2014 Şubat Anneleri

Ince halat iplerden hirdavatcilarda bulabilisin. Yaptigin cok tehlikeli. Allah korusun dusse de basi falan cok yumusak hamur gibi daha. Birak aglasin basi yamulup da ugrasip duracagina aglasin. Zor ama bisey olsa omur boyunca cakmek var. Keskelerle yasama. Bu cesaret pek hayir degil haksevercim.
Kusura bakma biraz sert yazdim gibi ama cok korkarim bisey olacak diye. Ben tedbirimi aliyim da olacaksa da takdir derim.
Yengem anlatti hemsire kendisi. Hastaneye bigun bebek gelmis. Ablasi kucagindayken dusurmus. Kafasi yamulmus yavrucugun. Yasam belirtileri yok denecek duruma gelmis. Doktorlar pek Yaşamaz demisler. Bi taraftan da surekli agliyomus. Yengem de o gun nobetciymis. Gece boyunca sabaha kadar kucaginda tasimis mamasini yedirmis. Annesi kendinden gecmis ilgilenecek takati de kalmamis. Sabah bebek birazcik iyilesme gostermis. Yogun bakimda kalmis. Simdi kocaman bi cocuk olmus bazen yengemi ziyarete felan geliyomus annesiyle.
Yani kisacasi tehlikeli durumlardan uzak durmak lazim

Sen kv birlikte mi yasiyosun. Bence baska sehire tasin. Kv bi kere senin gibi bi gelin bulmus daha kacirmaz. Allah bilir kizi senin kadar ilgilenmiyodur

Sen kv birlikte mi yasiyosun. Bence baska sehire tasin. Kv bi kere senin gibi bi gelin bulmus daha kacirmaz. Allah bilir kizi senin kadar ilgilenmiyodur

Yok canim kv ankara da ben bursa da yasiyorum:) burda doktor bulduk varisleri agir diye geldi tek ayagindan oldu ameliyat.persembe diger ayagindan olucak.kendi kizinin emekleyen bebegi varmisss.benimde 2 tane var:) valla kucucuk bebekle kosturuyorum.bu gun azicik uyuyayim dedim kuafor de yalniz mi birakucan beni diyor:) valla araba da uyurum dedim:) benim vicdanim boyle. Ne kadar cok cektirdi bana hala da ayni da donup arkami birakamiyorum. Allah im sen gor sen bil diyorum. Bugun onaysa yarin banada olur hastalik bu. Ama azicik anlayis bekliyorum zannediyorlarki araba ile gidince yorulmuyorum evde de kosturuyorum amann bende dert bitmezzz:)

Bizimki de bayılıyo şarkı söylememe ama benim sesim berbattır:) bence müzik sevmeyle ilgili canım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Koca ankarada mi dr bulamadilar ya. Yok artik cnm. Millet caninin kiymetini iyi biliyo. Bilmiyorum ben olsam senin kadar anlayisli davranamazdim heralde. Dogru bugun onlar yarin biz ama bu da vicdansizlik haksizlik bence. Onun ki emekliyomus seninki daha süt kuzusu ya.. neyse Allah yardimcin olsun ne diyim

Valla arkadaşım sabırlısın.ben olsam yapar mıydım bilmiyorum ama yapsam bile eşimi mahvetmiştim herhalde:)

bencede kocanın başının etini ye neden apıyosun sanki kıymet biliyolar benimki 50gün bebek gb baktı abanda kızımada ben 5 gün ona bakamadım cocuklu akrının bakcandan nolcak sinir hastası oldum geldim eve cocunda huyu suyu değişti zor toparlıyorum biz sinir oldukça yoruldukca cocukalrdan cıkıyo acısı onların elalemin umrunda sanki hele ki seninkiler bırak allah aşkına

merak etme cnaım bende koyamadım elimde tuta tuta salladım nasıl aglıyo ona koymassam yatagımızın üsütünde zaten beşik biraz önce çıktım kızımla pazara gititk meyve aldık halat aldık geldik :) boyum 1*60 yok 59 felan herelde düşün tavandaki kancaya halatı baglamak için 1*80 oldum merdivenle uzana uzana ama başardım bağlamayı sonrada bindim kendim sallandım test ettim şimdi kuzumu yatırdım uyudu çok şükür içim rahatladı rabbim kazalardan belalardan korusun tabi önce önlem

Amin canim. Bütün bebekleri korusun. Zaten O na emanet

Merhabalaar 3 ay kontrolumuzden geldik rota asisini oldu pek sevdi cuk cuk yuttu :) 7 kg olmus boyu da 62,5 cm masallah oglusuma :) testislerinden biri yukardaydi hala inmemis 6. Aya kadar bekleyip inmezse sunnetle bir yapicaz dedi sunnet derisi de darmis. Yanaklarinda kizariklik var hametan surun egzamaya cevirebilir dedi. Gazi bitti baya baya bizde gelismeler boyle :)

Oh mutlu bebek mutlu anne:) Allah bozmasın canım

allah yardımcın olsun.zor bir durum.hele de haksızlık var ya işte en çok insanı o çileden çıkarır(

maşallah canım yaa bizde aynı moddayız

akşam oldu yemek yok bugün yapamadım.kızım ayakta uyuyo.bi indirsem feryat figan.ayak bileklerimi hissetmiyorum resmen.şikayette etmek istemiyorum Allahım korusun Rabbim şikayet ediyodun al sana drse diye..amann amann ağzımdan yel alsın.Rabbimmm korusun.Allah bebişlerimizi bizden ayırmasın.akşama kızımı kyacam sofraya onu yeriz artık

canım hamağa alışırsa her gittiğimiz yerde onu arar mı acaba:44:

iyi fikir yiyin tombisine tatlidir yanaciklari bacaciklari onunnbende isterimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…