2014 Şubat Anneleri

ins öle degildir bence bi inanis

valla bende veriyom hemide ii veriyom..icsin ne zarari olurkiinasida seviyo bikmis oglum sütten..degisiklik istiyo belli..seftali emdirrdim nasida hosuna gitti garibiminncünkü cok terliyo sivi kaybi olmamali diye veriyorum..bide her önüne gelen su ver diyo..bi yasindaki bbebesi olanlar büyükler ne bilim bi bildikleri vardirrr..herseyide sormuyom doktora suyu sormadim mesala veriyorum ama..bende fazla beklemiycem 5 .ayda basliycam ek gidaya daha b önümüzdeki pazar 4. ayina giriyo

Son düzenleme:

doktorun ii diyosa sorun yok semenderimm..hic almasa sorun olurdu..bizde yarin gidecez bakalim bi haftada ne almis ..gecen persembe gitmistik en sonasimizida olalim hayirlisiyla...

doktorun ii diyosa sorun yok semenderimm..hic almasa sorun olurdu..bizde yarin gidecez bakalim bi haftada ne almis ..gecen persembe gitmistik en sonasimizida olalim hayirlisiyla...

Canım sen şu yöntemini bana bi daha anlat.ben de bu ay bi deneyeyim belki biraz daha kilo alır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanmiyorum canm bence de genetik

bende 38+4te dogum yaptım benimde hep önden gidiyodu son aylarda küçük kaldı doktor zayıf olcak dedi en fazla 3 kilo dogar dedi anlamıyorum son ayalrda neden öyle oldu aman puff aynen benimkide doymasa aglar diyorum nabayım kafaya taka taka kfada saç kalmıcak saçları bi dökülüyo ki sorma diyorum tilkilerim bi o çayırda bi bu çayırda otlanıyo öldür öldür bitmiyolar :)))

Ben şimdi ablamla konuştum canım.20 senelik hemşire.zayıf çocuk daha iyi dedi doktorumuz gibi.çocukların gelişimi dönemden döneme fark eder,bi bakarsın şimdi kilolu yarın zayıflar ya da tam tersi diye örnekler verdi.kendi yeğenim de kilolu.bak iyi mi sanki,bırak zayıf olsun.tabi çocuk normal değerlerin altına düşmüyorsa.bir de bana kızıyor sen çok zayıfsın yemiyorsun diye.valla yiyorum dedim:)) daha dün yediklerimi saydım inandı artık:)) bol bol kemik suyu içmemi hatta iliğini yememi söyledi hep söylüyordu da ben dinlemiyordum, artık yap dedi.internetten 4 aylık bebeğin motor gelişimlerine bak orada yapamadığı bir şey varsa o zaman gelişimi geridir dedi.yani önemli olan motor gelişimi.ama zaten kızım 5 aylık bebek motor gelişimlerini gösteriyor şuan.tepkileri gayet iyi.o zaman hiç sorun yok rahat ol dedi.ben de bayağı rahatladım umarım seni de rahatlatmışımdır canım

Canım sen şu yöntemini bana bi daha anlat.ben de bu ay bi deneyeyim belki biraz daha kilo alır

kiscem senin kis ah biberon alsa benim yöntem olur..mesala ben bu ay su sekilde yaptim..bilioysun zaten benim oglan memeyi emeyi unutmustu nerdeyse bi bucuk aydir biberola besliyodum...arastirdim 3 aylik bebek en az 700 cc icmeliymis 24 saat icinde..bende sütümü sagip hesaplayarak vermeye basladim..istahsiz dönemlerinde bile uyudugu zamanalar 700 cc tamamlamaya calistim...bi baktim sükür ii kilo almis boyuda ii uzamisss2,5 hafta icinde 4 cm uzamis ve 450 gr almis hesaba göre..yarinda sonucu yazarim..bi ay icinde ne almis diyee...en son 6050 gr ve 65 cm tipek isen uyurken biberon verebiliyomusun..eger onu yapabiliyosann uyudugu zaman sag ver biboronla..

sükür sagligi gelisim yerindebence senin kis ek gidaya gecince bi ataga gececek semenderimm..

Sağol canım :) Bir kaç güne iyice belli olur cok minik suan minik bi beyazlık elime de bir batma hissi geliyor ama çok belirgin değil :) Sizin diş de hayırlı olsun bu arada ayy inanamiyorum büyüdü kuzular :)

Anneler oğlumun ateşi 38. Dün asilarini vurduk ve kakasi da çok kanlı. Kan ilacı olarak vegaferon verdiler.acaba ondan mi

Kızlar yaa bu asi bizde de ateş yaptı gece bi şey yoktu bu sabah 37.6 di calpol verdim ilik suyla kompres yaptım şu an düştü 36.4 atesi ne kadar sıklıkla olcmek gerekiyor acilll bişey söyleyin lütfen...

Kızlar yaa bu asi bizde de ateş yaptı gece bi şey yoktu bu sabah 37.6 di calpol verdim ilik suyla kompres yaptım şu an düştü 36.4 atesi ne kadar sıklıkla olcmek gerekiyor acilll bişey söyleyin lütfen...

Canım telaş yapma sık sık kontrol et.calpolu 6 saatte bir verebiliyorsun zaten düşürmüşsün arttığında aynen yaptığını tekrar edersin.üstünü soy hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle.bizde ateş yapmadı ya,sizde niye yapmış ki

inşallah boşu boşuna içirmiyorumdur bu ilaçları zaten canım sıkılıyo

deliricem ya bugün çok huysuz deliricem az kaldı iyi dedimya bi gün yüzüm güldü ya haram bana haram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…