2014 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun arkadaşımm...

Heee uyarı aldın dimeek :)
Olsun, arada böyle heyecanlar iyidir renk katar
Yaparsın yaparsın.. Biz anneler istesek; el ele verip dünyayı bile feth ederiz, ev mi temizleyemeyeceğiz? :) ahahh onlar ne akıllı biliyor musuuun? :)) zeka fışkırıyor gözlerden, daha el kadarlar dediğin gibi. Yedir canım bakalım az az, senin akıllı bebiş beğenecek mi? Eminim beğenir ama :) yoook annesi değişmeyelim :) herkesin bebişi kendine :) ehehheh :)

Rabbim şifa versin canım benim. Çok çok geçmiş olsun

Uyarı mıymış,ban man diyorlardı dedim ondan yedim herhalde:) öyle ağzına sürüyorum hafif şeyleri,kiraz sürdüm dudişlere,yalandı durdu.az kaldı ben de onu yiyordum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok gecmis olsun canim. Ins bi an once agrilarin diner. Maş. Çok güçlüsun. Inancin da kuvvetli ne guzel

kizlar herkese slm. Hasta bebeklerimize saglik diliyorum Allah tan.ins tez zamanda iyileşirler.
Eltangel bebegin nasil oldu. Bizim kiz mahvoldu. Abimler gelmisti 5 gun onlari gezdirdik.bide onlarla 12 saat yolculukla memlekete gekdim. Duzen zaten alt ust oldu. Kakamiz cok fena yeşil mukuslu. Sanki yapragi rondodan gecirmis gibi((

4. Ay kontrolumuzde de 500 gr almis. 14 subat kilo 3900 gr boy 53 idi. Simdi kilo 7100 boy 65 olmus. Su kaka tabi bizi mahvediyo. Allahtan kilo kaybetmiyo. Bide ole olsa kafayi yicem galiba. Cok uzuluyorum. Sebebini bilememek insanin canini fena sıkıyor

Ah canım, inşallah geçer bir an önce

can dostlar herkeze merhaba..
bebeğimi bu sabah acile götürdüm, 5 gündür kakasını yapmıyordu. günlerdir öyle bi ağlıyor ki görseniz içiniz parçalanır krize girdi yavrum acilde röntgen çektiler ve lavman yaptılar off çok moralim bozuldu el kadar çocuğa lavman yapıldı. son 3 defadır 4-5 güne bir yapıyor neden böyle oluyor anlamadım ya moralim çok bozuk bi daha olmaz inşallah ya yine götürmek istemiyorum yavrumu hastaneye eve döndüğümde apartmandan bi teyzeyle karşılaştım. neden götürdün hastaneye bana getirseydin poposundan sabun verirdim yapardı dedi bidahakine o teyzeye götürecem en azından lavmandan iyidir. eskiden annelerimiz öyle yaparlarmış.. işin kötü yanı yavrum rahatlamadı ağladı yine gün boyu hiç susmadı. emmiyor artık bas bas bağırıyor da off uyudu az önce aç karnına uyudu, ağlamaktan yoruldu yavrum

Gecmis olsun canım. Hergun bir çay kaşığı organik zeytinyağı versen rahatlar gibi

www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42146&title=kakada-mukus-ve-kan

Burayı okurmusun

Hepinizin gecmis olsun dileklerini aldim.cok tesekkur ederim.gecicek ben inaniyorum..
Bugun kizim cok huysuzdu bir turlu durmadi agladi tepindi.uyumadi. En sonunda seslice kaka yapti.altini actim kaka si yesildi.usutmus olabilecegini tahmin ediyorum.yarin da devam ederse doktora goturucem.kakasini yapar yapmaz rahatladi sustu.altini degistirdim kucagimda uyuya kaldi. Bakakim yarin ne olucak.bugun 3 kere kaka yapti sadece bir keresi yesildi. İnsallah sadece usutmustur..

Yeşil kaka için bizim doktor çok beslendiği zaman yapar demişti.hakikaten ilk zamanlar yapıyordu şimdi yapmıyor.

Hanımlar ben hala bir gram uyumadım.kızım gece 10 gibi emdi ve uyudu.ben de 1-1.5 saat sonra sağdım ve 40 cc süt çıktı.1'de kalktı biberonla verdim aldı,üstüne de tek göğsümü emdi. Süt vardı bitince yatırdım.saat 3'te tekrar sağdım yine 40 cc çıktı iki göğsümden de.kızım da o sırada uyandı verdim yine aynı şekilde.üstüne tek göğsü çekti yine süt geldi.onu bitirince diğerine koydum onu da Eh işte biraz aldı.sonra uyumadı,kendi kendine agucuk bıgıcık bir şeyler yapıyo.bu arada ben artık kendi yatağına koyuyorum.gece 3-4 gibi bizim odadaki beşiğine alıyorum.içerde salonda proje çalışıyorum ama kulağım bunda.oynuyo sanki gündüz gibi.yanına gittim gülmeler bi heyecan falan.getirdim bizim odadaki beşiğine koycam ama önce bi altını değiştireyim madem uyandı dedim.temizledim pijamayı çektim ki foşşşş kaka yaptı.tam kakalı bezi komidine uzatırken yere düşürdüm.eyvah halı battı diye hemen uzandım yere o arada kızım meğer dönmeye başlamış bi baktım kopmuş geliyo.ani bir manevra ile tuttum.eskiden biz küçükken bir kamu spotu vardı.adam telefon kulübesinde önce jetonu düşürüyor sonra eğilip alayım derken kafasını çarpıyordu.nedense o geldi aklıma:) neyse benim kız bana çekmiş.ben de yemekten 1 saat sonra tuvalete:) kime ne diyim kilo almıyor diye:)

Cnm geçmiş olsun senin bu memeden çektiğin ne böyle yaaaa mina da üşütmemiştir bence arada bizimkininde yeşil oluyor ve farkettimde gazı çok olduğu günler yeşil kaka yapıyor

Kızlaaaaar benim minnoş ayaklarını havaya kaldırıp kendine doğru çekip duruyor biraz zorlasa ağzına alacak çok komik yaaaa

Cektim ya canim.cok sukur bu sabah oyle agrim yok.az sz sizliyor.oda gecicek insallah.mina nin soyle usuttugunu dusunuyorum dun oyun halisins koymuslar.evim suan menepozlular kampi gibi masallah:) heryer acik.bende diyorum cocuk bu kadar cam kapi acik yel aldi.kotu bisey olasinda bununla gecsin insallahh

Tekrar çok geçmiş olsun canım İnşallah ağrıların da bir an önce diner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…