mdeliricem ya bugün çok huysuz deliricem az kaldıiyi dedimya bi gün yüzüm güldü ya haram bana haram
kislar demin doktordak geldikbiz tetenozu yeni olduk bi asi daha olduk..hepatit galibaa türk adini tam bilmiyorum..bacaktan yapti ikisinide sükür heemn bi agladi saniyede sustu oglum ins ataesi ne olmaz..doktor 38 üstü ates sayilir dedi..olursa 6 sate bi fitil ver dedi...yarinada ates devam ederse hemen getirmemi söyledii oglumu oturttu..yukari kaldirdi hareket ne yaptirdi cok güzel gelisimi iii dedi kilomuzda sükür ii sayilir...3 aylikken 5810 du ..simdi 4 aylik olmaya 4 gün var 6210 olmus boyumuzda 65 cm günes kremini sordum kesinlikle kullanmiyosun dedi..en iyiside olsa kesin onlarda kimyasal var dedi..sapka tak semsiye kullan 2 yasina kadar öyle korumami söyledi sünneti sordum simdi tavsiye etmem kücük daha bi yasindan sonra yaptir dedi..bizden haberler böyle...
Oyle diyorum cnm. Bi de sen çıtıpıtısın sana çekmiş.yapı meselesi yani. Benim kızım 2 hafta önce 4900 dü. Düşün ne kadar ufak göründüğünü. Bi aylık gibi duruyor. Eşimin aynısı. Ben minyon değilim mesela. Ne kadar zayıf olsam da cok ince durmam. Ama eşim yapı olarak uzun ince ve suratı minyon. Küçük kızımın suratı o kadar küçük ki inanamazsın:) küçük mandalina suratlım zeytin yanaklım diye seviyorum. Yanakları tombik ama böyle sanki her iki yanagına da zeytin tanesi sıkıştırılmış gibi.bilmem anlatabildim mi?
Ayrıca ben neden bilmiyorum seni beğeniyorum. Yani tanımıyorum ama kanım kaynadı işte
Cnm coooooook uzuldum allahım şifa versin sabır versin. Dayanma gücü versin inşallah. İnşallah gün yüzü görürsün artık. Cok gecmiş olsun. Hemen ayaklan inşallah
m
canm Allah yardimcn olsun bi de yalniz olunca cok zor bakmasi ben de bu hafta
dsonu bursaya geliyorm senle nazliedams icim yandi dize yardim edeyim
Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun( Burdan tanıdığım kadarıyla sen çok güçlü bir kadınsın Allah gücünü daim etsin emin ol bu kandil gününde özel olarak dua edicem senin için baska birşey yapamıyoruz keske aynı sehirde olsak da destek olabilsek sen iki kuzunla herkesin hastalığına koştun umarım onlar da karşılığını verir destek olurlar sana çok geçmiş olsun
Oyle diyorum cnm. Bi de sen çıtıpıtısın sana çekmiş.yapı meselesi yani. Benim kızım 2 hafta önce 4900 dü. Düşün ne kadar ufak göründüğünü. Bi aylık gibi duruyor. Eşimin aynısı. Ben minyon değilim mesela. Ne kadar zayıf olsam da cok ince durmam. Ama eşim yapı olarak uzun ince ve suratı minyon. Küçük kızımın suratı o kadar küçük ki inanamazsın:) küçük mandalina suratlım zeytin yanaklım diye seviyorum. Yanakları tombik ama böyle sanki her iki yanagına da zeytin tanesi sıkıştırılmış gibi.bilmem anlatabildim mi?
Ayrıca ben neden bilmiyorum seni beğeniyorum. Yani tanımıyorum ama kanım kaynadı işte
Cnm coooooook uzuldum allahım şifa versin sabır versin. Dayanma gücü versin inşallah. İnşallah gün yüzü görürsün artık. Cok gecmiş olsun. Hemen ayaklan inşallah
o bacaklar ısırılmaz mı maşallah kuzucuğa
kislar demin doktordak geldikbiz tetenozu yeni olduk bi asi daha olduk..hepatit galibaa türk adini tam bilmiyorum..bacaktan yapti ikisinide sükür heemn bi agladi saniyede sustu oglum ins ataesi ne olmaz..doktor 38 üstü ates sayilir dedi..olursa 6 sate bi fitil ver dedi...yarinada ates devam ederse hemen getirmemi söyledii oglumu oturttu..yukari kaldirdi hareket ne yaptirdi cok güzel gelisimi iii dedi kilomuzda sükür ii sayilir...3 aylikken 5810 du ..simdi 4 aylik olmaya 4 gün var 6210 olmus boyumuzda 65 cm günes kremini sordum kesinlikle kullanmiyosun dedi..en iyiside olsa kesin onlarda kimyasal var dedi..sapka tak semsiye kullan 2 yasina kadar öyle korumami söyledi sünneti sordum simdi tavsiye etmem kücük daha bi yasindan sonra yaptir dedi..bizden haberler böyle...
Canım çooookk geçmiş olsun,hakikaten dayanıklı kadınsın ve bukadar zorluğa acıya rağmen olaylara pozitif bakman çok hoşuma gitti.Hayirli kandiller arkadaslar.RABBİM gonlunuzde ne varsa onu nasip etsin insallah hayirlisiyla.
Buhun bitmek bilneyen mastit icin tekrar doktor a gittim. Kesik olan yerden hala akiyorultrason cekildim iltihap oldugu gibi duruyor hatta koltuk alti lenflerim bile dolu doktorum sizinti olmasa coktan heryerine yayilirdi dedi. Cumartesi cerrahi mudahele yapilicak.memem acilicak ici tamamiyla temizlenip dikilicek.
11. Ameliyatima hazirlaniyorum hey masallahhhh..
Yine de bu gunume sukurler olsun. Elim ayagim tutuyor....
alıntı ile cevapla yazan yerin hemen yanında tik işareti olan yer var canım alntı yapmak istediğin her mesajda oraya tıklıyorsun en son cevap ver dediğinde hepsi çıkıyor anlatabildim mi bilmiyorum ama bi deneyelim
kiscem bu ates sayilmazki demin doktordan geldim..38 üstü ates sayilir..37 ve 37.5 fitil ne verme dedi
Canım Suyu biberonla mı kaşıkla mı veriyorsun,bide istediği kadar mı içiriyorsun yoksa belli bir miktar mı içiriyorsun?suyu bende veriyom benim oglumda nasi iciyo..istersen bu ates sorunun bitene kadar verme kiscem.sonra devam et ama ..kansiz kalmasin kuzucuklar..ama bizim doktor vermdi kan ilaci sadece d vitaminine devam ettiriyoo
Hayirli kandiller arkadaslar.RABBİM gonlunuzde ne varsa onu nasip etsin insallah hayirlisiyla.
Buhun bitmek bilneyen mastit icin tekrar doktor a gittim. Kesik olan yerden hala akiyorultrason cekildim iltihap oldugu gibi duruyor hatta koltuk alti lenflerim bile dolu doktorum sizinti olmasa coktan heryerine yayilirdi dedi. Cumartesi cerrahi mudahele yapilicak.memem acilicak ici tamamiyla temizlenip dikilicek.
11. Ameliyatima hazirlaniyorum hey masallahhhh..
Yine de bu gunume sukurler olsun. Elim ayagim tutuyor....
sağolun canlarım.şükür ateşi 36.5 37.0 arası düştü.ben yanlız banyo yaptırıyorum üç aydan beri.ama aşı olduğu için olmaz die düşündümm dün sormayı da unutmuşum.neyseki düştü bi daha yükselmez umarım.üstünde sadece kolsuz çıtçıtlı badi var.sanırım dişinden ateşleniyo kuzum ikinci dişde çıkıyo elime geldi demin..:18::18:
Maşallah berakallah canım kuzuya:) annesi dikkatli ve titiz bakıyor o yüzden iyi gelişiyor deseydin doktora:)) güneş kremi önermemiş bana da mantıklı geldi.krem aldım ama ben de elim gitmedi bir türlü kullanmaya.şimdi bunu duydum ya şüpheliyim kremden:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim kan ilacımız ferrum'muş.kakasında kan yok normal yaptı
Canım ben büyük oğlumu Ferrum la büyüttüm eğer sağlık ocağı Ferro verirse geri çevirebilirim giderim eczaneden Ferrum alırım tadı bal gibi onun... Hergün işkence çekiyor çocuğum ellerine her yere bulaşıyor o pas tadı kokusu...
Canım şimdiden çooook geçmiş olsun..
Senin kız coştu vallahi. Haftaya kadar tüm dişleri inci gibi dizilecek
Hadi gözün aydın. İnşallah ateş olmaz.. Güneş kremini bizim dr da kesinlikle önermiyor..
Canım krem kullanma. 1 Yaşına kadar önerilmiyormuş.. Senin dr 6 aya kadar oturtmayın demişti değil mi.. Bizim ki kucağınızda oturtabilirsiniz dedi, 2 gündür sıpam kucakta balkonda oturuyor ve inanılmaz mutlu :)))
Ya evet sorma canım ya.o kadar istiyor ki oturmayı,1-2 sn tutuyorum nasıl seviniyor ama doktorumuz desteksiz kesinlikle yapmayın dedi bekleyin 6. Ayı dedi.ben de bilmiyorum ki hepsi farklı bir şey diyor.hele bizimki resmen çarşı her şeye karşı yani. Ek gıda yok su yok oturtma yok rastgele tutmak yok.yok oğlu yok.:)
Kızlar ya bebişlerimiz memede kaç dk duruyor? Tamam benim sütüm zaten az ama benim hatun toplasan 5 dk emiyor.ne yapsan ne etsem çekmiyor oyuna geçiyor sonra cuk cuk.elimle bakıyorum fışkırıyor ağzına koyuyorum yok dudağının ucuyla oynuyor
Karnı çok açsa memedeki sütü son damlasına kadar çekiyor. 15 dk falan sürüyor ama benimde sütüm maalesef çok az. Kuzucuk doymadığı için memeden sonra bazen mama yapıyorum ben. senin bebiş doymasa oynamaz ki memişle. Demek ki sütün yetiyor ve bebeğini doyuruyor.Aç olsa emer..
Az emiyor o yüzden de çok almıyor.keşke 15 dk emse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?