Nasilsiniz kizlar? Ben evimdeyim. Cok cok agrim varbayiltmadim kendimi biktim artik lokal olsun dedim. Uyusturup daha onceki kesiden devam ettiler.2 tane apse varmis.herbiri 3 cm buyuklugunde. Doktor onlari cikardi.ay bide gosterdi:) heryerini temizledi.en son igne ile bakti gelecekmi iltihap diye.sukurki bitmisti.meme cok hassas uyusuklugu gecince agrin articak dedi.bilmem mii insanin parmagi kesiliyor aciyor yaniyor bu bide meme suan sanki meme me hortum tutsalar acisi gecicek cok cok agriyor. İnsallah bu son olucak.bugunde aci cekicem sabah a hicc biseyim kalmicak.
Hastanede kizlarimin doktoru ile karsilastik.mina nin dislerini soyledim. Gayet normal disli dogan cocuklar bile var dedi.ek gidaya basladik dimi defi evet dedim.su icip icmedigini sordu iciyor dedim.iyi icsin ek gida ya basladik su icmeli zaten havada sicak dedi.haftaya nasip olursa onuda goturucem genel bir muayene olsun. Bizden haberler boyle..
Aynen canım geçecek.sabırKeske ise yarasa canim. Yaniyor cayir cayir yaniyorgecicek buda gecicek..
Konu dışı yorum yapmışsın didiler akıllı ol konudan sapma didiler:))) benim evin özeti de tam buydu canım yani dün gece kapı cam silmesem poh götürecekti:) yarın yurt dışındaki kardeşim geliyo.gözündeki muhteşem abla imajımı bozmayayım şu eve bir el atayım dedim de öyle kurtardık:)) gece o 40 cc yi kavga döğüş verdim canım.bacak kadar boyu bile yok,elime vurup biberonu itiyo,ağzını kilitleyip ağlıyor verme diye.böyle bi edepsiz:) belki dedim sevdiği şeyleri yer de midesi açılır biraz ama kararsız kaldım.demekki senin kuzu sevdi değişik tatları aferin ona.bebişleri değişek mi ne dersin:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasilsiniz kizlar? Ben evimdeyim. Cok cok agrim varbayiltmadim kendimi biktim artik lokal olsun dedim. Uyusturup daha onceki kesiden devam ettiler.2 tane apse varmis.herbiri 3 cm buyuklugunde. Doktor onlari cikardi.ay bide gosterdi:) heryerini temizledi.en son igne ile bakti gelecekmi iltihap diye.sukurki bitmisti.meme cok hassas uyusuklugu gecince agrin articak dedi.bilmem mii insanin parmagi kesiliyor aciyor yaniyor bu bide meme suan sanki meme me hortum tutsalar acisi gecicek cok cok agriyor. İnsallah bu son olucak.bugunde aci cekicem sabah a hicc biseyim kalmicak.
Hastanede kizlarimin doktoru ile karsilastik.mina nin dislerini soyledim. Gayet normal disli dogan cocuklar bile var dedi.ek gidaya basladik dimi defi evet dedim.su icip icmedigini sordu iciyor dedim.iyi icsin ek gida ya basladik su icmeli zaten havada sicak dedi.haftaya nasip olursa onuda goturucem genel bir muayene olsun. Bizden haberler boyle..
kizlar herkese slm. Hasta bebeklerimize saglik diliyorum Allah tan.ins tez zamanda iyileşirler.
Eltangel bebegin nasil oldu. Bizim kiz mahvoldu. Abimler gelmisti 5 gun onlari gezdirdik.bide onlarla 12 saat yolculukla memlekete gekdim. Duzen zaten alt ust oldu. Kakamiz cok fena yeşil mukuslu. Sanki yapragi rondodan gecirmis gibi((
4. Ay kontrolumuzde de 500 gr almis. 14 subat kilo 3900 gr boy 53 idi. Simdi kilo 7100 boy 65 olmus. Su kaka tabi bizi mahvediyo. Allahtan kilo kaybetmiyo. Bide ole olsa kafayi yicem galiba. Cok uzuluyorum. Sebebini bilememek insanin canini fena sıkıyor
Ah canım, inşallah geçer bir an önce
can dostlar herkeze merhaba..
bebeğimi bu sabah acile götürdüm, 5 gündür kakasını yapmıyordu. günlerdir öyle bi ağlıyor ki görseniz içiniz parçalanır krize girdi yavrumacilde röntgen çektiler ve lavman yaptılar off çok moralim bozuldu el kadar çocuğa lavman yapıldı. son 3 defadır 4-5 güne bir yapıyor neden böyle oluyor anlamadım ya moralim çok bozuk bi daha olmaz inşallah ya yine götürmek istemiyorum yavrumu hastaneye eve döndüğümde apartmandan bi teyzeyle karşılaştım. neden götürdün hastaneye bana getirseydin poposundan sabun verirdim yapardı dedi bidahakine o teyzeye götürecem en azından lavmandan iyidir. eskiden annelerimiz öyle yaparlarmış.. işin kötü yanı yavrum rahatlamadı ağladı yine gün boyu hiç susmadı. emmiyor artık bas bas bağırıyor da off uyudu az önce aç karnına uyudu, ağlamaktan yoruldu yavrum
www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42146&title=kakada-mukus-ve-kankizlar herkese slm. Hasta bebeklerimize saglik diliyorum Allah tan.ins tez zamanda iyileşirler.
Eltangel bebegin nasil oldu. Bizim kiz mahvoldu. Abimler gelmisti 5 gun onlari gezdirdik.bide onlarla 12 saat yolculukla memlekete gekdim. Duzen zaten alt ust oldu. Kakamiz cok fena yeşil mukuslu. Sanki yapragi rondodan gecirmis gibi((
4. Ay kontrolumuzde de 500 gr almis. 14 subat kilo 3900 gr boy 53 idi. Simdi kilo 7100 boy 65 olmus. Su kaka tabi bizi mahvediyo. Allahtan kilo kaybetmiyo. Bide ole olsa kafayi yicem galiba. Cok uzuluyorum. Sebebini bilememek insanin canini fena sıkıyor
Hepinizin gecmis olsun dileklerini aldim.cok tesekkur ederim.gecicek ben inaniyorum..
Bugun kizim cok huysuzdu bir turlu durmadi agladi tepindi.uyumadi. En sonunda seslice kaka yapti.altini actim kaka si yesildi.usutmus olabilecegini tahmin ediyorum.yarin da devam ederse doktora goturucem.kakasini yapar yapmaz rahatladi sustu.altini degistirdim kucagimda uyuya kaldi. Bakakim yarin ne olucak.bugun 3 kere kaka yapti sadece bir keresi yesildi. İnsallah sadece usutmustur..
Hepinizin gecmis olsun dileklerini aldim.cok tesekkur ederim.gecicek ben inaniyorum..
Bugun kizim cok huysuzdu bir turlu durmadi agladi tepindi.uyumadi. En sonunda seslice kaka yapti.altini actim kaka si yesildi.usutmus olabilecegini tahmin ediyorum.yarin da devam ederse doktora goturucem.kakasini yapar yapmaz rahatladi sustu.altini degistirdim kucagimda uyuya kaldi. Bakakim yarin ne olucak.bugun 3 kere kaka yapti sadece bir keresi yesildi. İnsallah sadece usutmustur..
Cnm geçmiş olsun senin bu memeden çektiğin ne böyle yaaaa mina da üşütmemiştir bence arada bizimkininde yeşil oluyor ve farkettimde gazı çok olduğu günler yeşil kaka yapıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?