2014 Şubat Anneleri

kızım uykusu gelince dönüp uyuyo sevişe sevişe gözelrimizin içine baka baka uykuya dalıyo maşallah subannallah

arada delirdigi oluyo ama nabalım sallamıyorm direniyorum 2 gündür gece gündüz böyle uyuodu bu gece sapıttı dün dışarı çıktık ondan mıdır nedir ama direndim o böğürdü (ağlamadı resmen böğürdü) ben direndim sallmadım kızdım sonra kendimi sakinleştirdim kucama aldım onu sakinleştirdim sallamadım bakalım nereye kadar gidicek hah oldu diyemem çünkü bukelamun gb huy değiştiriyoruz

ayy sanki kırk yıl önce bg bu analttıkların 9 ay geçmek bilmemişti şimdide hergün 1 yıl gb uzun ve yorucu ne diyim inşallah sorunsuz bi hamilelik yaşarsın kusman bulantın sağlık sorunun olmazsa horul horul uyu 9 ay sonraa çooooooooooooooooooooook ararsın bu günlerini

Merhaba anneler nasilsiniz bebisler nasil bayadir giremedim gece uyumama sorunu devam ediyor ya nasil.dayaniyor o saatlere.kadar gecen gun ishal oldu ay nasil kivrandi bebisim

Benimde ilk tecrubem canim zaten onun icinburada yazilanlari ozellikle takip ediuorum

Canım gece beslenmesini nasıl ayarlıyorsun,uyanmasını mı bekliyorsun yoksa hazırda tutup uyandığında hemen veriyormusun...
Yani mama olsun süt olsun bunların ısınması gerek ya nasıl ayarlıyorsun

Kiscem oğlum genelde 2.5 saatte bir uyanır. Tahmin edebilirim o uyanmadan uyanır hazırlar uykuday ken verrim ağzına. eğer o benden önce uyanirsa ağlarsa ya eşim alır kucağına ısıtana kadar.yada ben hemen ısıtıcı koyarım sütünü kucağıma alırım beraber ısınmasini bekler sonra icirrim uyur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok geçmiş olsun
Tşkr ederim cnm Allah daha beterinden saklasın yavrularımızı
Rica ederim bitanem.cok geçmiş olsun sorunu bulunmus ama :26:rabbim sıfasiniı versin Yawrunun.
Evet cnm geçte olsa bulundu nasıl üzülüyorum kaç zamandır sıkıntı çekiyormuş kuzum(( âmin cnm teşekkür ederim
Âmin cnm zeynebimle benimkinin sıkıntıları bitmedi gitti Allah beterini vermesin cnm ya burda arkadaşlar sagolsun zemzemin gaza iyi geldini söylemişlerdi bizim kusmamıza iyi geldi sabahları bi kaç yudum veriyorum bir haftada falan etkisini gösterdi bitmedi ama azaldı kusmamız bi denesen şifa olur inşallah Kuzucuğa
Canım geçmiş olsun,peki Dr nasıl bir tedavi uyguluyor,hangi ilaçları verdi?
Saol cnm tedaviye daha başlamadık idrar kültürünede bakacaklar oda bgn çıkacak onu bekliyorum onun sonucuna göre ilaç vercek verince yazarım inş
Âmin cnm senin tatlı yanakta iyice normale döner înşallah yaptım o hatayı bidaha yapmam Allah'ın izniyle ahh ahhh kuzuma kaç zamandır eziyet çektiriyomuşum düşündükçe sinir oluyorum kendime(

hepinizi çok özledim, arada aklıma geliyor hamilelik günleri, hepimiz zor günlerden geçtik, bir kaç sayfa okudum yazık kuzularımıza neler neler yaşanmış...önce sağlık olsun tabii
biz de yaşadık ufaK tefek bir şeyler, burnu akıyor diye sabahın köründe dokTora gitmeler ve dokTorun verdiği basit bir burun damlasıyla eve dönmeler...dakka başı ateş ölçmeler...benim moralimin bozulup sütümün azalması...zaten doğduğu günden bu yana daha çok kilo alması için çaba sarfetmem...bazı arkadaşlar gibi yiyip içmediğim denemediğim şey kalmadı sütüm olsun diye... bir de en başından beri benim sol memeden diğerinin yarısı kadar süt geliyor, yani 2 meme değil 1 bucuk memeyle emziriyorum...buna rağmen 5 ay sadece anne sütüm ile direndim, inşallah daha çok emzirebiliriz hepimiz,
bizim minnak ilk 3 ay ayda 900 gr/1 kg alarak devam etti. ama 4. ay ne olduysa 500 gr. almış ve doktor da 10 gün boyunca aldığı kiloya bakalım mamaya geçebiliriz dedi. ama 10 gün sonra aile hekimine gidince 250 gr. aldığını öğrendik ve doktorun tavsiyesiyle hala anne sütüyle devam ediyoruz.ama bana kilo almıyor gibi geliyor.günde 4-5 ıslak bez alıyorum,kaka da günde 1 yada 2 günde 1yapıyor. demire başlayınca böle oldu. önceden günde 5 defa yapardı.
ben arada devam sütü vermek istiyorum, özellikle de sütümün azaldığı akşam saatlerinde ama bizimki biberon almıyor. kaşıkla da 50 ml. zor verebiliyoruz. benim ilk aylarda sağıp buzluğa attığım sütlerim vardı onları bazen kaşıkla vermiştim ama onlar da bitmek üzere zaten. bu yüzden de yapışık kardeşler gibiyiz, 2-3 saatte emmek istiyor.bırakıp bir yere gidemiyorum.zaten gitsem nereye gidecem, vücut aldı başını gitti, 77 ile doğuma girmiştim, 70 e kadar düşmüştüm, şimdi 74-75 geliyorum. bir de yaz mevsimi... hiç bir kıyafetim olmuyor.diyete girsem zaten az olan süt tamamen gidecek diye korkuyorum. kasım ayında ücretsiz iznim bitiyor. napayım bilemedim, aranızda diyet yapan ya da diyetisyene giden var mı, sütümü azaltmadan nasıl zayıflayabilirim? eşim "en az 1 sene daha emzir ve kendini kasma zayıflamak için" diyor. ama ben kendimi beğenmiyorum en başta, başkası nasıl beğensin?

Merhaba anneler nasilsiniz bebisler nasil bayadir giremedim gece uyumama sorunu devam ediyor ya nasil.dayaniyor o saatlere.kadar gecen gun ishal oldu ay nasil kivrandi bebisim

Canim birkac gun gunduz oldukca az uyutmaya calis.aksam daha erken saatte uyumaya baslar.misafirimiz vardi 5 gun. Onlari gezdirdik derken gunduz disarlarda uyuyamadi tabi. Aksam 10bucuktan once uyumayan bebek simdi 9veya 9 bucukta eeee ee diyo:)

Bizim ogretmen arkadaslarda ozel hastanede bi dr.a goturuyolardi. Iyi diye bende ona goturdum meger adam sadece boy olcuyo kiloya bakiyo bide bas cevresini olcmek icin ordaymis. Esim bastan beri parayi bana ver ben boyuna kilosuna kafasina bakarim diyodu:)))) sacmalama o iyi bi dr diye diretiyodum. Şu yesil kaka icin baska dr.larla tanisinca adamin biseycik bilmedigini farkettim.. bosu bosuna taaa kac km gidip gelmisiz. Paramizda bosuna gitmis. Bunlari da bosver bebegimi tedavi edemedi gerizek.lı adam..... bende sinir oluyorum hem adama hem kendime

çok teşekkür edrim şuan pek kusmam bulantım falan yok ara ara kasıklarıma ağrı falan giriyo ama oda normal mi bilmiyorum belki yer yapıyordur tecrübeleriniz benim için çok önemli çok teşekkür edrim şimdiden :)

Ya sevgili anneler beni mazur gorun ama su am bebisleriniz dort en fazla dort bucuk aylik degilmi...herkes ek gidadan bahsetmis ooo corbalar havada ucuyor:) bu kadari icin erken degilmi sizcede

Anne sütü alan için erken,mama alanlar için normal canım.zate artık 4 aylıktan itibaren tadına baktırın diyor ya doktorlar.gerçi benimki sakın verme dedi ama sütüm azalıp bebeğim aç kalınca yoğurt başladım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam lip ; ) gecen gun aklıma geldin inanır mısın? Aynen ben de süt olsun diye yedim yedim.78 le girdim doguma, ertesi gün 71 idim. Sonra ne olduysa oldu şimdi 79 kiloyum intihar sebebi benim için. Psikolojim cok bozuldu. Herkes emzirip verir ben emzirirken aldım. Çok kötü bi şey. Kafana takma diyemiycem çünkü ben de çok takıyorum.

Semenderim emmesi nası .yine kilo ölçüsünde hayal kırıklığı yasamazsın inş. Sence iki saatte bir ne 100 cc iciyo mudur. Sütünü iki saat bekletip. Bi sağ bak bence.azsa yine az kilo alır.

Yasakhayal'im,kızım çok mutlu hem emiyor hem yoğurdunu cup cup yiyor hem de günde bir defa mama yiyor 30-60 cc arası duruma göre.gerçek olan bir şey var ki malesef benim sütüm bebeğime yetmiyor.iki saat bekletip sağdığımda taş çatlasa 60cc çıkıyor ki o da nadiren.ama benim kuzu en az 60 içiyor.önceliğim anne sütü,baktım doymadı aranıyor,o zaman mama veriyorum.mamaya en çok karşı çıkanlardan biri olan ben,kızım doğduğundaki mutluluğunu,huzurunu görünce sevinçten uçuyorum.bugün ayaklarını tutup ağzına götürdü hep.ellerden sonra sıra tatlı ayaklara geldi:) ayrıca ağlamaları bitti,agu gugu sürekli.en fazla söyleniyor.demekki kuzum hep açlıktan ağlıyormuş.o doktoru ne yapsam bilmiyorum.sanki ben de diretmedim de anne sütü diye diye. Keşke hep verebilsem ama yok işte

Bir sor bakalım canım doktor daha iyi bilir tabi.Bende sallamiyorum emerken uyuyor dogdugundan beri tek sorun ben oturunca emmiyo ayakta emziriyorum bugün doktora gittim bel için röntgen kötü çıktıMR çekildi sonucu yarın çıkacak sanırım bel fıtığı Artık iyice zor olacak inş kaka sorunu olmaz bir daha reflü de düzelir zaman da çok önemli 6aydan sonra yavaş yavaş geçmeye başlıyormus belki senin kızının daha ağırdır reflusu tek ilaç değilmiş sizin ki :44:

aşı olayına sorunsuz atlattık çok şükür o kadar korkuyordumki son aşısında çok huzursuz olmuştu şimdi maş. bişey olmadı.

yaaa canım o kadar sıkkınki bu çocuk neden hiç acıkmıyor neden biberon aldıramıyorumda dakikalarca kaşık çilesi çekiyorum tek başıma yedirmemde çok zor oluyo elimi tutmaya başladı her yerimiz mama oluyo üstelik 40 cc mamayı zor yediriyorumm.neler denedim biberon alsın diye almıyoya yaa offf 4 saat aç bıraktım sonunda aldı biberonu içtiği 30 cc süt şaka gibi delircemm
doktor 3 saatte 120 cc içmeli dedi benim oğlana 2 saatte bir 50 cc yi zorla içiriyorum kaşıkla.arada uykuda emiyor allahtan oda tek memeyi.büyük oğlumada hala böyle zor yediriyorum 3,5 yaşına geldi ben zorlamasam bişey yemicek.akşama kadar ona zorla yedir buna zorla yedir kafayı yicem

Ya muhabbetin basini bulamadim bebeginizin ne gibi rahatsizligi vardiki

Ay yerim onukuzum doyuyomus demek artık. Olsun Semenderim yinede sen anne sütü veriyorsun çoğunlukla. Bi iki öğün devam sutunden bişey olmaz.yogurt zaten doğal gıda sayılır. Bende gece iki öğün milupa veriyom.seftali püresi verdim bugunde.ins 5.ay kontrolünden mutlu döneriz. Maşallah kiscen demek ayağını ağzına götürüyorbizde daha o yok.sadece biraz emekliyo gibi.yayatagin bi başına koydum diğer başına surunerek geldine kadar ilerleme kaybettiler maşaallah

Maşallah yavruya,bir iki hafta sonra emekler belki.en sevdiğim halleri ya:) valla size bahsettiğim kızkardeşim bile kızımdaki huzuru görünce,ver abla dedi.sen de mi diye gülüyorum ona:) yavrularımızın mutluluğu her şeyden önemli ne yapalım canım.aç çocuk nasıl gelişsin de mi

yok canım. ben sadece yoğurt, dut,elma ve pekmezi tattırdım. onu da artık bıraktım.temmuz 7 den sonra baslayacağım ek gıda işine. ama ben kan ilacını vermiyorum şu an. tırstım(

çok sağol canım. birde bişey daha sorcam emzirme önlüğümü kullandın. ben burda bulamam(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…