2014 Şubat Anneleri

kiscem ben tahlil yaptirmadim ama bide suyu deneyebilirsin..ben ogluma bi kac kasik su icirdigim zaman hemen iser...su icir bakalim sonuc nolacakk:26:

kiscem ben tahlil yaptirmadim ama bide suyu deneyebilirsin..ben ogluma bi kac kasik su icirdigim zaman hemen iser...su icir bakalim sonuc nolacakk:26:

Deneyim cnm şimdi emzirirken yine kakasını yaptı ama çiş yok torbayı tekrar çıkarttım yenisini taktım çıkart tak o yapışkanlardan kıpkırmızı oldu kızımın altı canı çok yanıyo kıyamıyorum

Kizlar gunaydinnn. Bir sorum var sizlere.kuzum un bu sabah ki kakasinda boyle ip gibi siyah seyler doluydu.kucuk buyuk ve siyah. Buyuk kizim bile gorunce aaa anne mina ip mi yutmus dedi. Ne olabilir ki acaba? Basina hic boyle bisey gelen var mi?

canım kan ilacıda yapabilir geçen biizmde açık yeşil kakasınıniçinde koyu bişiler vardı dediğin gb ip gb yazmıştımda bureaya o gün kan damalsını vermiştim ondan herelde dedim :44:

daha güzelleri senin olur cnaım üzme tatlı canını seni anlıyorum o senin elin ayagın her işi sen yapıyosun dışarsındada sen koşturuyosun o iyi oluyodu sana eh iyi tarafından bak arabam yok der yapmazsın herşeyi üzülme

canım bizim çişte sorun olmadı hiç besle emzir yapar bence olmadı su ver bizdende kaka tahlili istediler dedim 10gn bekleriz cerrah makattan muane ederken aldı kakasını yoksa günlerce beklerdik o zman

nazar değcek diye söyleyemediğim bişey var kızlar 2 gündür bunun hazzıyla yaşıyorum musmutluyum ve acayip dinlenmişim sırrımı bikaç gün geçince sizinlede paylaşıcam bi yöntem keşvettim

sanırım bana üniversitelerde doktora unvanı felan verirler

Merhaba güzel anneler :) Uzun zamandır yazamadım okula başladım seminerler il dışından misafirler yeni fırsat bulabildim Oğlumun 4 aylık kontrolüne bugün gidebildik bir hafta gecikmeli oldu 5haftada 500 gr civarı almış daha once ki iki ay 1kiloya yakın alıyordu boyu kilosu iyi olduğu için sorun etmedik 7100gr 68cm 4 aylık asimizida bugün olduk insallah ateş yapmaz cok ağladı simdi uyudu kuzum demir ilacı aldik bir arkadaş yazmıştı kim hatırlamıyorum tadi daha guzel olan hangisiydi ?? Bu arada doktorumuz artik su vermemi soyledi ben kaynatılıp sogutulmus su meyve suyu meyve puresi muhallebi ve yoğurt bunlari doyumluk değil tadimlik bur kac kaşık vermemi soyledi alissin diye 4ay dolunca yavas yavas baslama taraftari sonrasin da ek gidaya gecmede sorun oluyor alerji astım riski artıyor dedi özellikle hava sıcak terleyip su kaybediyorlar su mutlaka ver dedi bizden bu kadar su demir ilacini hatirlayan yazarsa cok sevinirim öpüyorum sizi

Bende merak ediyorum o demir ilacını bize ferrum verdi ben kullanmaya başlamadım daha. Bizde bu ay 500 gr aldık dr bizi hemen ek gıdaya başlayın az almış dedii. Dr dan dr afark ediyor demekki. Ben onada başlamadım bizîm kaka problemimiz var çocuk cerrahına gidiyoruz cerraha sormadan başlamıycam. 8100 gr kilomu 65 cm de boyuMuz var cerrah başlayın derse başlıycam şimdilik sadece elma armut suyu verdim iki kez

Son düzenleme:

Bizimki de ferrum daha bugün aldık vermedim henüz canım bizim doktor ek gıdaya gecis için yavas yavas başla ihtiyaci yok gelisimi güzel dedi gerçekten her doktor farklı bir sey diyi bizim de bu ay az alacağı belliydi hele ki son 4,5 gündür cok istahsiz zorla ayakta emziriyorum tek göğüs 10dk bile surmuyo bir kac dakika inş gecicidir Ama kilomuz ozellikle de boyumuz iyi olduğu için sorun etmedi doktor

Yasakhayal haksever teşekkürler canlar su verdikten sonra çok bekletmedi kızım beni maalesef sonucumuzda kötü idrar yolları enfeksiyonlanmış kuzumun ben diyodum bi sıkıntısı var diye Dr hiç tınlamıyodu boyu iyi kilosu iyi birşey yok deyip geçiştiriyodu bu ay 200 gr alınca Dr değiştirdim çıktı ortaya işte kaç aydır boşuna eziyet çekti yavrum şimdiye kadar tedavimizi olurduk en azından iştahsızlığı huysuzluğu hep bundanmış(

Canım çok geçmiş olsun

Rica ederim bitanem.cok geçmiş olsun sorunu bulunmus ama :26:rabbim sıfasiniı versin Yawrunun.

Kizlar sizlere bisey dsnisacagim.ben ek gidaya kizim 4 aylikken baslamistim.yogurt, meyve puresi,sebze corbadi falan.bugun e bebekten tarhana aldim.aranizda bebegine tarhana corbasi iciren varmi? Agir gelirmi sizce tarhana corbasi?

maşallah kilosu tosun gb neden ek gıdaya geçesin ki bide 500gr aldı diye ek gıdaya geçin demiş şaka gb ne doktoru ki o benim kızım düşün 4 aylık 5850 ve 10. kontrolünde yani 4 ay 10 günlük aynı çıktı hiç gr almamış kahroldum yinede devam sütü veriyorum günde 2- kez 3kez bazen emziriyorum ek gıdaya bidahaki aya dedi doktorum yazık yani cocuk obez olcak kilosu gayet iyi boyuda bence sen yawruna cok iyi gleiyosun sütün yarıyo bence sadece geçiş kolay olsun diye tattır öğün olarak verme senin sütün yarayışlı bırak kilo alsın emeklerken yürürken zaten gidicek kilolar maşallah imrendim valla ben 6 görseydim sevincektim

maşallah iyi kilosuda boyuda tattır bencede doktorun dediği gb ek gıdaya öğün olarak geçme 500gr gayet iyi herkezinki düştü 400 gr aldı bu ay benimki hiç almadı ben nabım

sen saol cnaım yawrulamız sag olsun inşallah çabuk ileşir rabbim şifa versin kuzucumuza

Canım geçmiş olsun,peki Dr nasıl bir tedavi uyguluyor,hangi ilaçları verdi?

Kizlar sizlere bisey dsnisacagim.ben ek gidaya kizim 4 aylikken baslamistim.yogurt, meyve puresi,sebze corbadi falan.bugun e bebekten tarhana aldim.aranizda bebegine tarhana corbasi iciren varmi? Agir gelirmi sizce tarhana corbasi?

niye tarhana canım diğer geçiş gıdaalrını denedinmi elma suyu şeftali karpuz yogurt gibi yani kilosumu az bbeginin neden tarhana yani nazlıedam veriyo galiba ama onun bebegi mamayla alışkın baya bikaç aydır ek gıdaya cabuk geçtiler pramatüre dogdu erken dogdu bizimkilerden 1 ay büyük maşallah kızçem geçti bile bizi :)) o veriyo ama onun bebeği alışkın sen bence gerek yoksa diğerleriyle başlayıp sonra geç tarhanaya daha erken yani bana göre çok erkende:44:

Çok vermezsen sorun olmaz,bu ayda verenler var sorun yaşamadılar bildiğim kadarıyla...
Ben de tarhana vermek istiyorum ama bizde yapan yok,yani ev tarhanası bulamam...hazır alanlar varsa hangi tarhanayı aldığınızı söylermisiniz kızlar

Canım çok geçmiş olsun.ben de doktor değiştircem.bir kişiye takılıp kalmak iyi değilmiş anladım.inşallah kuzucuk bir an evvel iyileşir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim bebekte mamayla buyudu.sadece 1.5 ay anne sutu verebildim. Seftali,elma,sebze corbasi veriyorum.doktorumuzda ek gidaya gec dedi zaten. Bebegimin kilosu 4 ay kontrolunde 6.700 boy 65 cm di.hem ne bileyim tarhana daha vitaminli diye vermek istemistim.

Ben tarhana baba diye bebek tarhanasi aldim.istersen sende arastir.sitesi var bildigim kadariyla..

o zamn ver canım bişi olmaz sen baya ilerlemişsin zaten af,iyet bal şeker olsun kuzucuna löp löp et olsun maşallah kilosuda boyua iyi sebze corbasını nasıl yapıyosun bide ane sütü vermiyosan mama nasıl veriyosun 1 gününü anlat yada 24 saat neler veriyosun kaç saat arayla benim kızda kilo almmış hiç kusması durdugu halde 10gün ilaç felan kullandık kaka problemimşzde vardı zaten sütüm az bide cerrah 3 saatte bi besle dedi gr almadı çok moralim bozuk daha 6 kilo omadı şimdi ar maam veriyorum bebelacın takviye olarak meyve veriyorum filesinde bikaç parça bişi yavaştan başlıcam bende o yüzden soruyorum

Bizim kiz humana ar mamayi yemiyor cok sukur kusmada gecti 5 aylik olacak ek gidaya gecmeye dusunuyorum tarhanayi da sagolsun aney yapacak hazirdan iyidir sizde yapan yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…