- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
kızlarrr bebişin dişi erken çıkarsa erken mi dökülürmüş herkes öle diyo doktorlar genetik olduğunu sölüyolar ama.halk arasında bi inanış sanırım şahsen ben hiçç inanmadım:125::125::125::125:
bugün bizde kontrole gittik aşmızı olduk.şimdilik ateş yok bakalım inşallah da olmaz.kuzum bu ay sadece bi santim uzamış.62 di 63 olmuş.kilosuna gitmiş gelişimi gayet ii dedi.su veriyoum dedim ver havalar sıcak zaten dişte çıkarıyo içsin.anne sütü yeterli diyolar ama bence değil su kaybedeceğine içmesi daha ii dedi.artık tattırmaya başla dedi ek gıda konusunda.kilo alımı gelişimi ii değilse 4. ayda ek gıdaya başlanıyo sen sadece tattır dedi.demir damlasına bizde başlıcaz artık.bizdn haberler bu kadar
Kızlar sayfa kapanmazsa anlatayım bugünü.kilomuz 5910.malesef geçen sefer sağlık ocağının bozuk tartısının geçici sevincini yaşamışım.boyu 61.5. Doktor bu ay için 500 gr alması zaten yeterliydi dedi.kiloyu takmamamı söyledi.gelişimi gayet güzel dedi.6 ay sadece anne sütü kesinlikle başka bir şey vermiyoruz dedi.hava sıcak olduğu için bazı doktorlar su verin diyorlarmış diye özellikle sordum,kesinlikle hayır dedi.foş diye kaka yapıyor dedim.ne güzel işte sütünüzde su oranı fazla demekki dedi.yoksa kakası daha katı gibi olur daha zor yapardı dedi.gerçwkten de kızımın hiç kaka sorunu olmadı biliyorsunuz.çocuk felci için gelecekler sakın yaptırmayın.6. Ayda yaptırıcaz dedi.ısrar ederlerse genelge isteyin dedi.çünkü şimdi yaptığımız aşılarda belli dozda bu aşı var o yüzden yaptırmamak lazım lütfen buna dikkat edin diye bir iki defa hatırlattı.6. Aydan önce oturtmaya çalışmayın dedi ben sorunca.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktorun ii diyosa sorun yok semenderimm..hic almasa sorun olurdu..bizde yarin gidecez bakalim bi haftada ne almis ..gecen persembe gitmistik en son asimizida olalim hayirlisiyla...
benimki inleyince ve hızlı hızlı nefes alınca gaz alma pozisyonuna alıp hgazını çıkartıyorum. ondan sonra inlemiyor canım.mide gazı olabilir.
kızlarrr bebişin dişi erken çıkarsa erken mi dökülürmüş herkes öle diyo doktorlar genetik olduğunu sölüyolar ama.halk arasında bi inanış sanırım şahsen ben hiçç inanmadım:125::125::125::125:
10 Şubat'ta 3450 kg doğdu canım 38. Haftada.hatta hamileliğim boyunca hep iki hafta öndeydi gelişimi.ama şimdi böyle anlam veremiyorum.doktor normal deyip duruyor. Bugün hastanede de iki aylık sandı millet.4 aylık deyince bozulduğumu düşündüler ama bozulmadım çünkü doktor ısrarla gelişimi güzel diyor.benim için önemli olan zeka gelişimi,kiloyu bu kadar alması yeter diyo.kilo sevmiyoruz diyo adam.ben ne diyeceğimi şaşırdım önceleri sütüme takmıştım az diye ama şimdi diyorum ki yetmese durmaz demekki az ama kızım da iştahlı değil
bende 38+4te dogum yaptım benimde hep önden gidiyodu son aylarda küçük kaldı doktor zayıf olcak dedi en fazla 3 kilo dogar dedi anlamıyorum son ayalrda neden öyle oldu aman puffaynen benimkide doymasa aglar diyorum nabayım kafaya taka taka kfada saç kalmıcak saçları bi dökülüyo ki sorma diyorum tilkilerim bi o çayırda bi bu çayırda otlanıyo öldür öldür bitmiyolar :)))
Canım sen şu yöntemini bana bi daha anlat.ben de bu ay bi deneyeyim belki biraz daha kilo alır
Ben şimdi ablamla konuştum canım.20 senelik hemşire.zayıf çocuk daha iyi dedi doktorumuz gibi.çocukların gelişimi dönemden döneme fark eder,bi bakarsın şimdi kilolu yarın zayıflar ya da tam tersi diye örnekler verdi.kendi yeğenim de kilolu.bak iyi mi sanki,bırak zayıf olsun.tabi çocuk normal değerlerin altına düşmüyorsa.bir de bana kızıyor sen çok zayıfsın yemiyorsun diye.valla yiyorum dedim:)) daha dün yediklerimi saydım inandı artık:)) bol bol kemik suyu içmemi hatta iliğini yememi söyledi hep söylüyordu da ben dinlemiyordum, artık yap dedi.internetten 4 aylık bebeğin motor gelişimlerine bak orada yapamadığı bir şey varsa o zaman gelişimi geridir dedi.yani önemli olan motor gelişimi.ama zaten kızım 5 aylık bebek motor gelişimlerini gösteriyor şuan.tepkileri gayet iyi.o zaman hiç sorun yok rahat ol dedi.ben de bayağı rahatladım umarım seni de rahatlatmışımdır canım
sükür sagligi gelisim yerindebence senin kis ek gidaya gecince bi ataga gececek semenderimm..
Fındık faresi benim kızım teyzesibazen alıyor canım,keyfine göre işte.ama benden o kadar süt çıkmaz sanmam
canım hayırlı olsun büyük ihtimalle dişşilk bizim çıktı dört ayına girdiği gün bi baktım elime cam parçası gibi bişey geldi diişmiş.dediğin gibi huysuzluğu vardı.bende emin olamadım bi an senin gibi ama dişmiş..
Kızlar yaa bu asi bizde de ateş yaptı gece bi şey yoktu bu sabah 37.6 di calpol verdim ilik suyla kompres yaptım şu an düştü 36.4 atesi ne kadar sıklıkla olcmek gerekiyor acilll bişey söyleyin lütfen...
Ben şimdi ablamla konuştum canım.20 senelik hemşire.zayıf çocuk daha iyi dedi doktorumuz gibi.çocukların gelişimi dönemden döneme fark eder,bi bakarsın şimdi kilolu yarın zayıflar ya da tam tersi diye örnekler verdi.kendi yeğenim de kilolu.bak iyi mi sanki,bırak zayıf olsun.tabi çocuk normal değerlerin altına düşmüyorsa.bir de bana kızıyor sen çok zayıfsın yemiyorsun diye.valla yiyorum dedim:)) daha dün yediklerimi saydım inandı artık:)) bol bol kemik suyu içmemi hatta iliğini yememi söyledi hep söylüyordu da ben dinlemiyordum, artık yap dedi.internetten 4 aylık bebeğin motor gelişimlerine bak orada yapamadığı bir şey varsa o zaman gelişimi geridir dedi.yani önemli olan motor gelişimi.ama zaten kızım 5 aylık bebek motor gelişimlerini gösteriyor şuan.tepkileri gayet iyi.o zaman hiç sorun yok rahat ol dedi.ben de bayağı rahatladım umarım seni de rahatlatmışımdır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?