2014 Şubat Anneleri

ayy canım geçmiş olsun yaa..ah yavrum sırtı acıyodur kuzum yaa..kolay değil zaten çok hassas tenleri..bende hep kucağımda gezdirdim.maşallah kızım da 8 kilo felan şuan.kolumu acayip ağrıttı.bazen bi iki kilo falan daha mı zayıf olsaydı diyorumbana öyle bi yapışıyo ki herhalde kendini güvende hissetmek istiyo.bi tane arkadaş aldı ver biraz kolun dinlensin diye elifnaz yabancıladı daha fena ağladı.:26:

Sütlaç mı:)))) çok güldüm ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sütlaç yiyodu o teyze.kendi kaşığıyla mı parmağını mı uzatmıştı ne tam hatırlayamıyorum kriz anı yüzündensütlaç verim azcık diyo yok teyzecim sağol ben ona bişey vermiyom daha diyorum aa öle mi azcık versem diyoüzeri de tarçınlı bide

Canım kızımın iştahı yerinde olsaydı ben de çok uyumasına sevinirdim ama nerdeeee...en fazla 5 dk emiyor ve tek memeyi.diğer memeyi hiç aynı anda emmemiştir.sütüm de çok değil,kendisi de şikayetçi değil zaten.ben şikayetçiyim sadece,az emip az kilo almasından.
hiç meme meraklısı değil,hele ağlıyorsa memeyi hiç istemez yani öyle diğer bebekler gibi memede sakinleşme huyu da yok.

Son düzenleme:

maşallah canım ya çok güzel uyuyo
bizim uyku düzenimiz gündüz sürekli değişiyo.onun için net bişey yazamıcam.bide gündüz sürekli sallarak uyuyo.uyansa da keyfi yerinde olsa da biraz ev işi yapsam diyorum artık.gece bu aralar akşam on buçuk gibi uyuyo tabi bi saat felan ayakta sallıyorum.ikikere felan emmeye kalkıyo.genelde sekiz gibi uyanıyo.eğer ben yanında yatarsam bi saat felan daha uyuyo.dediğin gibi prensesin keyfine göre takılıyoruz bizde

Tam bi komedi filminden kesit olmuş teyzenin hareketi:) o öyle büyütmüştür çocuklarını,bir kaşık onlara,iki kaşık kendine hoopp götür teyzem götür :))

Canım ben de geçenlerde yaşadım ya bu durumu.çocuk emer sütün yetmiyo derler,yetiyo dersin yok yok yetmiyo derler,sık kaka yapar ishal bu derler,değil dersin öyle öyle derler,çok kaka yaptığı için kilo almıyo,yok efendim sütün yok kilo almıyo,sen buna yoğurt yedir,meyve yedir,ağlar huysuz derler,hep öyleymiş muamelesi yaparlar her kafadan bir şey çıkar sonra kendi söylediklerinin zıttını söylerler.ben anladım ki kendim annem bile dahil buna,bebek konusunda tüm insanlar kadın erkek hepsi profesör ama annesi ilkokul 2 terk:))))

haklısın.kendince iilik etmeye çalışıyo işte.

Canım en geç 11 de yatar gece.iki üç kere kalkıyor.sabah 9 da tam kalkar oyun ister.belki sonra yarım saat fala. Uyur.öğleden sonra iki saat uykusu kesin vardır.sonra yine keyif.tabi bu arada benim çenem ayrı yorulur kollarım ayrı.

Mas 8 kilo cok iyi. Sadece emziriyo musun mama takviye veriyo musun

Ah ahhh. Aynı benimki. Gündüz memede uyur bir tek, tabi uyku sayılıyorsa

Maşallah cnm. Kac kilo?

Anneler moralim bozuldu ya kakasinda kan vardi azicik gene yarindan itibaren bir hafta boyunca sut peynir yogurt ve cikolata yemeyecegim bakalim ne olacak

Testler hep temiz cikiyor hicbir sorun yok diyor dr ama sut urunlerine dikkat edecgim bi sure cikolata yememistim kusmasi azaldi acaba o mu etkiliyor diyorum

Insanı bu sinir eder zaten,sorunun kaynağını bilememek çözümü de zorlaştırıyor.en azından bilsek neden oluyor ona göre önlem alınır.anne olmadan önce ne kadar sorumluluğu az bir hayatım varmış diyorum kendi kendime.şimdi her açtığımda gözüm o kakalı bezi inceliyor.seni çok iyi anlıyorum canım

Anneler moralim bozuldu ya kakasinda kan vardi azicik gene yarindan itibaren bir hafta boyunca sut peynir yogurt ve cikolata yemeyecegim bakalim ne olacak

gecmis olsun canimm:26::26:

ins gecer ve önemli bisey degildir.bu dieti yapman mantikli bi gözlemle ins böyle bi sorunla bi daha karsilasmassin:26:

sadece anne sütü bi de su veriyorum arada.kızım 3.740 doğdu zaten canım

Ne guzel mas. benim kiz 14 subatta 3900 dogdu. 3 hafta once 6700du. Sadece emziriyorum ama su mukuslu kaka bizi etkiledi zannimca. Dr. Gelisimi iyi diyo ama ins iyidir :) subatin kacinda dogdu kuzucuk

Canim gecmis olsun.belki poposunda catlak felan vardir ondan oluyodur. Dr bakti mi catlak var mi yo mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…