4.aydayız şimdi taaa 11. Aya kadar 4 numaramı kullancaz?
🌜🌞👶💞
Bizimki 3 ay kontrolünde 6900 dü bakalım 4.ayda kaç oldu 16 Haziran'da kontrolümüz
🌜🌞👶💞
4 numara iyi geliyoda şuan paket bitene kadar küçülür dedim 5 aldım hata ettim heralde 4e devam edelim 5 i saklayayım😊
🌜🌞👶💞
Benim kızımda öyle kafayı baya bi kaldırıyo bacaklarıda kaldırıyor aynı anda kalkmaya çalışıyor maşallah kuzularımıza bide feci şekilde dönüyor sırt üstü yatarken birden yüz üstü olabiliyor korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim bebişim dönmüyor kızlar yaa çok geç kalmadık mı? 28 şubat doğummlu oğlum hiç dönmeye çalışmıyor bile
Her bebek bir olamazki cnm zamanla herşey
benim bebişim dönmüyor kızlar yaa çok geç kalmadık mı? 28 şubat doğummlu oğlum hiç dönmeye çalışmıyor bile
Valla ne desem bilemedim ikinize canıminsanın en büyük yardımcısının eşi olması lazım.benim en büyük desteğim,şansım eşimdir tabi şimdi bir de kızım:) ikisi için de canımı veririm.hatta geçen kayınvalide ile aramızda muhabbeti geçti.koca kim ki çocuklarım kadar sevgisi olsun dedi.ben ayırt edemiyorum ikisinin sevgisini dedim çok şaşırdı.tabiki kızım sevgi olarak eşimden önce ama eşimi de sevgi olarak küçümseyemem çok tuhafına gitti.senin kocan kötü de ondan dedim ben de.(kayınvalidem üvey ve kayınpederimden hep şikayetçidir) ben bunları yazarken eşim geldi.sabah ben uyudum o ilgilendi,şimdi sen uyu ben bakcam dedim.gitti yarım saat sonra geldi ben bakayım dedi.ben de işe gideceksin sabah 6 da geleceksin git uykunu al dedim.bayağı sen git yok sen git muhabbeti döndü.şimdi ben bu kocayı nasıl sevmem de mi ya❤️❤️:)
Oyun parkı kullananlar memnun musunuz? Kızım biraz nazlı ya sevmezse diye korkuyorum.deneyen vardı sanki aranızda di mi?
anneler süt ürünleri tüketmiyorum iyiydi birkaç gündür ama bugün 2 bezinde de kan vardı gene idrar tahlili de mi istesem acaba ama kanlı bezinin birinde idrar yoktu çeker çekmez hemen yaptı inşallah geçecek dua ediyorum sürekli
ben kullaniyorum kiscemvede cok memnunum
oglum en az günde yarim saatten fazla onla oynuyo
müzikleri isiklari hosuna gidiyo..
simdi bile oynuyodu uyudu birden
uyumasinada bazen yardimci oluyo oyun halisi
bence denemelisin denemeden bilemezsinki sevip sevmeyecegini
Canım pilli salıncak aldık hiç sevmedi yeni yeni oturuyor o da kısa bir süre.sonra ağlıyor.elektrikli yatak aldık onu da sevmedi.eşimle konuşurken dedik bi soralım sizler naptınız ona göre alalım
Kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz bizim 8 Şubat'ta 4 ayı bitecek dün 5 numaraya geçtim biraz büyük ama
🌜🌞👶💞
Oyun parkı kullananlar memnun musunuz? Kızım biraz nazlı ya sevmezse diye korkuyorum.deneyen vardı sanki aranızda di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?