2014 Şubat Anneleri

Bizimki 3 ay kontrolünde 6900 dü bakalım 4.ayda kaç oldu 16 Haziran'da kontrolümüz

🌜🌞👶💞

masallah yawrunaaaatombis yakinda gecer 5 numaraya
ama bence simdilik 4 iyi gelirrr

kiscem sadece anne sütümü veriyosun yoksa mama takviyesi varmi

ben hep anne sütü verdim su a 3,5 aylik bakalim yarin randevu var doktorunda kac kilo olmus ins 6 kiloya ulasmistirren son 3610 gramdi iki hafta önce

yaw ben bu bebemle hic gezemiycemmi

anam melek gibi bebek gitti yerine huysuz bi oglan geldi gezmelerden sonra

bu cocuga yabanci görmek ii gelmiyo

pazar aile ziyaretleri yaptik öglen 12 den aksam 10 na kadar,

iki gün acisini benden cikardi oglum..gündüzleri 5 saat uyuyan cocuk uyumadi kucak istemeyen cocuk 12 saat kucagimda tasittirdi kendini

bittim ben..

sükür bu gün eski halini aldi rahatimsimdi uyuyo..kucakta istemiyo
napsam yürüyene kadar hic gezmesemmii

kirim diizimi oturum evimde ne kimseye gidimm ne gezimbüyüyene kadar böyle takilim

4 numara iyi geliyoda şuan paket bitene kadar küçülür dedim 5 aldım hata ettim heralde 4e devam edelim 5 i saklayayım😊

🌜🌞👶💞

Bebeğin kilosuna göre bezler 7300 grmız 3 numara kullanıyorum
3 numara 4-9 kilo arası
Sizin bebek bayağı iri galiba 5 numara 11-25 kilo arası bebekler için
Benim 19 aylık kızım var biz onda hala 4 numara kullanıyoruz

Herkes kocasından bahsetmiş ben hiç ağzımı açmıyım
Benim iki çocuğum var kızım 19 aylık ve görüp görebileceğiniz en yaramaz çocuk dün ona bady almaya çıktık avm gidip bady almamız 25 dk sürdü eşim o çok yaramaz olduğu için bizi hiçbir yere götürmüyor. Asla bebek arabasına binmez okadar bağırdıki herkes ona bişey oldu zannedip bize baktı tabi bizde hiç bişeye bakmadan ben ihtiyacımızı alıp döndük. Eşim onun yaramazlıklarına katlanamıyor haftasonu olduğu zaman evden kaçıyor. Ben bütün hafta bebeklerle uğraş allahtan annemle babam var büyüğü ile ilgileniyorlar.
Hiç iki çocuk babası gibi davranmaz hep yalnız gezer geçen kuzenimle maşukiyeye kahcaltıya gitmişler ben evde çocuklarlayım haberim bile yok düşünün halinize şükredin

benim bebişim dönmüyor kızlar yaa çok geç kalmadık mı? 28 şubat doğummlu oğlum hiç dönmeye çalışmıyor bile

Her bebek bir olamazki cnm zamanla herşey

acaba dönmeye alışması için birşeyler yapmak gerekir mi siz uğraştınız mı bu öğrenmesi için? dün eşim baktım ki çoccuğu yatırmış yuvarlıyor bizimkinin de bi hoşuna gitti kahkaha atıyor resmen yuvarlanıyor diye

benim eşim de çok yardımcı olur sağolsun ya o böyle olmasaydı çıldırırdım herhalde yemek yapar dün temizliğe yardım eder ben bişey yaparken mutlaka yardım eder kızımı uyutur gezdirir kucağında canım yaaaa Allah bozmasın inşallah

anneler süt ürünleri tüketmiyorum iyiydi birkaç gündür ama bugün 2 bezinde de kan vardı gene idrar tahlili de mi istesem acaba ama kanlı bezinin birinde idrar yoktu çeker çekmez hemen yaptı inşallah geçecek dua ediyorum sürekli

Allah vurdumduymaz kocalara vicdan,insaf versin.iyileri de daha iyi etsin hahaha.mesela biz gezelim onlar bebişlere baksınlar gibi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyun parkı kullananlar memnun musunuz? Kızım biraz nazlı ya sevmezse diye korkuyorum.deneyen vardı sanki aranızda di mi?

Oyun parkı kullananlar memnun musunuz? Kızım biraz nazlı ya sevmezse diye korkuyorum.deneyen vardı sanki aranızda di mi?

ben kullaniyorum kiscemvede cok memnunum

oglum en az günde yarim saatten fazla onla oynuyo

müzikleri isiklari hosuna gidiyo..

simdi bile oynuyodu uyudu birden

uyumasinada bazen yardimci oluyo oyun halisi

bence denemelisin denemeden bilemezsinki sevip sevmeyecegini

alla alla testlerde temiz cikiyo sebep ne olabilir,,:44:gözden kacirdiklari bi test daha varmi acaba yapilmasi gereken:26:

ins. gececekk

Canım pilli salıncak aldık hiç sevmedi yeni yeni oturuyor o da kısa bir süre.sonra ağlıyor.elektrikli yatak aldık onu da sevmedi.eşimle konuşurken dedik bi soralım sizler naptınız ona göre alalım

herseyi almisisniz bence bide bunu deneyin...pilli salincak bizimde var onuda seviyo oglum halidaki ondada fazla sallaninca uyuyooyaw benimki bi bebek arabasini sevmiyo agliyo ona koyunca bende ondan dolayi perisanim..onla gezmeyi hic sevmiyo..

Oyun parkini benim oğlumda seviyor oyalaniyo onunla bide gece uyuturken yatagina koyuyorum isikli donencesi var muzik caliyor tavana isigi yansıyor baka baka uyuyor ben yanimda yatirniyorum odasinda uyuyor cocuklarim hic yanimda yatirmadim 2aydan sonra odasina

Biz oyun parki kullaniyoruz ama gunduzleri onda yatmiyo ayagimda salladgm icin yerine gecirirken uyaniyo. Genelde geceleri yerinde yatiyo sadece gunduzleri de donencesi var onunla oyalaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…