Az emiyor o yüzden de çok almıyor.keşke 15 dk emse
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimki de bi memeyi 5 dakika anca emiyodur ama 1 kg aliyo ayda cnm sutun yaglidir belki yetiyodur az emse de
Ya evet sorma canım ya.o kadar istiyor ki oturmayı,1-2 sn tutuyorum nasıl seviniyor ama doktorumuz desteksiz kesinlikle yapmayın dedi bekleyin 6. Ayı dedi.ben de bilmiyorum ki hepsi farklı bir şey diyor.hele bizimki resmen çarşı her şeye karşı yani. Ek gıda yok su yok oturtma yok rastgele tutmak yok.yok oğlu yok.:)
Yok kuzum nerde anca 500 gr almış.seninkine maşallah nazar değmesin.o zaman şunu anlıyorum emmeyle ilgisi yok sütüm besleyici değil galiba
Canım çooookk geçmiş olsun,hakikaten dayanıklı kadınsın ve bukadar zorluğa acıya rağmen olaylara pozitif bakman çok hoşuma gitti.
Bu arada emzirmeye devam edecekmisin?
Canım teşekkürler sayende ben de öğrendim
çoook geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin..
geçmiş olsun kuzum şu an nası ateşi kan ilacı sebep olmuş olabilir kağıdını okumuştumda öle yazıyodu öle bi durumda dr başvurun yazıyodu geçer inş..
canm seninle bebeklerimizin gelişimleri hemen hemen aynı biz de 9 gun sonra 4 aylık olucz ins.Allah hepimizn bebeklrni korusn
Maşallah berakallah canım kuzuya:) annesi dikkatli ve titiz bakıyor o yüzden iyi gelişiyor deseydin doktora:)) güneş kremi önermemiş bana da mantıklı geldi.krem aldım ama ben de elim gitmedi bir türlü kullanmaya.şimdi bunu duydum ya şüpheliyim kremden:))
Canım çooookk geçmiş olsun,hakikaten dayanıklı kadınsın ve bukadar zorluğa acıya rağmen olaylara pozitif bakman çok hoşuma gitti.
Bu arada emzirmeye devam edecekmisin?
Canım teşekkürler sayende ben de öğrendim
çoook geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin..
geçmiş olsun kuzum şu an nası ateşi kan ilacı sebep olmuş olabilir kağıdını okumuştumda öle yazıyodu öle bi durumda dr başvurun yazıyodu geçer inş..
Bu arada SEMENDER ve YASAKHAYAL bebeklerimizin gelişimi birbirine çok yakın
Kızım 4 aylık 6200 kg 65cm...
Yasakhayal bence sünneti bekletme yaptır,daha çabuk iyileşir hemde bebeğin psikolojisi bozulmaz.allahın Alman'ı ne anlar sünnetten??? Kendi çevrene sor,netten araştır sor çoğunluk hangi yaşlarda yapmışsa sende ona göre karar ver
Evet yaa, bizim dr da nazi subayı gibi. Ek gıda, su hepsine karşı. Amaa ben kızıma bugün kayısı verdim, bayıla bayıla yedi. Parmaklarımı da yiyecek diye korktum :)))) Drun söylediklerinden sadece işime gelenleri yapıyorum. :)) Yarın da yoğurt vericem kuzuya :))
Yok kuzum nerde anca 500 gr almış.seninkine maşallah nazar değmesin.o zaman şunu anlıyorum emmeyle ilgisi yok sütüm besleyici değil galiba
Canım Suyu biberonla mı kaşıkla mı veriyorsun,bide istediği kadar mı içiriyorsun yoksa belli bir miktar mı içiriyorsun?
deliricem ya bugün çok huysuz deliricem az kaldıiyi dedimya bi gün yüzüm güldü ya haram bana haram
y
Öylemi canım takip edelim birbirimizidoğum kilosu neydi kuzumun oda önemli çünk oğlum 3300 kg ve 52 cm olarak dogmustu aminnn.
raabbim kuzunun sifasini versin kiscem bu mübarek günde..tüm bebeelrr huzrlu olsun ins..ve anneleride mutlu olsun bu sayede
mama vermismi acaba sadece anne sütümü aliyomusssanne sütü aliyosa bence nekadar kilo alirsa alsin obezite olmaz ama mama veriyosa faciaa diyebilirim bu kiloo yasik olur o bebegeee
oğlumun ateşini sonunda düşürdük bugünde incecik giydirdim. tırstım valla .38.2 yi görünce. calpol verdim hemde üç kez çünkü 37.5 in altına inmiyordu. şimdi iyi.ama dün ne güldü, ne meme yedi nede uyuyabildi. öylece boş boş etrafa baktı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?