2014 Şubat Anneleri

deliricem ya bugün çok huysuz deliricem az kaldı iyi dedimya bi gün yüzüm güldü ya haram bana haram

Kızım da huzursuzdu gece boyunca haksever.aşı ateş yapmadı ama haliyle yavrucak 3 aşı oldu.saat başı ağlayarak uyandı ben de eşim de perişanız.ilaçları inşallah boşuna içirmiyorsundur doktorlara güvenmekten başka çare yok bu konuda canım.bazen öyle oluyor ki doktor bile kendi bildikleriyle yetinmeyip çocuğunu başka bir doktora götürüyor.inşallah kullanacağınız ilaçlar hayat boyu bunlarla sınırlı kalır canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ateşi 37.1 oldu camı kapıyı açtım. uyudu. inanamıyorum ya 38.2 yi gördüm şok oldum. evet belliydi huzursuzdu. ateşi olabilir diyordum da bu kadarını beklemiyordum. calpol verdim üstünü iyice açtım. ama bir sıkıntımız daha var gece 5 den beri emmedi( biraz önce bardağa sağdım bir kaç damla kaşıkla ağzına verdim, istemiyor( arkadaşlar ya sizin kan ilaçlarınız kakada kana sebep oldu mu. görseniz baya bir kan var,korkuyorum

iyi Allahtan yaa. inşallah önemli bir şeyi yoktur canım yaa...neydio günler. karın gurultusu, sürekli huysuzluk emmeme, ve daha nicesi.en kötüsüde küçücük bebeğe antibiyotik vermek(

Kızlar yaa bu asi bizde de ateş yaptı gece bi şey yoktu bu sabah 37.6 di calpol verdim ilik suyla kompres yaptım şu an düştü 36.4 atesi ne kadar sıklıkla olcmek gerekiyor acilll bişey söyleyin lütfen...

gecmis olsun korkma canim yinede ölc sürekli gerekirse yarim saate bir ölc..cok yükselmemiss..doktrlar bile 38 üstünü atesten sayiyi..bazisi 39 bile sayiyo atesten

Canım ben dün hastaneden geldiğimizde verdim akşam üzeri.kaka saatimiz geçmişti zaten.telaş yapma dur bakalım.birazdan kızım yapar ben de bakarım.sorun varsa arar sorarız doktora.bugün çıplak bırak artık üstünü.bacakları kolları hep açık kalsın.

iyi Allahtan yaa. inşallah önemli bir şeyi yoktur canım yaa...neydio günler. karın gurultusu, sürekli huysuzluk emmeme, ve daha nicesi.en kötüsüde küçücük bebeğe antibiyotik vermek(

deliricem ya bugün çok huysuz deliricem az kaldı iyi dedimya bi gün yüzüm güldü ya haram bana haram

kislar rabbim hepinize dyanma gücü sabir versin tabi yawrulanizida:26::26::26:

bakalim bizde birazdan gidecez asi olmaya hakkimizda hayirlisi olsun daha ilk asimiz.sadece bundan önce agizdan rota asisini almisti:26:

maşallah canım maşallah. inşallah da hasta olmaz, hayatı boyunca sağlıkla yaşar.biz hiç dikkat etmiyoruz rast gele tutuyoruz. hatta ona bebek değilde çocukmuş gibi yaklaşıyoruz.neredeyse döverek seveceğiz.:))bu tutma pozisyonu nasıl. aklıma bizimde sürekli yaptığımız karnımızın ( daha doğrusu göbeğimizin) üstüne oturtarak iki elimizle karnından tutarak bebeğin deyim yerindeyse c hatfi gibi olduğu pozisyon geldi. bahsettiğin bu mu acaba?

arkadaşlar bu arada burda bir arkadaşım var 21 şubatta doğum yaptı bebeği 8 kiloymuş doktr az yedir yoksa obezite olacak , saiğlık problemleri başlar demiş. büyük kızı da küçükken çook şişmanmış şimdi çöp gibi. o yüzden lütfen kiloyu fazla takmayın. sağıklı olsun bebeişlerimiz yeter. benimkinin ateşi var kakasında kan var neredeyse sinirden ve çaresizlikten ağlayacağım. dua edin bebeklerimiz sağlıklı olsun.

raabbim kuzunun sifasini versin kiscem bu mübarek günde..tüm bebeelrr huzrlu olsun ins..ve anneleride mutlu olsun bu sayede

mama vermismi acaba sadece anne sütümü aliyomusssanne sütü aliyosa bence nekadar kilo alirsa alsin obezite olmaz ama mama veriyosa faciaa diyebilirim bu kilooyasik olur o bebegeee

Eşim Uyanınca fotoğrafını çeker koyarım canım.dört aydır çocuğu yanlış tutuyormuşuz biz.doktor her gittiğimizde kucağına alır biraz sever falan.hiç dikkat etmemiştim hastane telaşıyla.dün kendisi dedi böyle tutuyoruz de mi annesi diye.oturtma konusunu sorduğumda belini her zaman desteklemek lazım,6.aydan önce oturtmayın tutuşunuz da böyle olacak mutlaka dedi.o an öğrendim yani tesadüfen.yoksa bizim kız öne doğru eğilir biz sadece belinden tutardık.bunu söyledi ya Allaaahh ben başladım bir şey olmuş mudur diye iki saat adamın kafasını şişirdim

Az olunca da insan niye az diyo canım ama ne yapayım sağlıklı şükür diye teselli buluyorum.

dün akşam çok huzursuzdu anladım zaten kakasını yaptı ve kanlıydı uykusunda bile ağladı ben de ağladım dayanamayıp bugün yumurtayı da kestim bakalım ne olacak alerji testi yaptıralım diyoruz yarın

cok sagol ya kuzucugummu cogu zamsn yanlis tutuyormusum

Ha bi de 5 cm den az yastık kullanımının zararı yokmuş hanımlar.bunu unuttum söylemeyi

Kızlar alıntı yapamadım sağolun cvp lar için.atesi yükseldi 37.8 i gördüm bi saat önce fitil koydum 37.4şu an.sürekli kompres yapiyorum içim kiyiliyo resmen evde yalnızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…