ebede bana yesillik cok yiyosan ondan olur demistianneme söyledim oda aynisini dedi..yesilligi cok yiyosan ondandir diyee dedikleri gibide yesilligi az yemeye basladim artik kakasi hic yesil degil
Güzel kalpli arkadaşım benim çok sağol.ben de sırf süt olsun diye dinleneyim dedim.bundan sonra kimseye bırakmam zaten.onlar da bana kıyamıyor,e ben de kızıma kıyamıyorum.annem sen kızını dşünüyorsan ben de kızımı düşünüyorum diyor ama benim kızım el kadar daha.biberona alıştı canım şu iki günde vere vere.çok şükür emmesi de düzeldi.solmuş bir bitki bile ilgiyle yeşeriyor.kızım da sürekli yedirmeye çalışarak yavaş yavaş normale dönüyor gibi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar selam herkeze, bebeğinize uyurken ince battaniye mi örtüyorsunuz kalın mı? ben bir tane ince örtüyorum alışsın istiyorum ama üşür mü ki :18:
Hanımlar ablam 20 senelik hemşire.yıllarca Üniversite hastanesi de yenidoğan bölümünde çalıştı,kendisi de kolej hemşiresi değil üniversite mezunu.onun dediğine göre son çalışmalar bağırsak gelişimi açısından ek gıdanın öne alınması yönündeymiş.ama hiçbir doktor bunu söylemez diyo.kimisi kaldırır kimisi kaldıramaz bu yüzden riske atmazlar diyor.zaten o deyince tadına baktırıyordum.iki gündür de azar azar yoğurt veriyorum iştahsızdı ya belki sever diye.ama bunu devam ettircem onun söylediği şekilde.yoğurdun içinde prebiyotikler olduğu için ilk önce onunla başlanır birkaç gün artırılarak verilir sonrasında elma suyu çünkü hazmı en kolay meyvedir diyo.ben niyeti bozdum böyle gitcem.paylaşayım sizinle dedim.gerçi zaten aramızda ek gıdaya geçenler var.iyi yapmışlar ben de inat etmeseydim belki kızım biraz daha gelişmiş olurdu
Kizlarrr nasilsiniz bisey sorucam size. Regl olan arkadaslar direk regl imi oluyorsunuz? Once kanli akintiniz oluyormu? Ayin 20 de olmam gerekiyordu kahverengi leke geldi bitti dahada olmadimbenim cok duzenlidir 40 im cikti hemen oldum. Bu ay boyle oldu sizin nasil?
Kizlarrr nasilsiniz bisey sorucam size. Regl olan arkadaslar direk regl imi oluyorsunuz? Once kanli akintiniz oluyormu? Ayin 20 de olmam gerekiyordu kahverengi leke geldi bitti dahada olmadimbenim cok duzenlidir 40 im cikti hemen oldum. Bu ay boyle oldu sizin nasil?
hadi gözünaydin aydin canimm
semender cnmkzm a katiliyorum kiscem..sadece memene güvenme midesi kücüldüyse azcik sütlede doyabilirr..sütüm azdi diyosun birden 70 veya 80 cc cogalip icmismidir bilemiyorum..bizim bebekelr 4 ayi gecti en az iki saate bir ne normalde 100 cc icmeli büyümeleri icin..kendin püre yap ondanda ver..ben artik öle yapiyorum..önce bi tatli kasigi püre veriyorumm 20 dk sonra nede sütünü icirioyrum..bazen 70 cc iciyo bazen 50 ..iki saat sonra tekara bi 70 cc ne iciriyorum....ek gidalari dene lütfen...emme fileside al ver taze mevsimlik meyveelrden istahi acilsin...midesi kücülürse sonra telafisi zor olur...
Cnm ben henüz adet olmadım ama sen dikkat et kendine kaza kurşununa gelme sakın
Direkt oluyorum ben.hatta ağrı da yok ya artık pat diye geliyor hiç alarm vermeden:)
kızlar bazı anneler bebeklerinin kakasında kan olduğunu söylüyor..demir ilacı kullanan bütün bebeklerde genelde olur.bizimkindede var demir ilacından dolayı küçük küçük kan parçalarına benzer lekelenmeler var...acaba diyorum sizde bu lekeleri kanmı sanıyorsunuz..eğer öyleyse korkmayın çünkü o demir ilacı..
Hanımlar ablam 20 senelik hemşire.yıllarca Üniversite hastanesi de yenidoğan bölümünde çalıştı,kendisi de kolej hemşiresi değil üniversite mezunu.onun dediğine göre son çalışmalar bağırsak gelişimi açısından ek gıdanın öne alınması yönündeymiş.ama hiçbir doktor bunu söylemez diyo.kimisi kaldırır kimisi kaldıramaz bu yüzden riske atmazlar diyor.zaten o deyince tadına baktırıyordum.iki gündür de azar azar yoğurt veriyorum iştahsızdı ya belki sever diye.ama bunu devam ettircem onun söylediği şekilde.yoğurdun içinde prebiyotikler olduğu için ilk önce onunla başlanır birkaç gün artırılarak verilir sonrasında elma suyu çünkü hazmı en kolay meyvedir diyo.ben niyeti bozdum böyle gitcem.paylaşayım sizinle dedim.gerçi zaten aramızda ek gıdaya geçenler var.iyi yapmışlar ben de inat etmeseydim belki kızım biraz daha gelişmiş olurdu
Bugün kızımın kakası da aynen anlattığın gibiydi,ben kan ilacı hiç vermiyorum ondan değil bence,üşüttü diye düşünüyorum büyükler öyle derler
Demir ilaci derken devit uc mu canim yoksa dorduncu ayda kan ilacina mi ne baslaniyormus o mu
Cnm ben henüz adet olmadım ama sen dikkat et kendine kaza kurşununa gelme sakın
Senin yavruyu merak ettim hep O huzurlu ya ben de huzurluyum maşallah annesi...
Canım neden vermiyorsun kan ilacını?
Senin yavruyu merak ettim hep O huzurlu ya ben de huzurluyum maşallah annesi...
Canım neden vermiyorsun kan ilacını?
Yok canım hiç güvenemiyorum zaten.ben daha önce ek gıda vermediğim için yavaş yavaş geçcem.ablam yönlendiriyor.işte önce yoğurt birkaç gün miktar artırarak gitcez.sonra elma suyu,belki püresi.sonra diğer şeyler.yasakhayal'im sen nasıl bir sıra izledin ve kaç gün? Hiç rahatsız olmadı di mi? Bu arada kuzenimin de 3 aylık bebeği var,o hiç emmedi tutamadı memeyi bir türlü.her şey veriyormuş ya ne zamandan başlamış.allahtan bizim kuzular aldı anne sütü
iyi geceler herkese
Allahın izniyle bende 2015 şubat annesi olacağım.
Sizler bu yollardan gelip geçtiniz tecrübelisiniz sormak istediğim şubat aynıda doğum yapmanın anne ve bebek için avantajları ve dezavantajları nelerdir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?