Kizlar ya dun bebegimin kakasinda 4-5 tane siyah ip gibi biseyler vardi hugunde baktim var biraz tedirgin oldum haftaya cmtsi kont var dr soracam .bide size sorim dedim sizdede oldu mu biyle bisey 2 gun once biraz buzu yalatmistim yalarken acaba muz parcalarinida mi yedi.of anne olmak ne zormus ya
geçmiş olsun arkadaşım.süt alerjisi olmamasına çok sevindim.inşallah çatlakta iileşir.Rabbim hayırlı güzel hberler duyursun inş.sonucunuz temiz çıkar..
Canim kaynamaya basladiktan sonra altini kisip 5 dk kaynamasina izin veriyosun. Uzun kaynatirsan sutun besin degerleri kayboluyomus. 5 dk kaynamadan sonra sutu kenara aliyorum. Serce parmagimi sute bandirip10 a kadar sayabiliyosam maya islemine hazir demektir.yogurdu brz sutle karistirip kaba yavasca dokuyorum. Kasikla bi tur cevirip kapatiyorjm. 4-5 saat sonra ustunu acip buzdolabina yerlestiriyorum şoklanip iyi yogurt oluyo. Bide Ben 5lt sute 2 yemek kasigi yogurt koyuyorum. 8-9 gunde 5lt yogurt bitiriyoruz. Sut diyeti yaptigim icin yapmamistim.artik bugun itibaryle yogurt yapmaya devam oh be yogurt yiyesim geldi
Catlak icin bisey demedi. Cocuk Gastroenterolojiciye de gosterecek ondan sonra.rutin kontrolumuzu ozel hastanede yaptiriyoruz ama yeterli gelmedi bizim icin. Cunku 3.5 aydir bizim kiz sari yesil ve cogunlukla mukuslu yapiyo. Bide alaninda uzman alerji prof.a goturduk. Ben bile kendimi o kadar adapte etmisim ki alerjisi var die.meger alerji yokmus cocukta. Kendi bebegim de bile yorumum yanlis oldu.Her bebegin durumu ayni olmadigi icin bisey diyemicem canim ya.
bende kendi yoğurdumu kendim yapıyorum ama ben maalesef bruselladan korktuğum için biraz daha fazla kaynatıyorum( ve tabağı doldurdum geldim ooturdum kaşığımı yoğurda daldırdım ki baktım yoğurttan bahsetmişsiniz. hergün mutlaka bir tabak yiyorum. eeee kalsiyum kaybediyoruz kadar.:))
Canim ek gidada belli bi sira var. Bebegin bagirsaklari hazir degilse muz agir gelmistir. Ilk basta elma seftali patates corba diye gidiyo.nette sirasi var.ole herseyi tattirma bence.
Canm haklisin ama ben yerken oyle istahli baktiki birax yalasin dedim nasil mutlu oldu.ins sadece muzla ilgilidir bidaha vermem zaten.Canim ek gidada belli bi sira var. Bebegin bagirsaklari hazir degilse muz agir gelmistir. Ilk basta elma seftali patates corba diye gidiyo.nette sirasi var.ole herseyi tattirma bence.
kızım dönmeye çalışıyor ya o kadar tatlı ki yiyicem az kaldı uğraşırken de sırılsıklam ter
Canm yatmadan once 2 kasik keciboynuzu pekmezi yiyorum iyi geliyo bana dene istersen
Ay benimki tembel cikti ya yuz ustu yatirinca cigligi kopariyo
nette bende bi bakimm sirasiyla ne yedirilecekmiss..cünkü 4.ayda gecmeyi düsünüyorumdaaa
Canm haklisin ama ben yerken oyle istahli baktiki birax yalasin dedim nasil mutlu oldu.ins sadece muzla ilgilidir bidaha vermem zaten.
cesaret edemedim ben yaa.kolik yeni bitti ama gaz belası hala başımızda
Belim çok ağrıyorağırlaştıkça napcam bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?