ne güzel kiscem ya yogurt yiyomussun bi sevemedim yogurdusütü iciyorum ama ne ayrani ne yogurdu sevmiyorum nedense aslinda yemek lasim hergün bi kase kadarrr
Kızlar abim anlattı bi kac gun once. Bindiği otobüste tanık olmuş. Kadın inerken kaymış heralde, kucağındaki minicik bebişiyle beraber düşmüş. Otobüsü zor durdurmuşlar. Şoför ezecekti sesimizi duyuramasaydık diyor. Çok üzüldüm ya
bugün bi yere gezmeye gittik anam bittim yaa..bizim kız durmadı ağla ağla..çok kalabalıkmış küçücük odanın içinde 15 kişi felan..elim ayağıma dolaştı.bi de her kafadan ses çıkmıyo mu.niye ağlıyo bi yerini mi acıttın aç mı sütün yok mu bi de onlara cevap veriyorum.biri tutturdu sütlaç vereyim diye.. anammm ne zormuş ...
bugün bi yere gezmeye gittik anam bittim yaa..bizim kız durmadı ağla ağla..çok kalabalıkmış küçücük odanın içinde 15 kişi felan..elim ayağıma dolaştı.bi de her kafadan ses çıkmıyo mu.niye ağlıyo bi yerini mi acıttın aç mı sütün yok mu bi de onlara cevap veriyorum.biri tutturdu sütlaç vereyim diye.. anammm ne zormuş ...
Kizlar ya dun bebegimin kakasinda 4-5 tane siyah ip gibi biseyler vardi hugunde baktim var biraz tedirgin oldum haftaya cmtsi kont var dr soracam .bide size sorim dedim sizdede oldu mu biyle bisey 2 gun once biraz buzu yalatmistim yalarken acaba muz parcalarinida mi yedi.of anne olmak ne zormus ya
ayy canım nazar değmiş olabilir.bende sen gibi geçiştiriyorum genelde.ne zaman kızım hakkında yorum yapsam o gün tam tersini yapar.inşallah en yakın zamanda düzelir..
Oy kuzum yaa..
Nazardır kesin. Bebişler çok etkileniyorlar..
Bol bol nazar duaları oku canım.
İnşallah düzelir tekrardan uykuları
merhaba anneler. bebeklerimizin uyku düzenlerinden bahsedelim isterseniz. ara ara bahsediyoruz ama bir bütün olursa daha iyi fikirler edinebiliriz. benim oğlum memet ali sabah 4 den sonra başlar mırın kırın etmeye( sebebi gaz) bende tıkıştırırım emziği ağzına bir iki saat idare eder. 6 da kalkarız. gaz yaparız, kaka yaparız ve emeriz. iki saat uyanıklılık ve sonra bir saatlik şekerleme. 10- 12 gibi tekrar uyanıklılık. 12-16 arası uyku.arada emmeye kalkma tabi.sonra 19 a kadar uyanıklılık bir saatlik bir şekerlemeden sonra 4 saatlik uyanıklılık ve akşam 11-12 gibi gece uykusu başlar.tabi ben saat onda yatıyorum sütüm olsun diye, o yüzden bu hallerini görmüyorum. bilmiyorum benim oğlum mu çok yatıyor yoksa normali mi bu bilmiyorum. birazda sarılık oldu ondan mı çok yatıyor diye biraz endişeliyim. çünkü düzeni ben kurmadım o yapıyor, paşamın canının istediği oluyor yani:))) birde beşiğinde daha rahat yatıyor:))
merhaba anneler. bebeklerimizin uyku düzenlerinden bahsedelim isterseniz. ara ara bahsediyoruz ama bir bütün olursa daha iyi fikirler edinebiliriz. benim oğlum memet ali sabah 4 den sonra başlar mırın kırın etmeye( sebebi gaz) bende tıkıştırırım emziği ağzına bir iki saat idare eder. 6 da kalkarız. gaz yaparız, kaka yaparız ve emeriz. iki saat uyanıklılık ve sonra bir saatlik şekerleme. 10- 12 gibi tekrar uyanıklılık. 12-16 arası uyku.arada emmeye kalkma tabi.sonra 19 a kadar uyanıklılık bir saatlik bir şekerlemeden sonra 4 saatlik uyanıklılık ve akşam 11-12 gibi gece uykusu başlar.tabi ben saat onda yatıyorum sütüm olsun diye, o yüzden bu hallerini görmüyorum. bilmiyorum benim oğlum mu çok yatıyor yoksa normali mi bu bilmiyorum. birazda sarılık oldu ondan mı çok yatıyor diye biraz endişeliyim. çünkü düzeni ben kurmadım o yapıyor, paşamın canının istediği oluyor yani:))) birde beşiğinde daha rahat yatıyor:))
Bebekleri hasta olan anneler çoook geçmiş olsun Rabbim şifa versin eltangel senin bebişe çok üzülmüştüm cnm hadi gözün aydın zeren seninde gözün Aydın cnm alerji sıkıntılı bşy bebelerimize bşy olmasın hepimiz sağsalim büyütelim sonrada ben seniiii ne zorluklarla büyüttüm diye duygu sömürüsü yapalımmmm
Benim kızımın iştahı az,uykusu çoookkk...akşam 12 de uyur,sabah 10 a kadar...emmek için uyandığı çok nadirdir,saati kurar hep ben uyandırıp emziririm.sabah 10 dan 12ye uyanık,2 saat uyuyup uyanır emer 1 saat sonra tekrar uyku,akşam 6 ya kadar...ondan sonra da gece uykusuna kadar kısa bikaç uyku... Doğduğundan beri böyle,bende çok uyumasından şikayetçiyim,çünkü az emiyor,gazı bile rahatsızlık vermiyor çıkarıyor kolayca...
Önceleri rahatsız olduğunu düşündüm ama çok şükür sağlıklı,bazı bebekler böyle oluyormuş normalmiş.
Benim kızımın iştahı az,uykusu çoookkk...akşam 12 de uyur,sabah 10 a kadar...emmek için uyandığı çok nadirdir,saati kurar hep ben uyandırıp emziririm.sabah 10 dan 12ye uyanık,2 saat uyuyup uyanır emer 1 saat sonra tekrar uyku,akşam 6 ya kadar...ondan sonra da gece uykusuna kadar kısa bikaç uyku... Doğduğundan beri böyle,bende çok uyumasından şikayetçiyim,çünkü az emiyor,gazı bile rahatsızlık vermiyor çıkarıyor kolayca...
Önceleri rahatsız olduğunu düşündüm ama çok şükür sağlıklı,bazı bebekler böyle oluyormuş normalmiş.
sagol canim. Bazen hayal ediyorum. ilerde beni uzerse ben seni ne zorluklarla büyüttüm derim diyorum kendi kendime. Sonra annem aklima geliyo. Annemi bazen uzdugum zamanlar olmustur. Daha agzindan hic duymadim bu cumleyi... fedakar cefakar annem benim. Gercekten su laf cooook dogru..
ANNE OLUNCA ANLADIM
canım süt alerjisi olmamasına sevindim testte süt alerjisi lökosit mi neyse işte pozitif mi çıkmıştı bizim negatif çıktı ama ben deneme amaçlı 2 gün falan süt ürünü yemedim zaten doğum yapalı sadece peynir yiyordum onu da kestim o zaman sarıya döndü şimdi gene yeşil acaba süt etkili mi diyorum öyle olsa testte pozitif çıkmalı
ya kusura bakma ben yazdığına çok güldüm. demişler ya sütlaç verelim mi diye.biliyorum çok sinir bozucu bir durum ve iyi düşündükleri için yapıyorlar ama insanın çocuğu ağlarken gözü birşeyi görmüyor. ben kaç kez kayınvalideme kızmışım. yine sen iyi davranmışsın ben olsam orda aaaa susun be çocuğum rahat etsin derdim. bu sütlaç olayı gerçekten şaka gibi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?