2014 Şubat Anneleri

Canlar biliyorum söylemesi zor ama şu misafirlere uygun dille anlatsanız.onların da bebekleri olmuştur ya halden anlamak bu kadar mı zor zaten bebeklerden tuvalete gidemiyoruz saat 3 ü geçmiş ben hala bir şey yemedim kızım saatlerdir huysuzluk yapıyor.bir de misafir düşünemiyorum.ama ben de olsam gelene gelme diyemem de sinirlendim işte.karşıdakinin anlayışlı olması lazım.valla eşimin teyzesi kuzeni vs toplanıp gelmişlerdi canlarım benim yanlarında 3-4 çeşit pasta kurabiye evde yapıp getirmişler.seni bir de bunlar için mi uğraştırcaz dediler.abim yengem de gelmeden önce aramaz hazırlık yapıp kendimi yorarım diye.aç olsalar peynir ekmek bile yerler ona da beni kaldırmazlar zorla kalkarım.gerçi o benim Abi'm ama yabancılarda böyle olmaz.keşke daha düşünceli olsa insanlarımız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.sinirlerimiz geriliyor,bunalıyoruz,herşeyi kafaya takıyoruz vs...ama hepsi geçip gidecek olan bize ölüyor.İnan benim saçlarım beyazladı,yüzüm sivilce doldu,rengim bile değişti,aynaya bakmak bile istemiyorum.bütün bunlar stresten oluyor ama mecbur dayanacağız anne olmak kolay değil...

Allah kolaylık versin canım.bebeğin biberon almıyor mu emmiyorsa neden kaşıklar veriyorsun?

Onlar da cok dusuncesizmis canim. Bide bunu kadinlar yapmiyo mu. Insanin deli olsi gelir ya. Sanki kendileri hic yasamamis gibi

:18::18::18: ya ben hep sırtüstü yatırdım, daha doğrusu yan yatırdım ama yan yatışlarda yarım saay sürmeden hepuyandı, benimde sinirler gerildi tabi uzun uzun uyusun diye hep sırtüstü yatırdım, şimdi bebeğimin kafasının arkası düz çok pişmanım acaba düzelir mi bu saatten sonra? kız çocuğunda kötü durmaz ileride saç kapatır en azından ama benimki erkek direk kafa şekli ortada olacak

Benim bir bilgim yoktu burda ogrendim kizimin kakasi uzun suredor oyle simdi canim cok skldi napsam ki .Esim artik kafayi yedigimi dusunuyor rahat birak cocugu diyor :26:

Walla canim sen bilirsin. Benim esim de ole merak etme hepsi ayni kafadan heralde :44: bebehin hicbiseyi yok gayet saglikli deyip duruyodu. Ta ki doktor sut alerjisi su bu olabilir dryinceye kadar. Simdi her altini acinca sorar isten gelince nasil yapti diye. Benim kadar degil ama ilgileniyo artik bu konuyla.

maşallah canım kuzucuğuna kızlar yaa sizler de su veriyor musunuz? ben sadece anne sütü veriyorum , şimdiye kadar bir yudum bile su vermedim :26:
vermiyorum canim gecenki kontrolde dr a sordum hava sicaklari artiyor su vereyimmi dedim kesinlikle hayir dedi temmuzda az az vermeye basla o zan sicakliklar daha cok artiuor dedi normalde alti aya kadar verdiiyorum ama havalar isinonca mecburen veriyoruz dedi sadece anne sutu aliyorsa tabi

Anneler bebisleriniz uykuda agliyor mu benimki cok yapiyor bunu ya uzuluyorum icini ceke ceke agliuor uyandirmaya calisiyorum olmuyor sariliyorum o aglayinca ona bazen o kadar guclu agliyor ki uyaniyor ve devam ediyor aglamaya tukuruguni yutamiyor kizariyor of

evet ne kadar kızarsam yorgunsam uykum varsa o kadar çileden çıkarıyo beni aslında yorgunluktan değil belkide sitresten agrıyo elim ayam boşalıyo aglamasa saatlerce oynarım bakarım uyku neyin aramam ama küçükler işte anlamıyolarlki cok oyundan yarım saat 1 saat sonra koştur evin içinde oraya buraya sonra iyice uyku başına vurdumu ne emmekten ne uyutmaktan anlıyo geçicek inşallah 4 ay bitti geçicek allah başika hastalık keder vermesin kızıyorum sonra hep aglayıp af diliyorum

kimse anlamıyo evet kime acık anlatmak istesem benim 6 sene sonra oldu bebeğim hiççççççççççççç şikayet etme sen cok istedin allah peş peşe versin diyoalr insanlar nasıl insan anlamıyorum beddua mı ediyolar duamı bilmiyorum

50 gün aileyle yaşadık biz canım 40 gün ben bişey yapmadım sonra birden hopp yanlız kaldık her iş bende eşimde tırımızı kullanıyo şehirler arası geziyo eve gelsede uyumaya yemege geliyo elinden geldince yardım ediyo ama süt bebeği bunlar kimseden fayda yok

allah yardımcın olsun cnaım belki ilk çocuk ondan böyleyim zaten fıtratımda böyle sabırsız aceleci bi insanım tahammül seviyemde düşük aslında anaokulu öğretmeniyim kurallarla eğitimle oyun oynama saatlerce enerjik durmaya alışkınım ama işte aması var süt kuzusu işte agucuk bugucuk bi eyrde bitiyo insan dilenmeden yürümüyo gemi inşallah atlatıcaz bu günleri büyük bi hastalık olmasında rabbim korusun hepimizin bebeğini

diyorum bi benmi böyleyim sürekli şikayet ederken yakalıyorum kendimi herkez soruyo iyi oldunuzmu alıştınızmı diye yani herkeze şikayet ediyorum herelde her sorana kusması kakası başlıyorum anlatmaya kendime sinir luyorum ama içimden bi anda çıkıyo sanki derdime derman olcakalr iyi de geç işte duramıyorum

Onlar da cok dusuncesizmis canim. Bide bunu kadinlar yapmiyo mu. Insanin deli olsi gelir ya. Sanki kendileri hic yasamamis gibi

hıı bi dokun bin ah işit eskidene lde bez yıkıyoduk orak biçiyoduk tarlaya gidiyoduk bide herife bakıyoduk kayanana kaynata yanımızdaydı görümcemi kanımı okula yolaldım doguma tek gittim kendim geldim eve gibi gibi bi başlıyolar sen otur haline şükret modunda kalıveriyosun

maşallah canım kuzucuğuna kızlar yaa sizler de su veriyor musunuz? ben sadece anne sütü veriyorum , şimdiye kadar bir yudum bile su vermedim :26:

kızım pamukçuk olmuştu dili onun için doktor su ver demişti emzirdikten sonra.bende ondan beri arada veriyorum canım..istemezse içmiyo zaten.ama bu ara içiyo azcık.rahmetli annecim bi kere verdimi hep verceksin derdi.bende hem ondan hem dili temizlensin diye veriyorum.biz sudan tereddüt ediyoruz ama dün gittiğim misafirlikte altı aylık bebişe resmen bi tabak keşkek yedirdiler.altıncı ayda sırayla yavaştan ek gıdaya başlanmıyo mu yahu

haksevercim anlıyorum canım eşininde zor bi mesleği var.ne dim Allah hepimizin yardımcısı olsun.büyüyecekler inşallah sağlıkları yerinde olsun tek.bak dört ay geçti bile bi şekilde.bizimki de ayakta sallanmak istiyo bugün yine.saatlerdir ayağımda sağ ayağım resmen şişti yine.ama bi güldü mü unutuyor insan hepsini.bana da ayağın ağrıyo mu sallarken diyolar evet diyorum napcan başka işin mi var akşama kadar salla diyolar.kaç senedir uyudun yattın muhabbetine giriyo kimi...anlıyorum inan ki arkadaşım....

eskiden biz ağacın altına atıverirdik orda uyurdu bizimkiler diyolar ya hele..napalım bizimkiler uyumuyobugün biri diyo ki ayağında niye sallıyon sallamasan iimiş.keyfimden diyesim geldi

kızlar güzel bişey yazım bari ya..kızım kucağımdayken ağzını koccaamaaannn açıp yanağımı ısırmaya çalışıyo.o kadar komik ve tatlı oluyo ki..

kızlar güzel bişey yazım bari ya..kızım kucağımdayken ağzını koccaamaaannn açıp yanağımı ısırmaya çalışıyo.o kadar komik ve tatlı oluyo ki..

Bizimki ayakta sallanirken ıııı ıı ı ııı diye ninni soluyo sipam. Ben ayakta sallarken hep eee ee ee diye sallayinca o da ogrenmis

kizlar hangi marka d vitamini kullaniyosunuz.monovit. devit3. deca tabs. Multitabs. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…