Ver canım alışsın bişey olmaz.benimde dolapta birikmiş sütüm var ama yoğurt yapmayı düşünmüyorum tuhaf geliyor bana annesütünden yoğurt yapmak
Bebeğin kaç kg almış canım?
Geçen ay 5520 idi 4 gün önce hastanede 6.700 idi bugün sağlık ocağında 6.900 geldi boyuda 61 cm doğum kilosu 3.010 gr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben günlük sütle yapıyorum.inek sütü.bu ayda doyumluk vermiyoruzki tadımlık alışsın diye veriyoruz.çok versekte sorun olacağını sanmıyorum,eskiden devam sütüylemi yada anne sütüylemi yaparlardı sanki,
Ya anne sütüyle nasıl olur acaba benim dolaptaki sütleri yoğurt yapıp eritsem iyi olacak bu arada ben mayaladığım yoğurttan ve kefirden arada 1 çay kaşığı veriyorum 4 ay 3 günlük bebeğim
Bugün 4. Ay aşılarımızı vurunduk inşallah ateş yapmaz
İnş yapmaz canım.. Bizim yaptı 2 gündür uyuyamadım... Çok şükür ii şimdi sizinde hiç ateş olmadan geçer inşallaahh.. Kuzucukları hasta görmek çok kötü.. Kimsenin yavrusu hasta olmasınnn...Ya anne sütüyle nasıl olur acaba benim dolaptaki sütleri yoğurt yapıp eritsem iyi olacak bu arada ben mayaladığım yoğurttan ve kefirden arada 1 çay kaşığı veriyorum 4 ay 3 günlük bebeğim
Bugün 4. Ay aşılarımızı vurunduk inşallah ateş yapmaz
masallahh kuzucugunaaboy yerine kilosuna vermis aldigi tüm vitaminleri
bizimkide boya gitmis galiba bu aybenim oglumda 4 ay 4 günlük 6200 kilosu boyu 65 cm
İnş yapmaz canım.. Bizim yaptı 2 gündür uyuyamadım... Çok şükür ii şimdi sizinde hiç ateş olmadan geçer inşallaahh.. Kuzucukları hasta görmek çok kötü.. Kimsenin yavrusu hasta olmasınnn...
İnşallah cnm benim ki grip bide offfff olmaz umarım
Canım geçmiş olsun olursada ateş düşürücü verirsin ,ince giydirir ,ılık duş aldırırsın ... Geçer geçecek hastada olacaklar ... Bünyeleri bunlarada alışacak... İnş çabuk geçerrrr..
Yine sütüm azalıyor gibi.
Offff..
Doğada hayvanlar o kadar kolay emzirebiliyorken, ben nasıl bu kadar gel-git yaşıyorum aklım almıyor!
Deli gibi de sağlıklı beslendiğim halde üstelik.
uçak seyahati yapan anneler bizde kısmet olursa bu pazar yapacağız. neler yaptınız uçakta sanırım kalkarken ve inerken emzirmek gerekiyormuş. o kadar insanın içinde tuhafıma gidiyor:))ben şimdiden heyecanlandım:))bizimki zaten doğru düzgün emmiyor acaba uçakta ne yapacak , ayrıca emzirme önlüğümü kullandınız ben almamıştım( başörtüsünü çocukların önlüğü gibi taksam sizce işe yarar mı çünkü burda biraz zor bulurum ayrıca netten almaya kalksam cuma gelir cuma günüde biz başka bir yerde olacağız (
bende çok yaşadım bu durumu gitti geldi diyebilirim resmen.hatta bi ara kesildiğini bil düşünmüştüm şimdi iyiçok şükür.sanırım sıcakların artmasıyla vücudun su ihtiyacıda artıyor canım çok bol su iç susatacak şeyler ye ben bu şekilde toparladım
Canım ne oldu geçti mi kakada kan ??? Bizde bu ün kullandık ve akşam ilacın aynı renginde gibiydi kakası normal mi Dr ne dedi?? Ilaca devam ettin mi??ateşi 37.1 oldu camı kapıyı açtım. uyudu. inanamıyorum ya 38.2 yi gördüm şok oldum. evet belliydi huzursuzdu. ateşi olabilir diyordum da bu kadarını beklemiyordum. calpol verdim üstünü iyice açtım. ama bir sıkıntımız daha var gece 5 den beri emmedi( biraz önce bardağa sağdım bir kaç damla kaşıkla ağzına verdim, istemiyor ( arkadaşlar ya sizin kan ilaçlarınız kakada kana sebep oldu mu. görseniz baya bir kan var,korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?