2014 Şubat Anneleri

deliricem ya bugün çok huysuz deliricem az kaldı iyi dedimya bi gün yüzüm güldü ya haram bana haram
m
canm Allah yardimcn olsun bi de yalniz olunca cok zor bakmasi ben de bu hafta
dsonu bursaya geliyorm senle nazliedams icim yandi dize yardim edeyim

canm seninle bebeklerimizin gelişimleri hemen hemen aynı biz de 9 gun sonra 4 aylık olucz ins.Allah hepimizn bebeklrni korusn

Aminnnnn canim allah razi olsun. Hemen ayaklanirim ben. Hatta tek gidicektim ama donuste araba kullanamam diye yanima birini alicam yoksa cikar gelirim ben:) rabbim nerde varsa sifa versin tum hastalara insallah...

En guzel dua giyabinda edilen duadir. Allah razi olsun.unutmayalim birbirimizi. Kimseden bir beklentim yok kuzum köstek olmasinlar yeter. Her sabah uyandigimda bu kadar hastaliga ragmen hala allah im sana sukurler olsun elim ayagim tutuyor kimseye muhtac degilim diyorum. Beterin beteri var arkadadim...

Canım çok sağol.seninki de bizden desene.kaşık kadar surat hakikaten:)) doktor da aynen senin dediğin gibi dedi anne bana zayıf bebek de böyle olur tabi dedi.eşim de zayıf boylarımız da orta.demekki senin kız da babaya çekmiş:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah berakallah canım kuzuya:) annesi dikkatli ve titiz bakıyor o yüzden iyi gelişiyor deseydin doktora:)) güneş kremi önermemiş bana da mantıklı geldi.krem aldım ama ben de elim gitmedi bir türlü kullanmaya.şimdi bunu duydum ya şüpheliyim kremden:))

Canım çooookk geçmiş olsun,hakikaten dayanıklı kadınsın ve bukadar zorluğa acıya rağmen olaylara pozitif bakman çok hoşuma gitti.
Bu arada emzirmeye devam edecekmisin?

Canım teşekkürler sayende ben de öğrendim

çoook geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin..

geçmiş olsun kuzum şu an nası ateşi kan ilacı sebep olmuş olabilir kağıdını okumuştumda öle yazıyodu öle bi durumda dr başvurun yazıyodu geçer inş..[/QUOTE]

kiscem bu ates sayilmazki demin doktordan geldim..38 üstü ates sayilir..37 ve 37.5 fitil ne verme dedi

suyu bende veriyom benim oglumda nasi iciyo..istersen bu ates sorunun bitene kadar verme kiscem.sonra devam et ama ..kansiz kalmasin kuzucuklar..ama bizim doktor vermdi kan ilaci sadece d vitaminine devam ettiriyoo
Canım Suyu biberonla mı kaşıkla mı veriyorsun,bide istediği kadar mı içiriyorsun yoksa belli bir miktar mı içiriyorsun?

Yasakhayal bence sünneti bekletme yaptır,daha çabuk iyileşir hemde bebeğin psikolojisi bozulmaz.allahın Alman'ı ne anlar sünnetten??? Kendi çevrene sor,netten araştır sor çoğunluk hangi yaşlarda yapmışsa sende ona göre karar ver

Canım şimdiden çooook geçmiş olsun..

Senin kız coştu vallahi. Haftaya kadar tüm dişleri inci gibi dizilecek

Hadi gözün aydın. İnşallah ateş olmaz.. Güneş kremini bizim dr da kesinlikle önermiyor..

Canım krem kullanma. 1 Yaşına kadar önerilmiyormuş.. Senin dr 6 aya kadar oturtmayın demişti değil mi.. Bizim ki kucağınızda oturtabilirsiniz dedi, 2 gündür sıpam kucakta balkonda oturuyor ve inanılmaz mutlu :)))

Bizim kan ilacımız ferrum'muş.kakasında kan yok normal yaptı

Canım ben büyük oğlumu Ferrum la büyüttüm eğer sağlık ocağı Ferro verirse geri çevirebilirim giderim eczaneden Ferrum alırım tadı bal gibi onun... Hergün işkence çekiyor çocuğum ellerine her yere bulaşıyor o pas tadı kokusu...

Tadına baktım kötü değil.ben de korkmuştum sevmeyecek diye

Ya evet sorma canım ya.o kadar istiyor ki oturmayı,1-2 sn tutuyorum nasıl seviniyor ama doktorumuz desteksiz kesinlikle yapmayın dedi bekleyin 6. Ayı dedi.ben de bilmiyorum ki hepsi farklı bir şey diyor.hele bizimki resmen çarşı her şeye karşı yani. Ek gıda yok su yok oturtma yok rastgele tutmak yok.yok oğlu yok.:)

Evet yaa, bizim dr da nazi subayı gibi. Ek gıda, su hepsine karşı. Amaa ben kızıma bugün kayısı verdim, bayıla bayıla yedi. Parmaklarımı da yiyecek diye korktum :)))) Drun söylediklerinden sadece işime gelenleri yapıyorum. :)) Yarın da yoğurt vericem kuzuya :))

Kızlar ya bebişlerimiz memede kaç dk duruyor? Tamam benim sütüm zaten az ama benim hatun toplasan 5 dk emiyor.ne yapsan ne etsem çekmiyor oyuna geçiyor sonra cuk cuk.elimle bakıyorum fışkırıyor ağzına koyuyorum yok dudağının ucuyla oynuyor

Karnı çok açsa memedeki sütü son damlasına kadar çekiyor. 15 dk falan sürüyor ama benimde sütüm maalesef çok az. Kuzucuk doymadığı için memeden sonra bazen mama yapıyorum ben. senin bebiş doymasa oynamaz ki memişle. Demek ki sütün yetiyor ve bebeğini doyuruyor. Aç olsa emer..

Az emiyor o yüzden de çok almıyor.keşke 15 dk emse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…