2014 Şubat Anneleri

ahha

boyu nasıl canım seninkinin :44: bizim kusma durdu canım 3 saatte bi emziriyorum bide kakasını yaptıgını görsem hergün bayram edicem

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifa versin inş.haklısın bende çok takıyordum emmiyor sadece uyurken emiyor iştahsız diye ama şimdi onun değerini bile o kadar iyi anladımki üzüntüden sütüm kesilme noktasına geldi uykudada ememedi kuzum mamayla beslemek zorunda kaldım oda kaşıkla biberon almadığı için halimi düşünün yani.şimdi zar zor çoğaltabildim sütümü.bi daha hiç şikayet etmicem iştahsız diye uykuda emmesi bile bi nimetmiş gerçekten.bebeği emen biberon alan anneler o kadar şanslısınızki değerini bilin lütfen

Son düzenleme:

sagol canm. bizim gazimiz tam bitmedi biraz ondan korkuyorum. bi sanci tutarsa ucagi ucururs

ağzımdan aldın kıscembende yanlızım herkes yapıyo da ben niye zor yetişiyorum diyodum
toşunumun ateşi nası oldu umarı iidirr:44:
benim de ev kac zamandi darma dagindi ama yain vyoculuk var bugun heryeri tertemz yaptim.ohhh mis

ağzımdan aldın kıscembende yanlızım herkes yapıyo da ben niye zor yetişiyorum diyodum

demekki kimse itiraf edemiyomus ama hepimizde durum ayni sanirim..mesala oglum kucakci degildi o zaman islerimi iyi yapiyodum ama simdi iki haftadir inmiyo asagibide otururkende kucak istemiyo illaki oda oda gezecezzzz

estağfurullah canım eğer öyleyse ne mutlu bana

sükür ii teyzesi dün bi ara 37.9 oldu bi fitil attim simdi hep düsük fitil ii ise yaradi..simdi ölctüm 36,5 ti ins yükselmez ..uzerindede sadece kisa kollu badisi varrr..

salatalik iyi olur disine hele bide soguksa..gecen tv cocuk doktoru en iyi dis kasiyicisi.. temiz bir beyaz tülbenti veya gazli bezi buzluga koyun sogusun iice sonra verin bebegizin agzina dedi..hem agrisini alir hem antibiotik görevi görür dedidün doktor oglumu tam oturrtu sasirdim..öyle tuttu bakti biraz..ama ben cesaret edemedim dahadorusun ama rabbim korur onari cok pimpirikli olmamak lasimm tabi tedbiri elden birakmadannsenin cesaretine düsüncelerine hayranimmm katiliyom hepsinee

aşımızı olduk 2 tane bacaktan yapıldı sizde de öyle mi başında bekliyoruz şimdi ateşi çıkarsa diye

evet canim bizede dün iki bacaktan yapildigece bi ara ates 37.9 oldu hemen bi fitil attim bidaha hic yükselmedi sükür...ama takipteyim..

aynen arkadaşlar dikkat etmek lazım biz daha bugün doktordan geldik gözü mikrop kapmış oğluşumun kaşıyıp duruyordu damla verdi doktor damlattıkta rahatladı garibim
gecmis olsun
benim de ev kac zamandi darma dagindi ama yain vyoculuk var bugun heryeri tertemz yaptim.ohhh mis

benimde pazar misafim var biseyler yapmaya calisiyom ama bi basaramadim oglan sürekli kucak istiyo bide nazli dün asi olduk ya

Mina corbasi yaptimmm gelin kizlar yiyelim:) beyaz beyaz ohh mis gibi valla.cadi uyumuyor sabah 5 ten beri hala ciglik atip aguluyor.bende heryerini mincikladim yedim:) kikir kikir guluyor.ben bu corbayi cok sevdim ama az uyusun ya cok yoruldum ve sabah ameliyat olucam dinlenmem gerek...

ahha

boyu nasıl canım seninkinin :44: bizim kusma durdu canım 3 saatte bi emziriyorum bide kakasını yaptıgını görsem hergün bayram edicem

haksevercm sen kızını hangi hastane ve hangi doktora götürdün. memnun kaldın mı ben de oglumu götüreyim. bizde de kaka problemi var yaaaa:26::26:

kızlar oğlum aşırı iştahsız ne yapsam

Canım bemim oğlum da iştahsız... Onları kendi haline bırakamayız iki yudum anne sütüyle idare eder iştahsız çocuk...Kayısı veya şeftali içerisine üç dört kiraz rendeleyip veriyorum ince rendeyle onu iyi yiyor günde bir kez pütürlü pütürlü alışsın sende dene... Karpuz suyu da verebilirsin...Şaşırdım bende bu oğlumda ne yapacağımı emmek istemiyor gece emiyor o kadar... Çekiyorum sütü veriyorum çok yoruldum ama... zaten kilosu yok durmadan hareket ediyor daha da edecek...
4.ay 6200 63 cm hatırlatmak için yazıyorum

ahha

46 doğdu üç aylık kontrolde 60dı cnm ama doğduğunda 48 falanda bence yanlış ölçmüşler sanki son ultrasonlarda 50 fln çıkıyordu çünkü bide zayıfcacıktı ama boyu çok küçük görünmüyordu bide üç ayda 14 cm uzamaz heralde:))) maşallah kuzucuma inşallah bidaha tekrar etmez kusmayan bi bebek hayal gibi bgn o kadar çok kustuki heryere elimde bezle dolaştım seninkininde bi sıkıntısı varmış demek cnm yoksa kesilmezdi kusma kimse inanmamıştı sana ama bak sen haklı çıktın aynı durumdayım bende(( üç saatte emzirmeyi demiyom ama benim kız o kadar iştahsızki bir kerede göğsümün üçtebirini anca emiyo ki sütümde çok fln deil(( kaka yapmada sıkıntı yok çok şükür inşallah Zeynep kuzusuda yapcak annesi yavaş yavaş olcak demekki

haksevercm sen kızını hangi hastane ve hangi doktora götürdün. memnun kaldın mı ben de oglumu götüreyim. bizde de kaka problemi var yaaaa:26::26:

bilmiyorum canım kusması durdu ama kaka yapamadı bi kere yaptı salı günü yarında yapmazsa fitil vericem 2 gün bekle fitil ver dedi sonra kakasını raaht yapıyomu kıvamı nasıl kontrol et eger zorlanırsa sabah akşam olan ilacı 3 kerede vericem dahada olmazsa 1bucuk cay kaşına çıakrıcaz böle takip edicek inşallah yarın yapar

medikal parka götürüyorum ırmak hanıma ama kakası için çocuk cerrahı baktı yine orda adını unuttum kartını verdi ama zaten bitane cocuk cerrahı var

4. Ay asisindan sonra banyo yasagi varmiydi sormayi unuttum

banyo yasagı koldan vurulan aşı içindi bunard ayasak yok ben yıkadım ertesi gün

evet canım düşün doktordan beri günde 1 kez üstünü değiştiriyorum şaka gb gerçekten ve daha hiç makina çalıştırmadım eşyası toplansın diye bekliyorum benim kızımda sanki kurulu gb oldu normalde sürekli emmek ister alıştı dokoru duymuş gb 15 dakka önce vereyim diliyle oynuyo iktriyo amasaati gleince emiyo çok değil 5 dakika güzel 5 dakka bakınarak zorla ayakta pış pış mucuk mucukla iyice oyuncu oldular bu bi dönem altlatıcaz emmeyide sonra biaç ay sonra nasıl sömürüyolar diye konuşcaz inşallah hatta seneye bırakmıyolar diye yakınıcaz ilk kelimeler ilk adımlar rabbim güzel günlerini göstersin hep unlar iyi günlerimiz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…