Benimki de dun mahvetti. Dr.dan otoparka gidinceye kadar carsinin ortasinda bi agliyo gorsen. Kendini parcaladi.Kucagima alincada 400 metrelik mesafede biraz ruzgar yedi bugunde atesi birazcik cikti hemen ilik kompresle müdahale ettik simdi iyi gibi ara ara takipteyim yine.. Arabaya bindik yine devam etti. Zaten arabayi pek sevmiyor.benim bildigim bebek arabaya binince uyur, bizimki camdan disari bakmak istiyo. Ana kucaginda da yatmiyo. Gerci cocugumun sirtina 16 tane alerji icin igne vurdu dr. Belki de ondan öle yapti bilemiyorum.
Sütlaç mı:)))) çok güldüm ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah keşke benimkide uyusa gece 12 de zor uyuyor sabah 6-7 gibi kalkar tabi aradda emmeye uyanıyor gunduz toplasan 2 saat uyur yarımşar saat hep sonra gece 12 de tekraryatak
Tuvalete zor gidiyorum gunduz uykusuda hep memede memeyi çekersem hemen uyanır
merhaba anneler. bebeklerimizin uyku düzenlerinden bahsedelim isterseniz. ara ara bahsediyoruz ama bir bütün olursa daha iyi fikirler edinebiliriz. benim oğlum memet ali sabah 4 den sonra başlar mırın kırın etmeye( sebebi gaz) bende tıkıştırırım emziği ağzına bir iki saat idare eder. 6 da kalkarız. gaz yaparız, kaka yaparız ve emeriz. iki saat uyanıklılık ve sonra bir saatlik şekerleme. 10- 12 gibi tekrar uyanıklılık. 12-16 arası uyku.arada emmeye kalkma tabi.sonra 19 a kadar uyanıklılık bir saatlik bir şekerlemeden sonra 4 saatlik uyanıklılık ve akşam 11-12 gibi gece uykusu başlar.tabi ben saat onda yatıyorum sütüm olsun diye, o yüzden bu hallerini görmüyorum. bilmiyorum benim oğlum mu çok yatıyor yoksa normali mi bu bilmiyorum. birazda sarılık oldu ondan mı çok yatıyor diye biraz endişeliyim. çünkü düzeni ben kurmadım o yapıyor, paşamın canının istediği oluyor yani:))) birde beşiğinde daha rahat yatıyor:))
Tam bi komedi filminden kesit olmuş teyzenin hareketi:) o öyle büyütmüştür çocuklarını,bir kaşık onlara,iki kaşık kendine hoopp götür teyzem götür :))canım sütlaç yiyodu o teyze.kendi kaşığıyla mı parmağını mı uzatmıştı ne tam hatırlayamıyorum kriz anı yüzündensütlaç verim azcık diyo yok teyzecim sağol ben ona bişey vermiyom daha diyorum aa öle mi azcık versem diyo üzeri de tarçınlı bide
ne kusuru canım hatırladıkça bende gülüyorum şuan ne gündü be deyip..gerçekten hele ki başkalarının yanında ağlayınca napcanı şaşırıyo insan.ya bi de duvar dibinde yerde oturuyodum hem ayağımda sallarım hemde oturcak yer yoktu.bizim kız etrafa baktı insanlara baktı aniden bi başladı ağlamaya..tutturdular ahh yazık başını duvara çarptın diye.çapmadım uykusu var hemde yabancıladı ondan ağlıyo diyorum yok çarptın çarptın diyolar. o kadar kalabalık olduğunu bilsem gitmezdim zaten bi daha mı töbee
Tam bi komedi filminden kesit olmuş teyzenin hareketi:) o öyle büyütmüştür çocuklarını,bir kaşık onlara,iki kaşık kendine hoopp götür teyzem götür :))
uyku düzenlerinden bahsedilmiş benimkinin uyku düzeni yok uyumama düzeni var ya bir bebek hiç mi uykuyu sevmez
merhaba anneler. bebeklerimizin uyku düzenlerinden bahsedelim isterseniz. ara ara bahsediyoruz ama bir bütün olursa daha iyi fikirler edinebiliriz. benim oğlum memet ali sabah 4 den sonra başlar mırın kırın etmeye( sebebi gaz) bende tıkıştırırım emziği ağzına bir iki saat idare eder. 6 da kalkarız. gaz yaparız, kaka yaparız ve emeriz. iki saat uyanıklılık ve sonra bir saatlik şekerleme. 10- 12 gibi tekrar uyanıklılık. 12-16 arası uyku.arada emmeye kalkma tabi.sonra 19 a kadar uyanıklılık bir saatlik bir şekerlemeden sonra 4 saatlik uyanıklılık ve akşam 11-12 gibi gece uykusu başlar.tabi ben saat onda yatıyorum sütüm olsun diye, o yüzden bu hallerini görmüyorum. bilmiyorum benim oğlum mu çok yatıyor yoksa normali mi bu bilmiyorum. birazda sarılık oldu ondan mı çok yatıyor diye biraz endişeliyim. çünkü düzeni ben kurmadım o yapıyor, paşamın canının istediği oluyor yani:))) birde beşiğinde daha rahat yatıyor:))
ayy canım geçmiş olsun yaa..ah yavrum sırtı acıyodur kuzum yaa..kolay değil zaten çok hassas tenleri..bende hep kucağımda gezdirdim.maşallah kızım da 8 kilo felan şuan.kolumu acayip ağrıttı.bazen bi iki kilo falan daha mı zayıf olsaydı diyorumbana öyle bi yapışıyo ki herhalde kendini güvende hissetmek istiyo.bi tane arkadaş aldı ver biraz kolun dinlensin diye elifnaz yabancıladı daha fena ağladı.:26:
Mas8 kilo cok iyi. Sadece emziriyo musun mama takviye veriyo musun
ahahha bir an yorumu ben yazdım sandım
Maşallah keşke benimkide uyusa gece 12 de zor uyuyor sabah 6-7 gibi kalkar tabi aradda emmeye uyanıyor gunduz toplasan 2 saat uyur yarımşar saat hep sonra gece 12 de tekraryatak
Tuvalete zor gidiyorum gunduz uykusuda hep memede memeyi çekersem hemen uyanır
Canım kızımın iştahı yerinde olsaydı ben de çok uyumasına sevinirdim ama nerdeeee...en fazla 5 dk emiyor ve tek memeyi.diğer memeyi hiç aynı anda emmemiştir.sütüm de çok değil,kendisi de şikayetçi değil zaten.ben şikayetçiyim sadece,az emip az kilo almasından.
hiç meme meraklısı değil,hele ağlıyorsa memeyi hiç istemez yani öyle diğer bebekler gibi memede sakinleşme huyu da yok.
Anneler moralim bozuldu ya kakasinda kan vardi azicik gene yarindan itibaren bir hafta boyunca sut peynir yogurt ve cikolata yemeyecegim bakalim ne olacak
Testler hep temiz cikiyor hicbir sorun yok diyor dr ama sut urunlerine dikkat edecgim bi sure cikolata yememistim kusmasi azaldi acaba o mu etkiliyor diyoruminan benim de bozuluyor düzelsin yavrucak ya
Testler hep temiz cikiyor hicbir sorun yok diyor dr ama sut urunlerine dikkat edecgim bi sure cikolata yememistim kusmasi azaldi acaba o mu etkiliyor diyorum
Anneler moralim bozuldu ya kakasinda kan vardi azicik gene yarindan itibaren bir hafta boyunca sut peynir yogurt ve cikolata yemeyecegim bakalim ne olacak
sadece anne sütü bi de su veriyorum arada.kızım 3.740 doğdu zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?