geçmiş olsun canımAllah razi olsun canim.sabah gidicem erkenden.o kadar aci cekiyorum ki bir kere daha cekerim allah in izniyle biter....
demekki kimse itiraf edemiyomus ama hepimizde durum ayni sanirim..mesala oglum kucakci degildi o zaman islerimi iyi yapiyodum ama simdi iki haftadir inmiyo asagi bide otururkende kucak istemiyo illaki oda oda gezecezzzz
Diyorum ya senle aynı kaderi paylaşıyoruz. Aynı oğlum da öyle. Neler çekiyorum 60 cc yi içime için. Çok yoruluyorum:26:yoksa almak yerine kilo verecek böyle yapmazsam. Iyi etmişsiniz ver kiscem.dene sevdiği şeyleri Keşfet. Biz sütle istediğimiz kiloyu aldiramiycazinş ek gıda da böyle sorun yasamayiz. :26:bende emme filesi varmış dışarı çıkınca ondan alaçam. Şeftali çilek kayısı verecem. yoğurt yapamadım daha yapım ordanda verecem. Şeftali rendeleme bi denerim. Ins sever.ben doktoruna sormadım hiç ek gıdayi. Şimdi desem belki daha dur der, sanki annem beni hep doktora sorup mu büyüttü. biraz Relax.olalim besleyelim kuzularimizi Rabbimin izniyle bişey olmaz
Ay tam tamına bir gün yazamadım size,çünkü millete laf ata ata banlandım canlarım:)) yani bir nevi içerden yeni çıktım:))) beni şeytan dürtüyo bugün 40 cc sütüm çıkınca ek gıdaya geç,salla doktoru diyo.nazlıEdam çok geçmiş olsun bu arada.yasakhayal gel bi de benim evin halini gör.kızım büyüyünce eline toz bezi vercem:) dün kızkardeşime yoğurdumun fotosunu gönderdim bak nasıl sert olmuş diye hava attım.o da cevap yazmış.benim ablam hem hoca,hem anne,hem yoğurt yapıcısı,hem temizlikçi vs böyle uzayıp gidiyor.aslında hepimiz anne olunca birden ne çok kişi olduk de mi? Öpüyorum sizi yarın görüşürüz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Heheh canım niye banlandın yahu :)
Valla benim sütüm iyi fakat ben vermeye başladım ek gıda. Azar azar. Neredeyse tüm sebzeleri tattı oğlum. Hiç de bir zararı olmadı hatta daha bile iyi geldi. Kakasını 10 güne bir yapan oğlum günde iki kere yapar oldu :) sebzelerdeki liflerin kerameti :) anne olmak demek; mükemmele yakın olmak demek. Hepimiz kaç parcaya bölünüyoruz hele ki iki çocukluysan daha fena. Misal; ben :) bir de kızım okula başlayacak bu sene. Artık evi poh götürüreehehe
Doktora hiç tattırdığımı da söylemedim ben.öğretmeninden korkan çocuk gibi korktum:)
geçmiş olsun canım
ah ahhhhhhh siz bi de benim evi görün gündüz uykusu yok gece çok geç saatte uyuyor sürekli kucakta ya da onunla oynamam lazım uykuyum bu kadar mı sevmez bi çocuk yeri gelior yemek bile yapamıyorum düşünün yani
bimsillah diycez bakalim ins sevrler ek gidayi.başlayın bakalım ek gıdalara ilerde ben de sizden bilgi alırım ben kakasındaki sıkıntıyı belirleyene kadar başlayamayacağım bişeye alerjisi olduğunu düşünmeye başladım o yüzden bekleyeceğim zaten önümüzdeki iki hafta tahlillerle geçecek kan damlasına bile başlamadım daha bekleyelim azıcık dedi dr umuz
anneler dün aşı olduk dün akşam ve gece doğalıdan beri geçirdiğimiz en zor gecelerden biriydi Allahım beterinden korusunaşıdan geldik gayet iyiydi aradan 3saat geçti bir başladı ağlamaya ama anlatamam daha önce hiç böyle ağlamamıştı yani 40 dk aralıksız katıla katıla nasıl desem ağlamanın dibine vurdu yani kızardı morardı of kafayı yiyecektik eşimle en son apar topar hastaneye götürdük ama düşünün zıbınını dahi giydiremedim öyle tam hastaneye vardık uyuya kaldı artık yorgunluktan ve ayakta uyudu yatıramadık bacaklarına dokundurmuyor kucağımda yarım saat uyudu girmedik hastaneye ama uykusunda dahi ağlıyor iç çekiyor sonra etrafataki araba sesleirnden uyandı zorla emzirdim eve geldik ana kucağında uyudu sallıyoruz tabi sürekli salonda koltuklarda falan uyudukhareket ettirmedik hala bacaklarına dokundurmuyor başında bekliiyorum
Diyorum ya senle aynı kaderi paylaşıyoruz. Aynı oğlum da öyle. Neler çekiyorum 60 cc yi içime için. Çok yoruluyorum:26:yoksa almak yerine kilo verecek böyle yapmazsam. Iyi etmişsiniz ver kiscem.dene sevdiği şeyleri Keşfet. Biz sütle istediğimiz kiloyu aldiramiycazinş ek gıda da böyle sorun yasamayiz. :26:bende emme filesi varmış dışarı çıkınca ondan alaçam. Şeftali çilek kayısı verecem. yoğurt yapamadım daha yapım ordanda verecem. Şeftali rendeleme bi denerim. Ins sever.ben doktoruna sormadım hiç ek gıdayi. Şimdi desem belki daha dur der, sanki annem beni hep doktora sorup mu büyüttü. biraz Relax.olalim besleyelim kuzularimizi Rabbimin izniyle bişey olmaz
Allah razi olsun canim.sabah gidicem erkenden.o kadar aci cekiyorum ki bir kere daha cekerim allah in izniyle biter....
hepimizin evi tertemiz tos tanesi bilem yok geçmiş olsun Semenderim demek mapistaydin aslında dün yokluğunu farkettim ama galiba kıscesi birakmadi dedim. biraz daha dur 5 aylikken başla bence hem banada destek olursun tarif verirsin ben o zaman geçecemde 1:ne güzel yoğurtta Yapmışsın kiscen yemeye başlar afiyetle benim sütümde ancak okadar çıkıyo. O yüzden daha.fasla beklemiycem. Tanıssin ek gıdayla. bugün temizlik yapmalıyım yarına misafir var
anneler dün aşı olduk dün akşam ve gece doğalıdan beri geçirdiğimiz en zor gecelerden biriydi Allahım beterinden korusunaşıdan geldik gayet iyiydi aradan 3saat geçti bir başladı ağlamaya ama anlatamam daha önce hiç böyle ağlamamıştı yani 40 dk aralıksız katıla katıla nasıl desem ağlamanın dibine vurdu yani kızardı morardı of kafayı yiyecektik eşimle en son apar topar hastaneye götürdük ama düşünün zıbınını dahi giydiremedim öyle tam hastaneye vardık uyuya kaldı artık yorgunluktan ve ayakta uyudu yatıramadık bacaklarına dokundurmuyor kucağımda yarım saat uyudu girmedik hastaneye ama uykusunda dahi ağlıyor iç çekiyor sonra etrafataki araba sesleirnden uyandı zorla emzirdim eve geldik ana kucağında uyudu sallıyoruz tabi sürekli salonda koltuklarda falan uyudukhareket ettirmedik hala bacaklarına dokundurmuyor başında bekliiyorum
bend e verilmez diye biliykorum arkadaşlar. reçel, şeker, inek sütü, çilek yumurtanın beyazı , portakal, domates belli bir süreden sonra verilir diye biliyorumÇilek vermeyin sakın çilek alerjen bir meyve allah korusun alerjisi çıkar bişey olur çilek 9-10 aydan sonra verilir diye biliyorum en azından çileği dr a sormadan vermeyin
Cnm geçmiş olsun umarım bidaha yükselmez bizde 23 haziranda olacağız aşımızı inşallah yükselmez geçen sefer yükselmemişti
Ahaha mapıs:))) kuzum baktım bu kız 2.5 saatte ortalama 50 cc içse 500 cc süt yapar günde.zaten gece doğru düzgün emmiyo,yorulup bırakıyor yani o kadar bile içmiyor belki.gece sağdığımı vereyim dedim.inanır mısın eliyle itip ağlıyor biberonu.sütü yutmayıp çıkarıyor.zorlaya zorlaya verdim sonunda çekti ama tabi ıyku da gitti.işim var benim,yeme sorunumuz olacak belli ki.o yüzden başlayayım dedim.dün kaşığın ucuyla verdim yoğurdu hiç sevmedi sıpa.meyveli yoğurt yapıp onu deneyeceğim artık.
Vakit geldi ben gidiyorum arkadaslar. Kuzu kuzu gidip kestireyim bir kendimi:) aklim evde kuzularimdaallah ima emanet olsunlar..
Hakkinizi helal edin.semender cokkk tesekkur ederim canim.
maşallah kuzucuma hep böyle gider bidaha hiç kusmaz inşallah ben dün bütün çamaşırlarını yıkamıştım şimdi kirli sepeti yarısına kadar doldu konyadada çocuk gastrolojisi bitek topta varmış ordanda randevu aldın gittin diyene kadar benim kız yaşına girer heralde zaten eşim götürmez büyük ihtimal sorun çocukta değil bendeymiş gibi davranıyor gıcık ayyy cnm ya inşallah görelim o günleri şimdi bile o kadar tatlıki dün dışarı çıktık baya bi gezdik babasıyla bi konuşuyo bi konuşuyo gördüklerini anlatıyo sanki ısırıveresim geliyo pamuğumu
canım 50 cc süt tek göğüstenmi çıkıyo? tekse iyi bence.bol su iç su çok farkettiriyo suyu çok içtiğim zaman çok olur benim sütüm az içersem az oluyo
Nasilsiniz kizlar? Ben evimdeyim. Cok cok agrim varbayiltmadim kendimi biktim artik lokal olsun dedim. Uyusturup daha onceki kesiden devam ettiler.2 tane apse varmis.herbiri 3 cm buyuklugunde. Doktor onlari cikardi.ay bide gosterdi:) heryerini temizledi.en son igne ile bakti gelecekmi iltihap diye.sukurki bitmisti.meme cok hassas uyusuklugu gecince agrin articak dedi.bilmem mii insanin parmagi kesiliyor aciyor yaniyor bu bide meme suan sanki meme me hortum tutsalar acisi gecicek cok cok agriyor. İnsallah bu son olucak.bugunde aci cekicem sabah a hicc biseyim kalmicak.
Hastanede kizlarimin doktoru ile karsilastik.mina nin dislerini soyledim. Gayet normal disli dogan cocuklar bile var dedi.ek gidaya basladik dimi defi evet dedim.su icip icmedigini sordu iciyor dedim.iyi icsin ek gida ya basladik su icmeli zaten havada sicak dedi.haftaya nasip olursa onuda goturucem genel bir muayene olsun. Bizden haberler boyle..
Çok geçmiş olsunağrı kesiciler işe yaramıyor mu
Keske ise yarasa canim. Yaniyor cayir cayir yaniyorgecicek buda gecicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?