Canım bemim oğlum da iştahsız... Onları kendi haline bırakamayız iki yudum anne sütüyle idare eder iştahsız çocuk...Kayısı veya şeftali içerisine üç dört kiraz rendeleyip veriyorum ince rendeyle onu iyi yiyor günde bir kez pütürlü pütürlü alışsın sende dene... Karpuz suyu da verebilirsin...Şaşırdım bende bu oğlumda ne yapacağımı emmek istemiyor gece emiyor o kadar... Çekiyorum sütü veriyorum çok yoruldum ama... zaten kilosu yok durmadan hareket ediyor daha da edecek...
4.ay 6200 63 cm hatırlatmak için yazıyorum
kızlar oğlum aşırı iştahsız ne yapsam
4. Ay asisindan sonra banyo yasagi varmiydi sormayi unuttum
bizimki de kucak istiyo genelde.uyuturken ayağımda uyuyo bu sıra indirdiğim an alarm devreye giriyo(ağlıyo)demekki kimse itiraf edemiyomus ama hepimizde durum ayni sanirim..mesala oglum kucakci degildi o zaman islerimi iyi yapiyodum ama simdi iki haftadir inmiyo asagi bide otururkende kucak istemiyo illaki oda oda gezecezzzz
yükselmez inş kuzum sabah ben calpol verdim biraz, ateşsiz bi gün geçirdik şükür.Allah ım yaa anneliğin manevi yükü zor bi şey olsa canından can kopuyo resmen :26:
sükür ii teyzesi dün bi ara 37.9 oldu bi fitil attim simdi hep düsük fitil ii ise yaradi..simdi ölctüm 36,5 ti ins yükselmez ..uzerindede sadece kisa kollu badisi varrr..
bizim kızın yatmak hiçç işine gelmiyo oturup etrafı seyredecek.bu aralar dışarı çıkarıyorum eve gelince ağlıyo bazensalatalik iyi olur disine hele bide soguksa..gecen tv cocuk doktoru en iyi dis kasiyicisi.. temiz bir beyaz tülbenti veya gazli bezi buzluga koyun sogusun iice sonra verin bebegizin agzina dedi..hem agrisini alir hem antibiotik görevi görür dedi dün doktor oglumu tam oturrtu sasirdim..öyle tuttu bakti biraz..ama ben cesaret edemedim daha dorusun ama rabbim korur onari cok pimpirikli olmamak lasimm tabi tedbiri elden birakmadann senin cesaretine düsüncelerine hayranimmm katiliyom hepsinee
Bence her aşıdan sonra 3 gün banyo yaptırmasak daha iyi :)
benim de ev kac zamandi darma dagindi ama yain vyoculuk var bugun heryeri tertemz yaptim.ohhh mis
Mina corbasi yaptimmm gelin kizlar yiyelim:) beyaz beyaz ohh mis gibi valla.cadi uyumuyor sabah 5 ten beri hala ciglik atip aguluyor.bende heryerini mincikladim yedim:) kikir kikir guluyor.ben bu corbayi cok sevdim ama az uyusun ya cok yoruldum ve sabah ameliyat olucam dinlenmem gerek...
Allah yar ve yardımcın olsun şifa versin canım.inşallah tez zamanda iileş dualarım seninle
cok sagol canm ins.hayirlisyla a5latrizAllah yardımcın olsun canım sağ salim tez zamanda varın inşallah gideceğiniz yere.hayırlı yolculuklar şimdidn
Allah razi olsun canim.sabah gidicem erkenden.o kadar aci cekiyorum ki bir kere daha cekerim allah in izniyle biter....
Ay tam tamına bir gün yazamadım size,çünkü millete laf ata ata banlandım canlarım:)) yani bir nevi içerden yeni çıktım:))) beni şeytan dürtüyo bugün 40 cc sütüm çıkınca ek gıdaya geç,salla doktoru diyo.nazlıEdam çok geçmiş olsun bu arada.yasakhayal gel bi de benim evin halini gör.kızım büyüyünce eline toz bezi vercem:) dün kızkardeşime yoğurdumun fotosunu gönderdim bak nasıl sert olmuş diye hava attım.o da cevap yazmış.benim ablam hem hoca,hem anne,hem yoğurt yapıcısı,hem temizlikçi vs böyle uzayıp gidiyor.aslında hepimiz anne olunca birden ne çok kişi olduk de mi? Öpüyorum sizi yarın görüşürüz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hepimizin evi tertemiz tos tanesi bilem yok geçmiş olsun Semenderim demek mapistaydin aslında dün yokluğunu farkettim ama galiba kıscesi birakmadi dedim. biraz daha dur 5 aylikken başla bence hem banada destek olursun tarif verirsin ben o zaman geçecemde 1:ne güzel yoğurtta Yapmışsın kiscen yemeye başlar afiyetle benim sütümde ancak okadar çıkıyo. O yüzden daha.fasla beklemiycem. Tanıssin ek gıdayla. bugün temizlik yapmalıyım yarına misafir var
evet canım düşün doktordan beri günde 1 kez üstünü değiştiriyorum şaka gb gerçekten ve daha hiç makina çalıştırmadım eşyası toplansın diye bekliyorumbenim kızımda sanki kurulu gb oldu normalde sürekli emmek ister alıştı dokoru duymuş gb 15 dakka önce vereyim diliyle oynuyo iktriyo amasaati gleince emiyo çok değil 5 dakika güzel 5 dakka bakınarak zorla ayakta pış pış mucuk mucukla iyice oyuncu oldular bu bi dönem altlatıcaz emmeyide sonra biaç ay sonra nasıl sömürüyolar diye konuşcaz inşallah hatta seneye bırakmıyolar diye yakınıcaz ilk kelimeler ilk adımlar rabbim güzel günlerini göstersin hep unlar iyi günlerimiz sanki
Allah yardımcın olsun şifa versin cnm dualarımız seninle...Vakit geldi ben gidiyorum arkadaslar. Kuzu kuzu gidip kestireyim bir kendimi:) aklim evde kuzularimdaallah ima emanet olsunlar..
Hakkinizi helal edin.semender cokkk tesekkur ederim canim.
bizimki de kucak istiyo genelde.uyuturken ayağımda uyuyo bu sıra indirdiğim an alarm devreye giriyo(ağlıyo)bileklerim fena durumda ama şükür kuzum uysun tek. uyanıkken yapıyom işlerimi anakucağına koyuyom beni seyrediyo tabi her zaman değil bazen illla kucak o zaman kanguruya koyuyorum.öpüşe kokuşa yapıyoz ev işlerini Allah yardımcın olsun pazar görümcemler gelecek benimde inşallah onun dört tosuncuğu var bi de bizimki ooo şenlik var
yükselmez inş kuzum sabah ben calpol verdim biraz, ateşsiz bi gün geçirdik şükür.Allah ım yaa anneliğin manevi yükü zor bi şey olsa canından can kopuyo resmen :26:
bizim kızın yatmak hiçç işine gelmiyo oturup etrafı seyredecek.bu aralar dışarı çıkarıyorum eve gelince ağlıyo bazenöle ağaçları felam inceliyo bugün köpeğimiz çok ilgisini çekti.bakıştılar
estağfurullah kuzum yaa
Vakit geldi ben gidiyorum arkadaslar. Kuzu kuzu gidip kestireyim bir kendimi:) aklim evde kuzularimdaallah ima emanet olsunlar..
Hakkinizi helal edin.semender cokkk tesekkur ederim canim.
Ahaha mapıs:))) kuzum baktım bu kız 2.5 saatte ortalama 50 cc içse 500 cc süt yapar günde.zaten gece doğru düzgün emmiyo,yorulup bırakıyor yani o kadar bile içmiyor belki.gece sağdığımı vereyim dedim.inanır mısın eliyle itip ağlıyor biberonu.sütü yutmayıp çıkarıyor.zorlaya zorlaya verdim sonunda çekti ama tabi ıyku da gitti.işim var benim,yeme sorunumuz olacak belli ki.o yüzden başlayayım dedim.dün kaşığın ucuyla verdim yoğurdu hiç sevmedi sıpa.meyveli yoğurt yapıp onu deneyeceğim artık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktora hiç tattırdığımı da söylemedim ben.öğretmeninden korkan çocuk gibi korktum:)Diyorum ya senle aynı kaderi paylaşıyoruz. Aynı oğlum da öyle. Neler çekiyorum 60 cc yi içime için. Çok yoruluyorum:26:yoksa almak yerine kilo verecek böyle yapmazsam. Iyi etmişsiniz ver kiscem.dene sevdiği şeyleri Keşfet. Biz sütle istediğimiz kiloyu aldiramiycazinş ek gıda da böyle sorun yasamayiz. :26:bende emme filesi varmış dışarı çıkınca ondan alaçam. Şeftali çilek kayısı verecem. yoğurt yapamadım daha yapım ordanda verecem. Şeftali rendeleme bi denerim. Ins sever.ben doktoruna sormadım hiç ek gıdayi. Şimdi desem belki daha dur der, sanki annem beni hep doktora sorup mu büyüttü. biraz Relax.olalim besleyelim kuzularimizi Rabbimin izniyle bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?