Bakti canim yok dedi catlak olmasi icin kabiz olmasi lazim veya zorlanmasi lazim yaparken diyorCanim gecmis olsun.belki poposunda catlak felan vardir ondan oluyodur. Dr bakti mi catlak var mi yo mu diye
Insanı bu sinir eder zaten,sorunun kaynağını bilememek çözümü de zorlaştırıyor.en azından bilsek neden oluyor ona göre önlem alınır.anne olmadan önce ne kadar sorumluluğu az bir hayatım varmış diyorum kendi kendime.şimdi her açtığımda gözüm o kakalı bezi inceliyor.seni çok iyi anlıyorum canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gecmis olsun canimm:26::26:
ins gecer ve önemli bisey degildir.bu dieti yapman mantikli bi gözlemle ins böyle bi sorunla bi daha karsilasmassin:26:
Sevgili anneler su mukuslu kaka konusunda beni aydinlatirmisiniz.Benim boncugum sumuksu kaka yapiyor.Kaka rengi sari kusmasi bi sikayeti yok.Ama mukus dediginiz sey var ne yapmaliyim? Baska herhangi bi sikayetimiz yok.
anne olmak gerçekten çok değişikmiş canlar en ufak şeyde kendimi suçlu hissediyorum kusuyor mesela ne yedim ki diyorum gazı oluyor acaba şundan mı ki çoğu şeyi yemiyorum yakında aç gezicem
eskiden uyku diye bişey vardı hatırlayan gören duyan varmı hani gözlerimizi kapatıyoduk rüya felan görüyoduk delircemmmmmmmsabahtan berid elirtti beni o agladı benagladım şimdi 1 saattir uyuyo uyuyo diyip odaya gidip yatsam hortlar aynı ortamda nefes alışımımı duyuyo nabıyo bilmem sinir oluyorum çingen beşiğide yatak odamızda yatagın tepesinde bende yatagımdan başka yerde uyuyamıyorum kızım bi cinss ben 2 cinsim kesinlikle bana çekmiş uykuya dlaışım saatler sürüyo cocuk uyanıyo bida başlıyorum kızmaya sinirlerim maf oldu tiroidim cok çalışıyodu ya hamilellikte ilaç kullandım şimdi bişey kullanmıyorum o sinir yaparmış acaba ondanmı yorugunluk uykusuzluk ondanmı tükendim resmen tükendim 1-2 gün iyyisek günelrce acısı çıkıyo çok yoruldum hayattan ya ..................
pazar günü eşimle tek günümüz ondada öğlenden akşam 11e kadar misafir agırladım cocugu uyutamadım yatak odasındaya çingen beşigi 2 sallayınca uyumuyoki millete hizmet etmek gerekiyo haliyle bebek görmeye geldiler aslında ykamıştık uyuyup dururdu ama hadi o görsün bu görsün derken uykusunu actrdım delirdi delirdi dünden beride deli gb ağlıyodu gecemi günsdüzüme ekledi şimdi uyudu resmen horluyo ama şimdide okumaya hatime gelcekler bana ben nabayım elim ayam boşalıyo artık yorgunluktan sinirden
sakinleştirici hap istiyorum yada ot çöp ne var sakinleştiren rezene içiyorum ıhlamur felan ama yok abna böle sinirlerimi alcak bişi klazım kötü anne olmak istemiyorum melek gb anne olmak istiyorum çok moralim bozuk yetemiyorum beceremiyorum becereyim derken düşüp kalıcam biyerde korkuyorum saçımı taradım topladım şimdi sanki yer ayamın altından kaydı gitti
Al benden de o kadar çok yoruldum bende yaa ne bir yere gidesim varr ne kimse gelsin istiyorum...eskiden uyku diye bişey vardı hatırlayan gören duyan varmı hani gözlerimizi kapatıyoduk rüya felan görüyoduk delircemmmmmmmsabahtan berid elirtti beni o agladı benagladım şimdi 1 saattir uyuyo uyuyo diyip odaya gidip yatsam hortlar aynı ortamda nefes alışımımı duyuyo nabıyo bilmem sinir oluyorum çingen beşiğide yatak odamızda yatagın tepesinde bende yatagımdan başka yerde uyuyamıyorum kızım bi cinss ben 2 cinsim kesinlikle bana çekmiş uykuya dlaışım saatler sürüyo cocuk uyanıyo bida başlıyorum kızmaya sinirlerim maf oldu tiroidim cok çalışıyodu ya hamilellikte ilaç kullandım şimdi bişey kullanmıyorum o sinir yaparmış acaba ondanmı yorugunluk uykusuzluk ondanmı tükendim resmen tükendim 1-2 gün iyyisek günelrce acısı çıkıyo çok yoruldum hayattan ya ..................
pazar günü eşimle tek günümüz ondada öğlenden akşam 11e kadar misafir agırladım cocugu uyutamadım yatak odasındaya çingen beşigi 2 sallayınca uyumuyoki millete hizmet etmek gerekiyo haliyle bebek görmeye geldiler aslında ykamıştık uyuyup dururdu ama hadi o görsün bu görsün derken uykusunu actrdım delirdi delirdi dünden beride deli gb ağlıyodu gecemi günsdüzüme ekledi şimdi uyudu resmen horluyo ama şimdide okumaya hatime gelcekler bana ben nabayım elim ayam boşalıyo artık yorgunluktan sinirden
sakinleştirici hap istiyorum yada ot çöp ne var sakinleştiren rezene içiyorum ıhlamur felan ama yok abna böle sinirlerimi alcak bişi klazım kötü anne olmak istemiyorum melek gb anne olmak istiyorum çok moralim bozuk yetemiyorum beceremiyorum becereyim derken düşüp kalıcam biyerde korkuyorum saçımı taradım topladım şimdi sanki yer ayamın altından kaydı gitti
anne olmak gerçekten çok değişikmiş canlar en ufak şeyde kendimi suçlu hissediyorum kusuyor mesela ne yedim ki diyorum gazı oluyor acaba şundan mı ki çoğu şeyi yemiyorum yakında aç gezicem
Canım ben de geçenlerde yaşadım ya bu durumu.çocuk emer sütün yetmiyo derler,yetiyo dersin yok yok yetmiyo derler,sık kaka yapar ishal bu derler,değil dersin öyle öyle derler,çok kaka yaptığı için kilo almıyo,yok efendim sütün yok kilo almıyo,sen buna yoğurt yedir,meyve yedir,ağlar huysuz derler,hep öyleymiş muamelesi yaparlar her kafadan bir şey çıkar sonra kendi söylediklerinin zıttını söylerler.ben anladım ki kendim annem bile dahil buna,bebek konusunda tüm insanlar kadın erkek hepsi profesör ama annesi ilkokul 2 terk:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne guzel mas.benim kiz 14 subatta 3900 dogdu. 3 hafta once 6700du. Sadece emziriyorum ama su mukuslu kaka bizi etkiledi zannimca. Dr. Gelisimi iyi diyo ama ins iyidir :) subatin kacinda dogdu kuzucuk
Anneler moralim bozuldu ya kakasinda kan vardi azicik gene yarindan itibaren bir hafta boyunca sut peynir yogurt ve cikolata yemeyecegim bakalim ne olacak
eskiden uyku diye bişey vardı hatırlayan gören duyan varmı hani gözlerimizi kapatıyoduk rüya felan görüyoduk delircemmmmmmmsabahtan berid elirtti beni o agladı benagladım şimdi 1 saattir uyuyo uyuyo diyip odaya gidip yatsam hortlar aynı ortamda nefes alışımımı duyuyo nabıyo bilmem sinir oluyorum çingen beşiğide yatak odamızda yatagın tepesinde bende yatagımdan başka yerde uyuyamıyorum kızım bi cinss ben 2 cinsim kesinlikle bana çekmiş uykuya dlaışım saatler sürüyo cocuk uyanıyo bida başlıyorum kızmaya sinirlerim maf oldu tiroidim cok çalışıyodu ya hamilellikte ilaç kullandım şimdi bişey kullanmıyorum o sinir yaparmış acaba ondanmı yorugunluk uykusuzluk ondanmı tükendim resmen tükendim 1-2 gün iyyisek günelrce acısı çıkıyo çok yoruldum hayattan ya ..................
Cankm benim kiz da ole. Bi sikayetimiz yok ama mukuslu olmamasi gerekiyomus. Ozelde tahlil yaptirdik kaka tahlili bol mukuslu lökosit cikti. Cocuk dr.umuz sut alerjisi, laktaz intoleransi, enfeksiyon yada baska bisey olabilir dedi. 3 hafta diyet yaptim, relaktaz damla kullandim, flagyl antibiyotik surup kullandim degismedi kaka. Bi sari oluyo gibi sonra hooop yine ayni kaka. Biz alerjisi var diye dusundugumuzden En sonunda esime alerji prof.unu onermis bi arkadasi. Gittik anlattim bahsettiginiz seyler gida alerjisini pek gostermiyor ama yine de deri testi yapalim dedi. Yapti ve bisey cikmadi. Sadece kakaoya birazcik varmis.idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi sasirdim kaldim.idrar ve kan tahlili bide Idrar kulturu yapalim dedi 1 mikrop bile olsa gorunurmus bunu da sadece fakulteler yapiyomus yada tam teşekküllü ozeller. Persembe gunu gidecez bakalim. Eger idrarda da bisey cikmazsa enfoskopi felan yapalim dedi. Beni iyice pimpiriklendirdi. Cok ciddi bi problem oldugunu suan pek düşünmüyorum dedi cunku gelisimi guzel. Kusma ates vs.yok dedi. Sabirsizlikla bekliyoruz bakalim. . Simdi başa donsek alerji prof.uns degil de cocuk Gastroenteroloji prof.una götürürdum. Bizim dr sagolsun cocuk Gastroenteroloji ciyd de gosterecek persembe. Acaba o ne diyecek. Bizim hikayemiz böle canim
Çok erken pes ettin canim ya daha dis çıkarma dönemi var ben ikinci bebegimde pasiflora surup icmistim sinrilerim dayanmıyordu gece uyumayan sabah uyumayan aksam uyumayan bi cocuktu vok yiprandim ama sonra unutuuyor sürekli kusardi bakacak kimse yoktu 10 günlüktu yanlız kalmistik ve bi cocugumdaha vardi onada bakmak zorundaydim kocam da ikgi bekliyordu ama geçti o gunler şimdi oğlumda cok huysuz ama rahat olmaya çalışıyorum umursamiyorum gece 1de uyuyor 4de kalkiyor emmiyor mama yemiyor uykusunda kasikla sütümu sagipta veriyorum saat oluyor 6 sonra uyuyor esimin ise gitmd saati geliyor onu geciriyorun 2numara uyaniyor sonra digerinin kreş vakti geliyor hic uyuyamiyorum 3cocuk daha zoreskiden uyku diye bişey vardı hatırlayan gören duyan varmı hani gözlerimizi kapatıyoduk rüya felan görüyoduk delircemmmmmmmsabahtan berid elirtti beni o agladı benagladım şimdi 1 saattir uyuyo uyuyo diyip odaya gidip yatsam hortlar aynı ortamda nefes alışımımı duyuyo nabıyo bilmem sinir oluyorum çingen beşiğide yatak odamızda yatagın tepesinde bende yatagımdan başka yerde uyuyamıyorum kızım bi cinss ben 2 cinsim kesinlikle bana çekmiş uykuya dlaışım saatler sürüyo cocuk uyanıyo bida başlıyorum kızmaya sinirlerim maf oldu tiroidim cok çalışıyodu ya hamilellikte ilaç kullandım şimdi bişey kullanmıyorum o sinir yaparmış acaba ondanmı yorugunluk uykusuzluk ondanmı tükendim resmen tükendim 1-2 gün iyyisek günelrce acısı çıkıyo çok yoruldum hayattan ya ..................
Al benden de o kadar çok yoruldum bende yaa ne bir yere gidesim varr ne kimse gelsin istiyorum...
Bebek bir taraftan kocam bir taraftan daraldım kimse beni anlamıyor .....
Ana gibi yar olmaz dedim bir gel sana ihtiyacım var o da domates biber ekmiş onları sulmalıymış günü varmış anlayacağınız o da gelmedi yapayalnızım
kızımla konuşup dyruyorum o ben konuştukça ağlıyor emmiyor anlaıyor kesin üzüldüğümü.. Şimdi ayağımda sallıyorum uykusunu alsın diye doktora gideceğiz birazdan uykulu olursa yıkar hastaneyi..
Geçecek canım bugünlerde geçecek...
Canlarımız büyüyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?