2014 Şubat Anneleri

Cnm kızın için zayıf diyosun da maşallah diz kısmı boğum boğum ne zayıfı. Gayet etli. Parmakları da uzun, bayagı uzun olacak kızın maşallah

Öyle mi diyosun babbo ya,ne bileyim herkesin ağzında bi zayıf bu çocuk dün hastanede bir teyze vardı 2 aylık de mi dedi. Parmakları tırnakları aynı ben:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Disinden mi ateşlendi açaba kaç gündür bi şey yoktu...

Canım Allah yardımcın olsun yalnız olmak çok zor ( Telaş yapma çok yuksek degil atesi zaten soguk kompleks yapıyorsun 6saate bir calpol veririsin teksen banyo yaptiramiyorsan ellerini ayaklarini yıka kollarina bacaklarina da gelsin ılık su ile korkma yukselmez insallah

Çok sağol canım biz de yanlış tutuyomusuz birde reflü var hic yatmak istemiyo r hep dogruluyo kendi kendine yatarken de inş bir zarar vermemisizdir :18:

Canım inşallah bir an önce çözülür bu durum cok zor

Anneler oğlumun ateşi 38. Dün asilarini vurduk ve kakasi da çok kanlı. Kan ilacı olarak vegaferon verdiler.acaba ondan mi

Canım kim olduğunu hatırlamıyorum ama burda bir arkadaş yazmıştı kan ilacindan sonrs kakasinda kan gördüm diye ondandir inş başka sorun yoktur imkanin varsa doktorunu ya da sağlık ocağıni bi ara istersen

deliricem ya bugün çok huysuz deliricem az kaldı iyi dedimya bi gün yüzüm güldü ya haram bana haram

Canım Allah yardımcın olsun çok zor deneyimsiziz ne yapacağımızı bilemiyoruz çoğu zaman ben de zaman zaman delirecek gibi oluyorum kuzularin bir gunleri bir günlerini tutmuyor insallah gecicek bu zor zamanlar Bu arada böyle herkesi tek tek alintilayip doldurdum sayfalari kusura bakmayın toplu nasıl alıntı yapicam bilen biri bir el atsin

alıntı ile cevapla yazan yerin hemen yanında tik işareti olan yer var canım alntı yapmak istediğin her mesajda oraya tıklıyorsun en son cevap ver dediğinde hepsi çıkıyor anlatabildim mi bilmiyorum ama bi deneyelim

anneler kızım kahkaha atıyor arada bayılıyorum o haline bugün bacaklarından falan ısırdım nasıl hoşuna gidiyor sabah o uyurken onu izledim bugün arada gözlerini aıyor beni görünce gülümsüyor sonra tekrar uykuya

Hayirli kandiller arkadaslar.RABBİM gonlunuzde ne varsa onu nasip etsin insallah hayirlisiyla.
Buhun bitmek bilneyen mastit icin tekrar doktor a gittim. Kesik olan yerden hala akiyor ultrason cekildim iltihap oldugu gibi duruyor hatta koltuk alti lenflerim bile dolu doktorum sizinti olmasa coktan heryerine yayilirdi dedi. Cumartesi cerrahi mudahele yapilicak.memem acilicak ici tamamiyla temizlenip dikilicek.
11. Ameliyatima hazirlaniyorum hey masallahhhh..
Yine de bu gunume sukurler olsun. Elim ayagim tutuyor....

Of yapma ya çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel toparlanırsın.peki çocuklara kim bakacak kv de hastaydı de mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şuan deniyorum bakalım olacak mi canım simdiden çok teşekkür ederim canım benim oğlum da çok kahkaha atar Ben de bayılıyorum o haline çok tatlı oluyorlar

sağolun canlarım.şükür ateşi 36.5 37.0 arası düştü.ben yanlız banyo yaptırıyorum üç aydan beri.ama aşı olduğu için olmaz die düşündümm dün sormayı da unutmuşum.neyseki düştü bi daha yükselmez umarım.üstünde sadece kolsuz çıtçıtlı badi var.sanırım dişinden ateşleniyo kuzum ikinci dişde çıkıyo elime geldi demin..:18::18:

Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ( Burdan tanıdığım kadarıyla sen çok güçlü bir kadınsın Allah gücünü daim etsin emin ol bu kandil gününde özel olarak dua edicem senin için baska birşey yapamıyoruz keske aynı sehirde olsak da destek olabilsek sen iki kuzunla herkesin hastalığına koştun umarım onlar da karşılığını verir destek olurlar sana çok geçmiş olsun

İnşallah bir daha yükselmez canım biz daha olmadık aşı ama geçen sağlık ocağında sormuştum sonrasinda banyo yaptirmak sakincaliysa hemen bir gün önce yaptirayim diye bu aşı da yaptırabilirsin demişti ama yine de bilmiyorum ayyy kuzum ikinci diş de geliyor o da zorluyordur kiyamam

çok sağol canım bende bilmiyodum öğrendim
çoook geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin..

geçmiş olsun kuzum şu an nası ateşi kan ilacı sebep olmuş olabilir kağıdını okumuştumda öle yazıyodu öle bi durumda dr başvurun yazıyodu geçer inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…