akşam oldu yemek yok bugün yapamadım.kızım ayakta uyuyo.bi indirsem feryat figan.ayak bileklerimi hissetmiyorum resmen.şikayette etmek istemiyorum Allahım korusun Rabbim şikayet ediyodun al sana drse diye..amann amann ağzımdan yel alsın.Rabbimmm korusun.Allah bebişlerimizi bizden ayırmasın. akşama kızımı kyacam sofraya onu yeriz artık
Canlarim tek tek alinti yapamadim
Kocamin basinin etini yiyemiyorum zira burnundan kil aldirmaz:) bisey soyle valla 2 ay cenesi durmaz hicc cekemem:) sacma sapan bir sabrim var benim. Soyleki isteyen istedigini yapsin rabbim yarina birakir ama yanina birakmaz. Buna inaniyorum ben. Ne yapayim olmus 12 sene evlilik 2 cocuk elbet herkes gercegi gorecek. Ama bu gun baya uzuldum. Kuaforde kv diyor ki bak kiz kardesim adana dan geldi bana bakmaya.demiyor ki gelinim cocuklarini otel koselerinde birakti bana hastanede o bakti her ise o kosturdu.uzuldum ha o bilmesede allah bilsin ne diyim artik.ammann neyse:)
Benim minti cok fena yaa herkese guluyor.herkes mavi gozlu beyaz tenli diye biblo bebek diyor.okumaktan catladim.bu zilli de kikir kikir guluyor. Cok yuz veriyorum cokk.kizini dovmeyen dizini dover:) ay allah im dusuncesi bile kotu nasil kiyayim kuzumaaa..
canım hamağa alışırsa her gittiğimiz yerde onu arar mı acaba:44:
Kusura bakma NazlıEdam vicdansızlık kayınvalidenin yaptığı ve en sinir olduğum şeydir nankörlük.neyse çok şleri gittim herhalde susayım ben:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canim estafurullah. Alistim ben nankorluge:)
Bu arada eklemeyi unuttum ekleyeyim mina hanim benim kucagimda herkese guluyor kucaklarina aldilarmi suratlarina bakip bakip agliyor. Seninkide yabanci seciyormu?
Ya arkadaşlar benim minnoş oturmaya çalışıyor tam kalkamayınca da ağlıyor.ben de oturtmuyorum beline bir şey olur daha erken diye.o ağlayınca çok üzülüyorum.sürekli doğrulmaya çalışıyor bayağı da kalkıyor oturamadığı için bir süre öyle duruyor sonra ağlamaya başlıyorsizinkiler napıyo var mı böyle yapan
Ben destekli oturtuyorum kucagimda da oturuyor uc aylikken doktor sakincasi yok destekli oturabilir dedi ben bazen koltuk koselerine de koyuyorumama fazlada oturtmuyorum
Ya arkadaşlar benim minnoş oturmaya çalışıyor tam kalkamayınca da ağlıyor.ben de oturtmuyorum beline bir şey olur daha erken diye.o ağlayınca çok üzülüyorum.sürekli doğrulmaya çalışıyor bayağı da kalkıyor oturamadığı için bir süre öyle duruyor sonra ağlamaya başlıyorsizinkiler napıyo var mı böyle yapan
Benim kızımda öyle kafayı baya bi kaldırıyo bacaklarıda kaldırıyor aynı anda kalkmaya çalışıyor maşallah kuzularımıza bide feci şekilde dönüyor sırt üstü yatarken birden yüz üstü olabiliyor korkuyorum
Ben altini her degistirisimde bir miktar bacaklardan gobustrn yiyorum alisti artik guluyor sipamakşam oldu yemek yok bugün yapamadım.kızım ayakta uyuyo.bi indirsem feryat figan.ayak bileklerimi hissetmiyorum resmen.şikayette etmek istemiyorum Allahım korusun Rabbim şikayet ediyodun al sana drse diye..amann amann ağzımdan yel alsın.Rabbimmm korusun.Allah bebişlerimizi bizden ayırmasın. akşama kızımı kyacam sofraya onu yeriz artık
Canlarim tek tek alinti yapamadim
Kocamin basinin etini yiyemiyorum zira burnundan kil aldirmaz:) bisey soyle valla 2 ay cenesi durmaz hicc cekemem:) sacma sapan bir sabrim var benim. Soyleki isteyen istedigini yapsin rabbim yarina birakir ama yanina birakmaz. Buna inaniyorum ben. Ne yapayim olmus 12 sene evlilik 2 cocuk elbet herkes gercegi gorecek. Ama bu gun baya uzuldum. Kuaforde kv diyor ki bak kiz kardesim adana dan geldi bana bakmaya.demiyor ki gelinim cocuklarini otel koselerinde birakti bana hastanede o bakti her ise o kosturdu.uzuldum ha o bilmesede allah bilsin ne diyim artik.ammann neyse:)
Benim minti cok fena yaa herkese guluyor.herkes mavi gozlu beyaz tenli diye biblo bebek diyor.okumaktan catladim.bu zilli de kikir kikir guluyor. Cok yuz veriyorum cokk.kizini dovmeyen dizini dover:) ay allah im dusuncesi bile kotu nasil kiyayim kuzumaaa..
Ya bazi insanlara acayip gicik oluyorum masallah demek bu kadar zor mu ya
Günaydın kızlar hastalandım gece midem fln çok kötü ateşte var brz elim ayağım tutmuyo kızım gece dört beş sefer uyandı yar kalk perişan oldum bide bgn misafirlerim var 25-30 kişi kadar nolur bana dua edin çok zor durumdayım
İki aylik cocugu dort aylik kizimla karsilastirip laf ediyorlar ya arada iki koca ay var diyorum yok biz mama veriyoruz sen vermiyorsun diye laf edeni oooooo anlat anlat bitmez disari cikiyoruz sevmeye calisiyorlar tamam sevin de ellerin temiz mi yani ufacik bo bebek bi de laf ediyolar cok tatli cok sirin diye masallah diyeni yok biri laf edince de aglamaktan helak oluyor yavrum okuyorum surekli bigun birinin kafaya cantayi gecircemNe oldu eltangel hayırdır kuzum?:)
İki aylik cocugu dort aylik kizimla karsilastirip laf ediyorlar ya arada iki koca ay var diyorum yok biz mama veriyoruz sen vermiyorsun diye laf edeni oooooo anlat anlat bitmez disari cikiyoruz sevmeye calisiyorlar tamam sevin de ellerin temiz mi yani ufacik bo bebek bi de laf ediyolar cok tatli cok sirin diye masallah diyeni yok biri laf edince de aglamaktan helak oluyor yavrum okuyorum surekli bigun birinin kafaya cantayi gecircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?