Canım,benim hatun gibi boşa çekiyor olmasınhani ben de emiyor sanmıştım ama bezinin boş olduğunu görünce anlamıştım aslında beslenmediğini.sağıp versen birkaç kere de öyle baksan çişine? Anlaşılır belki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy
Akıyor ama ağzına? Hissediyorum. Yetmiyor mu dersin?
Offf. Doktor anlar di mi nedenini?
Ya kilo alamadıysasen mamaya mı başladın? aslında o kadar kolay olan şu emzirme mevzusunu biz neden beceremiyoruz yaa
Kizlar bebegim dis cikartiyor galiba. Ust damagi sismis ve beyaz renkte, birazda hizursuzlugu vardi bugun. Son 1 aydir salyaliydi zaten. Elide hep agzindaydi. Umarim dis degildir.uzulurum erken cikartmasina(
İki gün sonra doktora gideceğiz ama yine de sizlere de bir sormak istedim kızlar. Bir arkadaşın da aynı sorunu vardı ve ona "normal" diyerek cevaplamıştım fakat ben de korkmaya başladım. Benim oğlan günde neredeyse bir ya da iki bez kirletiyor(çiş olarak). Neden işemiyor ki bu çocuk? Nasıl çişi olmaz? Emiyor durmadan. Nereye gidiyor bunlar? Diyorlar ki yaz aylarında terle atarmış bebekler sıvıyı vücutlarından. Öyle mi acaba gerçekten. Problem etmek istemiyorum ki zaten doktora soracağım ama siz de durumlar nasıl? Normal midir bu?
ben daha gecmedim canim.bazi annelerimiz gectiler ama bebeklerin durumu onu gerektirdu.kiminin sütü yetmedi kiminin de kilo alimi iyi degildi sanirim. Bizde 3. Ay-4.ay arasi 530 gr.aldik. kilosu fena değildi . Bide yesil mukuslu kakamiz vardi daha yeni 10 gundur sukur sariya donduk. Ek gidaya 15-20gun sonra gecicem bende ins. 5 aylıkken.
Corbalara da 6. Aydan sonra planliyorum
İki gün sonra doktora gideceğiz ama yine de sizlere de bir sormak istedim kızlar. Bir arkadaşın da aynı sorunu vardı ve ona "normal" diyerek cevaplamıştım fakat ben de korkmaya başladım. Benim oğlan günde neredeyse bir ya da iki bez kirletiyor(çiş olarak). Neden işemiyor ki bu çocuk? Nasıl çişi olmaz? Emiyor durmadan. Nereye gidiyor bunlar? Diyorlar ki yaz aylarında terle atarmış bebekler sıvıyı vücutlarından. Öyle mi acaba gerçekten. Problem etmek istemiyorum ki zaten doktora soracağım ama siz de durumlar nasıl? Normal midir bu?
Canım benim oğlum ilk ay 750gr civari almıştı sonra basladik ilaca gaviscon kullaniyoruz gunde iki doz suda eritip iciriyorum bi de cok yüksek olmayan bir yastikta yatıyor yatar vaziyette emziremiyorum ben oturuncada emmiyo ayakta emziriyorum kuzumu dik tutarak belim surekli cok agriyoama olsun napayım bide ben oyle saat beklemiyorum ne zaman isterse o zaman emziriyorum bazen 4saat sonunda bile emziremiyorum bazen 1saat arayla istiyor bir de canim reflu olunca oyle fazlasini cikariyo durumu olmuyo resmen fışkırtarak kusuyo her yer batıyor daha emzireli bur iki dakka olmamisken meme ucu agzindayken kustu kac kere fazlasi olamaz hareket olamaz ilaci bu kac gun kestim kiyamadim ilac kullanmasina ama mahvoldu gunde en az 10kere kiyafet degistirdim her gun makinada camasir ilaca tekrar baslayinca duzeldi bize cok iyi geliyo gaviscon bir de senin kızının ekstra kaka sorunu var kiyamam kuzuya bizim kaka sorunumuz olmadi hic sütüm yaramıyo diye dusunme canım uzme kendini bu sorunlar sebep oluyordur belki de o kadar uzun sure kaka yapamam bir de reflü midesi almaz ki kuzunun kilo olsun inşallah ikisi de hemen çözülür de kilolari alir kuzucuk :)
Simdi benim bebegim uc ay on gunluk felan ben tam dort bittikten sonra yavas yavas biseyler tattiriyim bes bes bucuk aylikkende tam olarak ek gidaya geciyim diyorum dogrumu acaba
Simdi benim bebegim uc ay on gunluk felan ben tam dort bittikten sonra yavas yavas biseyler tattiriyim bes bes bucuk aylikkende tam olarak ek gidaya geciyim diyorum dogrumu acaba
Mamayı istemiyor canım.yoğurt veriyorum günde 1 defa.sütüm şuan tekrar düzeldi.o günlerde azdı herhalde regl yüzünden.şimdi çok şükür iyi.ama sen duyuyorum diyorsun,o kadar az emip bırakıyordu ki ben anlamıyordum ne ara emdi doydu diye.başka neyin göstergesidir çiş olmaması inan hiç bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy
Akıyor ama ağzına? Hissediyorum. Yetmiyor mu dersin?
Offf. Doktor anlar di mi nedenini?
Ya kilo alamadıysasen mamaya mı başladın? aslında o kadar kolay olan şu emzirme mevzusunu biz neden beceremiyoruz yaa
Canım boş bez sorunu yaşayan bendim kesinlikle normal bir durum değil,
bebeklerimiz emiyor doyuyor zannediyoruz ama bezleri ağırlaşmıyorsa bilinki doymuyorlar((
Bezinin boş olduğu gün emzirdikten sonra üstüne ek süt de vermiştim,onu da az içince doyduğu için içmiyor sanmıştım ama kaç saat aradan sonra bezini açtığımda boş olduğunu gördüm...yani midesine doğru düzgün bişey gitmemiş((
Şimdi daha çok üstünde duruyorum ama pek değişen bişeyde olmadı hala 24 saatte 2bez değiştiriyorum
Kesinlikle emmesine güvenme mutlaka 2-3 öğün mama yada süt ver
aynen sana katiliyorum canim.doyan bebek cisini iii yapar..oglumun bu ara istahi iii bezide doluyoeskiden bu kadar dolmazdi. gündüzleri zor ama geceleri iki ogun 100 cc lik milupa veriyorum arkasindan bi kac kasikta su hemen cis geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?