2014 Şubat Anneleri

benimki de bi memeyi 5 dakika anca emiyodur ama 1 kg aliyo ayda cnm sutun yaglidir belki yetiyodur az emse de

Yok kuzum nerde anca 500 gr almış.seninkine maşallah nazar değmesin.o zaman şunu anlıyorum emmeyle ilgisi yok sütüm besleyici değil galiba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canm foktorlar desteksiz oturmaya karsilar bildgm kadaryla 4.aydan itibaren abartilmamak sartiyla destekle oturtulabiliyo

Canım Suyu biberonla mı kaşıkla mı veriyorsun,bide istediği kadar mı içiriyorsun yoksa belli bir miktar mı içiriyorsun?[/QUOTE]

Tesekkur ederim canim. Hayata pozitif bakmazsan bakirkoy un yollari tastan valla:) emzirme bizde artik arada bir su ameliyati bir atlatayim daha da hirslanip devam edicem seviyoruz biz emismeyi:)

canm seninle bebeklerimizin gelişimleri hemen hemen aynı biz de 9 gun sonra 4 aylık olucz ins.Allah hepimizn bebeklrni korusn

Öylemi canım takip edelim birbirimizidoğum kilosu neydi kuzumun oda önemli çünk oğlum 3300 kg ve 52 cm olarak dogmustuaminnn.

Saol teyzesisende öylesin bitanem daha dorusu tüm anneler titiz ve mücadeleci. krem kullanmiycaz artikdoğal yollardan koruyacaz meleklerimizi ins

Son düzenleme:

Canım Suyu biberonla mı kaşıkla mı veriyorsun,bide istediği kadar mı içiriyorsun yoksa belli bir miktar mı içiriyorsun?[/QUOTE]

Kiscem biberonla icmiyo.ama kaşıkla kana kana iciyoistediği kadar veriyorum.sonrasinda ağzını acmiyo zaten.7 kaşık ne veriyorum.tabi değişebiliyor kaşık sayısı.

Bu arada SEMENDER ve YASAKHAYAL bebeklerimizin gelişimi birbirine çok yakın
Kızım 4 aylık 6200 kg 65cm...

Senlede birbirimizi takip edelim kiscemnezaman doğdu Yawrun bide doğum kilosu neydi. oglumla aynı ölçülerde.

Ben çok istiyorum yaptırmayı. Ama cesarette edemiyorum. Eşim korkuyo bayıltilacak diye.alman doktorun yanısıra kardeşimin iki oğlu var 1 yaşında yaptırdı. Eşim oğlu olan arkasına sordu 1 yaşından önce yaptırma yurusun konuşsun dedi.doktorda küçük en iyisi 1 yaşını doldursun deyince yalnız kaldım. Sanki herkes ağız birliği yapmış. erken sünneti engellemek icin:2:

Ayy telden toplu alıntı da yapamadım tek tek cevap vermek zorunda kaldim

Bu gece uyku yok bana oğlumun ateşi 37.9 olunca bi fitil attım. Doktor.38 de demişti ama ben 1 kala.attim duramadim. Babası da bu ateş sayılmaz dedi galiba benim korkmamam icin ama dinlemedim. Şartmı illaki 38 olması dedimtamam koy ozaman fitil dedi.fitil atalım bi saat oldu ateş 37.6 daha iice düşmediyarım saat bir ölcüyorum.:26:inş dahada yükselmez.

Nazi subayı demekbizim doktorda öyle zaten alaman o yüzden bende senin gibi işime gelenleri yapıyorum. Bazı şeyleri sormuyorum bile.suyu sormadım mesela. aman diyorum annem bizi doktora sorarak mi büyüttü. biz şimdiki nesil doktorcu olduk iicetamam doktorlar boşuna okumadı ama annelerimizde çevremizde ki kadınlarda 5 er çocuk buyutmuştur hemde arka.arkaya onlardada hayat okulu tecrübesi varhem doktorlar bile birbiriyle celisiyo bazen. Herkes kendi bildiği doruyu söylüyo

Günaydın canlar benim kız gazdan uyandı yine sallıyorum ayağımda bende çok yorgunum yine:) misafir furyası vardı sağsalim çıktık şükür kızlar benim dizimde bir sorun oluştu ya ha geçti ha geçicek diye beklerken dahada fena oldu katlamak çok acı veriyo ayaktayken falan bşy yok ama kıvırınca mahvoluyorum namazı falan zor kılıyorum

Yok kuzum nerde anca 500 gr almış.seninkine maşallah nazar değmesin.o zaman şunu anlıyorum emmeyle ilgisi yok sütüm besleyici değil galiba

:26::26:semendeeeeeeer ne oldu nereye gittin yaaaa

Canım Suyu biberonla mı kaşıkla mı veriyorsun,bide istediği kadar mı içiriyorsun yoksa belli bir miktar mı içiriyorsun?

Tesekkur ederim canim. Hayata pozitif bakmazsan bakirkoy un yollari tastan valla:) emzirme bizde artik arada bir su ameliyati bir atlatayim daha da hirslanip devam edicem seviyoruz biz emismeyi:)[/QUOTE]
Cnm çoook geçmiş olsun sana hayranım gerçekten imtihanın bitmiyo ama hiç söylenmiyorsun bile yerinde başka biri olsa şimdiye çoktan koyvermişti maşallah arkadaşım Allah nazardan korusun seni Rabbim sana hayırlı sağlıklı uzun ömür versin evladın ve eşinle musmutlu yaşayın inşallah
deliricem ya bugün çok huysuz deliricem az kaldı iyi dedimya bi gün yüzüm güldü ya haram bana haram

Canım seni merakla takip ediyorum bizim kızların çoğu şeyi aynı benim kızda küçük doğdu 2750 kilo alımları aynı gidiyo üç aylık kontrolde 5600dü 20 şinde 4 aylık olcak şimdi kaç kilo bilmiyorum ama aynı Zeynep gibi benimkide sürekli kusuyor azıcık emiyo 5 dk bşy onuda fazlasıyla çıkartıyor kaka problemimiz pek yok ama gazımız hala problem eğer sen sonuç alırsan tedaviden bende 4 aylık kontrolde başka bi dra götürüyüm diyorum Dr normal deyip duruyo eşimde pimpirikli muamelesi yapıyo ama bendede bu kadar kusması normal olamaz kilo alınışa yavaş ilk ay küsmüyordu 1400 gr almıştı kusmaya başladığından beri en fazla 800 aldı kusmasa baya bi Büyücek yavrum ama daha mememden almadan çıkarıyo ne emdiyse

en son mama da veriyor du canım. şimdi bilmiyorum açıkçası. sormadım ne yalan söyleyeyim. kilosunu söylediğinde maşallah çok kilolu dedim o da büyüğü de böyleydi sonra çöp gibi oldu dedi. gerçekten de büyük kızı çöp gibi. gülerek bari küçükken şişman olsun , ayrıca kayınbabama benziyor onun gibi dedi ( espri niyetine)

oğlumun ateşini sonunda düşürdük bugünde incecik giydirdim. tırstım valla .38.2 yi görünce. calpol verdim hemde üç kez çünkü 37.5 in altına inmiyordu. şimdi iyi.ama dün ne güldü, ne meme yedi nede uyuyabildi. öylece boş boş etrafa baktı((

kızlar yarın sabah oglumlza uzun bi yolculuga cıkıyoruz üstelik tek başımıza babamızın seminerleri var,yalnız gidicez diye korkuyorm:18::18::18: bize dua edin hayırlısıyla gidelim oglum yolda huzurlu olsun. ucaga bincez feribota bincez Allah yardımcmız olsn

Cnm geçmiş olsun umarım bidaha yükselmez bizde 23 haziranda olacağız aşımızı inşallah yükselmez geçen sefer yükselmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…