2014 Şubat Anneleri

Ver canım alışsın bişey olmaz.benimde dolapta birikmiş sütüm var ama yoğurt yapmayı düşünmüyorum tuhaf geliyor bana annesütünden yoğurt yapmak
Bebeğin kaç kg almış canım?

Geçen ay 5520 idi 4 gün önce hastanede 6.700 idi bugün sağlık ocağında 6.900 geldi boyuda 61 cm doğum kilosu 3.010 gr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçen ay 5520 idi 4 gün önce hastanede 6.700 idi bugün sağlık ocağında 6.900 geldi boyuda 61 cm doğum kilosu 3.010 gr

masallahh kuzucugunaaboy yerine kilosuna vermis aldigi tüm vitaminleri

bizimkide boya gitmis galiba bu aybenim oglumda 4 ay 4 günlük 6200 kilosu boyu 65 cm

inek sütü alerjisine karsi onlar önerilioy galiba..olursa ben önce bi devam sütüyle yapacam tutturamazsam inek sütüyle denerimyaw ben verirsem tadimlik degil artik doyumluk verecem cünkü anne sütüyle istedigim kiloyu aldiramiycam bari bunlarla biraz biseyler olsun

bi dene kiscem güzel tutarsa iide olur inek sütü yada devam sütü yerine

bide pirinc unundan güzel bi tarif buldum ondanda yapip verecem yarindan itibarennn..misir unuylada yapilioymus bi kac gün sonrada onlada dener verrim bakim hangisini sevecekkdurduramiyorum artikin ek gidada kendimi

İnş yapmaz canım.. Bizim yaptı 2 gündür uyuyamadım... Çok şükür ii şimdi sizinde hiç ateş olmadan geçer inşallaahh.. Kuzucukları hasta görmek çok kötü.. Kimsenin yavrusu hasta olmasınnn...

masallahh kuzucugunaaboy yerine kilosuna vermis aldigi tüm vitaminleri

bizimkide boya gitmis galiba bu aybenim oglumda 4 ay 4 günlük 6200 kilosu boyu 65 cm

Sağol cnm senin oğlununda maşallahı var yalnız boyunu doğru ölçtüklerini pek sanmıyorum çünkü çok hareketliydi eminim bi kaç cm kaçırıyorlardır sütü deniycem ama anne sütünü ısıtmamak lazım mayalanacak kıvama nasıl getireceğim bilmiyorum

İnşallah cnm benim ki grip bide offfff olmaz umarım

İnşallah cnm benim ki grip bide offfff olmaz umarım

Canım geçmiş olsun olursada ateş düşürücü verirsin ,ince giydirir ,ılık duş aldırırsın ... Geçer geçecek hastada olacaklar ... Bünyeleri bunlarada alışacak... İnş çabuk geçerrrr..

Sağol cnm öyle yapcam bende alta bişey giydirmedim üstünede ince bir atlet ve tşört var

Benim bu obsesifligim iyice cigrindan cikti herseye takinti yapiyorum.
Arabam satildi sabah a kadar agladim takinti oldu cok fena 5 senedir beraberdik ya yine aglicamm benn alan hayirla saglikla kazasiz belasiz kullansin insallah. Satilmayaydi iyiydi..

Merhaba bayanlar bende mart annesiyim ama sizin yazdiklariniZida surekli okuyorum ay nasil imreniyorum bilemezsiniz sanki aramizda bir ay degilde bir yil varmis gibi:) bende bir an once bebegime yogurt vs seyler yedirmek istiyorum daha bi buyumus gibi gorunecek gozume galiba:) aranizda hala uyku soruni yasayan varmi kizlar benim oglum ozellikle geceleri cok sikintili ya ilk uykumuz 3 dort saat suruyor sonra yarim saate bir saate uyaniyor ve dort bucuk bes tam kalkis bi care bulamadim gitti duzelirmi sizce.

uçak seyahati yapan anneler bizde kısmet olursa bu pazar yapacağız. neler yaptınız uçakta sanırım kalkarken ve inerken emzirmek gerekiyormuş. o kadar insanın içinde tuhafıma gidiyor:))ben şimdiden heyecanlandım:))bizimki zaten doğru düzgün emmiyor acaba uçakta ne yapacak , ayrıca emzirme önlüğümü kullandınız ben almamıştım( başörtüsünü çocukların önlüğü gibi taksam sizce işe yarar mı çünkü burda biraz zor bulurum ayrıca netten almaya kalksam cuma gelir cuma günüde biz başka bir yerde olacağız(

Yine sütüm azalıyor gibi.
Offff..
Doğada hayvanlar o kadar kolay emzirebiliyorken, ben nasıl bu kadar gel-git yaşıyorum aklım almıyor!
Deli gibi de sağlıklı beslendiğim halde üstelik.

Yine sütüm azalıyor gibi.
Offff..
Doğada hayvanlar o kadar kolay emzirebiliyorken, ben nasıl bu kadar gel-git yaşıyorum aklım almıyor!
Deli gibi de sağlıklı beslendiğim halde üstelik.

bende çok yaşadım bu durumu gitti geldi diyebilirim resmen.hatta bi ara kesildiğini bil düşünmüştüm şimdi iyiçok şükür.sanırım sıcakların artmasıyla vücudun su ihtiyacıda artıyor canım çok bol su iç susatacak şeyler ye ben bu şekilde toparladım

Biz 3 defa bindik kızımla:) hepsinde de mışıl mışıl uyudu.emmesi için koydum memeye ama biraz emip uykuya geçti.motor sesi ve titreşim arabadan daha etkili:) sadece kakası beni uğraştırdı her defasında yaptı.sonuncusunda yalnızım üstelik eşim gelmedi

Çok sağol canım tavsiyelerin için..

Kızlar yaaa şu Demir ilacını kullanmaya başladım kakası hemen değişti hafif kanlı gibi ne demiştiniz normal mi Dr haftaya gitcem ama.. Kullanmayın mı yoksa

bugün aşımızı olduk biraz gecikmelide olsa.beklemedeyim şuan ateş olmaz inş.
bu arada 4,5 aylık olduk kilomuz 6.700 boy 65 cm baş çevresi 41 olmuş

Canım ne oldu geçti mi kakada kan ??? Bizde bu ün kullandık ve akşam ilacın aynı renginde gibiydi kakası normal mi Dr ne dedi?? Ilaca devam ettin mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…