2014 Şubat Anneleri

Ayyy
Akıyor ama ağzına? Hissediyorum. Yetmiyor mu dersin?
Offf. Doktor anlar di mi nedenini?
Ya kilo alamadıysa sen mamaya mı başladın? aslında o kadar kolay olan şu emzirme mevzusunu biz neden beceremiyoruz yaa

Kizlar bebegim dis cikartiyor galiba. Ust damagi sismis ve beyaz renkte, birazda hizursuzlugu vardi bugun. Son 1 aydir salyaliydi zaten. Elide hep agzindaydi. Umarim dis degildir.uzulurum erken cikartmasina (

Ayyy
Ya kilo alamadıysa sen mamaya mı başladın? aslında o kadar kolay olan şu emzirme mevzusunu biz neden beceremiyoruz yaa

Mamayı istemiyor canım.yoğurt veriyorum günde 1 defa.sütüm şuan tekrar düzeldi.o günlerde azdı herhalde regl yüzünden.şimdi çok şükür iyi.ama sen duyuyorum diyorsun,o kadar az emip bırakıyordu ki ben anlamıyordum ne ara emdi doydu diye.başka neyin göstergesidir çiş olmaması inan hiç bilmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bebegim dis cikartiyor galiba. Ust damagi sismis ve beyaz renkte, birazda hizursuzlugu vardi bugun. Son 1 aydir salyaliydi zaten. Elide hep agzindaydi. Umarim dis degildir.uzulurum erken cikartmasina (

Aynı belirtiler bizde de var.ben de istemiyorum erken çıkmasını.erken çıkarsa dökülmesi de erken oluyormuş.ama çıkarsa da yapacak bir şey yok.ya da bastırıp içine sokalım tekrar😈😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebeğin doyduğunun işareti kilo alımı ve çişli bez sayısı cnm. Doymuyor olabilir benimkide çok terliyor ama bezide dolu hep okadar sıvıyı terle atamaz bana kalırsa bir kezde mama ver bakalım gene çiş yapmayacakmı yada su yada rezene çayı bunlardan birini dene istersen

Ya sevgili anneler beni mazur gorun ama su am bebisleriniz dort en fazla dort bucuk aylik degilmi...herkes ek gidadan bahsetmis ooo corbalar havada ucuyor:) bu kadari icin erken degilmi sizcede

ben daha gecmedim canim.bazi annelerimiz gectiler ama bebeklerin durumu onu gerektirdu.kiminin sütü yetmedi kiminin de kilo alimi iyi degildi sanirim. Bizde 3. Ay-4.ay arasi 530 gr.aldik. kilosu fena değildi . Bide yesil mukuslu kakamiz vardi daha yeni 10 gundur sukur sariya donduk. Ek gidaya 15-20gun sonra gecicem bende ins. 5 aylıkken.

Corbalara da 6. Aydan sonra planliyorum

Canım boş bez sorunu yaşayan bendim kesinlikle normal bir durum değil,
bebeklerimiz emiyor doyuyor zannediyoruz ama bezleri ağırlaşmıyorsa bilinki doymuyorlar((
Bezinin boş olduğu gün emzirdikten sonra üstüne ek süt de vermiştim,onu da az içince doyduğu için içmiyor sanmıştım ama kaç saat aradan sonra bezini açtığımda boş olduğunu gördüm...yani midesine doğru düzgün bişey gitmemiş((
Şimdi daha çok üstünde duruyorum ama pek değişen bişeyde olmadı hala 24 saatte 2bez değiştiriyorum
Kesinlikle emmesine güvenme mutlaka 2-3 öğün mama yada süt ver

bebnim motilium şurup 3 kere aç 8 saat arayla bide lansor var kapsül mide koruyucu o büyükelrin içtigi gb kapsülü açıp yarısını su yada mememnden süt sagıp kaşıkla veriyorum ama kapsülün içindeki ler erimiyoki zor yutuyo onu içmek işkence gaviscon bugün doktorumu arayıp ondan vereyimmi diye sorsammı kusuyokızım ya duphalac barsak düzenleyici kullanıyoduk onu kesince böyle mamada verince gene kusmaya başladı

kakasını yapıyo inşallah bida bozulmaz öğrenmiştir bayılacam artık ya zor çok

benimkide yatak odasında yatakta yatmaya başladı sallamıyorum artık döne dçöne uyuyo başını yüksekte felan tutamıyorum aman uyusunda diyorum saatlerce sallamaktan helak oldum dogdugundan beri yatarak bile emziriyorum uykusu açılmasın diye geceleri:26:

Simdi benim bebegim uc ay on gunluk felan ben tam dort bittikten sonra yavas yavas biseyler tattiriyim bes bes bucuk aylikkende tam olarak ek gidaya geciyim diyorum dogrumu acaba

Benim ilk annelik tecrübem oldugu icin bisey diyemem. Ben forumu takip ediyorum burada tecrubeli anneler ve arastirmaci anneler var :) kendi kizimi da goz önüne alip ona göre biseyler planladim. Bebeginin biraz daha buyuyunce gelisimine göre kendin karar verebilirsin. Yalniz benim cevremden duydugum 6.aydan once tatlarla tanismasi. O yuzden 6. Aya kadar tattirmayi sonrasinda da yavas yavas ogun haline getirmeyi düşünüyorum

Canım benim oglan baya yapıyo. 4 veya 5 saat sonra baya dolu oluyo çisle. Ter olayina inanmıyorum. Oğlum banada terler ama bezi de dolar.su ver devam sütü ver bakalım degisiklik olacakmi bi bak bence:26:

Son düzenleme:

Semenderim emmesi nası .yine kilo ölçüsünde hayal kırıklığı yasamazsın inş. Sence iki saatte bir ne 100 cc iciyo mudur. Sütünü iki saat bekletip. Bi sağ bak bence.azsa yine az kilo alır.

Ayyy

Canım aslında biz veriyoruz ama bizim bebekler tembel.benim oglan emme konusunda acayip Tembel di doğdu doğali.ebeler bile demisti.Azcık emer doymadan uyurdu. Bende mecburen uzun zamandır sağarak veriyorum.en azından ne kadar içtiğini görüyorum. Her nekadar memeyi unutsada yapacak baska secenegim yoktu.

Son düzenleme:
yaw bu reglim agrili olduilki agrisiz olunca sevinmistim halbuki

Son düzenleme:

aynen sana katiliyorum canim.doyan bebek cisini iii yapar..oglumun bu ara istahi iii bezide doluyoeskiden bu kadar dolmazdi.gündüzleri zor ama geceleri iki ogun 100 cc lik milupa veriyorumarkasindan bi kac kasikta su hemen cis geliyo

aynen sana katiliyorum canim.doyan bebek cisini iii yapar..oglumun bu ara istahi iii bezide doluyoeskiden bu kadar dolmazdi.gündüzleri zor ama geceleri iki ogun 100 cc lik milupa veriyorumarkasindan bi kac kasikta su hemen cis geliyo

Canım gece beslenmesini nasıl ayarlıyorsun,uyanmasını mı bekliyorsun yoksa hazırda tutup uyandığında hemen veriyormusun...
Yani mama olsun süt olsun bunların ısınması gerek ya nasıl ayarlıyorsun

bende sanırım şubatta anne olacaklardanım daha dün anne olacağımı öğrendim bir aylık falan olması lazım sanırım kan testi falan yaptırmadım inşallah yarın gidicem ama bu heyecan çok başkaymış Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…