2014 Şubat Anneleri

Allah kolaylık versin cnm bi çırpıda bitiversin yolculuğunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bulaşık makinesini boşaltmam lazım, kirliler tezgaha sığmıyor :))
kuzunun çamaşırları var ütülenmeyi bekleyen,
eşimin gömlek pantolonları ütülenecek
ortalığı toparlamam lazım
balkonu yıkamalıyım,
süt pişirdim, yoğurt mayalanacak,
lavabo ve tuvalete çamaşır suyu yapacağım,
akşama yemek yok ne pişirsem...
bababıza babalar günü hediyesi için dışarı çıkmalıyım,..........
kuzucuk 5 dk içinde uyanır, mıkırdanıyor...
sütlü nescafe yaptım, balkonda onu içiyorum :)))
oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeeeeeee

Ovvv epey aksiyonlu.. Güle güle gidip gelin...

Hadi gözün aydın.. sabah bizimkinin elleri sıcacıktı, ateşini ölçtüm 37,6 çıktı ama keyfi yerindeydi. Çoraplarıyla pijamasını çıkardım, rahatladı..

kızlar oğlum aşırı iştahsız ne yapsam

Ek gıdaya geçtin mi?? Tatlı bir meyve ver bakalım yiyecek mi. Bizimki deli gibi kayısı ve şeftali yiyor. Bugün de yoğurt vericem..

ahaahaha en iyisini yapıyosun

daha geçmed,k kuzum.sen nasıl veriyorsun kayısı ve şeftaliyi

kabuğunu soyup elimle tutup emmesini sağlıyordum ama 2-3 gün önce benim sıpa kayısıdan damağı ile parça koparıp yuttu. E tabi yutarken azıcık zorlandı. Ben de korktum. Hani şu ucunda file olan bebek meyve süzgeçleri var ya, işte ondan aldım. Şİmdi çekirdeğini çıkarıp onun içine koyuyorum. Kendisi de tutuyor ama üstünü falan çok batırdığı için ben elimle destekleyip emerek yemesini sağlıyorum. Kendinden geçiyor yerken.
Elma suyunu falan cam rendeden geçirip biberonla vermiştim ama sonra drumuz biberondan ziyade kaşıkla verin ki, sadece emme değil, yutma refleksi de gelişsin dedi..

ayniymisizz yalniz saniyodum kendimii

benim oglanda ayni huzunbaz kisce

bi aydir napim uykudayken daha cok besliyorum yoksa kilo kaybederdi..sükür bu sekil yaptigim icin kilo kaybetmedi aldi...

senin oglan bence ek gidaya gecebilir artik.degisik tatlar dene...5 aylik demi artik..bende 5 aylikken gecece,..onlarda bikti bence sadece sütten..mesala seftali emdirdim cok sevdi oglum..zor cektim agzindan...

bide sünnet oldumu oglun olmadiysa ne zaman düsünüyosunn

Son düzenleme:
okula gittik bugün az kaldı yiyeceklerdi fıstığımı sürekli ellerini falan yıkadım kimseye dokundurmadım ay çok pimpirikliyim ya ben öpmeye kıyamıyorum tabi dokundurmam hıhhh

Bebekle bunca işi nasıl yapacaksın canım eşinde azıcık tutsun bir işin ucundan,olmazki böyle...hiç değilse kendi ütüsünü kendi yapsın...tamam onlarda çalışıp yoruluyorlar ama biz daha çok yoruluyoruz hem fiziken hem de ruhen...açıkçası ben her işi kadınların yapmasına karşıyım,kocalarda ütü yapmalı,bulaşık yıkamalı,tuvalet banyo yıkamalı,bebekle ilgilenmeli vs...
Zaten bütün yükü kadınlar yüklendiği için çabuk yaşlanıyoruz yaa....

Hayret ilk defa ek gıdaya 6.aydan önce başlatan Dr gördüm.bizimki ek gıda deyince "bunları 6.ayda konuşuruz"diyor .tattırmama bile izin vermiyor ama ben herşeyden tattırıyorum haberi yok:))) şimdiye kadar elma şeftali muz karpuz çilek salatalık domates patates peynir yumurta yoğurt sütlaç vb...daha birçok şey verdim,doyumluk değil ama...hepsi de çok hoşuna gitti.normalde çok iştahsız inşlh ek gıdaları sevip iştahla yer zamanı gelince...

Herkes aynı dert etme:) benmutfağı biraz önce topladım oda acıktımda ondan yoksa yine toplamazdım hazır mutfağa gelmişken makineye yerleştiriyim dedim:)

okula gittik bugün az kaldı yiyeceklerdi fıstığımı sürekli ellerini falan yıkadım kimseye dokundurmadım ay çok pimpirikliyim ya ben öpmeye kıyamıyorum tabi dokundurmam hıhhh

Ellerini öpmelerine bende ifrit oluyorum yaaa küçücük bebeğin eli öpülürmü hiç elini ağzına alıyor sınra mikrop kapacak diye korkuyorum bende hemen yıkıyorum

bugün ateş yok çok şükür gece yatmadan calpol verdim üstünü ince örttüm gecede ateşlenmedi pek keyfi yok kuzumun dişleri acayip kaşınıyo bu arada bende salatalık veriyorum damaklarını kaşıyorum çok seviyoobende destekli oturtuyorum bi şy olmaz yaa Allah ın izniyle büyüdüler artık:13:

aynen arkadaşlar dikkat etmek lazım biz daha bugün doktordan geldik gözü mikrop kapmış oğluşumun kaşıyıp duruyordu damla verdi doktor damlattıkta rahatladı garibim

canım benimkide aynen öyle ben zorlamasam hiç beslenmek istemiyo üstelik halindende çok memnun açlıktan ağladığı olmuyor hiç.doktor bugün iştahsızlığı için iştahsız bebekler talep etmez sen vereceksin uğraşacaksın dedi.ek gıdalara başlamamı söyledi alerjik bi bünyeye sahipmiş meyveden çok sebze pürelerine başlayın yavaş yavaş dedi.ben şimdilik kendi sütüme pirinçli kaşık mamalarından karıştırıp veriyorum biraz sevdi gibi bakalım kilo alımıda yavaş olduğu için kaşıkla zorlada olsa yediryorum artık keyfine bırakmıyorum.seninkinin kilosu iyiyse problem etme bence önemli olan boy kilo gelişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…