2014 Şubat Anneleri

kayısı şeftali bide kirazda mı veriyosun maşallah subannallah biz ne zman görcez bakalım o günleri iştahı artsın paşamın inşallah

demekki kimse itiraf edemiyomus ama hepimizde durum ayni sanirim..mesala oglum kucakci degildi o zaman islerimi iyi yapiyodum ama simdi iki haftadir inmiyo asagibide otururkende kucak istemiyo illaki oda oda gezecezzzz
bizimki de kucak istiyo genelde.uyuturken ayağımda uyuyo bu sıra indirdiğim an alarm devreye giriyo(ağlıyo)bileklerim fena durumda ama şükür kuzum uysun tek.uyanıkken yapıyom işlerimi anakucağına koyuyom beni seyrediyo tabi her zaman değil bazen illla kucak o zaman kanguruya koyuyorum.öpüşe kokuşa yapıyoz ev işleriniAllah yardımcın olsun pazar görümcemler gelecek benimde inşallahonun dört tosuncuğu var bi de bizimki ooo şenlik var

sükür ii teyzesi dün bi ara 37.9 oldu bi fitil attim simdi hep düsük fitil ii ise yaradi..simdi ölctüm 36,5 ti ins yükselmez ..uzerindede sadece kisa kollu badisi varrr..
yükselmez inş kuzum sabah ben calpol verdim biraz, ateşsiz bi gün geçirdik şükür.Allah ım yaa anneliğin manevi yükü zor bi şey olsa canından can kopuyo resmen :26:
bizim kızın yatmak hiçç işine gelmiyo oturup etrafı seyredecek.bu aralar dışarı çıkarıyorum eve gelince ağlıyo bazenöle ağaçları felam inceliyo bugün köpeğimiz çok ilgisini çekti.bakıştılar
estağfurullah kuzum yaa

bugün bi baktım bahçemizdeki şeftaliler olmuştu kopardım kızıma yalattım çok hoşuna gitti ağzını kuş yavrusu gibi açtıyoğur sürdüm bide ağzına o da hoşuna gitti. ama kan damlası pek hoşuna gitmedi bende baktım tadına pas gibi güzel değil bende verdikten sonra emzriyorum

Allah yar ve yardımcın olsun şifa versin canım.inşallah tez zamanda iileş dualarım seninle

Ay tam tamına bir gün yazamadım size,çünkü millete laf ata ata banlandım canlarım:)) yani bir nevi içerden yeni çıktım:))) beni şeytan dürtüyo bugün 40 cc sütüm çıkınca ek gıdaya geç,salla doktoru diyo.nazlıEdam çok geçmiş olsun bu arada.yasakhayal gel bi de benim evin halini gör.kızım büyüyünce eline toz bezi vercem:) dün kızkardeşime yoğurdumun fotosunu gönderdim bak nasıl sert olmuş diye hava attım.o da cevap yazmış.benim ablam hem hoca,hem anne,hem yoğurt yapıcısı,hem temizlikçi vs böyle uzayıp gidiyor.aslında hepimiz anne olunca birden ne çok kişi olduk de mi? Öpüyorum sizi yarın görüşürüz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hepimizin evi tertemiz tos tanesi bilem yokgeçmiş olsun Semenderim demek mapistaydinaslında dün yokluğunu farkettim ama galiba kıscesi birakmadi dedim.biraz daha dur 5 aylikken başla bencehem banada destek olursun tarif verirsin ben o zaman geçecemde1:ne güzel yoğurtta Yapmışsın kiscen yemeye başlar afiyetlebenim sütümde ancak okadar çıkıyo. O yüzden daha.fasla beklemiycem. Tanıssin ek gıdayla. bugün temizlik yapmalıyım yarına misafir var

Son düzenleme:

Ahaha mapıs:))) kuzum baktım bu kız 2.5 saatte ortalama 50 cc içse 500 cc süt yapar günde.zaten gece doğru düzgün emmiyo,yorulup bırakıyor yani o kadar bile içmiyor belki.gece sağdığımı vereyim dedim.inanır mısın eliyle itip ağlıyor biberonu.sütü yutmayıp çıkarıyor.zorlaya zorlaya verdim sonunda çekti ama tabi ıyku da gitti.işim var benim,yeme sorunumuz olacak belli ki.o yüzden başlayayım dedim.dün kaşığın ucuyla verdim yoğurdu hiç sevmedi sıpa.meyveli yoğurt yapıp onu deneyeceğim artık.

Vakit geldi ben gidiyorum arkadaslar. Kuzu kuzu gidip kestireyim bir kendimi:) aklim evde kuzularimda allah ima emanet olsunlar..
Hakkinizi helal edin.semender cokkk tesekkur ederim canim.

maşallah kuzucuma hep böyle gider bidaha hiç kusmaz inşallah ben dün bütün çamaşırlarını yıkamıştım şimdi kirli sepeti yarısına kadar doldu konyadada çocuk gastrolojisi bitek topta varmış ordanda randevu aldın gittin diyene kadar benim kız yaşına girer heralde zaten eşim götürmez büyük ihtimal sorun çocukta değil bendeymiş gibi davranıyor gıcık ayyy cnm ya inşallah görelim o günleri şimdi bile o kadar tatlıki dün dışarı çıktık baya bi gezdik babasıyla bi konuşuyo bi konuşuyo gördüklerini anlatıyo sanki ısırıveresim geliyo pamuğumu

Vakit geldi ben gidiyorum arkadaslar. Kuzu kuzu gidip kestireyim bir kendimi:) aklim evde kuzularimda allah ima emanet olsunlar..
Hakkinizi helal edin.semender cokkk tesekkur ederim canim.
Allah yardımcın olsun şifa versin cnm dualarımız seninle...

Aha benimkinin modelinden bitane daha ayakta sallanırken bırakmaya gelmiyo hemen uyanıyo uyanıkkende sürekli kucak istiyo kucak olmasa bile yanında durcan öyle oynucak sürekli bi oynaşma öpüşme koklaşma istiyo maşallah seninki yine kanguruda duruyormuş benimki nefret ediyo daha koymadan görünce ağlıyor eşek:)

Diyorum ya senle aynı kaderi paylaşıyoruz. Aynı oğlum da öyle. Neler çekiyorum 60 cc yi içime için. Çok yoruluyorum:26:yoksa almak yerine kilo verecek böyle yapmazsam. Iyi etmişsiniz ver kiscem.dene sevdiği şeyleri Keşfet. Biz sütle istediğimiz kiloyu aldiramiycazinş ek gıda da böyle sorun yasamayiz. :26:bende emme filesi varmış dışarı çıkınca ondan alaçam. Şeftali çilek kayısı verecem. yoğurt yapamadım daha yapım ordanda verecem. Şeftali rendeleme bi denerim. Ins sever.ben doktoruna sormadım hiç ek gıdayi. Şimdi desem belki daha dur der,sanki annem beni hep doktora sorup mu büyüttü. biraz Relax.olalim besleyelim kuzularimiziRabbimin izniyle bişey olmaz

Doktora hiç tattırdığımı da söylemedim ben.öğretmeninden korkan çocuk gibi korktum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…