deliricem ya bugün çok huysuz deliricem az kaldıiyi dedimya bi gün yüzüm güldü ya haram bana haram
tahlilleri temiz çıktı canım bütünn tahlilleri temiz çatlak da yokmuş yani bi sebep bulamadık süt ürünlerini de kestim haftaya bi daha yapılcak tahlilleri kakasını normal yapıyor senin bahsettiğin gibi değil
Kızlar yaa bu asi bizde de ateş yaptı gece bi şey yoktu bu sabah 37.6 di calpol verdim ilik suyla kompres yaptım şu an düştü 36.4 atesi ne kadar sıklıkla olcmek gerekiyor acilll bişey söyleyin lütfen...
ateşi 37.1 oldu camı kapıyı açtım. uyudu. inanamıyorum ya 38.2 yi gördüm şok oldum. evet belliydi huzursuzdu. ateşi olabilir diyordum da bu kadarını beklemiyordum. calpol verdim üstünü iyice açtım. ama bir sıkıntımız daha var gece 5 den beri emmedi( biraz önce bardağa sağdım bir kaç damla kaşıkla ağzına verdim, istemiyor ( arkadaşlar ya sizin kan ilaçlarınız kakada kana sebep oldu mu. görseniz baya bir kan var,korkuyorum
iyi Allahtan yaa. inşallah önemli bir şeyi yoktur canım yaa...neydio günler. karın gurultusu, sürekli huysuzluk emmeme, ve daha nicesi.en kötüsüde küçücük bebeğe antibiyotik vermek(
ateşi 37.1 oldu camı kapıyı açtım. uyudu. inanamıyorum ya 38.2 yi gördüm şok oldum. evet belliydi huzursuzdu. ateşi olabilir diyordum da bu kadarını beklemiyordum. calpol verdim üstünü iyice açtım. ama bir sıkıntımız daha var gece 5 den beri emmedi( biraz önce bardağa sağdım bir kaç damla kaşıkla ağzına verdim, istemiyor ( arkadaşlar ya sizin kan ilaçlarınız kakada kana sebep oldu mu. görseniz baya bir kan var,korkuyorum
Kızım da huzursuzdu gece boyunca haksever.aşı ateş yapmadı ama haliyle yavrucak 3 aşı oldu.saat başı ağlayarak uyandı ben de eşim de perişanız.ilaçları inşallah boşuna içirmiyorsundur doktorlara güvenmekten başka çare yok bu konuda canım.bazen öyle oluyor ki doktor bile kendi bildikleriyle yetinmeyip çocuğunu başka bir doktora götürüyor.inşallah kullanacağınız ilaçlar hayat boyu bunlarla sınırlı kalır canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
deliricem ya bugün çok huysuz deliricem az kaldıiyi dedimya bi gün yüzüm güldü ya haram bana haram
Sağlık ocağı hemşireleri geziyo zaten canım.ben doktora güveniyorum başarılı bir doktor,hem de ne bileyim sağlık ocağındakiler bana biraz boşvermiş geliyor.yani sanki neyi neden yaptıklarını bilmiyorlar gibi.o yüzden doktor ne derse onu yapcam.oturtma dedi,hatta tutarken bile yanlış tutuyormuşuz onu düzeltti.bir elimizle öne doğru eğilmesini tamamen engellemeliymişiz.yoksa vücudu estetik olarak hoş olmaz dedi.yani öyle pimpirikli de bir doktor olmadığı için böyle uyarınca çok üzüldüm eşime de kızdım.kaç kere dedim sen hep öyle tutuyorsun diye.süt meselesine gelince son 1 aydır ikisini de emiyor ama kızım hep süre olarak az emdi bugüne kadar.5 dk emer sonra oyun emmesine geçer.sağıp biberonla versem biberon almıyor.kaşıkla versem yarısı yerde yarısı gökte.açıkçası bu konuda çaresiz kaldım.ama şuana kadar da hiç hasta olmadı maşallah.daha bir aylık mıydı neydi nezle olmuştum çok fena.o bile bulaşmadı.şimdi de öksürüyorum iki üç gündür ona geçen zayıf ama sağlıklı sanırım.doğduğu gün kkntrole gelen doçent öyle demişti.annesi çok iyi bakmışsın maşallah çok sağlıklı bir bebek demişti.umarım öyledir ne diyim.bu da tesellin oluyor benim
arkadaslar hepinize hayirli kandiller diliyorum
arkadaşlar bu arada burda bir arkadaşım var 21 şubatta doğum yaptı bebeği 8 kiloymuş doktr az yedir yoksa obezite olacak , saiğlık problemleri başlar demiş. büyük kızı da küçükken çook şişmanmış şimdi çöp gibi. o yüzden lütfen kiloyu fazla takmayın. sağıklı olsun bebeişlerimiz yeter. benimkinin ateşi var kakasında kan var neredeyse sinirden ve çaresizlikten ağlayacağım. dua edin bebeklerimiz sağlıklı olsun.
maşallah canım maşallah. inşallah da hasta olmaz, hayatı boyunca sağlıkla yaşar.biz hiç dikkat etmiyoruz rast gele tutuyoruz. hatta ona bebek değilde çocukmuş gibi yaklaşıyoruz.neredeyse döverek seveceğiz.:))bu tutma pozisyonu nasıl. aklıma bizimde sürekli yaptığımız karnımızın ( daha doğrusu göbeğimizin) üstüne oturtarak iki elimizle karnından tutarak bebeğin deyim yerindeyse c hatfi gibi olduğu pozisyon geldi. bahsettiğin bu mu acaba?
arkadaşlar bu arada burda bir arkadaşım var 21 şubatta doğum yaptı bebeği 8 kiloymuş doktr az yedir yoksa obezite olacak , saiğlık problemleri başlar demiş. büyük kızı da küçükken çook şişmanmış şimdi çöp gibi. o yüzden lütfen kiloyu fazla takmayın. sağıklı olsun bebeişlerimiz yeter. benimkinin ateşi var kakasında kan var neredeyse sinirden ve çaresizlikten ağlayacağım. dua edin bebeklerimiz sağlıklı olsun.
Yazmadan göndermişim.doktor böyle kendi gövdemize yapıştırarak tutmamızı söyledi.kesinlikle öne doğru düşmesine izin vermeyin dedi
cok sagol ya kuzucugummu cogu zamsn yanlis tutuyormusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?