2014 Şubat Anneleri

Allah razi olsun canim.sabah gidicem erkenden.o kadar aci cekiyorum ki bir kere daha cekerim allah in izniyle biter....
geçmiş olsun canım

demekki kimse itiraf edemiyomus ama hepimizde durum ayni sanirim..mesala oglum kucakci degildi o zaman islerimi iyi yapiyodum ama simdi iki haftadir inmiyo asagibide otururkende kucak istemiyo illaki oda oda gezecezzzz

ah ahhhhhhh siz bi de benim evi görün gündüz uykusu yok gece çok geç saatte uyuyor sürekli kucakta ya da onunla oynamam lazım uykuyum bu kadar mı sevmez bi çocuk yeri gelior yemek bile yapamıyorum düşünün yani

başlayın bakalım ek gıdalara ilerde ben de sizden bilgi alırım ben kakasındaki sıkıntıyı belirleyene kadar başlayamayacağım bişeye alerjisi olduğunu düşünmeye başladım o yüzden bekleyeceğim zaten önümüzdeki iki hafta tahlillerle geçecek kan damlasına bile başlamadım daha bekleyelim azıcık dedi dr umuz

Heheh canım niye banlandın yahu :)
Valla benim sütüm iyi fakat ben vermeye başladım ek gıda. Azar azar. Neredeyse tüm sebzeleri tattı oğlum. Hiç de bir zararı olmadı hatta daha bile iyi geldi. Kakasını 10 güne bir yapan oğlum günde iki kere yapar oldu :) sebzelerdeki liflerin kerameti :) anne olmak demek; mükemmele yakın olmak demek. Hepimiz kaç parcaya bölünüyoruz hele ki iki çocukluysan daha fena. Misal; ben :) bir de kızım okula başlayacak bu sene. Artık evi poh götürür eehehe

anneler dün aşı olduk dün akşam ve gece doğalıdan beri geçirdiğimiz en zor gecelerden biriydi Allahım beterinden korusun aşıdan geldik gayet iyiydi aradan 3saat geçti bir başladı ağlamaya ama anlatamam daha önce hiç böyle ağlamamıştı yani 40 dk aralıksız katıla katıla nasıl desem ağlamanın dibine vurdu yani kızardı morardı of kafayı yiyecektik eşimle en son apar topar hastaneye götürdük ama düşünün zıbınını dahi giydiremedim öyle tam hastaneye vardık uyuya kaldı artık yorgunluktan ve ayakta uyudu yatıramadık bacaklarına dokundurmuyor kucağımda yarım saat uyudu girmedik hastaneye ama uykusunda dahi ağlıyor iç çekiyor sonra etrafataki araba sesleirnden uyandı zorla emzirdim eve geldik ana kucağında uyudu sallıyoruz tabi sürekli salonda koltuklarda falan uyudukhareket ettirmedik hala bacaklarına dokundurmuyor başında bekliiyorum

Konu dışı yorum yapmışsın didiler akıllı ol konudan sapma didiler:))) benim evin özeti de tam buydu canım yani dün gece kapı cam silmesem poh götürecekti:) yarın yurt dışındaki kardeşim geliyo.gözündeki muhteşem abla imajımı bozmayayım şu eve bir el atayım dedim de öyle kurtardık:)) gece o 40 cc yi kavga döğüş verdim canım.bacak kadar boyu bile yok,elime vurup biberonu itiyo,ağzını kilitleyip ağlıyor verme diye.böyle bi edepsiz:) belki dedim sevdiği şeyleri yer de midesi açılır biraz ama kararsız kaldım.demekki senin kuzu sevdi değişik tatları aferin ona.bebişleri değişek mi ne dersin:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktora hiç tattırdığımı da söylemedim ben.öğretmeninden korkan çocuk gibi korktum:)

aynen bende öleyimm

ah eltangelim kisacasi halimiz belli napalim idare edecezz..bende bi kac gündür doru dürüst yemek ne yapamiyom..adam dönere talim ediyo

bimsillah diycez bakalim ins sevrler ek gidayi..ins senin yawrunun sorunuda bi an önce cöözülürr

gecmis olsun kiscem..kiyamam yawrum baya huzursuz olmus..oglumdada oldu ama senin kizin kadar olmadi:26:..napsin kuzular kolaymi iki asi birden oldularrr

Çilek vermeyin sakın çilek alerjen bir meyve allah korusun alerjisi çıkar bişey olur çilek 9-10 aydan sonra verilir diye biliyorum en azından çileği dr a sormadan vermeyin

benim evimde tertemiz:)) benim de misafirlwerim var yarına ama hiç kalkmak birşeylerle uğraşmak istemiyorum. burası çok güzel ya terapideymişim gibi rahatlıyorum:))

çok geçmiş olsun canım. çaresizlik çk zor şey. alalhım yardımcın olsun

Çilek vermeyin sakın çilek alerjen bir meyve allah korusun alerjisi çıkar bişey olur çilek 9-10 aydan sonra verilir diye biliyorum en azından çileği dr a sormadan vermeyin
bend e verilmez diye biliykorum arkadaşlar. reçel, şeker, inek sütü, çilek yumurtanın beyazı , portakal, domates belli bir süreden sonra verilir diye biliyorum

Cnm geçmiş olsun umarım bidaha yükselmez bizde 23 haziranda olacağız aşımızı inşallah yükselmez geçen sefer yükselmemişti

canım aşı vurulduğun zaman kan ilacını kullanma sakın. diğer arkadaşlarda kullanmasın. ben kullandım belki de o yüzden yükseldi bu kadar. geçen sefer yükselmemişti çünkü. kakasında yine kan parçacıkları var.(

Evet ya bak unuttum onu,bir arkadaş çilek tattırdım demişti.o an yazamadığım için unuttum gitti.aman diyim ha bazı gıdalar var verilmesi sakıncalı.dikkatli verelim bebişlerimize bir şey olmasın.benim bildiklerim de aynı HasanPınar söylemiş. Bu arada sabahtan beri yine yapışık ikiziz iyi mi? Bu saate kadar kucakta,bırakınca çatlıyor.kime çekti dicem de bunun babası da aynı,ilgi delisi.nerdeyse o da beni kucağına al dicek tam olcam pöf

canım 50 cc süt tek göğüstenmi çıkıyo? tekse iyi bence.bol su iç su çok farkettiriyo suyu çok içtiğim zaman çok olur benim sütüm az içersem az oluyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Vakit geldi ben gidiyorum arkadaslar. Kuzu kuzu gidip kestireyim bir kendimi:) aklim evde kuzularimda allah ima emanet olsunlar..
Hakkinizi helal edin.semender cokkk tesekkur ederim canim.

geçmiş olsun tez zamanda iyileşir çocuklarına kavuşursun inş.

erkeklerin çoğu böyle cnm en azından benimki öyle bişey olmaz geçer der durar insanın sinirleri bozuluyor biz sanki keyfimizden götürüyoruz doktora

Son düzenleme:

geçmiş olsun tez zamanda iyileşir çocuklarına kavuşursun inş.

erkeklerin çoğu böyle cnm en azından benimki öyle bişey olmaz geçer der durar insanın sinirleri bozuluyor biz sanki keyfimizden götürüyoruz doktora

[/QUOTE]
ah ahhhhhhh siz bi de benim evi görün gündüz uykusu yok gece çok geç saatte uyuyor sürekli kucakta ya da onunla oynamam lazım uykuyum bu kadar mı sevmez bi çocuk yeri gelior yemek bile yapamıyorum düşünün yani[/QUOTE]

benimkide çok erken yatıyor gece uykusuna 8 gibi gündüz kaç kere uyuyor sizinki benimki gündüz 3 er saat arayla 1 er saat uyuyor sabahta 6 gibi uyanır.uyanıkken bizde öyleyiz hazır yemeği bile yiyemiyorum çoğu zaman[/QUOTE]

Yok be kuzucuğum nerdeee:) iki göğüsten çıkıyor

Nasilsiniz kizlar? Ben evimdeyim. Cok cok agrim var bayiltmadim kendimi biktim artik lokal olsun dedim. Uyusturup daha onceki kesiden devam ettiler.2 tane apse varmis.herbiri 3 cm buyuklugunde. Doktor onlari cikardi.ay bide gosterdi:) heryerini temizledi.en son igne ile bakti gelecekmi iltihap diye.sukurki bitmisti.meme cok hassas uyusuklugu gecince agrin articak dedi.bilmem mii insanin parmagi kesiliyor aciyor yaniyor bu bide meme suan sanki meme me hortum tutsalar acisi gecicek cok cok agriyor. İnsallah bu son olucak.bugunde aci cekicem sabah a hicc biseyim kalmicak.
Hastanede kizlarimin doktoru ile karsilastik.mina nin dislerini soyledim. Gayet normal disli dogan cocuklar bile var dedi.ek gidaya basladik dimi defi evet dedim.su icip icmedigini sordu iciyor dedim.iyi icsin ek gida ya basladik su icmeli zaten havada sicak dedi.haftaya nasip olursa onuda goturucem genel bir muayene olsun. Bizden haberler boyle..

Çok geçmiş olsun ağrı kesiciler işe yaramıyor mu

Keske ise yarasa canim. Yaniyor cayir cayir yaniyor gecicek buda gecicek..

Canım çok geçmiş olsun , çok sık bakamıyorum.Umarım bi an önce iyileşir rahatlarsın.

Bizde bugun doktora gittik 4. ay kontrolümüz için.Ek gıdaya 1 ay daha bekle dedi , su bile verme dedi ama çok sıcak ben arada veriyorum içiyor miniş
O da bi iki kaşık kadar.

Herşey yolunda çok şükür , ellerimiz sürekli ağzımızda ama dişlerden daha ses yokmuş.Daha çıkmayacak demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…