- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
Canım ne oldu geçti mi kakada kan ??? Bizde bu noün kullandık ve akşam ilacın aynı renginde gibiydi kakası normal mi Dr ne dedi?? Ilaca devam ettin mi??
Geçen ay 5520 idi 4 gün önce hastanede 6.700 idi bugün sağlık ocağında 6.900 geldi boyuda 61 cm doğum kilosu 3.010 gr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inek sütü alerjisine karsi onlar önerilioy galiba..olursa ben önce bi devam sütüyle yapacam tutturamazsam inek sütüyle denerimyaw ben verirsem tadimlik degil artik doyumluk verecem cünkü anne sütüyle istedigim kiloyu aldiramiycam bari bunlarla biraz biseyler olsun
Yine sütüm azalıyor gibi.
Offff..
Doğada hayvanlar o kadar kolay emzirebiliyorken, ben nasıl bu kadar gel-git yaşıyorum aklım almıyor!
Deli gibi de sağlıklı beslendiğim halde üstelik.
Heyy maşallahhh, 1,5kg almış neredeyse, tü tü tüüüü nazar değmesin...
canım nasıl açtın iştahını böyle,lütfen sırrını bize de söyle,nasıl besledin kuzuyu,
Benimki çok zayıf yaa kaşık k adar yüzü var minnacık,sanki hiç gelişmiyor gibi geliyor gözüme((
Merhaba bayanlar bende mart annesiyim ama sizin yazdiklariniZida surekli okuyorum ay nasil imreniyorum bilemezsiniz sanki aramizda bir ay degilde bir yil varmis gibi:) bende bir an once bebegime yogurt vs seyler yedirmek istiyorum daha bi buyumus gibi gorunecek gozume galiba:) aranizda hala uyku soruni yasayan varmi kizlar benim oglum ozellikle geceleri cok sikintili ya ilk uykumuz 3 dort saat suruyor sonra yarim saate bir saate uyaniyor ve dort bucuk bes tam kalkis bi care bulamadim gitti duzelirmi sizce.
Yine sütüm azalıyor gibi.
Offff..
Doğada hayvanlar o kadar kolay emzirebiliyorken, ben nasıl bu kadar gel-git yaşıyorum aklım almıyor!
Deli gibi de sağlıklı beslendiğim halde üstelik.
Bazen anasina bu arizali cikti iadesini talep ediyorum diyesim geliyorda. Neyseee diyorum. Cok zor ya boyle biriyle yasamak eskiden katlaniyordum da yas ilerledikce artik kaldiramiyorum ceneyi. Bide gorsen disardan ammann ne sakin adam dersin.bide bana sorsalar keskeee...
bir ay bile ne kadar farkediyor değilmi kuzum
severim seniiii
Agzini yirim seninnnn kocaman optuk sizi...
Kizlar gunaydinnn. Bir sorum var sizlere.kuzum un bu sabah ki kakasinda boyle ip gibi siyah seyler doluydu.kucuk buyuk ve siyah. Buyuk kizim bile gorunce aaa anne mina ip mi yutmus dedi. Ne olabilir ki acaba? Basina hic boyle bisey gelen var mi?
Cnm 5.500 geldiğinde ayını doldurmaya 4 gün vardı 200 gr alsa yuvarlayıp 5.700 desek 1 kğ almış:) görünüyor ya ilk ay 1.200 gr almıştı sonra çok kusmaya başladı 800 gr lara düştü bu ay kusması azaldığı için böyle oldu sanırım inşallah bidaha kusmaz senin miniğim kaç kilo bu arada ben her istediğinde emziriyorum öyle 3 saat falan beklemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vermedim ondan sonra canım.izmirde başka bir doktora götürüp farklı bir kan ilacı alacağım.bunu kullanırken kan vardı ama şimdi yok. Inşallah seninki de ilaca bağlıdır.
Bizde olmuştu...ince kısalı uzunlu tam siyah değilde koyu kahve renginde değil mi?
Ben muz yedirmiştim kızıma sonra öyle oldu,muzdan diye düşünmüştüm bi sonraki kakasında da vardı,bi daha da olmadı
Canım sordum ben normalmiş .. Bu ilacın kakayı boyama özelliği mi ne varmış ... Kabızlık olursa değiştirilim dedi arada olur bazen olmaz dedi.. Zaten sabah ki kakasında hiç yoktu.. Hayırlısı bakalımmm ..
Nazlıedam genelde muz yiyen bebişlerde oluyormuş muz vermişmiydin???
Kizlar gunaydinnn. Bir sorum var sizlere.kuzum un bu sabah ki kakasinda boyle ip gibi siyah seyler doluydu.kucuk buyuk ve siyah. Buyuk kizim bile gorunce aaa anne mina ip mi yutmus dedi. Ne olabilir ki acaba? Basina hic boyle bisey gelen var mi?
4 aylık 6200kg dı.benimki doğduğundan beri iştahsız ve çok uyur.emme heveslisi değil,koy kenara aç olsa bile ağlamaz,sadece uykusu geldiğinde ağlar.
Böyle anlattım diye aklına rahatsızmış gibi birşey gelmesin,gayet sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?