eskiden uyku diye bişey vardı hatırlayan gören duyan varmı hani gözlerimizi kapatıyoduk rüya felan görüyoduk delircemmmmmmmsabahtan berid elirtti beni o agladı benagladım şimdi 1 saattir uyuyo uyuyo diyip odaya gidip yatsam hortlar aynı ortamda nefes alışımımı duyuyo nabıyo bilmem sinir oluyorum çingen beşiğide yatak odamızda yatagın tepesinde bende yatagımdan başka yerde uyuyamıyorum kızım bi cinss ben 2 cinsim kesinlikle bana çekmiş uykuya dlaışım saatler sürüyo cocuk uyanıyo bida başlıyorum kızmaya sinirlerim maf oldu tiroidim cok çalışıyodu ya hamilellikte ilaç kullandım şimdi bişey kullanmıyorum o sinir yaparmış acaba ondanmı yorugunluk uykusuzluk ondanmı tükendim resmen tükendim 1-2 gün iyyisek günelrce acısı çıkıyo çok yoruldum hayattan ya ..................
pazar günü eşimle tek günümüz ondada öğlenden akşam 11e kadar misafir agırladım cocugu uyutamadım yatak odasındaya çingen beşigi 2 sallayınca uyumuyoki millete hizmet etmek gerekiyo haliyle bebek görmeye geldiler aslında ykamıştık uyuyup dururdu ama hadi o görsün bu görsün derken uykusunu actrdım delirdi delirdi dünden beride deli gb ağlıyodu gecemi günsdüzüme ekledi şimdi uyudu resmen horluyo ama şimdide okumaya hatime gelcekler bana ben nabayım elim ayam boşalıyo artık yorgunluktan sinirden
sakinleştirici hap istiyorum yada ot çöp ne var sakinleştiren rezene içiyorum ıhlamur felan ama yok abna böle sinirlerimi alcak bişi klazım kötü anne olmak istemiyorum melek gb anne olmak istiyorum çok moralim bozuk yetemiyorum beceremiyorum becereyim derken düşüp kalıcam biyerde korkuyorum saçımı taradım topladım şimdi sanki yer ayamın altından kaydı gitti
Çok erken pes ettin canim ya daha dis çıkarma dönemi var ben ikinci bebegimde pasiflora surup icmistim sinrilerim dayanmıyordu gece uyumayan sabah uyumayan aksam uyumayan bi cocuktu vok yiprandim ama sonra unutuuyor sürekli kusardi bakacak kimse yoktu 10 günlüktu yanlız kalmistik ve bi cocugumdaha vardi onada bakmak zorundaydim kocam da ikgi bekliyordu ama geçti o gunler şimdi oğlumda cok huysuz ama rahat olmaya çalışıyorum umursamiyorum gece 1de uyuyor 4de kalkiyor emmiyor mama yemiyor uykusunda kasikla sütümu sagipta veriyorum saat oluyor 6 sonra uyuyor esimin ise gitmd saati geliyor onu geciriyorun 2numara uyaniyor sonra digerinin kreş vakti geliyor hic uyuyamiyorum 3cocuk daha zor
eskiden uyku diye bişey vardı hatırlayan gören duyan varmı hani gözlerimizi kapatıyoduk rüya felan görüyoduk delircemmmmmmmsabahtan berid elirtti beni o agladı benagladım şimdi 1 saattir uyuyo uyuyo diyip odaya gidip yatsam hortlar aynı ortamda nefes alışımımı duyuyo nabıyo bilmem sinir oluyorum çingen beşiğide yatak odamızda yatagın tepesinde bende yatagımdan başka yerde uyuyamıyorum kızım bi cinss ben 2 cinsim kesinlikle bana çekmiş uykuya dlaışım saatler sürüyo cocuk uyanıyo bida başlıyorum kızmaya sinirlerim maf oldu tiroidim cok çalışıyodu ya hamilellikte ilaç kullandım şimdi bişey kullanmıyorum o sinir yaparmış acaba ondanmı yorugunluk uykusuzluk ondanmı tükendim resmen tükendim 1-2 gün iyyisek günelrce acısı çıkıyo çok yoruldum hayattan ya ..................
pazar günü eşimle tek günümüz ondada öğlenden akşam 11e kadar misafir agırladım cocugu uyutamadım yatak odasındaya çingen beşigi 2 sallayınca uyumuyoki millete hizmet etmek gerekiyo haliyle bebek görmeye geldiler aslında ykamıştık uyuyup dururdu ama hadi o görsün bu görsün derken uykusunu actrdım delirdi delirdi dünden beride deli gb ağlıyodu gecemi günsdüzüme ekledi şimdi uyudu resmen horluyo ama şimdide okumaya hatime gelcekler bana ben nabayım elim ayam boşalıyo artık yorgunluktan sinirden
sakinleştirici hap istiyorum yada ot çöp ne var sakinleştiren rezene içiyorum ıhlamur felan ama yok abna böle sinirlerimi alcak bişi klazım kötü anne olmak istemiyorum melek gb anne olmak istiyorum çok moralim bozuk yetemiyorum beceremiyorum becereyim derken düşüp kalıcam biyerde korkuyorum saçımı taradım topladım şimdi sanki yer ayamın altından kaydı gitti
canım ya üzüldüm senin adına.ya şu bebikler hemen anlıyo biri geldi mi bi yere gitti mi.bizimki de uyku saati bi geçsin aynı böle yapıyo.uykuya geçemiyo huysuzlanıyo.misafir gelip gitti mi onların yanında pek ilgilenemiyosun ya onun acısını fena çıkarıyo.yorgunluk ve uykusuzluktan bölesin.eşin işten gel,nce felan biraz bakıp dinlenme imkanın yok mu kuzum.benim snir olduğum anlar oldu misafir gelir e çay ikram..bebek ağlar bi taraftan uyucam emcem diye..üç günlükken geldiler dikişinin üstüne oturamazsın çayı bile eşim yaptı.zor ama geçecek inşallah..
Kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz? Ben kızımı doğduğunda yan yatırıyordum değiştirerek,bi baktım yanlardan düzleşmiş.sonra sırtüstü yatırmaya başladım,şimdi de kafasının arkası hafif düzleşmiş.şu an için çirkin bir görüntü yok ama ilerde oladabilir.
Benim bir bilgim yoktu burda ogrendim kizimin kakasi uzun suredor oyle simdi canim cok skldi napsam ki .Esim artik kafayi yedigimi dusunuyor rahat birak cocugu diyor:26:
sadece anne sütü bi de su veriyorum arada.kızım 3.740 doğdu zaten canım
Hunduz emiyor ama gece kesinlikle emmiyor cok asabi oğlum var o yuzden gece kasikla veriyorum biberonu red ediyorAllah kolaylık versin canım.bebeğin biberon almıyor mu emmiyorsa neden kaşıklar veriyorsun?
vermiyorum canim gecenki kontrolde dr a sordum hava sicaklari artiyor su vereyimmi dedim kesinlikle hayir dedi temmuzda az az vermeye basla o zan sicakliklar daha cok artiuor dedi normalde alti aya kadar verdiiyorum ama havalar isinonca mecburen veriyoruz dedi sadece anne sutu aliyorsa tabimaşallah canım kuzucuğunakızlar yaa sizler de su veriyor musunuz? ben sadece anne sütü veriyorum , şimdiye kadar bir yudum bile su vermedim :26:
Allah kolayliklar versin zor bi durum. Sakin olmaya çalış senin stresin bebegi de etkiler. Onlarin duygusal alicilari cok kuvvetlidir. Sen ne kadar pozitif olursan bebeginde bi sure sonra uysallasir. O daha cok kucuk annesi sabir gostereceksin. Seni bebegin degil de misafirler yipratmis bence. Bi sure misafir kabul etme bebegim rahatsiz delan de yani. Senin bebeginden daha mi kiymetli misafirlerin
Al benden de o kadar çok yoruldum bende yaa ne bir yere gidesim varr ne kimse gelsin istiyorum...
Bebek bir taraftan kocam bir taraftan daraldım kimse beni anlamıyor .....
Ana gibi yar olmaz dedim bir gel sana ihtiyacım var o da domates biber ekmiş onları sulmalıymış günü varmış anlayacağınız o da gelmedi yapayalnızım
kızımla konuşup dyruyorum o ben konuştukça ağlıyor emmiyor anlaıyor kesin üzüldüğümü.. Şimdi ayağımda sallıyorum uykusunu alsın diye doktora gideceğiz birazdan uykulu olursa yıkar hastaneyi..
Geçecek canım bugünlerde geçecek...
Canlarımız büyüyecek
canım ya üzüldüm senin adına.ya şu bebikler hemen anlıyo biri geldi mi bi yere gitti mi.bizimki de uyku saati bi geçsin aynı böle yapıyo.uykuya geçemiyo huysuzlanıyo.misafir gelip gitti mi onların yanında pek ilgilenemiyosun ya onun acısını fena çıkarıyo.yorgunluk ve uykusuzluktan bölesin.eşin işten gel,nce felan biraz bakıp dinlenme imkanın yok mu kuzum.benim snir olduğum anlar oldu misafir gelir e çay ikram..bebek ağlar bi taraftan uyucam emcem diye..üç günlükken geldiler dikişinin üstüne oturamazsın çayı bile eşim yaptı.zor ama geçecek inşallah..
Çok erken pes ettin canim ya daha dis çıkarma dönemi var ben ikinci bebegimde pasiflora surup icmistim sinrilerim dayanmıyordu gece uyumayan sabah uyumayan aksam uyumayan bi cocuktu vok yiprandim ama sonra unutuuyor sürekli kusardi bakacak kimse yoktu 10 günlüktu yanlız kalmistik ve bi cocugumdaha vardi onada bakmak zorundaydim kocam da ikgi bekliyordu ama geçti o gunler şimdi oğlumda cok huysuz ama rahat olmaya çalışıyorum umursamiyorum gece 1de uyuyor 4de kalkiyor emmiyor mama yemiyor uykusunda kasikla sütümu sagipta veriyorum saat oluyor 6 sonra uyuyor esimin ise gitmd saati geliyor onu geciriyorun 2numara uyaniyor sonra digerinin kreş vakti geliyor hic uyuyamiyorum 3cocuk daha zor
Canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.sinirlerimiz geriliyor,bunalıyoruz,herşeyi kafaya takıyoruz vs...ama hepsi geçip gidecek olan bize ölüyor.İnan benim saçlarım beyazladı,yüzüm sivilce doldu,rengim bile değişti,aynaya bakmak bile istemiyorum.bütün bunlar stresten oluyor ama mecbur dayanacağız anne olmak kolay değil...
Onlar da cok dusuncesizmis canim. Bide bunu kadinlar yapmiyo mu. Insanin deli olsi gelir ya. Sanki kendileri hic yasamamis gibi
maşallah canım kuzucuğunakızlar yaa sizler de su veriyor musunuz? ben sadece anne sütü veriyorum , şimdiye kadar bir yudum bile su vermedim :26:
Saçlarınız dökülüyor mu?benim çok fena avuç avuç
kızlar güzel bişey yazım bari ya..kızım kucağımdayken ağzını koccaamaaannn açıp yanağımı ısırmaya çalışıyo.o kadar komik ve tatlı oluyo ki..
Bizimki marivitkizlar hangi marka d vitamini kullaniyosunuz.monovit. devit3. deca tabs. Multitabs. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?