çok sağol canım. birde bişey daha sorcam emzirme önlüğümü kullandın. ben burda bulamam(
İki gün sonra doktora gideceğiz ama yine de sizlere de bir sormak istedim kızlar. Bir arkadaşın da aynı sorunu vardı ve ona "normal" diyerek cevaplamıştım fakat ben de korkmaya başladım. Benim oğlan günde neredeyse bir ya da iki bez kirletiyor(çiş olarak). Neden işemiyor ki bu çocuk? Nasıl çişi olmaz? Emiyor durmadan. Nereye gidiyor bunlar? Diyorlar ki yaz aylarında terle atarmış bebekler sıvıyı vücutlarından. Öyle mi acaba gerçekten. Problem etmek istemiyorum ki zaten doktora soracağım ama siz de durumlar nasıl? Normal midir bu?
kızlar bebekleriniz aguu yapıyor mu. benimki yapıyordu bıraktı.şimdi çığlık atıyor
kızlar bebekleriniz aguu yapıyor mu. benimki yapıyordu bıraktı.şimdi çığlık atıyor
Maşallah yavruya,bir iki hafta sonra emekler belki.en sevdiğim halleri ya:) valla size bahsettiğim kızkardeşim bile kızımdaki huzuru görünce,ver abla dedi.sen de mi diye gülüyorum ona:) yavrularımızın mutluluğu her şeyden önemli ne yapalım canım.aç çocuk nasıl gelişsin de mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım boş bez sorunu yaşayan bendim kesinlikle normal bir durum değil,
bebeklerimiz emiyor doyuyor zannediyoruz ama bezleri ağırlaşmıyorsa bilinki doymuyorlar((
Bezinin boş olduğu gün emzirdikten sonra üstüne ek süt de vermiştim,onu da az içince doyduğu için içmiyor sanmıştım ama kaç saat aradan sonra bezini açtığımda boş olduğunu gördüm...yani midesine doğru düzgün bişey gitmemiş((
Şimdi daha çok üstünde duruyorum ama pek değişen bişeyde olmadı hala 24 saatte 2bez değiştiriyorum
Kesinlikle emmesine güvenme mutlaka 2-3 öğün mama yada süt ver
Canım benim oglan baya yapıyo. 4 veya 5 saat sonra baya dolu oluyo çisle. Ter olayina inanmıyorum. Oğlum banada terler ama bezi de dolar.su ver devam sütü ver bakalım degisiklik olacakmi bi bak bence:26:
gelismez semenderimtam büyüme zamanlari napalim kötü bisey yapmiyoruz ek besinlerlede destek oluyoruz.. demmekki yakinlarin bile farketmis kizindaki huzuru...bbekelr belli ediyo bence hrseyi..bosuna huzursuz degiller ..ins bole gider yawrun ..ay bide masaya oturup yemeler basliycakk bakalimm bu sefer nelerle karsilacaz ins sorun yasamayizzz
offf..
Su içmiyorpüre veriyorum azcık kaşıkla su tıkıştırıyorum ağzına ama yetmiyor demekki
Ben de inanmak istemedim ter mevzusuna. Kendimi rahatlattım bi'an ama biliyordum gerçek değil..
Yarın dr mama takviyesi derse başlayacağİm, el mahkum..
Bakalım yarın dr ne diyecek?
Sen mama ver diyince gözlerim doldu yaa
Kızımı da emzirememiş ve bir yıl, iki yıl emzirebilen annelere hep imrenmiştim..
Bir ukde, bir yaraydı içimde.
Çok da umutluydum. Demekki yetmiyor...
Yarın dr mama takviyesi önerecek %99 eminim.
İçim buruk. Kalbim kırık
kendime kızıyorum. Kızmamam gerek ama sanırım çok duygusalım bu ara....
kızlar bende yazayım.benim oğlumdada benzer durumu yaşamıştım.doktorumuz mama dedi.vermedim baktım devam ediyor.hemen mama verdim60 ml.çiş artmaya başladı.denemek için 90 a çıktım içti,120 verdim içti.demekki dedim bebeğime yetmemiş sütüm.1 aydan çok zamandr mama takviyesi ile gidiyoruz.oğlum doyuyor mutlu oluyorumCanım ben de şuan mama verdiğim için bir taraftan çok üzülüyorum öbür taraftan kızımın mutlu huzurlu olduğunu görüp seviniyorum.seninki de arada sebepsiz hıysuzlanıyor mu mesela? Ben kızımın bezi boş olunca anladım doymadığını ama yoğurt be mama verince bi baktım ki hiç ağlamamaya başladı.önceden gergin bir bebekti.şuan hiç ağlamıyor mesela.uyanınca kendi kendine oynuyor,oyalanıyor.önceden uykusu gelir ağlar,uyanır ağlar,acıkır ağlardı.bir de çok hareketlendi resmen kendine geldi kızım.sen de bi gözlemlesen benzer şeyler var mı kuzuda?
oyyyyyyyyyyyy nazlımın gösteri var haa.yerim onuuGunaydinnnn.bugun kuzum cokk neseli uyandi masallah.evi inletti cigliklariyla kahkahalariyla.2 gundur cok huysuzdu surekli agladibu sabah guzel basladi insallah boyle devam eder.
Bende bugun cok heyecanliyim. Benim ilk gozagrim buyumuste gosteri yapicakmis.bir anne icin ne kadar gurur verici. Heyecandan nerdeyse hic uyumadim:) ne zaman bu kadar buyudu minigim..
Bide benim oglan yabancıları görünce ağlasa bariyeter ki kucakta olsun Anne baba yabancı farketmiyor onun icin :27
ahahha aynen yaaa.çok bozuluyorum herkese gidiyor
benimde bi an once almam lasimBiz paketini bile açmamıştık teyzesi,öylece duruyor evde.babamıza dedik artık kur şu mama masasını gelince oturtucam diye.kucağımızda kalkıp oturuyor çünkü.biz zorla yatırıyoruz tekrar.bi de söyleniyor yatırıyoruz diye
offf..
Su içmiyorpüre veriyorum azcık kaşıkla su tıkıştırıyorum ağzına ama yetmiyor demekki
Ben de inanmak istemedim ter mevzusuna. Kendimi rahatlattım bi'an ama biliyordum gerçek değil..
Yarın dr mama takviyesi derse başlayacağİm, el mahkum..
Üzülme kiscem bu zamana kadar aldı sütünü. Sadece ek olarakta mama verirsin. Kendini suçlama. Bence sadece bizle alakali değil bebekle de alakali sut olayı. Iyi emseler sütte artardı. Bebekte çok istekli olmalı ki bizde rahat olalım sütümüz artsın. Bende isterdim 1 yıl vermeyi ama imkansiz.zaten sağip veriyorum. Zor oluyo.ancak 6.ayliga kadar yapabilirim sonrasında yapamam. Kucakta oyun istiyor. Ev işi derken sagmaya vakit bulamıyorum.
Üzülme kiscem bu zamana kadar aldı sütünü. Sadece ek olarakta mama verirsin. Kendini suçlama. Bence sadece bizle alakali değil bebekle de alakali sut olayı. Iyi emseler sütte artardı. Bebekte çok istekli olmalı ki bizde rahat olalım sütümüz artsın. Bende isterdim 1 yıl vermeyi ama imkansiz.zaten sağip veriyorum. Zor oluyo.ancak 6.ayliga kadar yapabilirim sonrasında yapamam. Kucakta oyun istiyor. Ev işi derken sagmaya vakit bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?