2014 Şubat Anneleri

çok sağol canım. birde bişey daha sorcam emzirme önlüğümü kullandın. ben burda bulamam(

Canım eğer cam kenarı olursa çok rahat emzirirsin.ben önlük kullandım ama gömlek içine badi giyip üstüne ince battaniye de örtebilirsin.hiç görünmez.ben öyle yapıyorum çok rahat oluyor.önden açsam bile gömlek arkamı ve yanı kapatıyor zaten.üstüne de önlük şart değil dediğim gibi herhangi bir örtü,koyu renk bir tülbent bile olabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haber et kuzum.bakalım ne diyecek

kızlar bebekleriniz aguu yapıyor mu. benimki yapıyordu bıraktı.şimdi çığlık atıyor

Agulara veda ettik(( Çığlıklar atıyor dikkat çekmek için..Yanına koşuyorum noldu diye arımı soktu falan:))) Yabacıları da tanıyor tepki gösteriyor ya ağlıyor yavrum... O eller hala ağzında mikrop kapacak

Bide benim oglan yabancıları görünce ağlasa bariyeter ki kucakta olsun Anne baba yabancı farketmiyor onun icin:27

Son düzenleme:
disarisi burda aksam 10 kadar gündüz gibi oglanda kararmasini bekliyo yoksa uyumuyo uyumasi 11 kadar sarktikiŞ saatinde 20.30 ne uyurduyaz saati sasirtti oglumu

Son düzenleme:

gelismez semenderim tam büyüme zamanlari napalim kötü bisey yapmiyoruz ek besinlerlede destek oluyoruz..demmekki yakinlarin bile farketmis kizindaki huzuru...bbekelr belli ediyo bence hrseyi..bosuna huzursuz degiller ..ins bole gider yawrun..ay bide masaya oturup yemeler basliycakk bakalimm bu sefer nelerle karsilacaz ins sorun yasamayizzz

Bakalım yarın dr ne diyecek?
Sen mama ver diyince gözlerim doldu yaa
Kızımı da emzirememiş ve bir yıl, iki yıl emzirebilen annelere hep imrenmiştim..
Bir ukde, bir yaraydı içimde.
Çok da umutluydum. Demekki yetmiyor...
Yarın dr mama takviyesi önerecek %99 eminim.
İçim buruk. Kalbim kırık
kendime kızıyorum. Kızmamam gerek ama sanırım çok duygusalım bu ara....

Canım benim oglan baya yapıyo. 4 veya 5 saat sonra baya dolu oluyo çisle. Ter olayina inanmıyorum. Oğlum banada terler ama bezi de dolar.su ver devam sütü ver bakalım degisiklik olacakmi bi bak bence:26:

offf..
Su içmiyor püre veriyorum azcık kaşıkla su tıkıştırıyorum ağzına ama yetmiyor demekki
Ben de inanmak istemedim ter mevzusuna. Kendimi rahatlattım bi'an ama biliyordum gerçek değil..
Yarın dr mama takviyesi derse başlayacağİm, el mahkum..

Biz paketini bile açmamıştık teyzesi,öylece duruyor evde.babamıza dedik artık kur şu mama masasını gelince oturtucam diye.kucağımızda kalkıp oturuyor çünkü.biz zorla yatırıyoruz tekrar.bi de söyleniyor yatırıyoruz diye

Canım ben de şuan mama verdiğim için bir taraftan çok üzülüyorum öbür taraftan kızımın mutlu huzurlu olduğunu görüp seviniyorum.seninki de arada sebepsiz hıysuzlanıyor mu mesela? Ben kızımın bezi boş olunca anladım doymadığını ama yoğurt be mama verince bi baktım ki hiç ağlamamaya başladı.önceden gergin bir bebekti.şuan hiç ağlamıyor mesela.uyanınca kendi kendine oynuyor,oyalanıyor.önceden uykusu gelir ağlar,uyanır ağlar,acıkır ağlardı.bir de çok hareketlendi resmen kendine geldi kızım.sen de bi gözlemlesen benzer şeyler var mı kuzuda?

Gunaydinnnn.bugun kuzum cokk neseli uyandi masallah.evi inletti cigliklariyla kahkahalariyla.2 gundur cok huysuzdu surekli agladi bu sabah guzel basladi insallah boyle devam eder.
Bende bugun cok heyecanliyim. Benim ilk gozagrim buyumuste gosteri yapicakmis.bir anne icin ne kadar gurur verici. Heyecandan nerdeyse hic uyumadim:) ne zaman bu kadar buyudu minigim..

kızlar bende yazayım.benim oğlumdada benzer durumu yaşamıştım.doktorumuz mama dedi.vermedim baktım devam ediyor.hemen mama verdim60 ml.çiş artmaya başladı.denemek için 90 a çıktım içti,120 verdim içti.demekki dedim bebeğime yetmemiş sütüm.1 aydan çok zamandr mama takviyesi ile gidiyoruz.oğlum doyuyor mutlu oluyorum
oyyyyyyyyyyyy nazlımın gösteri var haa.yerim onuu

benimde bi an once almam lasim65 cm lik boylariyla her istediklerini yaptiriyolar

Üzülme kiscem bu zamana kadar aldı sütünü. Sadece ek olarakta mama verirsin. Kendini suçlama. Bence sadece bizle alakali değil bebekle de alakali sut olayı. Iyi emseler sütte artardı. Bebekte çok istekli olmalı ki bizde rahat olalım sütümüz artsın. Bende isterdim 1 yıl vermeyi ama imkansiz.zaten sağip veriyorum. Zor oluyo.ancak 6.ayliga kadar yapabilirim sonrasında yapamam. Kucakta oyun istiyor. Ev işi derken sagmaya vakit bulamıyorum.

Ramazan itibariyle bende günde iki kez mama vermeye karar verdim oruçta büyük ihtimalle sütüm azalacak aç kalmasın oğlum. dr muz ek gıdaya geçin demişti ama cerraha soracaktım kaka problemimiz olduğu için cerrahta yavaş yavaş geçin dedi mama meyve püreleri bi şekilde atlatcaz ramazanı
Bizim dr ek gıda listesi verdi dr yanında açıp okumamıştım okuduğumda sütle pirinçunu muhallebi yazmış veren varmı ağır gelmesinden korkuyorum

buna katiliyorum benim sutum de cok azdi 40 gun hep agladi yavrucak sutum gec indi ama bebegim cok istahli emiyodu hala da oyle masallah o o kadar kuvvetli emmese benim sutum artmazdi gibime geliyo su an sadece anne sutu ile 1 kg civari aliyo. Demem o ki kendinizi suclamayin sadece anne ile alakali degila sut olayi

Çok sağol canım. Haklısın.. Allah onlara sağlık, uzun ömür ve mutluluk versin de başka bir şey önemli değil aslında.. Yine de anayız. İçimiz el vermiyor. Bunda çok umutluydum. Emziririm diyordum. Gene emziririm ama takviyeli.. Olsun, sağlık olsun. Dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…