2014 Şubat Anneleri

Bende bugun internette araştırma yaptım anneoluncaanladım forumundaki dr mukus ve hafif yeşil rengi sadece fazla beslenmeye bağlıyor çocuklarınızı kurcalatmayon ateş huzursuzluk yoksa çok beslenmektendir diyor. Öğün aralarını üç saate çıkarınca sorun çözülürmüş.

Canlar ben de güzel bir şey yazayım hatta göstereyim:) kızımı dizimde sallarken parmaklarımdan tutuyor,çekersem gözlerini açıp kızıyor.tekrar tutunca susup yine gözlerini kapatıyor şuanki halimiz de bu;

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım henüz kafatası yumuşak düzelme şansı var bence.bundan sonra yan yatır değiştirerek,uyanıkken de yan yatır,denemekten pişman olmazsın, denemediğin için pişman olursun...
Kızlar sizler nasıl yatırıyorsunuz? Böyle sorunlar sizde de oluştu mu?

Bizde böyleyiz canım,bende sallarken çok kıvranıyor,ellerini tutunca sakinleşip uyuyor..
bir de şşşşş diye ses yapıncada sakinleşiyor,benimki ninniden hoşlanmıyor nezaman söylesem daha çok ağlıyor sanırım sesimi beğenmiyor:)))

Çok tatlılar hepsi yiyesim geliyor bu tatlı hallerinii...

Bizim de oyle canim buyuk oglumun da oyle olmustu.simdi 5 yasinda masallah kafasi cok duzgun.oturmaya basladiktan sonra yavas yavaş duzeliyor merak etme.ben gece uykusuna gecince yan yatiriyorum artik.sen de dene.gece nasil birakirsan öyle kaliyor.zaten bir sure sonra kendisi yan yatmak isteyecek

Ayy cokk tatli. Yerim onu

Masallah cok guzel bir resim:)

Ben de mart anneciğim bizde devamlı battaniyede salliyoduk onda bile mutsuz acayip gazli bi oğlum var kolik
En sonunda Hamak aldik her zaman sevmiyor ama basan bu hamakta uyuyo ayakta zaten cildiriyo
Sana da hamagi tavsiye ederim senin ki ayagi seviyosa hamagi da sever

Kizlar benim kiz sari puturlu yapmaya basladi. ama kan ara ara var yine :18: Hicbisey yapmiyorum. Son bir haftadir d vitamini bile vermiyorum :44:

Kizlar benim kiz sari puturlu yapmaya basladi. ama kan ara ara var yine :18: Hicbisey yapmiyorum. Son bir haftadir d vitamini bile vermiyorum :44:

Cumartesi sabah muayeneden ciktiktan sonra aglamaktan ve uykusuzluktan aksama kadar toplasan 15 dk anca emmistir. Pazar gunu sariya doner gibi oldu. Emzirme arasini actim 2, 5 veya 3 saatte bi vermeye basladim. Emerken sut tazyikli geldigi cin bogulur gibi o, uyo oksuruyo memede agliyodu. Bende her memeden once 2 dk elimle sut kabina sagip oyle emziriyorum sorunsuz gik demeden 15 dk ya yakin emiyo.
Biraz arastirdim bu konuyu. Onsutte seker orani fazla old icin cabuk doygunluk hissi verirmis. Onsutu cok emen bebeklerin kakasi yesil olurmus. Bagirsaklari elek gibi gozenekli oldugu icin bu onsut fazla emildiginde bagirsak florasini bozarmis mukuslu sari yesil kaka yaparmis.
Eger bebegimin sorunu buysa cok ama cokkkk sasiririm
Persembeye kadar bide bole denicem. Allahim anne olmak gercekten zormus ya. Onu bunu denerken cocuk buyudu gitti ya

aynen canım banada yattıklarına say diyolar harbiden ne uyumuşum senelrdir şimdi düşünüyorumda 2 saat deliksiz uyumak bile lutuf tam dalıyorum tatlı uykuya geçerken bızıklamıyomudelirmemek içten değil uyusamda uyumuyorum gb yani töbe töbee sanki bi biz anne olduk sokaktada elini sallasan anne herkez:26:deli olurdum benim olmuyo sokakta herkezin 3-5 tane biri elinde biri etende biri karnında biri bebek arabasında diye şimdi saygıyla eğiliyorum 2 ve daha fazla cocukalrı olanalrın önünde

bizde çingen beşiği kurduk

kızlar sabah namazına dogru kızımızın çingen beşiğinin ipi koptu bi yanından bereket uyanmıştı emzirdim yatırdım elimle ipi tutup ayakta sallıyodum yani yattım yerden iterek sallasam dolapla ytagına rasına yere düşerdi:18: ya bişey olsaydı ama mecbur ipi baglayıp yine içine yatırdık nolcak böle hepten uyuyamıyorum şimdi bişey olcak diye ayamda salladım yatana yatırdım çıglık çıglıga alladı gene yatırdım şimdi çingen beşigine ama korkuyorum puff uyanınca dışarı çıkıp çamaşır iplerinin kalınlarından vamı bakıcam urgan ipinin incesinden yada evde kalın var onlada sallanmazki böyle az sallanmayı kabul etmiyo ipin ince olması lazım ve saglam

Canm benim ya.benmkide beni emerken elimi tutuyo ve bu benim cok hosuma gidiyor

Evden kacmaya karar verdim arkadaslar.ne ayaklarim ne belim nede sinirlerim hic biseyi kaldirmiyor artik kv ameliyat oldu onunla kosturdum annesi kardesi geldi onlarla kosturdum onlar gitti kp geldi oda belini sakatlamis hadi bide ona kos. Kv diger kiz kardesi geldi. Anam oda pek rahat sagolsun.hergun sabah 8 de kalkiyorum once kizimi okula ordan kv igneye goturuyorum.eve geliyorum kahvalti hazirlamaya. Esim ise gidiyor hoopp ben hastanelere kosturmaya. Aksam 6 da eve geliyorum. Yemekti cocuklardi herkesin istegiydi saat oluyor 11 kizlar uyuyor ben islere girisiyorum saat 3 gibi anca yatiyorum sabah 7 de benim kiz uyaniyor. Surune surune kalkiyorum bugunde kv kuafor e gidicek. En son babam gotursun benim araba servis e gidiyor dedim( kocaya da servis e gotur dedim) aldigim cevap superdi. Babanin arabasiyla gideriz baban yatar goturmez simdi anam anam alcam bohcami kaccam en sonunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…