2014 Şubat Anneleri

Aman canım aman isyan etmeyelim neler var.bugün zahide yetişin programını bir kadın aradı çocuğumun popo deliği yok böbreklerinde de kaçak var dedi o kadar üzüldüm ki tek sorunumuz bu olsun sağlıklı olsunlar da varsın bizi yorsunlar.ben razıyım valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canlarim tek tek alinti yapamadim
Kocamin basinin etini yiyemiyorum zira burnundan kil aldirmaz:) bisey soyle valla 2 ay cenesi durmaz hicc cekemem:) sacma sapan bir sabrim var benim. Soyleki isteyen istedigini yapsin rabbim yarina birakir ama yanina birakmaz. Buna inaniyorum ben. Ne yapayim olmus 12 sene evlilik 2 cocuk elbet herkes gercegi gorecek. Ama bu gun baya uzuldum. Kuaforde kv diyor ki bak kiz kardesim adana dan geldi bana bakmaya.demiyor ki gelinim cocuklarini otel koselerinde birakti bana hastanede o bakti her ise o kosturdu.uzuldum ha o bilmesede allah bilsin ne diyim artik.ammann neyse:)
Benim minti cok fena yaa herkese guluyor.herkes mavi gozlu beyaz tenli diye biblo bebek diyor.okumaktan catladim.bu zilli de kikir kikir guluyor. Cok yuz veriyorum cokk.kizini dovmeyen dizini dover:) ay allah im dusuncesi bile kotu nasil kiyayim kuzumaaa..

Kusura bakma NazlıEdam vicdansızlık kayınvalidenin yaptığı ve en sinir olduğum şeydir nankörlük.neyse çok şleri gittim herhalde susayım ben:)

4. Ay asilarini oldu oglum dün cok agladi bide bu seferki ates yapti dün hic uyumadim calpol verdim 2 kere 37.5 ile 38 arasiydi atesi bide gece citcitli badiyle yatirdim üstune incecik tülbent örttüm buseferde üsürmü ki diye telas yaptim bugünde 37 ve 37.5 arasi hep simdi uyudu insallah yükselmez artik

Ya arkadaşlar benim minnoş oturmaya çalışıyor tam kalkamayınca da ağlıyor.ben de oturtmuyorum beline bir şey olur daha erken diye.o ağlayınca çok üzülüyorum.sürekli doğrulmaya çalışıyor bayağı da kalkıyor oturamadığı için bir süre öyle duruyor sonra ağlamaya başlıyor sizinkiler napıyo var mı böyle yapan

Yok canim estafurullah. Alistim ben nankorluge:)
Bu arada eklemeyi unuttum ekleyeyim mina hanim benim kucagimda herkese guluyor kucaklarina aldilarmi suratlarina bakip bakip agliyor. Seninkide yabanci seciyormu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok canim estafurullah. Alistim ben nankorluge:)
Bu arada eklemeyi unuttum ekleyeyim mina hanim benim kucagimda herkese guluyor kucaklarina aldilarmi suratlarina bakip bakip agliyor. Seninkide yabanci seciyormu?

Benimki kucakçı olduğu için hiç fark etmiyor:)

Ben destekli oturtuyorum kucagimda da oturuyor uc aylikken doktor sakincasi yok destekli oturabilir dedi ben bazen koltuk koselerine de koyuyorum ama fazlada oturtmuyorum

Ben destekli oturtuyorum kucagimda da oturuyor uc aylikken doktor sakincasi yok destekli oturabilir dedi ben bazen koltuk koselerine de koyuyorum ama fazlada oturtmuyorum

Bir hafta sonra 4 ay kontrolümüz var o zaman ben de sorcam.izin verirse oturtucam çünkü ağlamasına dayanamıyorum

Benim kızımda öyle kafayı baya bi kaldırıyo bacaklarıda kaldırıyor aynı anda kalkmaya çalışıyor maşallah kuzularımıza bide feci şekilde dönüyor sırt üstü yatarken birden yüz üstü olabiliyor korkuyorum

Aynı hareket ya tavşan bunlar tavşan:)) biz de artık salıncağına gözümüzün önündeyken bile bağlıyoruz koltuğa falan da hiç bırakmıyoruz Allah korusun ani bir harekete bakar

Ben altini her degistirisimde bir miktar bacaklardan gobustrn yiyorum alisti artik guluyor sipam

Cennetliksin resmen :) bebisine de sanada masallah banada senin gibi bi gelin nasip olsun hicbisey yaptirmam o ayri ama vicdanlisin vesselam....bu arada esim cocukla ilgili bisey imzalatti tlf isigiyla baktim kontrol ettim bu ne diye ...oda guluo cocugu ustume alcam.diye valla ben bakarim.imzalamadan herseye :)

Günaydın kızlar hastalandım gece midem fln çok kötü ateşte var brz elim ayağım tutmuyo kızım gece dört beş sefer uyandı yar kalk perişan oldum bide bgn misafirlerim var 25-30 kişi kadar nolur bana dua edin çok zor durumdayım

gecmıs olsun canım. Allah yardımcın olsun. Umarım sorunsuz atlatırsın.

Ne oldu eltangel hayırdır kuzum?:)

İki aylik cocugu dort aylik kizimla karsilastirip laf ediyorlar ya arada iki koca ay var diyorum yok biz mama veriyoruz sen vermiyorsun diye laf edeni oooooo anlat anlat bitmez disari cikiyoruz sevmeye calisiyorlar tamam sevin de ellerin temiz mi yani ufacik bo bebek bi de laf ediyolar cok tatli cok sirin diye masallah diyeni yok biri laf edince de aglamaktan helak oluyor yavrum okuyorum surekli bigun birinin kafaya cantayi gecircem

Evet ya bu pis ellerle çocuğu okşayanları vurasım geliyor.bir de elini öpmezler mi? Kızımın eli sürekli ağzında.hayır öpmeyiverir ne olur ölmezsin yani! Haklısın valla duyarsız insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…