kızlar yarın sabah oglumlza uzun bi yolculuga cıkıyoruz üstelik tek başımıza babamızın seminerleri var,yalnız gidicez diye korkuyorm:18::18::18: bize dua edin hayırlısıyla gidelim oglum yolda huzurlu olsun. ucaga bincez feribota bincez Allah yardımcmız olsn
Ovvv epey aksiyonlu.. Güle güle gidip gelin...kızlar yarın sabah oglumlza uzun bi yolculuga cıkıyoruz üstelik tek başımıza babamızın seminerleri var,yalnız gidicez diye korkuyorm:18::18::18: bize dua edin hayırlısıyla gidelim oglum yolda huzurlu olsun. ucaga bincez feribota bincez Allah yardımcmız olsn
oğlumun ateşini sonunda düşürdük bugünde incecik giydirdim. tırstım valla .38.2 yi görünce. calpol verdim hemde üç kez çünkü 37.5 in altına inmiyordu. şimdi iyi.ama dün ne güldü, ne meme yedi nede uyuyabildi. öylece boş boş etrafa baktı((
Cnm geçmiş olsun umarım bidaha yükselmez bizde 23 haziranda olacağız aşımızı inşallah yükselmez geçen sefer yükselmemişti
İlk aşıda bizimde ateşimiz çıkmadı. 2. aşıyı da problemsiz atlattık. Darısı başınıza..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar oğlum aşırı iştahsız ne yapsam
Bulaşık makinesini boşaltmam lazım, kirliler tezgaha sığmıyor :))
kuzunun çamaşırları var ütülenmeyi bekleyen,
eşimin gömlek pantolonları ütülenecek
ortalığı toparlamam lazım
balkonu yıkamalıyım,
süt pişirdim, yoğurt mayalanacak,
lavabo ve tuvalete çamaşır suyu yapacağım,
akşama yemek yok ne pişirsem...
bababıza babalar günü hediyesi için dışarı çıkmalıyım,..........
kuzucuk 5 dk içinde uyanır, mıkırdanıyor...
sütlü nescafe yaptım, balkonda onu içiyorum :)))
oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeeeeeee
daha geçmed,k kuzum.sen nasıl veriyorsun kayısı ve şeftaliyiEk gıdaya geçtin mi?? Tatlı bir meyve ver bakalım yiyecek mi. Bizimki deli gibi kayısı ve şeftali yiyor. Bugün de yoğurt vericem..
daha geçmed,k kuzum.sen nasıl veriyorsun kayısı ve şeftaliyi
balkonu yıkamalıyım,
sagol canm Allah raziolsnAllah kolaylık versin cnm bi çırpıda bitiversin yolculuğunuz
Bebekle bunca işi nasıl yapacaksın canım eşinde azıcık tutsun bir işin ucundan,olmazki böyle...hiç değilse kendi ütüsünü kendi yapsın...tamam onlarda çalışıp yoruluyorlar ama biz daha çok yoruluyoruz hem fiziken hem de ruhen...açıkçası ben her işi kadınların yapmasına karşıyım,kocalarda ütü yapmalı,bulaşık yıkamalı,tuvalet banyo yıkamalı,bebekle ilgilenmeli vs...Bulaşık makinesini boşaltmam lazım, kirliler tezgaha sığmıyor :))
balkonu yıkamalıyım,
Hayret ilk defa ek gıdaya 6.aydan önce başlatan Dr gördüm.bizimki ek gıda deyince "bunları 6.ayda konuşuruz"diyor .tattırmama bile izin vermiyor ama ben herşeyden tattırıyorum haberi yok:))) şimdiye kadar elma şeftali muz karpuz çilek salatalık domates patates peynir yumurta yoğurt sütlaç vb...daha birçok şey verdim,doyumluk değil ama...hepsi de çok hoşuna gitti.normalde çok iştahsız inşlh ek gıdaları sevip iştahla yer zamanı gelince...kabuğunu soyup elimle tutup emmesini sağlıyordum ama 2-3 gün önce benim sıpa kayısıdan damağı ile parça koparıp yuttu. E tabi yutarken azıcık zorlandı. Ben de korktum. Hani şu ucunda file olan bebek meyve süzgeçleri var ya, işte ondan aldım. Şİmdi çekirdeğini çıkarıp onun içine koyuyorum. Kendisi de tutuyor ama üstünü falan çok batırdığı için ben elimle destekleyip emerek yemesini sağlıyorum. Kendinden geçiyor yerken.
Elma suyunu falan cam rendeden geçirip biberonla vermiştim ama sonra drumuz biberondan ziyade kaşıkla verin ki, sadece emme değil, yutma refleksi de gelişsin dedi..
balkonu yıkamalıyım,
okula gittik bugün az kaldı yiyeceklerdi fıstığımı sürekli ellerini falan yıkadım kimseye dokundurmadım ay çok pimpirikliyim ya ben öpmeye kıyamıyorum tabi dokundurmam hıhhh
Sendende allah razı olsun elifnazimin annesisenin bilgilerindende az faydalanmiyoruz
Senin kız coştu vallahi. Haftaya kadar tüm dişleri inci gibi dizilecek
ayniymisizz yalniz saniyodum kendimii
Ellerini öpmelerine bende ifrit oluyorum yaaa küçücük bebeğin eli öpülürmü hiç elini ağzına alıyor sınra mikrop kapacak diye korkuyorum bende hemen yıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?