2014 Şubat Anneleri

Al işte! Ya bu 25-30 kişi gelirken hiç mi düşünmüyor bebekli kadına geldiklerini.yok valla siz sabırlısınız canlarım.allah sana yardım etsin onlara da insaf versin canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kv doktoru ameliyattan cikinca elini tuttu cok sanslisin 2 oglum var bana dua ette senin gibi gelin versin allah onun yaptigini kimse yapmaz dedi. Bide simdi kp cikti belinden egilemiyor corap giydir kaldir abooo revire dondukkk:) esim kizlarina asik. Benim onlar diyor. Halt etmisin sen dedim:) anam agladi onlari dogurcam diye gecelerce sabahliyorum omrumun sonuna kadarda sabahlarim annnemin bir lafi var afedersin OKUZE BOYNUZU AGİR GELMEZ diye. Valla aynen oyle yavrularim bana agir gelmez...

Gunaydinnnnn. Bu sabah 7 de kalkti kuzum emdi emdi memeyle oynadi uyuduu.1 saat sonra mama ya kalkti mamasini yediii.sonra oyunnn. Emzigini aliyor eline bakiyor bakiyor sonra hopp agzina ama agzini bir turlu tutturamiyor:) cok tatli oluyor ya. Bende dayanamadim optum optum durdum.coraplarini cikardim ayaklarinin altini optum.zillii kahkahalarla guluyor:) simdide salincakta keyif yapiyor hanimimmm:)

aynen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kesinlikle arkadaşlarımın beni gördüğü ve kocamın beni gördüğü çok dogru

sabah beri temizlik yapıyorum bi süpürgem kaldı okuma yerii hatim bende gene onları geçirincede komşuya gidicez lahmacun günümüz var ohh

cumarttesiye randovu almıştım kızıma kusmasını önlücek bi doktor buldum şurup veriyomuş felan hastaneden aradılar doktor izinlymiş deli oldum eşimede başka gün uymuyo eşi,mi aradım hangi güne alayım gb telefonda düşünüyo hiçbigünden vazgeçemiyo bende bak şine dedim kapadım suratına gene gene aradı açmadım biraz önce açtım hangi güne saatle olursa istersen al diyo istemez dedim sanki bi güne alsam evde olcak kesinde ne saati belli ne günü pazartesi sabahtan alsam tam zmanı yani opazar evde oldugu için kesin gidilir yani ama paşamız pazartesi işte kaçırmak istemiyo limana gidip kart basınca iş düşüyo arabaya çünkü sinir geç gitse kötü işler kalıyo ondan erken gitmek istiyo ben nabayım sinir oluyorum almadım randovu felan pazartesiye alıcam kendim götürcem taksi tutar geliriz sanki göbegim ona bağlı maf etti düzenimizi ama o hala kabul etmiyo o tırım tırım çalışan oluyo ben bi idare edemeyen kadın oluyorum sonunda suçlu ben oluyorum

benim evlendigimde şöför değildi işi yeri belli saati belliydi 3 vardıya çalışlıyodu gene gece yanlız kalıyodum ama saatini biliyodum gözümü actımmı yanımda oluyodu delircem ya kimse beni anlamıyo sanki bana sordu danıştı evlilik te herşeye eşler birlikte karar verir ama bizimki asla sormaz araba satar gelir alır gelir işten çıkar gelir bi iş kurar gelir tek tesellim adam gb adamdır ve canını dişine katar çalışlır asla yan gelip yatmaz ekmeğini taştan çıakrır ama ben sabırsız bi indanım işte aslında ona destek olmam gerekiyo belki bu günelrinde ama benimde destege ihtiyacım var en önemlisi ona ihtiyacım ar kızımında babasına böyle hayal etmemiştim

ya gece uykusu diye bişi yok bizde ya 1 saat 1bucuk saatte bi kalkıyo benim kız tam uyuyorum hortluyo bi gece sinirden ölüvercem heryerim agrıya sıka sıka kendimi hele bu gece delirdim yatırıyorum bızık bızık yarım saat omamış bakıyorum söleniyo böle ne aglamak ne uyumak ne uyanmak aaaa uuu söleniyo aglar gb allahım yarabbim anası kılıklı

Allah sana guc sabir versin canim.kensinede dikkat et bize bisey olsa bakmazlar bunlar.

Kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz bizim 8 Şubat'ta 4 ayı bitecek dün 5 numaraya geçtim biraz büyük ama

🌜🌞👶💞

Bizde ayniyiz meraketme sen uyuyunca uyuyabilirsin ya ben diger cocuklar var hepimizin isi zor kime gotureceksin kizini kusmayi engelleyen doktorda kimmis :)

4.aydayız şimdi taaa 11. Aya kadar 4 numaramı kullancaz?

🌜🌞👶💞

Gel kuzum gelllll.al benim kocayi vur senin kocayaaa. Ne danismasi ne sormasi adam seyehate gidiyor donuyor araba baska. Niye degistirdin cok begendim aldim diyor. Ay bide annesine sorup misafir cagiriyor eve. Ben neysem artik. Sabah 4 te geliyor. İznim yok ben calisan adamim nasil cocuklari doktor a gotureyim sen gotur diyen adam 4 gun ise gitmedi annesi ameliyat olunca. Valla ozge benim kocanin elle tutulur yeri yok.tek teselli calisir calisir calisir...aha senin koca hesabi:) ben artik bana destek olmasini beklemiyorum kostek olmasin yeter:) mindar ettiler yaw beni...

merhaba arkadaşlar ben yeniyim paylaşımlarınızı uzun zamandır takip ediyorum hepinizi tanıyor gibiyim benimde 5 şubat doğumlu bir oğlum var yarın 4. ayımızı bitiriyoruz.şimdiye kadar yazmaya pek fırsat bulamadım 2 çocuk annesi olunca zor oluyo birde büyük oğlum var 3,5 yaşında.inş. bundan sonra paylaşımlarınıza fırsat buldukça bende katılmak istiyorum

Bizimki 3 ay kontrolünde 6900 dü bakalım 4.ayda kaç oldu 16 Haziran'da kontrolümüz

🌜🌞👶💞

Valla ne desem bilemedim ikinize canım insanın en büyük yardımcısının eşi olması lazım.benim en büyük desteğim,şansım eşimdir tabi şimdi bir de kızım:) ikisi için de canımı veririm.hatta geçen kayınvalide ile aramızda muhabbeti geçti.koca kim ki çocuklarım kadar sevgisi olsun dedi.ben ayırt edemiyorum ikisinin sevgisini dedim çok şaşırdı.tabiki kızım sevgi olarak eşimden önce ama eşimi de sevgi olarak küçümseyemem çok tuhafına gitti.senin kocan kötü de ondan dedim ben de.(kayınvalidem üvey ve kayınpederimden hep şikayetçidir) ben bunları yazarken eşim geldi.sabah ben uyudum o ilgilendi,şimdi sen uyu ben bakcam dedim.gitti yarım saat sonra geldi ben bakayım dedi.ben de işe gideceksin sabah 6 da geleceksin git uykunu al dedim.bayağı sen git yok sen git muhabbeti döndü.şimdi ben bu kocayı nasıl sevmem de mi ya❤️❤️:)

4 numara iyi geliyoda şuan paket bitene kadar küçülür dedim 5 aldım hata ettim heralde 4e devam edelim 5 i saklayayım😊

🌜🌞👶💞

Bende yeni sayilirim hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…