2014 Şubat Anneleri

Sevgili anneler su mukuslu kaka konusunda beni aydinlatirmisiniz.Benim boncugum sumuksu kaka yapiyor.Kaka rengi sari kusmasi bi sikayeti yok.Ama mukus dediginiz sey var ne yapmaliyim? Baska herhangi bi sikayetimiz yok.

Herkes mukuslu kakadan bahsetmis benim kizimn dogdugundan beri kakasi boyle bu normal saniyordum o yuzden kontrollerde hic dr bahsetmedim simdi burda okuyunca endiselenmeye basladim bu ctsi kont var dr soracam neden oluyomus yazarm buraya ins.bu arada ben cok cikolata yiyorum bununla bi ilgisi var mi bunu sorim

gecmis olsun canimm:26::26:

ins gecer ve önemli bisey degildir.bu dieti yapman mantikli bi gözlemle ins böyle bi sorunla bi daha karsilasmassin:26:

anne olmak gerçekten çok değişikmiş canlar en ufak şeyde kendimi suçlu hissediyorum kusuyor mesela ne yedim ki diyorum gazı oluyor acaba şundan mı ki çoğu şeyi yemiyorum yakında aç gezicem

eskiden uyku diye bişey vardı hatırlayan gören duyan varmı hani gözlerimizi kapatıyoduk rüya felan görüyoduk delircemmmmmmm sabahtan berid elirtti beni o agladı benagladım şimdi 1 saattir uyuyo uyuyo diyip odaya gidip yatsam hortlar aynı ortamda nefes alışımımı duyuyo nabıyo bilmem sinir oluyorum çingen beşiğide yatak odamızda yatagın tepesinde bende yatagımdan başka yerde uyuyamıyorum kızım bi cinss ben 2 cinsim kesinlikle bana çekmiş uykuya dlaışım saatler sürüyo cocuk uyanıyo bida başlıyorum kızmaya sinirlerim maf oldu tiroidim cok çalışıyodu ya hamilellikte ilaç kullandım şimdi bişey kullanmıyorum o sinir yaparmış acaba ondanmı yorugunluk uykusuzluk ondanmı tükendim resmen tükendim 1-2 gün iyyisek günelrce acısı çıkıyo çok yoruldum hayattan ya ..................

pazar günü eşimle tek günümüz ondada öğlenden akşam 11e kadar misafir agırladım cocugu uyutamadım yatak odasındaya çingen beşigi 2 sallayınca uyumuyoki millete hizmet etmek gerekiyo haliyle bebek görmeye geldiler aslında ykamıştık uyuyup dururdu ama hadi o görsün bu görsün derken uykusunu actrdım delirdi delirdi dünden beride deli gb ağlıyodu gecemi günsdüzüme ekledi şimdi uyudu resmen horluyo ama şimdide okumaya hatime gelcekler bana ben nabayım elim ayam boşalıyo artık yorgunluktan sinirden

sakinleştirici hap istiyorum yada ot çöp ne var sakinleştiren rezene içiyorum ıhlamur felan ama yok abna böle sinirlerimi alcak bişi klazım kötü anne olmak istemiyorum melek gb anne olmak istiyorum çok moralim bozuk yetemiyorum beceremiyorum becereyim derken düşüp kalıcam biyerde korkuyorum saçımı taradım topladım şimdi sanki yer ayamın altından kaydı gitti

Sevgili anneler su mukuslu kaka konusunda beni aydinlatirmisiniz.Benim boncugum sumuksu kaka yapiyor.Kaka rengi sari kusmasi bi sikayeti yok.Ama mukus dediginiz sey var ne yapmaliyim? Baska herhangi bi sikayetimiz yok.

Cankm benim kiz da ole. Bi sikayetimiz yok ama mukuslu olmamasi gerekiyomus. Ozelde tahlil yaptirdik kaka tahlili bol mukuslu lökosit cikti. Cocuk dr.umuz sut alerjisi, laktaz intoleransi, enfeksiyon yada baska bisey olabilir dedi. 3 hafta diyet yaptim, relaktaz damla kullandim, flagyl antibiyotik surup kullandim degismedi kaka. Bi sari oluyo gibi sonra hooop yine ayni kaka. Biz alerjisi var diye dusundugumuzden En sonunda esime alerji prof.unu onermis bi arkadasi. Gittik anlattim bahsettiginiz seyler gida alerjisini pek gostermiyor ama yine de deri testi yapalim dedi. Yapti ve bisey cikmadi. Sadece kakaoya birazcik varmis.idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi sasirdim kaldim.idrar ve kan tahlili bide Idrar kulturu yapalim dedi 1 mikrop bile olsa gorunurmus bunu da sadece fakulteler yapiyomus yada tam teşekküllü ozeller. Persembe gunu gidecez bakalim. Eger idrarda da bisey cikmazsa enfoskopi felan yapalim dedi. Beni iyice pimpiriklendirdi. Cok ciddi bi problem oldugunu suan pek düşünmüyorum dedi cunku gelisimi guzel. Kusma ates vs.yok dedi. Sabirsizlikla bekliyoruz bakalim. . Simdi başa donsek alerji prof.uns degil de cocuk Gastroenteroloji prof.una götürürdum. Bizim dr sagolsun cocuk Gastroenteroloji ciyd de gosterecek persembe. Acaba o ne diyecek. Bizim hikayemiz böle canim

anne olmak gerçekten çok değişikmiş canlar en ufak şeyde kendimi suçlu hissediyorum kusuyor mesela ne yedim ki diyorum gazı oluyor acaba şundan mı ki çoğu şeyi yemiyorum yakında aç gezicem

Her şeyiyle bize bağlı miniminnacık bir can.ruhsal bağımızın yanı sıra müthiş bir bedensel bağlılığımız var.Artık hayatımızın %80'i onların.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah kolayliklar versin zor bi durum. Sakin olmaya çalış senin stresin bebegi de etkiler. Onlarin duygusal alicilari cok kuvvetlidir. Sen ne kadar pozitif olursan bebeginde bi sure sonra uysallasir. O daha cok kucuk annesi sabir gostereceksin. Seni bebegin degil de misafirler yipratmis bence. Bi sure misafir kabul etme bebegim rahatsiz delan de yani. Senin bebeginden daha mi kiymetli misafirlerin

Al benden de o kadar çok yoruldum bende yaa ne bir yere gidesim varr ne kimse gelsin istiyorum...
Bebek bir taraftan kocam bir taraftan daraldım kimse beni anlamıyor .....
Ana gibi yar olmaz dedim bir gel sana ihtiyacım var o da domates biber ekmiş onları sulmalıymış günü varmış anlayacağınız o da gelmedi yapayalnızım
kızımla konuşup dyruyorum o ben konuştukça ağlıyor emmiyor anlaıyor kesin üzüldüğümü.. Şimdi ayağımda sallıyorum uykusunu alsın diye doktora gideceğiz birazdan uykulu olursa yıkar hastaneyi..
Geçecek canım bugünlerde geçecek...
Canlarımız büyüyecek

dorusun canim gercekten hepimiz ayni durumdayiz..yine kendimizi sucluyoruzzama bu telas eminim büyüdükcede gecmiycek ..ama güzel herseye degerr...öyle güzel varliklarkiirabbim hepimizin evladini bagislasin saglik sihhat huzur versin ins

çok haklısın canım etraf prof kaynıyo ama bize bi faydası yok

Ne guzel mas. benim kiz 14 subatta 3900 dogdu. 3 hafta once 6700du. Sadece emziriyorum ama su mukuslu kaka bizi etkiledi zannimca. Dr. Gelisimi iyi diyo ama ins iyidir :) subatin kacinda dogdu kuzucuk

maşallah canım gayet ii bence dekızım 7 şubatta doğdu.normalde 30 ocaktı bdt.suni sancıyla geldi hanımefendi.içerde keyfi iidi

canım ya üzüldüm senin adına.ya şu bebikler hemen anlıyo biri geldi mi bi yere gitti mi.bizimki de uyku saati bi geçsin aynı böle yapıyo.uykuya geçemiyo huysuzlanıyo.misafir gelip gitti mi onların yanında pek ilgilenemiyosun ya onun acısını fena çıkarıyo.yorgunluk ve uykusuzluktan bölesin.eşin işten gel,nce felan biraz bakıp dinlenme imkanın yok mu kuzum.benim snir olduğum anlar oldu misafir gelir e çay ikram..bebek ağlar bi taraftan uyucam emcem diye..üç günlükken geldiler dikişinin üstüne oturamazsın çayı bile eşim yaptı.zor ama geçecek inşallah..

Benim bir bilgim yoktu burda ogrendim kizimin kakasi uzun suredor oyle simdi canim cok skldi napsam ki .Esim artik kafayi yedigimi dusunuyor rahat birak cocugu diyor :26:

Maşallah cnm. Kac kilo?[/QUOTE]

3 aylık kilosu 5700, 10 gün sonra 4 ayı bitecek ve yine kilo az alıyor gözle görülür bir değişiklik yok((

Çok erken pes ettin canim ya daha dis çıkarma dönemi var ben ikinci bebegimde pasiflora surup icmistim sinrilerim dayanmıyordu gece uyumayan sabah uyumayan aksam uyumayan bi cocuktu vok yiprandim ama sonra unutuuyor sürekli kusardi bakacak kimse yoktu 10 günlüktu yanlız kalmistik ve bi cocugumdaha vardi onada bakmak zorundaydim kocam da ikgi bekliyordu ama geçti o gunler şimdi oğlumda cok huysuz ama rahat olmaya çalışıyorum umursamiyorum gece 1de uyuyor 4de kalkiyor emmiyor mama yemiyor uykusunda kasikla sütümu sagipta veriyorum saat oluyor 6 sonra uyuyor esimin ise gitmd saati geliyor onu geciriyorun 2numara uyaniyor sonra digerinin kreş vakti geliyor hic uyuyamiyorum 3cocuk daha zor

Kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz? Ben kızımı doğduğunda yan yatırıyordum değiştirerek,bi baktım yanlardan düzleşmiş.sonra sırtüstü yatırmaya başladım,şimdi de kafasının arkası hafif düzleşmiş.şu an için çirkin bir görüntü yok ama ilerde oladabilir.

Bebekler cok etkileniyor annelerin stresinden ben buna çok inanıyorum sakinnolun Relax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…