2014 Şubat Anneleri

bugün bi yere gezmeye gittik anam bittim yaa..bizim kız durmadı ağla ağla..çok kalabalıkmış küçücük odanın içinde 15 kişi felan..elim ayağıma dolaştı.bi de her kafadan ses çıkmıyo mu.niye ağlıyo bi yerini mi acıttın aç mı sütün yok mu bi de onlara cevap veriyorum.biri tutturdu sütlaç vereyim diye..anammm ne zormuş ...

ne güzel kiscem ya yogurt yiyomussun bi sevemedim yogurdusütü iciyorum ama ne ayrani ne yogurdu sevmiyorum nedense aslinda yemek lasim hergün bi kase kadarrr

evet yiyorum. kayınvalidem zaten bir tek sen yiyorsun yoğurdu diyor:)) bazen canım istemeyince balla karıştırıp içine ekmek doğrayıp yiyorum. normalde dişlerim çok zayıftır ve hamilelikte diş kayıpları çok yaşanır ben hiç sorun yaşamadım. sebebini yediğim yoğurtlara bağlıyorum. sağolsun komşum kısır ineği var onun sütü yağlı olur onu hep getirir bana. cacık loarak tüketebilirsin çünkü ben etli dolma yapıp yanına cacıkla yiyrdum canım yoğurt istemeyince.

okurken dehşete düştüm. allahım hiçkimseye yaşatmasın. o korku adamı kalpten götürür.

ya kusura bakma ben yazdığına çok güldüm. demişler ya sütlaç verelim mi diye. biliyorum çok sinir bozucu bir durum ve iyi düşündükleri için yapıyorlar ama insanın çocuğu ağlarken gözü birşeyi görmüyor. ben kaç kez kayınvalideme kızmışım. yine sen iyi davranmışsın ben olsam orda aaaa susun be çocuğum rahat etsin derdim. bu sütlaç olayı gerçekten şaka gibi:)))

Benimki de dun mahvetti. Dr.dan otoparka gidinceye kadar carsinin ortasinda bi agliyo gorsen. Kendini parcaladi.Kucagima alincada 400 metrelik mesafede biraz ruzgar yedi bugunde atesi birazcik cikti hemen ilik kompresle müdahale ettik simdi iyi gibi ara ara takipteyim yine.. Arabaya bindik yine devam etti. Zaten arabayi pek sevmiyor.benim bildigim bebek arabaya binince uyur, bizimki camdan disari bakmak istiyo. Ana kucaginda da yatmiyo. Gerci cocugumun sirtina 16 tane alerji icin igne vurdu dr. Belki de ondan öle yapti bilemiyorum.

merhaba anneler. bebeklerimizin uyku düzenlerinden bahsedelim isterseniz. ara ara bahsediyoruz ama bir bütün olursa daha iyi fikirler edinebiliriz. benim oğlum memet ali sabah 4 den sonra başlar mırın kırın etmeye( sebebi gaz) bende tıkıştırırım emziği ağzına bir iki saat idare eder. 6 da kalkarız. gaz yaparız, kaka yaparız ve emeriz. iki saat uyanıklılık ve sonra bir saatlik şekerleme. 10- 12 gibi tekrar uyanıklılık. 12-16 arası uyku.arada emmeye kalkma tabi.sonra 19 a kadar uyanıklılık bir saatlik bir şekerlemeden sonra 4 saatlik uyanıklılık ve akşam 11-12 gibi gece uykusu başlar.tabi ben saat onda yatıyorum sütüm olsun diye, o yüzden bu hallerini görmüyorum. bilmiyorum benim oğlum mu çok yatıyor yoksa normali mi bu bilmiyorum. birazda sarılık oldu ondan mı çok yatıyor diye biraz endişeliyim. çünkü düzeni ben kurmadım o yapıyor, paşamın canının istediği oluyor yani:))) birde beşiğinde daha rahat yatıyor:))

Canım merak etme muzdan olmuştur çünkü bende muz vermiştim azıcık, kakasında aynen dediğin gibi ip gibi kahverengi çıkmıştı muzdan olduğunu düşünüyorum

ayy canım nazar değmiş olabilir.bende sen gibi geçiştiriyorum genelde.ne zaman kızım hakkında yorum yapsam o gün tam tersini yapar.inşallah en yakın zamanda düzelir..

Oy kuzum yaa..
Nazardır kesin. Bebişler çok etkileniyorlar..
Bol bol nazar duaları oku canım.
İnşallah düzelir tekrardan uykuları

Tşkrler canlar bgn gece fena deildi şükür çok minîk ve sevilmişler herkesin gözü üzerlerinde Allah sakınsın tüm bebişlerimizi dün brz hava alalım diye arabasına koydum çıktık sokağa adım başı biri sevdi okuya üfleye bir oldum

Bebekleri hasta olan anneler çoook geçmiş olsun Rabbim şifa versin eltangel senin bebişe çok üzülmüştüm cnm hadi gözün aydın zeren seninde gözün Aydın cnm alerji sıkıntılı bşy bebelerimize bşy olmasın hepimiz sağsalim büyütelim sonrada ben seniiii ne zorluklarla büyüttüm diye duygu sömürüsü yapalımmmm

Mrb cnm bende bu konuyu merak ediyorum geçenlerde sormuştum hatta hatırlarsan benim kızın gündüz bi düzeni yok canı isteyince uyanıyo canı isteyince uyuyo ama ayaktan bırakmaya gelmiyor ayağımdan bırakınca en fazla bir iki dk sonra başlıyor bağırmaya yapıştık iyice uyurken ayağımda uyanıkların kucağımda nerde hata yaptım bulamıyorum vallahi neyse konuyu dağıtmayım ben gece uykusuna sekiz sekiz buçuk gibi yatırırım çok direndiği günler dokuzu buluyo en fazla sabah aynen dörtte başlar mızıldanmaya altıya kadar ne uyanır ne uyur sende uyuyamıyosun tabii o mızıldanınca neyse altı gibi en geç uyanmış olur bundan sonra belli bi düzen yok ama kaç saat uyursa uyusun en fazla iki saat uykusuz kalabiliyor bir buçuk saat sonra uyku için ağlamaya başlıyor bütün gün emzir gaz çıkar altını temizle uyutla geçiyo :44:

Sütlaç mı:)))) çok güldüm ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kızımın iştahı az,uykusu çoookkk...akşam 12 de uyur,sabah 10 a kadar...emmek için uyandığı çok nadirdir,saati kurar hep ben uyandırıp emziririm.sabah 10 dan 12ye uyanık,2 saat uyuyup uyanır emer 1 saat sonra tekrar uyku,akşam 6 ya kadar...ondan sonra da gece uykusuna kadar kısa bikaç uyku... Doğduğundan beri böyle,bende çok uyumasından şikayetçiyim,çünkü az emiyor,gazı bile rahatsızlık vermiyor çıkarıyor kolayca...
Önceleri rahatsız olduğunu düşündüm ama çok şükür sağlıklı,bazı bebekler böyle oluyormuş normalmiş.

sagol canim. Bazen hayal ediyorum. ilerde beni uzerse ben seni ne zorluklarla büyüttüm derim diyorum kendi kendime. Sonra annem aklima geliyo. Annemi bazen uzdugum zamanlar olmustur. Daha agzindan hic duymadim bu cumleyi... fedakar cefakar annem benim. Gercekten su laf cooook dogru..
ANNE OLUNCA ANLADIM

Maşallah keşke benimkide uyusa gece 12 de zor uyuyor sabah 6-7 gibi kalkar tabi aradda emmeye uyanıyor gunduz toplasan 2 saat uyur yarımşar saat hep sonra gece 12 de tekraryatak
Tuvalete zor gidiyorum gunduz uykusuda hep memede memeyi çekersem hemen uyanır

Bizim uyku duzenimizle seninki ayni neredeyse. Ben uyurken hic is yapamiyorum. Basindayim surekli. Yoldan gecen araba sesine uyaniyo. Uyaninca da ayakta salliyorum. Uyanirsa mizmizlanip duruyo. Aksam 10 gibi sabah 4-5-6 gibi degisiyo. Gece uykusunda 2 veya 3 kez emziriyorum. Sabah 8de babamiz gider 8 bucuk gibi uyuruz. 40 dk kadar. 10-11 gibi yine 40 dk uyur. Oglen babamiz gidince 1 bucuk gibi yatar arada emzirme uyannma sallamalarla 4-5e kadar uyur. Aksam 7 bucuk gibi tekrar 1 saat uyur. Sonra aksam 10. Aslinda cok parca parca uyuyo. Tek ogleden sonra cok uyuyo o da sallama ile. Müdahale etmek de istemiyorum. Gece duzenini bozarsam toparlayamam sonra pisman olmayim diye.

Ay mas mas ne guzel ya

canım süt alerjisi olmamasına sevindim testte süt alerjisi lökosit mi neyse işte pozitif mi çıkmıştı bizim negatif çıktı ama ben deneme amaçlı 2 gün falan süt ürünü yemedim zaten doğum yapalı sadece peynir yiyordum onu da kestim o zaman sarıya döndü şimdi gene yeşil acaba süt etkili mi diyorum öyle olsa testte pozitif çıkmalı

Bize deri testi yapti. Sirtina degisik bi igne batirdi ustune sut damlatti. 15 dk bekledik hic bisey olmadi. Yuzde 95 dogruluk payi var dedi deri testlerinin. Baska gidalari da yapti cok sukur bisey cikmadi. Canim 2 gunde hemen etkisini gostermiyo galiba. Topiklerden okuduguma gore en az 1 hafta 10 gun felan denemek gerekiyo. Ben de sut icmiyodum gaz yapar diye peynir yogurt yiyodum. Kestim ama ise yaramadi. Testte bisey cikmadi.

Kizlarrr.ayyy gulmekten gozumden yas geldi:) kayinpederim geldi bu gun. En son 1,5 ay once gelmisti.benim yavrum dedesinin kucaginda suratina bakip bakip agliyorr:) bukuyor dudusunu beni ariyor gozleriyle sonra basiyor yaygarayi:) adam kucagina alamiyor simdi. Anam bu kiz cok fenaaa..

ne kusuru canım hatırladıkça bende gülüyorum şuan ne gündü be deyip..gerçekten hele ki başkalarının yanında ağlayınca napcanı şaşırıyo insan.ya bi de duvar dibinde yerde oturuyodum hem ayağımda sallarım hemde oturcak yer yoktu.bizim kız etrafa baktı insanlara baktı aniden bi başladı ağlamaya..tutturdular ahh yazık başını duvara çarptın diye.çapmadım uykusu var hemde yabancıladı ondan ağlıyo diyorum yok çarptın çarptın diyolar.o kadar kalabalık olduğunu bilsem gitmezdim zaten bi daha mı töbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…