrumu artik

ne güzel kiscem ya yogurt yiyomussun bi sevemedim yogurdusütü iciyorum ama ne ayrani ne yogurdu sevmiyorum nedense aslinda yemek lasim hergün bi kase kadarrr

Canim ek gidada belli bi sira var. Bebegin bagirsaklari hazir degilse muz agir gelmistir. Ilk basta elma seftali patates corba diye gidiyo.nette sirasi var.ole herseyi tattirma bence.

nette bende bi bakimm sirasiyla ne yedirilecekmiss..cünkü 4.ayda gecmeyi düsünüyorumdaaa

Canm haklisin ama ben yerken oyle istahli baktiki birax yalasin dedim nasil mutlu oldu.ins sadece muzla ilgilidir bidaha vermem zaten.

Canm haklisin ama ben yerken oyle istahli baktiki birax yalasin dedim nasil mutlu oldu.ins sadece muzla ilgilidir bidaha vermem zaten.

Canım muzdan değildir o bence.nasıl yutsun ki yalarken?bizimkinde de iplik gibi şeyler oluyor başka bir nedeni vardır.ben doktora mesaj çektim tahlil vercez yine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cesaret edemedim ben yaa.kolik yeni bitti ama gaz belası hala başımızda

Bizde de istahsizlik varda ne bilim belki yeni yiyecekleri sever diye düşünüyorummama hiç istemiyo anne sütünü az iciyo4 aylikken tattirim 5 aylikken tam geçiş yapim diyorum

Bu kolik ne illetmis. Çocuğu bi rahat birakmadi

Son düzenleme:
Belim çok ağrıyor ağırlaştıkça napcam bilmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün 4.ay kontrolüne götürdüm oglumu 5e girdik artik cok sükür 30 ocak dogumlu oglum hersey güzel cikti boy kilo iyi cok sükür dr a biseyler vereyimmi dedim oda süt yeterli daha degil dedi damak tadinin degismesinden korkuyoruz en azindan 6 ay sadece süt dedi bende bazen biseylervyerken agzini oynatiyo istiyo sanki dedim tattir ama cok degil dedi süt icmezmis sonra benimde biseyler tikistirasim var :) neler yaparim ona ayy ama süt ona daha yararli simdi ben öyle meyvedir salataliktir yerken dilini deydiriyim bari bence gerekli yaa azckk tat gelissin

Hmm bide demir icin damla verdi her bebege veriyoruz bu aydan sonra dedi size verdimi dr burda hic konusu olmamisti sanki bide karma asi 2. Aydaki gibi 2 bacak 2 kolmu vurdular? Pzt yapcaz bizde ilkinde ates olmadi insallah bundada olmaz bilgilendirirseniz sevinirim kizlar günaydin bu arada )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…