İnşallah bir daha yükselmez canım biz daha olmadık aşı ama geçen sağlık ocağında sormuştum sonrasinda banyo yaptirmak sakincaliysa hemen bir gün önce yaptirayim diye bu aşı da yaptırabilirsin demişti ama yine de bilmiyorum ayyy kuzum ikinci diş de geliyor o da zorluyordur kiyamam
raabbim kuzunun sifasini versin kiscem bu mübarek günde..tüm bebeelrr huzrlu olsun ins..ve anneleride mutlu olsun bu sayede
mama vermismi acaba sadece anne sütümü aliyomusssanne sütü aliyosa bence nekadar kilo alirsa alsin obezite olmaz ama mama veriyosa faciaa diyebilirim bu kiloo yasik olur o bebegeee
canım yaa bizim kız dün 8.400 geldisadece anne sütüyle beslendi hep çok şükür.bizim ailenin bebikleri öledir genelde yürüyünce atıyolar kiloyu.tombiş olduğu için hala dönmedi bıdıkım. umarım obez olmaz yaaa:18:ama öle bişey demediler kiloya gitmiş bu ay dedi boyu bi santim uzamış çünkü .gelişimi kilosu ii dedi bundan sonra daha yavaşlıcak kilo alımı dedi bide..
Kızlar alıntı yapamadım sağolun cvp lar için.atesi yükseldi 37.8 i gördüm bi saat önce fitil koydum 37.4şu an.sürekli kompres yapiyorum içim kiyiliyo resmen evde yalnızım..
Hayirli kandiller arkadaslar.RABBİM gonlunuzde ne varsa onu nasip etsin insallah hayirlisiyla.
Buhun bitmek bilneyen mastit icin tekrar doktor a gittim. Kesik olan yerden hala akiyorultrason cekildim iltihap oldugu gibi duruyor hatta koltuk alti lenflerim bile dolu doktorum sizinti olmasa coktan heryerine yayilirdi dedi. Cumartesi cerrahi mudahele yapilicak.memem acilicak ici tamamiyla temizlenip dikilicek.
11. Ameliyatima hazirlaniyorum hey masallahhhh..
Yine de bu gunume sukurler olsun. Elim ayagim tutuyor....
valla bende veriyom hemide ii veriyom..icsin ne zarari olurkiinasida seviyo bikmis oglum sütten..degisiklik istiyo belli..seftali emdirrdim nasida hosuna gitti garibiminn cünkü cok terliyo sivi kaybi olmamali diye veriyorum..bide her önüne gelen su ver diyo..bi yasindaki bbebesi olanlar büyükler ne bilim bi bildikleri vardirrr.. herseyide sormuyom doktora suyu sormadim mesala veriyorum ama.. bende fazla beklemiycem 5 .ayda basliycam ek gidaya daha b önümüzdeki pazar 4. ayina giriyo
Öyle mi diyosun babbo ya,ne bileyim herkesin ağzında bi zayıf bu çocukdün hastanede bir teyze vardı 2 aylık de mi dedi. Parmakları tırnakları aynı ben:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirli kandiller arkadaslar.RABBİM gonlunuzde ne varsa onu nasip etsin insallah hayirlisiyla.
Buhun bitmek bilneyen mastit icin tekrar doktor a gittim. Kesik olan yerden hala akiyorultrason cekildim iltihap oldugu gibi duruyor hatta koltuk alti lenflerim bile dolu doktorum sizinti olmasa coktan heryerine yayilirdi dedi. Cumartesi cerrahi mudahele yapilicak.memem acilicak ici tamamiyla temizlenip dikilicek.
11. Ameliyatima hazirlaniyorum hey masallahhhh..
Yine de bu gunume sukurler olsun. Elim ayagim tutuyor....
ay sağol kuzum içimi rahatlattın kilosunu sormak için yazim dedim.yok canim benim sen sonucta anne sütü veriyosun masallahhhhhhhsöyleme istersen kilosunu bencee sütün yariyo cok sükür kizinda istahli bi bebek aliyo kiloyu..alsin bence annne sütünde ne alirsa alsin faydasi olur kesinlikle zarari olmaz....gecen zahidenin progmamindaki coocuk doktorunu biri aradi ayni senin kiscen gibi sadece anne sütüyle baya bi kilo aliyomus obezite olurmu diye sordu..doktorda olmaz öyle sey daha ne istiyosun anne sütüyle kilo aliyoda dedi...istedigi kadar alsin aman kesme süütten dedi
kiscem bu ates sayilmazki demin doktordan geldim..38 üstü ates sayilir..37 ve 37.5 fitil ne verme dedi
bencede canım bizede su vernişler hep bi yerimiz eksik mi kalmışnası içiyo kuzum havalar da sıcak zaten.bugün kan damlasını başlamadım ben nornalde başlamam gerekirdi ama sabahtan beri ateşle uğraşıyom bide onu verp midesi bulanır felan die vermedim.ya eskiden bu damlalarda yokmuş o zamanlar napıyolarmış.çok mu geri düşünüyorum bilmem merak ediyorum sadece:44:
bu arada HAYIRLI KANDİLLER HERKESE KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNN
GEÇMİŞ OLSUN KUZUM.maşallah gelişimi ii hele boyuukislar demin doktordak geldikbiz tetenozu yeni olduk bi asi daha olduk..hepatit galibaa türk adini tam bilmiyorum..bacaktan yapti ikisinide sükür heemn bi agladi saniyede sustu oglum ins ataesi ne olmaz..doktor 38 üstü ates sayilir dedi..olursa 6 sate bi fitil ver dedi...yarinada ates devam ederse hemen getirmemi söyledii oglumu oturttu..yukari kaldirdi hareket ne yaptirdi cok güzel gelisimi iii dedi kilomuzda sükür ii sayilir...3 aylikken 5810 du ..simdi 4 aylik olmaya 4 gün var 6210 olmus boyumuzda 65 cm günes kremini sordum kesinlikle kullanmiyosun dedi..en iyiside olsa kesin onlarda kimyasal var dedi..sapka tak semsiye kullan 2 yasina kadar öyle korumami söyledi sünneti sordum simdi tavsiye etmem kücük daha bi yasindan sonra yaptir dedi..bizden haberler böyle...
suyu bende veriyom benim oglumda nasi iciyo..istersen bu ates sorunun bitene kadar verme kiscem.sonra devam et ama ..kansiz kalmasin kuzucuklar..ama bizim doktor vermdi kan ilaci sadece d vitaminine devam ettiriyoo
GEÇMİŞ OLSUN KUZUM.maşallah gelişimi ii hele boyuubizim kız 63 cm bende 65 olmuştur diyodum ama totosuna gitmiş bende güneş kremi kullanmıyorum aynı görüşteyiz.. umarım ateş olmaz sorunsuz geçer
bende öle düşündüm yarın başlarım inşallah.kuzum zaten huzursuz biraz boyna beni kemiriyo
bencede canım bizede su vernişler hep bi yerimiz eksik mi kalmışnası içiyo kuzum havalar da sıcak zaten.bugün kan damlasını başlamadım ben nornalde başlamam gerekirdi ama sabahtan beri ateşle uğraşıyom bide onu verp midesi bulanır felan die vermedim.ya eskiden bu damlalarda yokmuş o zamanlar napıyolarmış.çok mu geri düşünüyorum bilmem merak ediyorum sadece:44:
ins bitanem hicbirimizin yawrusu ateslenmesin insstombisim yanaciklarina aliyo bide kiloyu masallahhhh isir benim yerimedeee
Canım yavrun ateşli olunca yazayım dedim bize doktor eğer ateşi varsa kan damlası o gün verilmez dedi çocuğu daha kötü etkiliyormuş Rabbim herkesin bebeğine şifa versin inşallah🙏
tamam kuzum ısırırımbugün yemek yapamaım daha sofraya onu koycam göbüşüne bi kç dal maydanoz bi kaç dilim domates felan yeriz afiyetle
ayy canım çok sağol yaa bilmiyodum iyi ki vermemişim öğrendiğim çok ii oldu.ALLAH hepinizden razı olsun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?