Hanımlar ben hala bir gram uyumadım.kızım gece 10 gibi emdi ve uyudu.ben de 1-1.5 saat sonra sağdım ve 40 cc süt çıktı.1'de kalktı biberonla verdim aldı,üstüne de tek göğsümü emdi. Süt vardı bitince yatırdım.saat 3'te tekrar sağdım yine 40 cc çıktı iki göğsümden de.kızım da o sırada uyandı verdim yine aynı şekilde.üstüne tek göğsü çekti yine süt geldi.onu bitirince diğerine koydum onu da Eh işte biraz aldı.sonra uyumadı,kendi kendine agucuk bıgıcık bir şeyler yapıyo.bu arada ben artık kendi yatağına koyuyorum.gece 3-4 gibi bizim odadaki beşiğine alıyorum.içerde salonda proje çalışıyorum ama kulağım bunda.oynuyo sanki gündüz gibi.yanına gittim gülmeler bi heyecan falan.getirdim bizim odadaki beşiğine koycam ama önce bi altını değiştireyim madem uyandı dedim.temizledim pijamayı çektim ki foşşşş kaka yaptı.tam kakalı bezi komidine uzatırken yere düşürdüm.eyvah halı battı diye hemen uzandım yere o arada kızım meğer dönmeye başlamış bi baktım kopmuş geliyo.ani bir manevra ile tuttum.eskiden biz küçükken bir kamu spotu vardı.adam telefon kulübesinde önce jetonu düşürüyor sonra eğilip alayım derken kafasını çarpıyordu.nedense o geldi aklıma:) neyse benim kız bana çekmiş.ben de yemekten 1 saat sonra tuvalete:) kime ne diyim kilo almıyor diye:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende uyumamistim o saatte sonra azicik kestireyim dedim.8 dede kizim aguu yapiyordu mecbur kalktim. Sen yemekten 1 saat sonra diyorsun tuvalete yemekten kalkiyorumen son doktor a soyledim o kadar cok gidiyorum ki napicam dedi.kadin epey guldu millet gitsin diye ilac iciyor sen dertleniyorsun daha iyi bosver dedi:) yoksam fil gibi olurmusummm:)
Kızlar bebişler artık yeni doğmuş değiller moralim bozuk benim de iki memeden 50 60cc çıkıyor zorla... Süt de hemen dolmuyor bu bebekler aç ya kaka yapmayanlarda dahil bence buna
Kızlar bebişler artık yeni doğmuş değiller moralim bozuk benim de iki memeden 50 60cc çıkıyor zorla... Süt de hemen dolmuyor bu bebekler aç ya kaka yapmayanlarda dahil bence buna
Cnm aç olsa durmaz ağlarlar ya benim tek memeden 100 ml çıkıyor günde 3 kere kaka yapardı ama dün 1 kere ondan önceki günde hiç yapmadı bence doymamalarıyla alakalı değil kaka yapmamaları
Hepinizin gecmis olsun dileklerini aldim.cok tesekkur ederim.gecicek ben inaniyorum..
Bugun kizim cok huysuzdu bir turlu durmadi agladi tepindi.uyumadi. En sonunda seslice kaka yapti.altini actim kaka si yesildi.usutmus olabilecegini tahmin ediyorum.yarin da devam ederse doktora goturucem.kakasini yapar yapmaz rahatladi sustu.altini degistirdim kucagimda uyuya kaldi. Bakakim yarin ne olucak.bugun 3 kere kaka yapti sadece bir keresi yesildi. İnsallah sadece usutmustur..
Neyle alakalı peki?
Gecmis olsun canım. Hergun bir çay kaşığı organik zeytinyağı versen rahatlar gibi
benim oglanda ayni huzunbaz kisce
bi aydir napim uykudayken daha cok besliyorum yoksa kilo kaybederdi..sükür bu sekil yaptigim icin kilo kaybetmedi aldi...
senin oglan bence ek gidaya gecebilir artik.degisik tatlar dene...5 aylik demi artik..bende 5 aylikken gecece,..onlarda bikti bence sadece sütten..mesala seftali emdirdim cok sevdi oglum..zor cektim agzindan...
bide sünnet oldumu oglun olmadiysa ne zaman düsünüyosunn
canım benimkide aynen öyle ben zorlamasam hiç beslenmek istemiyo üstelik halindende çok memnun açlıktan ağladığı olmuyor hiç.doktor bugün iştahsızlığı için iştahsız bebekler talep etmez sen vereceksin uğraşacaksın dedi.ek gıdalara başlamamı söyledi alerjik bi bünyeye sahipmiş meyveden çok sebze pürelerine başlayın yavaş yavaş dedi.ben şimdilik kendi sütüme pirinçli kaşık mamalarından karıştırıp veriyorum biraz sevdi gibi bakalım kilo alımıda yavaş olduğu için kaşıkla zorlada olsa yediryorum artık keyfine bırakmıyorum.seninkinin kilosu iyiyse problem etme bence önemli olan boy kilo gelişimi
Canım bemim oğlum da iştahsız... Onları kendi haline bırakamayız iki yudum anne sütüyle idare eder iştahsız çocuk...Kayısı veya şeftali içerisine üç dört kiraz rendeleyip veriyorum ince rendeyle onu iyi yiyor günde bir kez pütürlü pütürlü alışsın sende dene... Karpuz suyu da verebilirsin...Şaşırdım bende bu oğlumda ne yapacağımı emmek istemiyor gece emiyor o kadar... Çekiyorum sütü veriyorum çok yoruldum ama... zaten kilosu yok durmadan hareket ediyor daha da edecek...
4.ay 6200 63 cm hatırlatmak için yazıyorum
Canım benim; meme mi emmek istemiyor? Yoksa ek gıdayı mı? Ek gıdayı ise, takma kafana. Daha erken. Alışacak kuzular.
10 gün kaka yapmayan bebekler var forumda aç olduklarından mı yapmıyorlar sence? 10 gün bir bebek aç kalırmı allah aşkına bağırsak sistemiyle alakalı eğer aç olduğunu düşünüyorsan mama ver madem kafan rahat olur
sağol canım cevabın için.. düzenli vermedim zeytinyağını 4. günde verdim yarım çay kaşığı kadar ama yapmadı. bide her gün düzenli vermeyi deneyeyim bakayım. marketlerde satılan zeytinyağları olur mu ki?
10 gün kaka yapmayan bebekler var forumda aç olduklarından mı yapmıyorlar sence? 10 gün bir bebek aç kalırmı allah aşkına bağırsak sistemiyle alakalı eğer aç olduğunu düşünüyorsan mama ver madem kafan rahat olur
kızlar 4 aylık kontrollerinizde bebeğinizin baş çevresi kaç cm çıktı yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?