2014 Şubat Anneleri

Bende uyumamistim o saatte sonra azicik kestireyim dedim.8 dede kizim aguu yapiyordu mecbur kalktim. Sen yemekten 1 saat sonra diyorsun tuvalete yemekten kalkiyorum en son doktor a soyledim o kadar cok gidiyorum ki napicam dedi.kadin epey guldu millet gitsin diye ilac iciyor sen dertleniyorsun daha iyi bosver dedi:) yoksam fil gibi olurmusummm:)

Hızlı metabolizma:) şanslıyız :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bebişler artık yeni doğmuş değiller moralim bozuk benim de iki memeden 50 60cc çıkıyor zorla... Süt de hemen dolmuyor bu bebekler aç ya kaka yapmayanlarda dahil bence buna

Kızlar bebişler artık yeni doğmuş değiller moralim bozuk benim de iki memeden 50 60cc çıkıyor zorla... Süt de hemen dolmuyor bu bebekler aç ya kaka yapmayanlarda dahil bence buna

Cnm aç olsa durmaz ağlarlar ya benim tek memeden 100 ml çıkıyor günde 3 kere kaka yapardı ama dün 1 kere ondan önceki günde hiç yapmadı bence doymamalarıyla alakalı değil kaka yapmamaları

Bu arada pompa 60 cc çıkarır ama bebek çok daha fazlasını çıkarır en iyi pompa bebeklerimiz sık sık emzir bence sütün artsın ben ağladıkça veriyorum şahsen

Neyle alakalı peki?

Offf
Bu sabah hiç alışık olmadığı şekilde erkenden uyandı oğlum. Ve ağlayarak. Gözleri, kirpikleri yaşlardan ıslanarak.. Gazı yok, altı temiz ve karnı toktu üstelik.. Ay atağıdır heralde diyorum çünkü daha sonra kesintisiz iki saat uyudu ve şimdi hiçbir şey olmamış gibi gayet keyifli. Tam zamanlı anneliğe hoş geldik, sefalar getirdik

Geçmis olsun. Bana da üşütmüş gibi geliyor. İnşallah bir daha olmaz.

Neyle alakalı peki?

10 gün kaka yapmayan bebekler var forumda aç olduklarından mı yapmıyorlar sence? 10 gün bir bebek aç kalırmı allah aşkına bağırsak sistemiyle alakalı eğer aç olduğunu düşünüyorsan mama ver madem kafan rahat olur

Gecmis olsun canım. Hergun bir çay kaşığı organik zeytinyağı versen rahatlar gibi

sağol canım cevabın için.. düzenli vermedim zeytinyağını 4. günde verdim yarım çay kaşığı kadar ama yapmadı. bide her gün düzenli vermeyi deneyeyim bakayım. marketlerde satılan zeytinyağları olur mu ki?

kuzum uykudada emmiyor.yarın diğer çocuk doktorumuza götüreceğim
sünnet olmadık teyzesi.çocuk cerrahi bezden çıksın öyle yapalım dedi.kıyamadım bende

yarın aylık kontrolümüz var.normal di gelişimi ama böyle giderse zayıflar kesin

biz eek gıdaya başlamadık daha ama ben bugün elma suyuna başlayayım

haklısın kakayla açlığın çok alakası yok bencede benim oğlumda bi ara 6 gün yapamadı son 3 günü sürekli ağlayarak geçirdi çarşaflarda salladık kucakta bile susmadı kakasını yaptığı gün rahatladı yavrum.ama bizim doktora sorsan 2 hafta yapmamasını normal kabul eden arkadaşlarım bile var diyor.bebekte bi sıkıntı yoksa keyfi yerindeyse normal olabilir tabide sıkıntısı varsa müdahale etmeli ki 3 günden sonrası sıkıntı oluyo bizim için.benim oğlumda hergün yapmaz 2-3 günde bir yapıyor şimdi.keyfide yerinde olduğu için takmıyorum.doktorumuz mamasına bir damla zeytin yağı damlatmamızı söylemişti ama gerek kalmadı düzeldi çok şükür

Son düzenleme:

canım bence fazlasıda zararlı olabilir dikkatli ol bizim doktorumuz 1 damla demişti

Bizim evde atesli cingene var.kuzum uykusundan uyandi bir baktim yaniyor. 38,5 tu hemen soyup surup verdim. 38,7 oldu bir anda.hemen balkona cikardim. Simdilik 38.1 olmadi suya sokucam.niye boyle olduki simdi

Güzelim 10 gün değil 3 günden bahsetmiştim özel bir durum ya da sağlık sorunu yoksa tabi...

kızlar 4 aylık kontrollerinizde bebeğinizin baş çevresi kaç cm çıktı yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…