Maşallah kızına ins dahada iştahlı olacak..kiscem valla ben bi sıra ne izlemedim. 3 gündür havuç püresi verdim.kendi yedikce
verdim bi kısıtlama yapmadım. Daha yoğurt vermedim misafirlerim oluyo yapmaya fırsat bulamadım. Karpuz suyu veriyorum.seftaili ne emiyor. Onların püresi ni yapacam daha.cileki emdiren bendim.sizler uyardiniz verme diye alerji yapar diye.ama şükür rahatsız etmedi oğlumu hiç biri.coguda cilek te denenmeli alerjisi yoksa verilebilir dedi.corbada yapacam. Yani bi sıra yok.kasik sayımida yok.isteyene kadar veriyorum.doymadiysa sütte veriyorum.biliyorum millet neler veriyo.en iyi örnek gelinimiz mesela. Iki yeğenimede 4.ayda herseyi verirdi.cocuklar 1 yaşındayken bildiğin ekmeği yerdi içinde bişey yokken.dediğin gibi bende yeminimi bozdum hem bunun faydasını görecegiz ilerde zorluk çekmiycez ek gıda verirken ins
Ben de ilk defa geçen ay adet oldum canım. Normalde hep çok ağrılı olurdu. Bu sefer birden geldi,ağrı sonradan başladı. Sen kendine dikkat et aman ha
Canım kızın nasıl oldu, iyileşti mi? Bu sıcakta da grip hiç çekilmez yav..
Ne yapayım kuzum ya artık mecbur kaldım bebeğim baygın yatıyordu.bugün ablam geldi sağolsun çok yardımcı oldu resmen gözümü açtı benim.kızım sürekli uyuyor demiştim ya yine sallıyorum dizimde.teyzesi dayanamadı sevdi oynadı.bizimkinde hiç tepki yok zorla gülüyor.sonra uykusu kaçtı uyumadı ama tepkisiz duruyor.normalde kahkahalar atar döner falan.bu çocuk aç dedi.ben de zaten azar azar vermeye çalışıyorum yedikçe.küçük bir kase yoğurt hazırladım mayaladığımdan.ablam yedirdi nasıl atlıyor kaşığı tutuyor, nasıl canlandı anlatamam.başladı gülücükler saçmaya,oynamaya.üstüne memeyi de emdi.acaba çok aç olunca memeyi emmeye güç bulamadı mı bu birkaç günde bilmiyorum.dün gece de biraz verdikten sonra emiyordu çünkü.yani sözün özü bu çocuk aç dedik.ablam şekeri düşmüş o yüzden halsiz kalıp uyuyor doktora götürmene gerek yok.her gün düzenli yoğurdunu yedir emzir daha da hareketlenir dedi.bugün güzel başladı güzel devam etti.istanbula dönünce ilk işim yeni bir doktor aramak olacak:) bebeğimi önemseyin bir doktor tabi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi geceler herkese
Allahın izniyle bende 2015 şubat annesi olacağım.
Sizler bu yollardan gelip geçtiniz tecrübelisiniz sormak istediğim şubat aynıda doğum yapmanın anne ve bebek için avantajları ve dezavantajları nelerdir ?
Saolsun ablan.kuzucuk açmış demekti.nasi hali olsunki enerjisi kalmamış. Semenderim bi öğünde olsa devam sütü de ver bence.oda tok tutar doyurur. Bu kuzularinda toparliycaz inş. Bak sende diyosun nası tutuyor kaşığı diye. Istiyolar çünkü yemeyi.
Ben de ilk defa geçen ay adet oldum canım. Normalde hep çok ağrılı olurdu. Bu sefer birden geldi,ağrı sonradan başladı. Sen kendine dikkat et aman ha
Canım kızın nasıl oldu, iyileşti mi? Bu sıcakta da grip hiç çekilmez yav..
iyi geceler herkese
Sizler bu yollardan gelip geçtiniz tecrübelisiniz sormak istediğim şubat aynıda doğum yapmanın anne ve bebek için avantajları ve dezavantajları nelerdir ?
iyi geceler herkese
Sağol teyzesi.kızımı yoğurt kurtardı valla.teyzesi olaya el koydu güzelce yedirdi biraz daha.üstüne memeyi de emdi.şimdi mışıl mışıl uyuyor.kaşığı ağzına bi götürüşü var ki:))
semender takip ettim bebişinin durumunu cnm ama benzer durum yaşamadığım için yazamadım, inşallah iştahı açılır miniğinin, bizde sadece bir hafta emmedi oğlum o sıralar da eşimin ailesinin yanındaydık , bir hafta bi bebek emmezse o göğüs taş gibi olur neler çekmiştim çok pişman olmuştum süt sağmamı getirseydim diye, o zaman bana bebekler değişik ortama uzun süre girerlerse emmek istemiyorlar demişlerdi gerçekten doğruymuş eve geldik düzeldi miniğim yeniden emmeye başladı Allaha şükür.. ypğurt meyve süyü püre, ileride sebze çorbası derken iştahı açılır inşallah miniğinin, hem onları verdiğin zaman anne sütü verme süren uzayacağı için süt de birikir göğsünde
kızlar bugün bi 4-5 saatlik alışveriş maratonumuz olacak inşallah. kendime ve bebeğime kıyafet bakacağız babamız da bizimle gelecek. inşallah sorunsuz atlatır evimize döneriz. yalnız bu süreçte bebeğim acıkacak, acaba sütümü sağsam biberonla versem birşey olur mu, havalar da sıcak kötü olur mu bozulur mu sütüm acaba? aslında arabamızla gideceğiz ama kalabalık bi caddeye kenara park edeceğiz yani emziremem ne yapacam bilemedim
kızlar bugün bi 4-5 saatlik alışveriş maratonumuz olacak inşallah. kendime ve bebeğime kıyafet bakacağız babamız da bizimle gelecek. inşallah sorunsuz atlatır evimize döneriz. yalnız bu süreçte bebeğim acıkacak, acaba sütümü sağsam biberonla versem birşey olur mu, havalar da sıcak kötü olur mu bozulur mu sütüm acaba? aslında arabamızla gideceğiz ama kalabalık bi caddeye kenara park edeceğiz yani emziremem ne yapacam bilemedim
Canım ben emzirme önlüğü kullanıyorum çok rahat oluyor dilediğin yerde kullanırsın.hatta biz yemek yerken bile kızım kucağımda emiyor oluyor.ben de bugün çıkarıcam artık.kızım 4 gündür evde.bi temiz hava alsın:)
Ben doğduğundan beri dışarıda hiç emzirmedim,biberonla verdim hep.önce hazırlanıyoruz çıkmadan bebeğimi emziriyorum arkasından sütümü sağıp biberona koyuyorum.normal sıcaklarda 4saat bozulmadan durabilir ama ben 2saat sonra veriyorum
4.ayda kullanılan canım..bende çok korkmuştum ama meğerse kan ilacından oluyormuş o küçük kırmızı lekelenmeler..
kislar bebeginiz icin yogurdunuzu hangi sütle mayaladiniz
bi sitede aynen bu yazi yaziyoda..:44Bebeğe yapılacak yoğurdun anne sütü, devam sütü, ya da bebek sütü ile mayalanmasına özen gösterilmelidir.)
bide 5. aydan itibaren verilmeli yaziyo yogurt icin
kislar bebeginiz icin yogurdunuzu hangi sütle mayaladiniz
bi sitede aynen bu yazi yaziyoda..:44Bebeğe yapılacak yoğurdun anne sütü, devam sütü, ya da bebek sütü ile mayalanmasına özen gösterilmelidir.)
bide 5. aydan itibaren verilmeli yaziyo yogurt icin
Ya anne sütüyle nasıl olur acaba benim dolaptaki sütleri yoğurt yapıp eritsem iyi olacak bu arada ben mayaladığım yoğurttan ve kefirden arada 1 çay kaşığı veriyorum 4 ay 3 günlük bebeğim
Bugün 4. Ay aşılarımızı vurunduk inşallah ateş yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?