arkadaşlar bu arada burda bir arkadaşım var 21 şubatta doğum yaptı bebeği 8 kiloymuş doktr az yedir yoksa obezite olacak , saiğlık problemleri başlar demiş. büyük kızı da küçükken çook şişmanmış şimdi çöp gibi. o yüzden lütfen kiloyu fazla takmayın. sağıklı olsun bebeişlerimiz yeter. benimkinin ateşi var kakasında kan var neredeyse sinirden ve çaresizlikten ağlayacağım. dua edin bebeklerimiz sağlıklı olsun.
Ovvv epey aksiyonlu.. Güle güle gidip gelin...
Hadi gözün aydın.. sabah bizimkinin elleri sıcacıktı, ateşini ölçtüm 37,6 çıktı ama keyfi yerindeydi. Çoraplarıyla pijamasını çıkardım, rahatladı..
Ek gıdaya geçtin mi?? Tatlı bir meyve ver bakalım yiysecek mi. Bizimki deli gibi kayısı ve şeftali yiyor. Bugün de yoğurt vericem..
benim de ev kac zamandi darma dagindi ama yain vyoculuk var bugun heryeri tertemz yaptim.ohhh misağzımdan aldın kıscembende yanlızım herkes yapıyo da ben niye zor yetişiyorum diyodum
toşunumun ateşi nası oldu umarı iidirr:44:
bu gidişle öle olacak sanırım,emzirirken dişini baya hissediyorum artık:18:
ağzımdan aldın kıscembende yanlızım herkes yapıyo da ben niye zor yetişiyorum diyodum
estağfurullah canım eğer öyleyse ne mutlu bana
ağzımdan aldın kıscembende yanlızım herkes yapıyo da ben niye zor yetişiyorum diyodum
bugün ateş yok çok şükür gece yatmadan calpol verdim üstünü ince örttüm gecede ateşlenmedipek keyfi yok kuzumun dişleri acayip kaşınıyo bu arada bende salatalık veriyorum damaklarını kaşıyorum çok seviyoo bende destekli oturtuyorum bi şy olmaz yaa Allah ın izniyle büyüdüler artık:13:
aşımızı olduk 2 tane bacaktan yapıldı sizde de öyle mi başında bekliyoruz şimdi ateşi çıkarsa diye
gecmis olsunaynen arkadaşlar dikkat etmek lazım biz daha bugün doktordan geldik gözü mikrop kapmış oğluşumun kaşıyıp duruyordu damla verdi doktor damlattıkta rahatladı garibim
benim de ev kac zamandi darma dagindi ama yain vyoculuk var bugun heryeri tertemz yaptim.ohhh mis
ahha
boyu nasıl canım seninkinin :44: bizim kusma durdu canım 3 saatte bi emziriyorumbide kakasını yaptıgını görsem hergün bayram edicem
Öylemi canım takip edelim birbirimizidoğum kilosu neydi kuzumun oda önemli çünk oğlum 3300 kg ve 52 cm olarak dogmustu aminnn.
merhabalar ben mart annesi olacaktım oğlum 21 şubatta dogdu doğum kilosu 2550 boyu 48 cm di 3 aylık kontrolünde 5600 kilo boyu 59,8 cm di
kızlar oğlum aşırı iştahsız ne yapsam
ahha
boyu nasıl canım seninkinin :44: bizim kusma durdu canım 3 saatte bi emziriyorumbide kakasını yaptıgını görsem hergün bayram edicem
haksevercm sen kızını hangi hastane ve hangi doktora götürdün. memnun kaldın mı ben de oglumu götüreyim. bizde de kaka problemi var yaaaa:26::26:
4. Ay asisindan sonra banyo yasagi varmiydi sormayi unuttum
46 doğdu üç aylık kontrolde 60dı cnm ama doğduğunda 48 falanda bence yanlış ölçmüşler sanki son ultrasonlarda 50 fln çıkıyordu çünkü bide zayıfcacıktı ama boyu çok küçük görünmüyordu bide üç ayda 14 cm uzamaz heralde:))) maşallah kuzucuma inşallah bidaha tekrar etmez kusmayan bi bebek hayal gibi bgn o kadar çok kustuki heryere elimde bezle dolaştım seninkininde bi sıkıntısı varmış demek cnm yoksa kesilmezdi kusma kimse inanmamıştı sana ama bak sen haklı çıktın aynı durumdayım bende(( üç saatte emzirmeyi demiyom ama benim kız o kadar iştahsızki bir kerede göğsümün üçtebirini anca emiyo ki sütümde çok fln deil (( kaka yapmada sıkıntı yok çok şükür inşallah Zeynep kuzusuda yapcak annesi yavaş yavaş olcak demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?