- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
kizlar hangi marka d vitamini kullaniyosunuz.monovit. devit3. deca tabs. Multitabs. ...
Saçlarınız dökülüyor mu?benim çok fena avuç avuç
Benimde dökülüyor eskiler bebek anne birbirine alisirken taninaya başlayınca illa dokukurmus seviniyorum bendeSaçlarınız dökülüyor mu?benim çok fena avuç avuç
Cankm benim kiz da ole. Bi sikayetimiz yok ama mukuslu olmamasi gerekiyomus. Ozelde tahlil yaptirdik kaka tahlili bol mukuslu lökosit cikti. Cocuk dr.umuz sut alerjisi, laktaz intoleransi, enfeksiyon yada baska bisey olabilir dedi. 3 hafta diyet yaptim, relaktaz damla kullandim, flagyl antibiyotik surup kullandim degismedi kaka. Bi sari oluyo gibi sonra hooop yine ayni kaka. Biz alerjisi var diye dusundugumuzden En sonunda esime alerji prof.unu onermis bi arkadasi. Gittik anlattim bahsettiginiz seyler gida alerjisini pek gostermiyor ama yine de deri testi yapalim dedi. Yapti ve bisey cikmadi. Sadece kakaoya birazcik varmis.idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi sasirdim kaldim.idrar ve kan tahlili bide Idrar kulturu yapalim dedi 1 mikrop bile olsa gorunurmus bunu da sadece fakulteler yapiyomus yada tam teşekküllü ozeller. Persembe gunu gidecez bakalim. Eger idrarda da bisey cikmazsa enfoskopi felan yapalim dedi. Beni iyice pimpiriklendirdi. Cok ciddi bi problem oldugunu suan pek düşünmüyorum dedi cunku gelisimi guzel. Kusma ates vs.yok dedi. Sabirsizlikla bekliyoruz bakalim. . Simdi başa donsek alerji prof.uns degil de cocuk Gastroenteroloji prof.una götürürdum. Bizim dr sagolsun cocuk Gastroenteroloji ciyd de gosterecek persembe. Acaba o ne diyecek. Bizim hikayemiz böle canim
kizlar hangi marka d vitamini kullaniyosunuz.monovit. devit3. deca tabs. Multitabs. ...
eskiden biz ağacın altına atıverirdik orda uyurdu bizimkiler diyolar ya hele..napalım bizimkiler uyumuyobugün biri diyo ki ayağında niye sallıyon sallamasan iimiş.keyfimden diyesim geldi
:18::18::18: ya ben hep sırtüstü yatırdım, daha doğrusu yan yatırdım ama yan yatışlarda yarım saay sürmeden hepuyandı, benimde sinirler gerildi tabi uzun uzun uyusun diye hep sırtüstü yatırdım, şimdi bebeğimin kafasının arkası düzçok pişmanım acaba düzelir mi bu saatten sonra? kız çocuğunda kötü durmaz ileride saç kapatır en azından ama benimki erkek direk kafa şekli ortada olacak
Canlar ben de güzel bir şey yazayım hatta göstereyim:) kızımı dizimde sallarken parmaklarımdan tutuyor,çekersem gözlerini açıp kızıyor.tekrar tutunca susup yine gözlerini kapatıyor şuanki halimiz de bu;Eki Görüntüle 1142378
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canlar ben de güzel bir şey yazayım hatta göstereyim:) kızımı dizimde sallarken parmaklarımdan tutuyor,çekersem gözlerini açıp kızıyor.tekrar tutunca susup yine gözlerini kapatıyor şuanki halimiz de bu;Eki Görüntüle 1142378
:18::18::18: ya ben hep sırtüstü yatırdım, daha doğrusu yan yatırdım ama yan yatışlarda yarım saay sürmeden hepuyandı, benimde sinirler gerildi tabi uzun uzun uyusun diye hep sırtüstü yatırdım, şimdi bebeğimin kafasının arkası düzçok pişmanım acaba düzelir mi bu saatten sonra? kız çocuğunda kötü durmaz ileride saç kapatır en azından ama benimki erkek direk kafa şekli ortada olacak
haksevercim anlıyorum canım eşininde zor bi mesleği var.ne dim Allah hepimizin yardımcısı olsun.büyüyecekler inşallah sağlıkları yerinde olsun tek.bak dört ay geçti bile bi şekilde.bizimki de ayakta sallanmak istiyo bugün yine.saatlerdir ayağımda sağ ayağım resmen şişti yine.ama bi güldü mü unutuyor insan hepsini.bana da ayağın ağrıyo mu sallarken diyolar evet diyorum napcan başka işin mi var akşama kadar salla diyolar.kaç senedir uyudun yattın muhabbetine giriyo kimi...anlıyorum inan ki arkadaşım....
Kizlar benim kiz sari puturlu yapmaya basladi.ama kan ara ara var yine :18: Hicbisey yapmiyorum. Son bir haftadir d vitamini bile vermiyorum :44:
haksevercim anlıyorum canım eşininde zor bi mesleği var.ne dim Allah hepimizin yardımcısı olsun.büyüyecekler inşallah sağlıkları yerinde olsun tek.bak dört ay geçti bile bi şekilde.bizimki de ayakta sallanmak istiyo bugün yine.saatlerdir ayağımda sağ ayağım resmen şişti yine.ama bi güldü mü unutuyor insan hepsini.bana da ayağın ağrıyo mu sallarken diyolar evet diyorum napcan başka işin mi var akşama kadar salla diyolar.kaç senedir uyudun yattın muhabbetine giriyo kimi...anlıyorum inan ki arkadaşım....
Ben de mart anneciğim bizde devamlı battaniyede salliyoduk onda bile mutsuz acayip gazli bi oğlum var kolik
En sonunda Hamak aldik her zaman sevmiyor ama basan bu hamakta uyuyo ayakta zaten cildiriyo
Sana da hamagi tavsiye ederim senin ki ayagi seviyosa hamagi da sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?