Cnm kızın için zayıf diyosun da maşallah diz kısmı boğum boğumne zayıfı. Gayet etli. Parmakları da uzun, bayagı uzun olacak kızın maşallah
Disinden mi ateşlendi açaba kaç gündür bi şey yoktu...
Yazmadan göndermişim.doktor böyle kendi gövdemize yapıştırarak tutmamızı söyledi.kesinlikle öne doğru düşmesine izin vermeyin dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dün akşam çok huzursuzdu anladım zaten kakasını yaptı ve kanlıydı uykusunda bile ağladı ben de ağladım dayanamayıp bugün yumurtayı da kestim bakalım ne olacak alerji testi yaptıralım diyoruz yarın
Anneler oğlumun ateşi 38. Dün asilarini vurduk ve kakasi da çok kanlı. Kan ilacı olarak vegaferon verdiler.acaba ondan mi
deliricem ya bugün çok huysuz deliricem az kaldıiyi dedimya bi gün yüzüm güldü ya haram bana haram
Canım Allah yardımcın olsun çok zor deneyimsiziz ne yapacağımızı bilemiyoruz çoğu zaman ben de zaman zaman delirecek gibi oluyorum kuzularin bir gunleri bir günlerini tutmuyor insallah gecicek bu zor zamanlarBu arada böyle herkesi tek tek alintilayip doldurdum sayfalari kusura bakmayın toplu nasıl alıntı yapicam bilen biri bir el atsin
Hayirli kandiller arkadaslar.RABBİM gonlunuzde ne varsa onu nasip etsin insallah hayirlisiyla.
Buhun bitmek bilneyen mastit icin tekrar doktor a gittim. Kesik olan yerden hala akiyorultrason cekildim iltihap oldugu gibi duruyor hatta koltuk alti lenflerim bile dolu doktorum sizinti olmasa coktan heryerine yayilirdi dedi. Cumartesi cerrahi mudahele yapilicak.memem acilicak ici tamamiyla temizlenip dikilicek.
11. Ameliyatima hazirlaniyorum hey masallahhhh..
Yine de bu gunume sukurler olsun. Elim ayagim tutuyor....
alıntı ile cevapla yazan yerin hemen yanında tik işareti olan yer var canım alntı yapmak istediğin her mesajda oraya tıklıyorsun en son cevap ver dediğinde hepsi çıkıyor anlatabildim mi bilmiyorum ama bi deneyelim
anneler kızım kahkaha atıyor arada bayılıyorum o haline bugün bacaklarından falan ısırdım nasıl hoşuna gidiyor sabah o uyurken onu izledim bugün arada gözlerini aıyor beni görünce gülümsüyor sonra tekrar uykuya
Canım Allah yardımcın olsun yalnız olmak çok zor( Telaş yapma çok yuksek degil atesi zaten soguk kompleks yapıyorsun 6saate bir calpol veririsin teksen banyo yaptiramiyorsan ellerini ayaklarini yıka kollarina bacaklarina da gelsin ılık su ile korkma yukselmez insallah
Hayirli kandiller arkadaslar.RABBİM gonlunuzde ne varsa onu nasip etsin insallah hayirlisiyla.
Buhun bitmek bilneyen mastit icin tekrar doktor a gittim. Kesik olan yerden hala akiyorultrason cekildim iltihap oldugu gibi duruyor hatta koltuk alti lenflerim bile dolu doktorum sizinti olmasa coktan heryerine yayilirdi dedi. Cumartesi cerrahi mudahele yapilicak.memem acilicak ici tamamiyla temizlenip dikilicek.
sağolun canlarım.şükür ateşi 36.5 37.0 arası düştü.ben yanlız banyo yaptırıyorum üç aydan beri.ama aşı olduğu için olmaz die düşündümm dün sormayı da unutmuşum.neyseki düştü bi daha yükselmez umarım.üstünde sadece kolsuz çıtçıtlı badi var.sanırım dişinden ateşleniyo kuzum ikinci dişde çıkıyo elime geldi demin..:18::18:
çok sağol canım bende bilmiyodum öğrendimalıntı ile cevapla yazan yerin hemen yanında tik işareti olan yer var canım alntı yapmak istediğin her mesajda oraya tıklıyorsun en son cevap ver dediğinde hepsi çıkıyor anlatabildim mi bilmiyorum ama bi deneyelim
çoook geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin..Hayirli kandiller arkadaslar.RABBİM gonlunuzde ne varsa onu nasip etsin insallah hayirlisiyla.
ateşi 37.1 oldu camı kapıyı açtım. uyudu. inanamıyorum ya 38.2 yi gördüm şok oldum. evet belliydi huzursuzdu. ateşi olabilir diyordum da bu kadarını beklemiyordum. calpol verdim üstünü iyice açtım. ama bir sıkıntımız daha var gece 5 den beri emmedi( biraz önce bardağa sağdım bir kaç damla kaşıkla ağzına verdim, istemiyor ( arkadaşlar ya sizin kan ilaçlarınız kakada kana sebep oldu mu. görseniz baya bir kan var,korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?