2014 Şubat Anneleri

Canım ne oldu geçti mi kakada kan ??? Bizde bu noün kullandık ve akşam ilacın aynı renginde gibiydi kakası normal mi Dr ne dedi?? Ilaca devam ettin mi??

Vermedim ondan sonra canım.izmirde başka bir doktora götürüp farklı bir kan ilacı alacağım.bunu kullanırken kan vardı ama şimdi yok. Inşallah seninki de ilaca bağlıdır.

Geçen ay 5520 idi 4 gün önce hastanede 6.700 idi bugün sağlık ocağında 6.900 geldi boyuda 61 cm doğum kilosu 3.010 gr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Heyy maşallahhh, 1,5kg almış neredeyse, tü tü tüüüü nazar değmesin...
canım nasıl açtın iştahını böyle,lütfen sırrını bize de söyle,nasıl besledin kuzuyu,
Benimki çok zayıf yaa kaşık k adar yüzü var minnacık,sanki hiç gelişmiyor gibi geliyor gözüme((

Haklısın,alerji olabilir diye öneriyorlar devam sütünden yapmayı,ben bir tatlı kaşığıyla başladım sorun olmadı fakat hiç sevmedi.hala verdiğim zaman yüzünü ekşitiyor.
Ben şuan için doyumluk vermiycem aldığı kadar annesütü alsın çünkü benimki ek gıdalarda kilo alacağa benzemiyor

Yine sütüm azalıyor gibi.
Offff..
Doğada hayvanlar o kadar kolay emzirebiliyorken, ben nasıl bu kadar gel-git yaşıyorum aklım almıyor!
Deli gibi de sağlıklı beslendiğim halde üstelik.

Canım senin yavru da az emiyor olmasın sakın,az emiyorsa azalır, bebek emzikten sonra kalanı sağ mutlaka artacaktır

Cnm 5.500 geldiğinde ayını doldurmaya 4 gün vardı 200 gr alsa yuvarlayıp 5.700 desek 1 kğ almış:) görünüyor ya ilk ay 1.200 gr almıştı sonra çok kusmaya başladı 800 gr lara düştü bu ay kusması azaldığı için böyle oldu sanırım inşallah bidaha kusmaz senin miniğim kaç kilo bu arada ben her istediğinde emziriyorum öyle 3 saat falan beklemiyorum

Son düzenleme:

bir ay bile ne kadar farkediyor değilmi kuzum

severim seniiii

Kizlar gunaydinnn. Bir sorum var sizlere.kuzum un bu sabah ki kakasinda boyle ip gibi siyah seyler doluydu.kucuk buyuk ve siyah. Buyuk kizim bile gorunce aaa anne mina ip mi yutmus dedi. Ne olabilir ki acaba? Basina hic boyle bisey gelen var mi?

Kizlar gunaydinnn. Bir sorum var sizlere.kuzum un bu sabah ki kakasinda boyle ip gibi siyah seyler doluydu.kucuk buyuk ve siyah. Buyuk kizim bile gorunce aaa anne mina ip mi yutmus dedi. Ne olabilir ki acaba? Basina hic boyle bisey gelen var mi?

Bizde olmuştu...ince kısalı uzunlu tam siyah değilde koyu kahve renginde değil mi?
Ben muz yedirmiştim kızıma sonra öyle oldu,muzdan diye düşünmüştüm bi sonraki kakasında da vardı,bi daha da olmadı

4 aylık 6200kg dı.benimki doğduğundan beri iştahsız ve çok uyur.emme heveslisi değil,koy kenara aç olsa bile ağlamaz,sadece uykusu geldiğinde ağlar.
Böyle anlattım diye aklına rahatsızmış gibi birşey gelmesin,gayet sağlıklı

Vermedim ondan sonra canım.izmirde başka bir doktora götürüp farklı bir kan ilacı alacağım.bunu kullanırken kan vardı ama şimdi yok. Inşallah seninki de ilaca bağlıdır.

Canım sordum ben normalmiş .. Bu ilacın kakayı boyama özelliği mi ne varmış ... Kabızlık olursa değiştirilim dedi arada olur bazen olmaz dedi.. Zaten sabah ki kakasında hiç yoktu.. Hayırlısı bakalımmm ..

Nazlıedam genelde muz yiyen bebişlerde oluyormuş muz vermişmiydin???

Allah immm ay havalara ucucam simdi
Evettttt dun gece muz vermistim. Suppersinizzz. Odum patladi bisey oldu diye..

Canim benim evet verdim dun gece. Nasil icim rahatladi anlatamam. İlk kizimda hic boyle bisey olmayinca korktum..

Benim başıma geldi tahlil yaptırdık lokosit çıktı dr antibiyotik kullanmayslım emzir geçer dedi bi hafta sonra geçti sende bi tahlil yaptır cnm beninkine ishal demişti bide dr günde 7-8 kaka yapıyordu hem yeşil hem böyle siyah siyah ip gibi şeyler vardı

Yok cnm niye rahatsız diye düşüneyim allah esirgesin kilosu gayet iyi bence takma kafana bu arada benimkide kaç saat emzşrme ağlamaz gündüz:) ah keşke benimkindede uyku olsa

Son düzenleme:
Bgn Dr kontrolüne gittik iştahsızlığından ve kilo almadından bahsettim dra oda idrar tahlili istedi sabah 10.30 civarı taktık idrar poşetini ama hala çişini yapmadı benim kız bir iki damla yaptı iki poşet değiştirdim bu üçüncü poşet ama kaka yaptığı için attık o poşetleride diğer poşetlerdede bir iki damla bşy vardı normalmi sizce idrar tahlili yaptıranlar ne kadar bekledîniz kuzum çiiini yapamıyormuş yoksa aç olduğu için dicem ama kakasını yaptı iki kere bitaneside baya çoktu bi akıl verin nolur(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…